|
|
Stranica: 19/31.
|
[ 765 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 27 srp 2025, 13:30 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6893 Lokacija: Izvan sebe
|
A posto sam ja iz sarajeva, ako se mene tamo napadne ili ucmeka, onda sve nehrvate iz kaknja ili varesa protjerati. Jer sta ja tu mogu, takav je odnos izmedu mene i broja muslimana u sarajevu. Odlican povod za bombardovanje rafalima. Ako ja i jos par nismo tamo, nemate razlog za ravnanje. Dakle to je bilo slikovito, ali nadam se i glupima je to pojasnilo situaciju.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
 |
macola
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 27 srp 2025, 13:34 |
|
|
zalutala je napisao/la: macola je napisao/la: Nema njihovih “institucija” na našoj teritoriji to ti govorimo, jbt koji trol.
Nema? Idu li u škole po hrvatskom programu, mole li se u crkvama, jesu li članovi HDZ itd...? Smatraš Mahalu u Vitezu hrvatskim teritorijem? Ili bilo sto iznad kalinske ulice u Novom Travniku? Ili bilo sto između Busovace i Kiseljaka? Vidi se da nisi odavde, i da ne znaš granice našeg i njihovog. Jbg zato i jesi Sarajka, jer da si odavde znala bi to sve i zašto ti je usporedba retardirana.
|
|
Vrh |
|
 |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 27 srp 2025, 13:37 |
|
|
No ja imam jos dobrih ideja. Recimo dok cekamo na raspad ili rjesenje situacije. Sve hrvate, ali prave hrvate sarajeva od 18 do 90 godina zaposliti u institucije tzv bih i tzv pederacije. A ko je pravi hrvat u sarjevu mozemo se sloziti da nas nekoliko izdajemo neformalne certifikate. Samo mi nemojte reci da tako nesto nije moguce, imali smo nesto slicno sa partijskim komitetima i sl.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
 |
zalutala
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 27 srp 2025, 13:37 |
|
|
Vezano za institucije. Uzet ću za primjer Vrhbosansku i Banjalučku nadbiskupiju. Danas imamo četvrtog Papu od raspada SFRJ do danas. Naivno je misliti da u Vatikanu ne znaju situaciju u Banja Luci i Sarajevu. Također je naivno misliti da su u Vatikanu neke budale koje znaju samo za vjeru, Vatikan je i država. Zapitajte se zašto do danas ni jedan Papa nije išao u smjeru da izmjesti Banjalučku i Vrhbosansku nadbiskupiju.
|
|
Vrh |
|
 |
zalutala
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 27 srp 2025, 13:39 |
|
|
p.s također se zapitajte zašto Vlada RH najviše ulaže u hrvatske institucije( prosvjetne, vjerske, kulturne itd) u BiH
|
|
Vrh |
|
 |
macola
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 27 srp 2025, 13:40 |
|
|
zalutala je napisao/la: Vezano za institucije. Uzet ću za primjer Vrhbosansku i Banjalučku nadbiskupiju. Danas imamo četvrtog Papu od raspada SFRJ do danas. Naivno je misliti da u Vatikanu ne znaju situaciju u Banja Luci i Sarajevu. Također je naivno misliti da su u Vatikanu neke budale koje znaju samo za vjeru, Vatikan je i država. Zapitajte se zašto do danas ni jedan Papa nije išao u smjeru da izmjesti Banjalučku i Vrhbosansku nadbiskupiju. Koju instituciji Muje imaju u Novoj Biloj de ti meni reci velika Hrvatice. S obzirom da je to naš teritorij ali eto naglasiti ću jer vidim da nisi upućena u stanje na terenu i ratne linije.
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 27 srp 2025, 13:40 |
|
|
macola je napisao/la: zalutala je napisao/la: Nema? Idu li u škole po hrvatskom programu, mole li se u crkvama, jesu li članovi HDZ itd...?
