|
|
Stranica: 30/31.
|
[ 763 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 29 srp 2025, 23:06 |
|
|
POPOVO_POLJE je napisao/la: Cazin prije rata imao 120 Hrvata a popis 2013 skoro 400. Od tih 400 sumnjam da je i 100 Hrvata katolika. U Kladuši popisano 2013 630 Hrvata a realno Hrvata katolika teško ima preko 200 . Trećina Hrvatica udanih za Bošnjake dolazi iz USK 22 od 67. U Cazinu je 2013 popisano 142 katolika, u Kladuši 305 katolika. U cijelom USK 5073 Hrvata i 4282 katolika.
|
|
Vrh |
|
 |
POPOVO_POLJE
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 29 srp 2025, 23:09 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: POPOVO_POLJE je napisao/la: Cazin prije rata imao 120 Hrvata a popis 2013 skoro 400. Od tih 400 sumnjam da je i 100 Hrvata katolika. U Kladuši popisano 2013 630 Hrvata a realno Hrvata katolika teško ima preko 200 . Trećina Hrvatica udanih za Bošnjake dolazi iz USK 22 od 67. U Cazinu je 2013 popisano 142 katolika, u Kladuši 305 katolika. U cijelom USK 5073 Hrvata i 4282 katolika. Nema šanse da je Cazin 2013 imao 142 katolika kad je prije rata imao 120 Hrvata jedino da su muslimani po Cazinu prelazili na katoličku vjeru u što sumnjam.
_________________ Inzko izrazio duboku zabrinutost
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 29 srp 2025, 23:15 |
|
|
POPOVO_POLJE je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: U Cazinu je 2013 popisano 142 katolika, u Kladuši 305 katolika. U cijelom USK 5073 Hrvata i 4282 katolika. Nema šanse da je Cazin 2013 imao 142 katolika kad je prije rata imao 120 Hrvata jedino da su muslimani po Cazinu prelazili na katoličku vjeru u što sumnjam. http://www.statistika.ba/?show=8#link3Popisano je 142 katolika.
|
|
Vrh |
|
 |
POPOVO_POLJE
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 29 srp 2025, 23:25 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: POPOVO_POLJE je napisao/la: Nema šanse da je Cazin 2013 imao 142 katolika kad je prije rata imao 120 Hrvata jedino da su muslimani po Cazinu prelazili na katoličku vjeru u što sumnjam. http://www.statistika.ba/?show=8#link3Popisano je 142 katolika. Popisano je svašta na tom popisu 2013
_________________ Inzko izrazio duboku zabrinutost
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 29 srp 2025, 23:35 |
|
|
POPOVO_POLJE je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Popisano je svašta na tom popisu 2013 Ok, samo mi reci komu je u interesu napuhavati broj katolika u Cazinu i koja bi bila svrha toga?
|
|
Vrh |
|
 |
Tomba17
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 30 srp 2025, 06:53 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: POPOVO_POLJE je napisao/la: Popisano je svašta na tom popisu 2013
Ok, samo mi reci komu je u interesu napuhavati broj katolika u Cazinu i koja bi bila svrha toga? Je, zanimljivo. Za primjetiti je i rapidan rast Ostalih, 2337 (1991g, 799). 3,5% pučanstva. Albanci Katolici? Poslovenčili se, pa pod Ostalih, i usput se krstili? Djelovanje misionarskih FradaidŽa? Promidžba, nisu samo Suniti glasovali za Željkudina već i svi u RKC Kamionđije koji bi u EU radili 365 dana po g, pa žele do RH ili SLO putovnica preko krštenica, ili barem neke papirologije?
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 30 srp 2025, 09:16 |
|
|
Tomba17 je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Ok, samo mi reci komu je u interesu napuhavati broj katolika u Cazinu i koja bi bila svrha toga? Je, zanimljivo. Za primjetiti je i rapidan rast Ostalih, 2337 (1991g, 799). 3,5% pučanstva. Albanci Katolici? Poslovenčili se, pa pod Ostalih, i usput se krstili? Djelovanje misionarskih FradaidŽa? Promidžba, nisu samo Suniti glasovali za Željkudina već i svi u RKC Kamionđije koji bi u EU radili 365 dana po g, pa žele do RH ili SLO putovnica preko krštenica, ili barem neke papirologije? Ako moram nagađati, mogu to usporediti s pojavom da je u nekim općinama istočnog dijelu RS porastao broj Hrvata na popisu 2013 u odnosu na 1991. To su bile žene Hrvatice koje su se sa svojim muževima Srbima preselile iz FBiH i Hrvatske. Taj popis je u Cazinu generalno napuhavan, a dio tih katolika su možda žene Slovenke, Hrvatice ili neke treće koje su popisane s ostatkom obitelji, a zapravo je ta obitelj cijelo vrijeme živjela u Sloveniji, Hrvatskoj ili nekoj trećoj zemlji.
