|
|
Stranica: 27/36.
|
[ 877 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 18:44 |
|
|
|
Jos nesto pa da popijem koju.. Koliko je Sljivancanin proveo u zatvoru (ukupno) za sve ono sto se ucinilo u Vukovaru?? A nebrojeno vise dokaza za njegove zlocine.. Strbac, koji je bio u vrhu zlocinacke RSK slobodno po medijima lupeta i nikom nista. Manje je Sljivo boravio u pritvoru no Gotovina, nas general koji je cist ko suza. I budali dovoljno da shvati.. Nemate se sta buniti dragi Srbi.. Vase kolone su bile sa autima i traktorima, nasi su ljudi imali samo vrecice u rukama Pozdrav svim braniteljima, danas me fakat emocije shrvale
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 18:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64544 Lokacija: DAZP HQ
|
|
ako je Jeremić normalan čovjek...
Jedna od najgorih poruka je i ona u kojoj je korisniku albanske nacionalnosti na komentar da "šest milijuna Albanaca odlično razumije njegov neomiloševićevski jezik" odgovorio: "Važno je da se mi razumemo, i to na srpskom. Nemoj da zaboraviš, trebaće ti...". Albanski Ilir Beqiraj mu odgovara: "Jeremiću!!! Ova izjava politički će vas skupo koštati" Samo preti!!! Čekamo vas!!!". Predsjednik Generalne skupštine uzvraća mu s "My pleasure!"
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 18:48 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Meni je cijelo vrijeme isto to na pameti ,ne hvata me nikakva euforija oko ovog današnjeg događaja.Drago mi je naravno , ali ja ću tek bit zadovoljan kad HB Šestorka bude puštena. Moram priznat da ne mogu ostati ravnodušan kao ti, radostan sam ali tek ću biti još više kada naši iz HB budu pušteni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 18:49 |
|
|
lider30 je napisao/la: pjosip je napisao/la: Ja se bojim da će ova presuda poslužiti NGO-vcima da izvrše pritisak na HS u slučaju Praljak u smislu - e ne mogu dvije presude biti u korist "domoljuba" i da bi to mogao biti jezičac na vagi da ih se osudi. Ovoga se ja isto bojim i od jutros mi je na pameti. Da...igre se iraju na svim nivoima.Kako ono kažu Ameri-Nema besplatnog ručka,znači da i ovo oslobađanje generala ima svoju cijenu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 19:02 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Drago mi da je i Markač oslobođen. Sve se previše vrtilo oko Gotovine, Markač u svemu tome bio kao neko smetalo sa strane.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s@lko dinamita$
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 19:05 |
|
|
|
Ovaj događaj bi se trebao iskoristiti za budućnost, kao što kaže Gotovina. Ali ne vjerujem. Ishlapit će brzo. Inače me puno više zanima presuda šestorki i puno je bitnija za hrvatski narod.
Iznenađuje me reakcija Bošnjaka po forumima. Jel to se napokon dozivaju pameti?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 19:07 |
|
|
s@lko dinamita$ je napisao/la:
Iznenađuje me reakcija Bošnjaka po forumima. Jel to se napokon dozivaju pameti?
Ma kakvi. Sve što je kontra Srba i Srbe čini tužnima je njima dobro. Kratkotrajno prizemno zadovoljstvo, sutra će opet nastaviti o "ustašama" i "kamenjarcima".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 19:08 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
s@lko dinamita$ je napisao/la: Ovaj događaj bi se trebao iskoristiti za budućnost, kao što kaže Gotovina. Ali ne vjerujem. Ishlapit će brzo. Inače me puno više zanima presuda šestorki i puno je bitnija za hrvatski narod.
Iznenađuje me reakcija Bošnjaka po forumima. Jel to se napokon dozivaju pameti? I oni bi isto ovo trebali proslavit. 