Smatraš Mahalu u Vitezu hrvatskim teritorijem? Ili bilo sto iznad kalinske ulice u Novom Travniku? Ili bilo sto između Busovace i Kiseljaka? Vidi se da nisi odavde, i da ne znaš granice našeg i njihovog. Jbg zato i jesi Sarajka, jer da si odavde znala bi to sve i zašto ti je usporedba retardirana. Hrvati u Sarajevu ne drže jednu zgradu, a kamoli kvart koji se veže na naš teritorij ili da je bar par kilometara udaljen
|
|
Vrh |
|
 |
Shchepo
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 27 srp 2025, 13:42 |
|
Pridružen/a: 04 lip 2019, 22:36 Postovi: 618 Lokacija: Heronville
|
Old Fridolin je napisao/la: Shchepo je napisao/la: Ti lupetaš. Veoma je lako usporediti broj Hrvata iz 1991. i danas na područijima gdje su Hrvati većina i gdje su muslimani većina. Pa sta ces dobiti? Svagdje apsolutni broj pada. Mozda procenat raste. Sta imas od toga? Gdje je 20000 predratnih hrvata sarajeva. Gdje su to podebljali nas broj? Ja ovdje u münchenu sigurno nisam, iako imam i unuke. Nije pitanje hoce li biti Hrvata u Sarajevu za 40 godina, jer nece. Ljepote suzivota sa muslimanima.
|
|
Vrh |
|
 |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 27 srp 2025, 13:43 |
|
|
zalutala je napisao/la: p.s također se zapitajte zašto Vlada RH najviše ulaže u hrvatske institucije( prosvjetne, vjerske, kulturne itd) u BiH To joj je najjeftinije. Par miliona mislim 2-3 Eura na 500000 hrvata tzv. bih. Jako velike pare. Pri tome istovremeno postavljaju  muslimane na odgovorne polozaje na HTV, koji odlucuju o izvjestavanju i stavljanju fokusa na vijesti iz tzv bih,
|
|
Vrh |
|
 |
zalutala
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 27 srp 2025, 13:47 |
|
|
macola je napisao/la: zalutala je napisao/la: Nema? Idu li u škole po hrvatskom programu, mole li se u crkvama, jesu li članovi HDZ itd...?
Smatraš Mahalu u Vitezu hrvatskim teritorijem? Ili bilo sto iznad kalinske ulice u Novom Travniku? Ili bilo sto između Busovace i Kiseljaka? Vidi se da nisi odavde, i da ne znaš granice našeg i njihovog. Jbg zato i jesi Sarajka, jer da si odavde znala bi to sve i zašto ti je usporedba retardirana. Priznajem ne poznajem teritorij koji navodiš. O ovome sam u zadnje vrijeme čitala, pa ću uzeti za primjer. https://www.ktabkbih.net/hr/vijesti/sve ... ore/126900Spada li Guča Gora pod teritorij koji navodiš? Ako ne spada, treba li samostan i muzej izmjestiti i Hrvate iz Guče Gore preseliti na teritorij koji si naveo?
|
|
Vrh |
|
 |
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 27 srp 2025, 13:53 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: Perun_Velež je napisao/la: Bila bi pametna samo ako bi se vodilo modelom reciprociteta, koliko prava Hrvati imaju kod njih, toliko i oni kod nas, isto tako, koliko terora nad Hrvatima kod njih, toliko terora nad njima kod nas. Totalno pogresno. Jedino je ispravno. Posto je navodno nas 8 puta manje, ako oni napadnu jednog naseg, srediti 8 i vise njihovih.Pazi! ako ides jedan za jedan oni pobiju nasih 300000 mi njihovih 30000 i njih ostane milion, a nas niko. Pa da znaš, zapravo si upravu. A možemo kao svojevremeno Aca Vučić, njegov omjer je još i bolji  100 za jednog. 
|
|
Vrh |
|
 |
macola
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 27 srp 2025, 13:56 |
|
|
zalutala je napisao/la: macola je napisao/la: Smatraš Mahalu u Vitezu hrvatskim teritorijem?
