|
|
Stranica: 28/36.
|
[ 877 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 20:32 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Strahovi su ti razumljivi. Nije prvi put. Evo i u ovom momentu se može nać gomila srpskih prijatelja zapada koji na presudu gledaju kao nekakvu sramotu. Pogotovo ima neki debilni Francuz licemjer, jer je doc nekoliko stranica ranije prikazao kako se u Francuskoj veliča čovjek koji je bacao svoje zatvorenike iz helikoptera, pa nikom ništa.  Toliko o tome kako se "ceo svet urotio protiv nebeskog naroda".
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 20:34 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
NoviSeer je napisao/la: Strahovi su ti razumljivi. Nije prvi put. Evo i u ovom momentu se može nać gomila srpskih prijatelja zapada koji na presudu gledaju kao nekakvu sramotu. Pogotovo ima neki debilni Francuz licemjer, jer je doc nekoliko stranica ranije prikazao kako se u Francuskoj veliča čovjek koji je bacao svoje zatvorenike iz helikoptera, pa nikom ništa.  Toliko o tome kako se "ceo svet urotio protiv nebeskog naroda". Sad se ne treba opterećivat time pogotovo kad su na slobodi. Potpuno na "ignore",mogu samo lajat. 
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 20:36 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
To me ne opterećuje, to mi... dušu hrani.  Ali ne toliko zbog Srba, nego zbog osramoćenih komunjara. Kako ih je samo trta, u domovini nam više nitko ne može pisnut na generale osim Pupovca. Znaju šta ih čeka 
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kandidat
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 20:38 |
|
|
NoviSeer je napisao/la: To me ne opterećuje, to mi... dušu hrani.  Ali ne toliko zbog Srba, nego zbog osramoćenih komunjara. Kako ih je samo trta, u domovini nam više nitko ne može pisnut na generale osim Pupovca. Znaju šta ih čeka  Vidit ćeš sad najezdu prilivoda iz medija i politike. Pa index.hr stavio šahovnicu i slavi se oslobađanje generala, a donedavno ih pljuvali!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 20:45 |
|
|
|
Nažalost, to nije kraj. Njihov potpun poraz i krah bi bio oslobađanje šestorke, ili barem dobrog dijela njih. Možeš li zamisliti? Ne mogu više ništa o Tuđmanu pa ni po pitanju Herceg Bosne! Njegova čast ostade neumrljana i neokaljana, a sav njihov trud pade u vodu duboku.
Ali to je jako idealan scenarij, ne smijemo previše očekivati nažalost...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zomby
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 20:47 |
|
|
|
...koliko ja znam, a osobno sam ucestvovao u Domovinskom ratu, ne sjecam se da smo napadali Beograd, Nis,Suboticu,Pancevo,Cacak,...(dok su drugi sravnili dobar dio Hrvatske),...nismo napadali Banja Luku (mada je malo falilo da i bez nje ostanu) Bjeljinu,Pale,Gacko ,Bilecu,Cajnice,Visegrad,.. s tim u vezi, ne vidim zasto bi presuda u sijecnju bila drugacija!?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 20:50 |
|
|
zomby je napisao/la: ...koliko ja znam, a osobno sam ucestvovao u Domovinskom ratu, ne sjecam se da smo napadali Beograd, Nis,Suboticu,Pancevo,Cacak,...(dok su drugi sravnili dobar dio Hrvatske),...nismo napadali Banja Luku (mada je malo falilo da i bez nje ostanu) Bjeljinu,Pale,Gacko ,Bilecu,Cajnice,Visegrad,.. s tim u vezi, ne vidim zasto bi presuda u sijecnju bila drugacija!? Pa čuj. Mi smo izgenocidisali goloruke Bošnjake do te mjere da su sad još jača većina u Konjicu, Bugojnu, Kaknju, da su većina u Varešu, i da ih još itekako ima u Jajcu, Vitezu, Busovači, NT koje smo držali mi. Naravno fašistički HVO je pokušo prekrit genocidisanje tako što su Hrvati pošli napuštat svoje domove iz dotičnih općina, bacali granate po sebi, odsjecali se i šarali islamske poruke po svojoj imovini, ali eto nije im uspjelo. Ha ja 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 21:15 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 22:05 |
|
|
Pazite ovo ! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 22:40 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 22:43 |
|
|
|
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jopa
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 22:56 |
|
|
|
Smijes imati sabirne centre...
U BiH je bio prljav rat, treba uzeti i koliku je snagu HVO imao.