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 19:13 |
|
|
Vi još ne kužite prave implikacije svega ovoga. One porazne ankete (za simpatizere Broza i komunizma), ova presuda. Sad će svaki od njih kad bude pisao nove kolumne (mislim na Antu Tomića, Lovrićku, Klauškog, Jergovića i slične) imati na umu "pa godinama sam se onako mučio, lobirao i dobio doslovce kurac". Nije im lako ovih dana nimalo. Niti će biti ubuduće.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 19:16 |
|
|
|
I još jedna bitna implikacija. Ali očekujem da se mediji tome posvete malo kasnije kad se slegnu emocije. Mesić je sad dokazan lažov i lažni svjedok na sudu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 19:17 |
|
|
BBC je napisao/la: Vi još ne kužite prave implikacije svega ovoga. One porazne ankete (za simpatizere Broza i komunizma), ova presuda. Sad će svaki od njih kad bude pisao nove kolumne (mislim na Antu Tomića, Lovrićku, Klauškog, Jergovića i slične) imati na umu "pa godinama sam se onako mučio, lobirao i dobio doslovce kurac". Nije im lako ovih dana nimalo. Niti će biti ubuduće. Daj bože da budu toliko izgubljeni nakon ove presude pa da ne pišu nikakve kolumne neko vrijeme.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 19:17 |
|
|
s@lko dinamita$ je napisao/la: Ovaj događaj bi se trebao iskoristiti za budućnost, kao što kaže Gotovina. Ali ne vjerujem. Ishlapit će brzo. Inače me puno više zanima presuda šestorki i puno je bitnija za hrvatski narod.
Iznenađuje me reakcija Bošnjaka po forumima. Jel to se napokon dozivaju pameti? Bošnjaci nemaju ništa protiv Hrvata. Osim ako Hrvat ne razmišlja poput BBC-a, teško se slagati tako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 19:19 |
|
|
|
De Lebowski odjebi. Da, ja sam razlog što je Komšić tu, što nema TV kanala, itd...itd.... nastaviš li sa klevetama idu prijave, idi seri na klix forumu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 19:26 |
|
|
i_jopet je napisao/la:
Moram priznat da ne mogu ostati ravnodušan kao ti, radostan sam ali tek ću biti još više kada naši iz HB budu pušteni.
Znam da ću se nekima i zamjerit zbog tog što sam rekao ali to je tako. Lebowski je napisao/la:
Bošnjaci nemaju ništa protiv Hrvata. Osim ako Hrvat ne razmišlja poput BBC-a, teško se slagati tako.
Nevolim generalizirat ,al velika većina (ne svi) ima štošta protiv BiH Hrvata. Protiv ovog puštanja Gotovine dakako da nemaju ništa protiv zato što dosta Bošnjaka iz dna duše mrzi Srbe. Voljeli bi da su imali nekog takvog da riješi pitanje Srba u BiH. Otud simpatije Bošnjačke javnosti po klitorisu.ba i ostalim fašističkim stranicama i portalima. BBC je glas javnosti jednog dijela naših ljudi isto kao što i kod vas ima sličnih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 19:26 |
|
|
BBC je napisao/la: De Lebowski odjebi. Da, ja sam razlog što je Komšić tu, što nema TV kanala, itd...itd.... nastaviš li sa klevetama idu prijave, idi seri na klix forumu. Nemaš pravo žaliti se meni radi toga ili mom narodu. Žali se onom ko je krojio ustav, ko je potpisivao sporazume i donosio političke odluke u tvoje ime. Znaš kako funkcioniše domokratija. Vidiš, na pogrešnom mjestu se ubacuješ u moj odgovor salki, kvariš ljudima doživljaj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 19:45 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29414 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Lebowski je napisao/la: s@lko dinamita$ je napisao/la: Ovaj događaj bi se trebao iskoristiti za budućnost, kao što kaže Gotovina. Ali ne vjerujem. Ishlapit će brzo. Inače me puno više zanima presuda šestorki i puno je bitnija za hrvatski narod.
Iznenađuje me reakcija Bošnjaka po forumima. Jel to se napokon dozivaju pameti? Bošnjaci nemaju ništa protiv Hrvata. Osim ako Hrvat ne razmišlja poput BBC-a, teško se slagati tako. Pa sad..., kad su nas klali 1993 ne sjećam se da su žrtve pitali: -"Izvin`te, a dal` vi mislite isto kao BBC, da vas ne koljemo džaba"?!.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 19:51 |
|
|
mario_cro je napisao/la: i_jopet je napisao/la:
Moram priznat da ne mogu ostati ravnodušan kao ti, radostan sam ali tek ću biti još više kada naši iz HB budu pušteni.
Znam da ću se nekima i zamjerit zbog tog što sam rekao ali to je tako. Lebowski je napisao/la:
Bošnjaci nemaju ništa protiv Hrvata. Osim ako Hrvat ne razmišlja poput BBC-a, teško se slagati tako.