Ili bilo sto iznad kalinske ulice u Novom Travniku?
Ili bilo sto između Busovace i Kiseljaka?
Vidi se da nisi odavde, i da ne znaš granice našeg i njihovog.
Jbg zato i jesi Sarajka, jer da si odavde znala bi to sve i zašto ti je usporedba retardirana.
Priznajem ne poznajem teritorij koji navodiš. O ovome sam u zadnje vrijeme čitala, pa ću uzeti za primjer. https://www.ktabkbih.net/hr/vijesti/sve ... ore/126900Spada li Guča Gora pod teritorij koji navodiš? Ako ne spada, treba li samostan i muzej izmjestiti i Hrvate iz Guče Gore preseliti na teritorij koji si naveo? Samostan se ne može izmjestiti, zgrada je tu a teritorij je izgubljen, Hrvata vise nema u OŠ Guca Gora idu samo muslimani. Zgrade svakako ostaju i u Sarajevu, ali vodstvo, LJUDI morajh bit bliže narodu kojem služe a ne podložni utjecaju Muslimanije kao Topić i kao sto su ostale Dajdže bile. https://i.imgur.com/xpKWX0w.jpgSamo je ovo naše a pod naše mislim da Muslimanskog utjecaja nema na tom prostoru, da su podložni većinskoj volji Hrvata, da se tom teritorijem slobodno vijore hrvatske zastave a da ljiljana, polumjeseca i ostalih gadosti nema.
|
|
Vrh |
|
 |
zalutala
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 27 srp 2025, 14:02 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: zalutala je napisao/la: p.s također se zapitajte zašto Vlada RH najviše ulaže u hrvatske institucije( prosvjetne, vjerske, kulturne itd) u BiH To joj je najjeftinije. Par miliona mislim 2-3 Eura na 500000 hrvata tzv. bih. Jako velike pare. Pri tome istovremeno postavljaju  muslimane na odgovorne polozaje na HTV, koji odlucuju o izvjestavanju i stavljanju fokusa na vijesti iz tzv bih, Naravno, to je jedini razlog. Ne trebaju Hrvatima u BiH niti prosvjetne , niti kulturne i ine institucije 
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 27 srp 2025, 14:05 |
|
|
macola je napisao/la: zalutala je napisao/la: Priznajem ne poznajem teritorij koji navodiš. O ovome sam u zadnje vrijeme čitala, pa ću uzeti za primjer. https://www.ktabkbih.net/hr/vijesti/sve ... ore/126900Spada li Guča Gora pod teritorij koji navodiš? Ako ne spada, treba li samostan i muzej izmjestiti i Hrvate iz Guče Gore preseliti na teritorij koji si naveo? Samostan se ne može izmjestiti, zgrada je tu a teritorij je izgubljen, Hrvata vise nema u OŠ Guca Gora idu samo muslimani. Zgrade svakako ostaju i u Sarajevu, ali vodstvo, LJUDI morajh bit bliže narodu kojem služe a ne podložni utjecaju Muslimanije kao Topić i kao sto su ostale Dajdže bile. https://i.imgur.com/xpKWX0w.jpgSamo je ovo naše a pod naše mislim da Muslimanskog utjecaja nema na tom prostoru, da su podložni većinskoj volji Hrvata, da se tom teritorijem slobodno vijore hrvatske zastave a da ljiljana, polumjeseca i ostalih gadosti nema. Ma teško objašnjivo. Ne kuži ona da se Muslimani boje prolaziti kroz Novu Bilu koju su naši očuvali, a to je dio općine Travnik, ali u Gučoj gori mogu šta hoće. Mogu otići pišati po samostanu svaki dan, ako ih je volja. I nitko im ništa ne može niti će MUP i sud šta poduzeti sve i da nađu krivca. E tako je i u Sarajevu, tj biti će kroz max 10 godina, ako se zarati, biti će već sutra
|
|
Vrh |
|
 |
estoyAqui