Ne ići oni su nama mi smo njima. Vjerujem u pravednost Hrvata iz BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 23:01 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Citat: Dubravka Suica Nikad duži aplauz nisam čula, dakle u zgb katedrali je frenetican pljesak trajao desetak minuta bez prekida, osjećaj koji se ne da opisati. Lijepo je biti Hrvat.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 23:28 |
|
|
|
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 23:31 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Đipalo Junuz
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 23:51 |
|
Pridružen/a: 30 stu 2010, 11:05 Postovi: 1654 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Danas sam nakon tko zna koliko godina bio ponovo ponosan Ponosan što sam Hrvat, što sam sudionik rečenih operacija i ponosan što je moj vrhovnik oslobođen optužbi. Od ponosa i sreće su mi navrle suze, smije muško plakati, istina samo u iznimnim situacijama a ova takva jeste Ponosan sam i na to što su crkvena zvona diljem HercegBosne zvonila u čast hrvatskih generala HercegBosna je stvarala Hrvatsku, krvarila za nju i prosječan Hrvat iz RH nikada neće moći razumjeti koliko Hrvati HB vole Hrvatsku i koliko su spremni dati i učiniti za nju ne tražeći ništa za uzvrat (Rojs i slični su izuzetci koji potvrđuju pravilo) U ovom danu sreće ipak me brine jedna stvar. Imam ružan osjećaj kako će nakon današnjeg slavlja diljem HercegBosne zbog oslobađajuće presude hrvatskim generalima za par mjeseci, kada haški tribunal krvnički odere MOGA generala, Slobodana Praljka i šestorku u Hrvatskoj vladati muk i tišina a HTV će u 28-oj minuti Dnevnika javiti kako je "šestorka" iz tamo neke BiH, koja, jel, nema veze sa njima, osuđena na XYZ godina zatvora zbog udruženog zločinačkog pothvata i ratnih zločina a nakon toga preći na vijesti iz kulture. Volio bi da griješim, ali nije tomu dugo kad će im se Junuz na..... percijske... brezobrazne i nezahvalne. U svakom slučaju, Ante i Mladene, dobro se vratili u svoju Domovinu, mi u HB svoju tek trebamo stvoriti. 
_________________ Sveti Ante platit ću ti misu, samo reci koji naši nisu !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 17 stu 2012, 00:23 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jopa
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 17 stu 2012, 00:36 |
|
|
|
Očekujem potporu Hrvata iz Hrvatske za nas iz HB...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caruga
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 17 stu 2012, 00:43 |
|
|
Đipalo Junuz je napisao/la: Danas sam nakon tko zna koliko godina bio ponovo ponosan Ponosan što sam Hrvat, što sam sudionik rečenih operacija i ponosan što je moj vrhovnik oslobođen optužbi. Od ponosa i sreće su mi navrle suze, smije muško plakati, istina samo u iznimnim situacijama a ova takva jeste Ponosan sam i na to što su crkvena zvona diljem HercegBosne zvonila u čast hrvatskih generala HercegBosna je stvarala Hrvatsku, krvarila za nju i prosječan Hrvat iz RH nikada neće moći razumjeti koliko Hrvati HB vole Hrvatsku i koliko su spremni dati i učiniti za nju ne tražeći ništa za uzvrat (Rojs i slični su izuzetci koji potvrđuju pravilo) U ovom danu sreće ipak me brine jedna stvar. Nemoj da te brine ni ovo zadnje.... Sve će to doći na svoje mjesto....
Nego...kaži ti meni jeli grmilo išta danas u Posušju....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirv
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 17 stu 2012, 01:13 |
|
|
Zastava rodnog mjesta Theodora Merona koji je presudio da generali nisu krivi, mislim da je sve jasno. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 17 stu 2012, 01:17 |
|
|
mirv je napisao/la: Zastava rodnog mjesta Theodora Merona koji je presudio da generali nisu krivi, mislim da je sve jasno. Ja mislio da se šališ ,kad ono stvarno... http://en.wikipedia.org/wiki/Kalisz
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zomby
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 17 stu 2012, 01:23 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zomby
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 17 stu 2012, 01:25 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 17 stu 2012, 01:26 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2548 Lokacija: Glavni stan
|
Theodor je naš čovjek, iz nekadašnje Bijele Hrvatske 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caruga
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 17 stu 2012, 01:27 |
|
|
novem je napisao/la: Neke se stvari teško zaboravljaju.... Ali valja preći preko njih i i ići dalje... Živio ti meni Novem....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|