|
|
Vrh |
|
 |
zalutala
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 30 srp 2025, 10:58 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: horus je napisao/la: Nenadmašiv argument...  Ad hominem je kompliment. Ma nemoj? Pa nije li sam rekao da mu navedem primjer njegovog nepoznavanja osnova hrvatskog jezika. Također je sam naglasio da me želi obrazovati(naravno uz psovke i vrijeđanje). Zašto se ne bismo uzajamno obrazovali Da se razumijemo, osobno boli me briga kako tko piše po društvenim mrežama, forumima i bespućima interneta. Ne pišemo elaborate da bismo morali paziti na svaki zarez. Ali budući da je cijenjeni gospodin macola toliko naivan da se tako lako odao, i budući da je isti politički predstavnik hrvatskog naroda najmanje što se očekuje od političkog predstavnika hrvatskog naroda je poznavanje osnova hrvatskog jezika. Psovke i uvrede je savladao pa bi bio red da savlada i padeže. Unaprijed se slažem sa onim što ćeš ti ili pojedini forumaši napisati. Slažem se da je i dalje najveći problem za demografiju hrvatskog naroda moj stav i ništa drugo 
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 30 srp 2025, 12:06 |
|
|
zalutala je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ad hominem je kompliment.
Ma nemoj? Pa nije li sam rekao da mu navedem primjer njegovog nepoznavanja osnova hrvatskog jezika. Također je sam naglasio da me želi obrazovati(naravno uz psovke i vrijeđanje). Zašto se ne bismo uzajamno obrazovali Da se razumijemo, osobno boli me briga kako tko piše po društvenim mrežama, forumima i bespućima interneta. Ne pišemo elaborate da bismo morali paziti na svaki zarez. Ali budući da je cijenjeni gospodin macola toliko naivan da se tako lako odao, i budući da je isti politički predstavnik hrvatskog naroda najmanje što se očekuje od političkog predstavnika hrvatskog naroda je poznavanje osnova hrvatskog jezika. Psovke i uvrede je savladao pa bi bio red da savlada i padeže. Unaprijed se slažem sa onim što ćeš ti ili pojedini forumaši napisati. Slažem se da je i dalje najveći problem za demografiju hrvatskog naroda moj stav i ništa drugo  Znači, opet o forumašu macoli umjesto o temi daidžama, zaključak na kraju besmislen. Niđe veze. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1339 of 2558 - 52.35%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 30 srp 2025, 12:17 |
|
|
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
zalutala
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 30 srp 2025, 12:25 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: zalutala je napisao/la: Ma nemoj? Pa nije li sam rekao da mu navedem primjer njegovog nepoznavanja osnova hrvatskog jezika. Također je sam naglasio da me želi obrazovati(naravno uz psovke i vrijeđanje). Zašto se ne bismo uzajamno obrazovali Da se razumijemo, osobno boli me briga kako tko piše po društvenim mrežama, forumima i bespućima interneta. Ne pišemo elaborate da bismo morali paziti na svaki zarez. Ali budući da je cijenjeni gospodin macola toliko naivan da se tako lako odao, i budući da je isti politički predstavnik hrvatskog naroda najmanje što se očekuje od političkog predstavnika hrvatskog naroda je poznavanje osnova hrvatskog jezika. Psovke i uvrede je savladao pa bi bio red da savlada i padeže. Unaprijed se slažem sa onim što ćeš ti ili pojedini forumaši napisati. Slažem se da je i dalje najveći problem za demografiju hrvatskog naroda moj stav i ništa drugo  Znači, opet o forumašu macoli umjesto o temi daidžama, zaključak na kraju besmislen. Niđe veze.  Dok je forumaš macola meni je***vao sve po spisku i sipao salve uvreda na moj račun nešto se nisi bunio što isti ne govori o fratrima daidžama. No dobro! Sada kada je očito da je riječ o nekom na nekoj političkoj funkciji ajmo mi opet na fra daidže 
|
|
Vrh |
|
 |
macola
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 30 srp 2025, 12:30 |
|
|
zalutala je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Znači, opet o forumašu macoli umjesto o temi daidžama, zaključak na kraju besmislen. Niđe veze.  Dok je forumaš macola meni je***vao sve po spisku i sipao salve uvreda na moj račun nešto se nisi bunio što isti ne govori o fratrima daidžama. No dobro! Sada kada je očito da je riječ o nekom na nekoj političkoj funkciji ajmo mi opet na fra daidže  Najsmiješnije je sto misliš da sam ti prestao jebavat sve po spisku bezobrazna Sarajko, tvoj pristup vodi do većeg broja Komšića, dok moj vodi do većeg broja Hrvata. Nismo isti  Također pričali smo o posljedicama življenja kao Hrvat u muslimanskom Sarajevu, u muslimanskom Bugojnu, a to je da u Sarajevu 60% Hrvatica rađa djecu muslimanima a primjer samo od ove godine dvije mlade Hrvatice iz Bugojna upravo su trudne sa muslimanima. Ti zagovaraš nastavlja je spomenutih podataka, mi zagovaramo prestanak. Hvataš se za slamke pravopisa bez ikakve reakcije na spomenute podatke. Bezobrazna si i redak ti opise koje sam do sad spomenuo.