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 27 srp 2025, 14:08 |
|
|
Radi se o tome da treba osnažit prostore koji su naši od ono malo ljudi što uopće imamo Premalo nas je i ne valja da se rasipamo na neke prostore koji nikad neće biti naši
Za ono malo Hrvata u SA, TZ i ZE treba omogućit institucije i crkvu, ali sjedišta nikako ne bi trebala biti tamo
|
|
Vrh |
|
 |
zalutala
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 27 srp 2025, 14:11 |
|
|
macola je napisao/la: zalutala je napisao/la: Priznajem ne poznajem teritorij koji navodiš. O ovome sam u zadnje vrijeme čitala, pa ću uzeti za primjer. https://www.ktabkbih.net/hr/vijesti/sve ... ore/126900Spada li Guča Gora pod teritorij koji navodiš? Ako ne spada, treba li samostan i muzej izmjestiti i Hrvate iz Guče Gore preseliti na teritorij koji si naveo? Samostan se ne može izmjestiti, zgrada je tu a teritorij je izgubljen, Hrvata vise nema u OŠ Guca Gora idu samo muslimani. Zgrade svakako ostaju i u Sarajevu, ali vodstvo, LJUDI morajh bit bliže narodu kojem služe a ne podložni utjecaju Muslimanije kao Topić i kao sto su ostale Dajdže bile. https://i.imgur.com/xpKWX0w.jpgSamo je ovo naše a pod naše mislim da Muslimanskog utjecaja nema na tom prostoru, da su podložni većinskoj volji Hrvata, da se tom teritorijem slobodno vijore hrvatske zastave a da ljiljana, polumjeseca i ostalih gadosti nema. To je pretpostavljam teritorij označen plavom bojom. Ne znam jesi li pratio raspravu od početka. Ovdje neki pojedinci zazivaju iseljenje Hrvata s teritorija s bošnjačkom i srpskom većinom i izmještanje hrvatskih institucija s istih. Da se takav scenarij dogodi, pogledaj kartu, bi li Hrvati bili u boljem položaju okruženi isključivo srpskim i bošnjačkim narodom i teritorijem na kojem nema niti jednog Hrvata niti jedne hrvatske institucije?
|
|
Vrh |
|
 |
macola
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 27 srp 2025, 14:11 |
|
|
Noname01 je napisao/la: macola je napisao/la: Samostan se ne može izmjestiti, zgrada je tu a teritorij je izgubljen, Hrvata vise nema u OŠ Guca Gora idu samo muslimani. Zgrade svakako ostaju i u Sarajevu, ali vodstvo, LJUDI morajh bit bliže narodu kojem služe a ne podložni utjecaju Muslimanije kao Topić i kao sto su ostale Dajdže bile. https://i.imgur.com/xpKWX0w.jpgSamo je ovo naše a pod naše mislim da Muslimanskog utjecaja nema na tom prostoru, da su podložni većinskoj volji Hrvata, da se tom teritorijem slobodno vijore hrvatske zastave a da ljiljana, polumjeseca i ostalih gadosti nema. Ma teško objašnjivo. Ne kuži ona da se Muslimani boje prolaziti kroz Novu Bilu koju su naši očuvali, a to je dio općine Travnik, ali u Gučoj gori mogu šta hoće. Mogu otići pišati po samostanu svaki dan, ako ih je volja. Pa vidi se da nije kročila ovuda nit pričala sa ljudima sa teritorije kojom se ovdje našla bavit. Ili je Sarajka i trolla.
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 27 srp 2025, 14:18 |
|
|
macola je napisao/la: Noname01 je napisao/la: Ma teško objašnjivo. Ne kuži ona da se Muslimani boje prolaziti kroz Novu Bilu koju su naši očuvali, a to je dio općine Travnik, ali u Gučoj gori mogu šta hoće. Mogu otići pišati po samostanu svaki dan, ako ih je volja.