Nevolim generalizirat ,al velika većina (ne svi) ima štošta protiv BiH Hrvata. Protiv ovog puštanja Gotovine dakako da nemaju ništa protiv zato što dosta Bošnjaka iz dna duše mrzi Srbe. Voljeli bi da su imali nekog takvog da riješi pitanje Srba u BiH. Otud simpatije Bošnjačke javnosti po klitorisu.ba i ostalim fašističkim stranicama i portalima. BBC je glas javnosti jednog dijela naših ljudi isto kao što i kod vas ima sličnih. Slažem se. Bobovac je napisao/la: Lebowski je napisao/la:
Pa sad..., kad su nas klali 1993 ne sjećam se da su žrtve pitali: -"Izvin`te, a dal` vi mislite isto kao BBC, da vas ne koljemo džaba"?!. Bili smo neuračunljivi 93. godine. Inače smo cool i volimo Hrvate.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 19:54 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29414 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
mario_cro je napisao/la:
Nevolim generalizirat ,al velika većina (ne svi) ima štošta protiv BiH Hrvata. Protiv ovog puštanja Gotovine dakako da nemaju ništa protiv zato što dosta Bošnjaka iz dna duše mrzi Srbe. Voljeli bi da su imali nekog takvog da riješi pitanje Srba u BiH. Otud simpatije Bošnjačke javnosti po klitorisu.ba i ostalim fašističkim stranicama i portalima.
Ne treba ni računati ove komentare nakon oslobađanja Gotovine i Markača već će po tom pitanju biti jedino relevantni oni komentari nakon izricanja presude Praljku i ekipi.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 19:55 |
|
|
Lebowski je napisao/la: BBC je napisao/la: De Lebowski odjebi. Da, ja sam razlog što je Komšić tu, što nema TV kanala, itd...itd.... nastaviš li sa klevetama idu prijave, idi seri na klix forumu. Nemaš pravo žaliti se meni radi toga ili mom narodu. Žali se onom ko je krojio ustav, ko je potpisivao sporazume i donosio političke odluke u tvoje ime. Znaš kako funkcioniše domokratija. Vidiš, na pogrešnom mjestu se ubacuješ u moj odgovor salki, kvariš ljudima doživljaj. Nemoj onda mene spominjati. Uostalom prva rečenica ti je laž kako god okreneš. Ti si nas nedavno furao i da mokri snovi Bošnjaka o Neumu su samo fantazije par staraca, eto kao samo se oni javljaju nije čitav narod. Vi možete doma uz kaHvu i u vašem društvu povezivati sultane i igmanski marš ako hoćete. Ali čim napustite vaše okruženje ta vaša spika više nikakve logike nema, i samo će vas svađati sa drugima. Okani se šuplje priče da za sve nepravde i podvale koje Hrvati dožive od Bošnjaka ti repliciraš "pa što niste tražili", "zašto niste ovako uradili". Dosadan si.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 20:04 |
|
|
|
Obraćate se na krivu adresu. Narod na najnižem civilizacijskom stupnju, demograski i ekonomski u krahu, najmlađi i najzbunjeniji narod, uz to opsjednut velikobošnjačkim idejama nema taj kapacitet da ispunjava drugima želje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 20:07 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Sinoć sam bio na misi i mogu reći da su mi molitve uslišane. Od jutros poslije ispita sam na lozi konstantno, a i večeras u kasne sate se nastavlja 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 20:21 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Danas sam zamalo nekoliko puta pošo plakat od radosti. Ali neću biti potpuno zadovoljan dok ne vidim šestorku, ili barem Praljka na slobodi. Inače srpski portali i forumi puni komentara o ndh - vatikan - nemačka, ustašija, judeo-katolička zavera, istrebljenju Srba, urotio se opet cijeli svijet protiv njih... Ali Srbi ko Srbi, naviko sam. Sada želim vidjeti komentare na klix-u kako je "fašistiĆko erceg-srpsko antibosansko vodstvo na slobodi". 
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kandidat
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 20:24 |
|
|
NoviSeer je napisao/la: Danas sam zamalo nekoliko puta pošo plakat od radosti. Ali neću biti potpuno zadovoljan dok ne vidim šestorku, ili barem Praljka na slobodi.Inače srpski portali i forumi puni komentara o ndh - vatikan - nemačka, ustašija, judeo-katolička zavera, istrebljenju Srba, urotio se opet cijeli svijet protiv njih... Ali Srbi ko Srbi, naviko sam. Sada želim vidjeti komentare na klix-u kako je "fašistiĆko erceg-srpsko antibosansko vodstvo na slobodi".  Kad je presuda?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 20:26 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Sram me priznati, ali ne znam! Kad god da je, samo neka bude pravedna... može i drugostupanjska 
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kandidat
|
Naslov: Re: Što će biti u Haagu? Postano: 16 stu 2012, 20:29 |
|
|
Nešto mi sjećanje nanosi na prosinac. Samo me zanimo točan datum. Ne znam, strah me da mi ne bi opet bili moneta za potkusurivanje. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|