Pa vidi se da nije kročila ovuda nit pričala sa ljudima sa teritorije kojom se ovdje našla bavit. Ili je Sarajka i trolla. Pa ja nisam odatle niti imam rodbinske veze, ali svake godine prođem par puta tom relacijom. I doslovno se zna čije je šta. Kad sam bio klinac dosta puta smo znali svraćati u restoran Vrelo. Kao djetetu mi je bilo čudno i drago tamo vidjeti da netko nosi hrvatski dres, a to je, ako se ne varam u dijelu koji su oni kontrolirali. Ako netko ima za preporuku neki naš restoran sa dobrom klopom tu u srednjoj Bosni pa nek preporuči. Za taj znam da je digao kvalitet. Bila je emisija na Gastrotražilici. Prije sam išao ravno pa bih prošao kraj tog restorana, a sada u zadnje vrijeme skrenem prije kod Trona pa idem tim putem prema dolje.
|
|
Vrh |
|
 |
macola
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 27 srp 2025, 15:15 |
|
|
zalutala je napisao/la: macola je napisao/la: Samostan se ne može izmjestiti, zgrada je tu a teritorij je izgubljen, Hrvata vise nema u OŠ Guca Gora idu samo muslimani. Zgrade svakako ostaju i u Sarajevu, ali vodstvo, LJUDI morajh bit bliže narodu kojem služe a ne podložni utjecaju Muslimanije kao Topić i kao sto su ostale Dajdže bile. https://i.imgur.com/xpKWX0w.jpgSamo je ovo naše a pod naše mislim da Muslimanskog utjecaja nema na tom prostoru, da su podložni većinskoj volji Hrvata, da se tom teritorijem slobodno vijore hrvatske zastave a da ljiljana, polumjeseca i ostalih gadosti nema. To je pretpostavljam teritorij označen plavom bojom. Ne znam jesi li pratio raspravu od početka. Ovdje neki pojedinci zazivaju iseljenje Hrvata s teritorija s bošnjačkom i srpskom većinom i izmještanje hrvatskih institucija s istih. Da se takav scenarij dogodi, pogledaj kartu, bi li Hrvati bili u boljem položaju okruženi isključivo srpskim i bošnjačkim narodom i teritorijem na kojem nema niti jednog Hrvata niti jedne hrvatske institucije? Okruženi smo svakako njihovim teritorijem, nema naših institucija van plavog, nema ništa, sve je preseljeno gdje postoje Hrvati još, a to je u obranjenoj plavoj teritoriji gdje Hrvati još žive, jedino sto se još zagovara jest da centrale Napretka i Vrhbosanske nadbiskupije prate svoj narod na slobodnoj teritoriji. Zgrade ostaju gdje jesu ali ljudi da se izmjeste tamo gdje smo mi još. Kao sto kažeš veze s vezom nemaš o čemu pričaš kad govoriš šta je naše a šta nije.
|
|
Vrh |
|
 |
macola
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 27 srp 2025, 15:17 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: Radi se o tome da treba osnažit prostore koji su naši od ono malo ljudi što uopće imamo Premalo nas je i ne valja da se rasipamo na neke prostore koji nikad neće biti naši
Za ono malo Hrvata u SA, TZ i ZE treba omogućit institucije i crkvu, ali sjedišta nikako ne bi trebala biti tamo Tako je, al Sarajka trolla ili ako nije suviše je arogantna Hrvatica koja veze nema sa stanjem na terenu o kojem priča.
|
|
Vrh |
|
 |
macola
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 27 srp 2025, 15:19 |
|
|
Noname01 je napisao/la: macola je napisao/la:
Pa vidi se da nije kročila ovuda nit pričala sa ljudima sa teritorije kojom se ovdje našla bavit.
Ili je Sarajka i trolla.
Pa ja nisam odatle niti imam rodbinske veze, ali svake godine prođem par puta tom relacijom. I doslovno se zna čije je šta. Kad sam bio klinac dosta puta smo znali svraćati u restoran Vrelo. Kao djetetu mi je bilo čudno i drago tamo vidjeti da netko nosi hrvatski dres, a to je, ako se ne varam u dijelu koji su oni kontrolirali. Ako netko ima za preporuku neki naš restoran sa dobrom klopom tu u srednjoj Bosni pa nek preporuči. Za taj znam da je digao kvalitet. Bila je emisija na Gastrotražilici. Prije sam išao ravno pa bih prošao kraj tog restorana, a sada u zadnje vrijeme skrenem prije kod Trona pa idem tim putem prema dolje. Ako ides prema Busovaci malo poslije Viteza imaš restoarn Sunce, isto tako u Vitezu imaš Crnog Mačka.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 27 srp 2025, 15:32 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Rezultat bi bio više Hrvata u hrvatskim krajevima i tako ojačani hrvatski krajevi. Jačanje Herceg Bosne, to je rezultat.
Sta lupas? Eto hrvatska je skoro kompaktna, pa jel ima hrvata vise sada ili prije 10 goduna? A niste nesto uspjesni ni u z. mostaru. Malo malo pa vas oni drgi izlupaju na vasem terenu. Možda smo trebali ostati u Jugoslaviji, bilo bi više Hrvata u Beogradu. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1339 of 2558 - 52.35%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
zalutala
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 27 srp 2025, 16:13 |
|
|
macola je napisao/la: zalutala je napisao/la: To je pretpostavljam teritorij označen plavom bojom. Ne znam jesi li pratio raspravu od početka. Ovdje neki pojedinci zazivaju iseljenje Hrvata s teritorija s bošnjačkom i srpskom većinom i izmještanje hrvatskih institucija s istih. Da se takav scenarij dogodi, pogledaj kartu, bi li Hrvati bili u boljem položaju okruženi isključivo srpskim i bošnjačkim narodom i teritorijem na kojem nema niti jednog Hrvata niti jedne hrvatske institucije?
Okruženi smo svakako njihovim teritorijem, nema naših institucija van plavog, nema ništa, sve je preseljeno gdje postoje Hrvati još, a to je u obranjenoj plavoj teritoriji gdje Hrvati još žive, jedino sto se još zagovara jest da centrale Napretka i Vrhbosanske nadbiskupije prate svoj narod na slobodnoj teritoriji. Zgrade ostaju gdje jesu ali ljudi da se izmjeste tamo gdje smo mi još. Kao sto kažeš veze s vezom nemaš o čemu pričaš kad govoriš šta je naše a šta nije. Dobro, ako ti smatraš da je za Hrvate povoljnije da žive isključivo! u teritorijalno ispresijecanim(odvojenim) enklavama, da van tih enklava ne živi ni jedan Hrvat da van tih enklava nema ni jedne hrvatske institucije i da su u tim enklavama okruženi isključivo bošnjačkim i srpskim narodom, a Bože moj, tko sam ja da ti proturječim. Citirat ću Prkačina, jednom prilikom je rekao: Bošnjaci će Srbima lako i Srebrenicu oprostiti ako im bude u interesu. Uzmi u obzir da sam; klon, trolam, sarajka, volim ciganluk, balinkura i šta mi sve još nije rečeno i da govorim s te pozicije
|
|
Vrh |
|
 |
Eminencija
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 27 srp 2025, 16:18 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: No ja imam jos dobrih ideja. Recimo dok cekamo na raspad ili rjesenje situacije. Sve hrvate, ali prave hrvate sarajeva od 18 do 90 godina zaposliti u institucije tzv bih i tzv pederacije. A ko je pravi hrvat u sarjevu mozemo se sloziti da nas nekoliko izdajemo neformalne certifikate. Samo mi nemojte reci da tako nesto nije moguce, imali smo nesto slicno sa partijskim komitetima i sl. Super! na racun fed. imamol slobodnih mijesta?
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
 |
zalutala
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 27 srp 2025, 16:26 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|