|
|
Vrh |
|
 |
macola
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 30 srp 2025, 12:31 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Sarajka zalutala u novi account pa se pravi luda.
|
|
Vrh |
|
 |
zalutala
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 30 srp 2025, 12:44 |
|
|
Macola, upis ovog forumaša potpisujem. Kada njega uvjeriš u ispravnost svoje strategije uvjerit ćeš i mene. I zanimljivo je kako muškarce koji imaju drugačiji stav od tvog niti vrijeđaš niti napadaš nego si se baš mene(žene) dovezao. Toliko o tvojoj muškosti. Lijepi pozdrav! Old Fridolin je napisao/la: macola je napisao/la: Nerođen Hrvat je bolji od dijeteta Muslimana i Hrvatice. Kod nas se u sarajvu govorilo: pametan ko tokmak = macola. Mjesto da trazis druga rjesenja ti i vid se zalazete za najgluplja.Kako su zidovi prezivili i zadrzali svoj identitet u sredinama gdje su bili apsolutna manjina. Uradite vas dvojica i oni koji vas podrzavaju domaci zadatak i rijesite problem na drugi nacin. Ovaj je idiotski.I jos nesto kvacice taj podatak za mostar je velika "sramota" za vas i ogromna nezahvalnost prema HVO sarajeva koji je 4 godine drzao vezanih 200 000 srba, da vas ne pregaze. Mislite samo na njezna dudina osjecanja, ako napustimo te sredine za sta ce mu onda rafali i rakete. Ja predlazem da se mi ne selimo, dosta je sto se hrvati iz hrvatske, sele. Nego hrvatska vlada treba da nam finansira dobre betonske podrume, da se mozemo skloniti, kada krenu rafali.
|
|
Vrh |
|
 |
macola
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 30 srp 2025, 12:50 |
|
|
zalutala je napisao/la: Macola, upis ovog forumaša potpisujem. Kada njega uvjeriš u ispravnost svoje strategije uvjerit ćeš i mene. I zanimljivo je kako muškarce koji imaju drugačiji stav od tvog niti vrijeđaš niti napadaš nego si se baš mene(žene) dovezao. Toliko o tvojoj muškosti. Lijepi pozdrav! Old Fridolin je napisao/la: Kod nas se u sarajvu govorilo: pametan ko tokmak = macola. Mjesto da trazis druga rjesenja ti i vid se zalazete za najgluplja.Kako su zidovi prezivili i zadrzali svoj identitet u sredinama gdje su bili apsolutna manjina. Uradite vas dvojica i oni koji vas podrzavaju domaci zadatak i rijesite problem na drugi nacin. Ovaj je idiotski. I jos nesto kvacice taj podatak za mostar je velika "sramota" za vas i ogromna nezahvalnost prema HVO sarajeva koji je 4 godine drzao vezanih 200 000 srba, da vas ne pregaze. Mislite samo na njezna dudina osjecanja, ako napustimo te sredine za sta ce mu onda rafali i rakete. Ja predlazem da se mi ne selimo, dosta je sto se hrvati iz hrvatske, sele. Nego hrvatska vlada treba da nam finansira dobre betonske podrume, da se mozemo skloniti, kada krenu rafali. Nemam ga šta uvjeravat odlučio je umrijet kao manjina i uz to slavi hrvatski doprinos u obrani muslimanskog Sarajeva gdje su kao zahvalu Muslimani razoružali HVO i dan danas im ne daju spomenik. Sarajko, bezobrazna, u startu si priznala da ne znaš ni zemljopisno, ni etnoteriotrijalnostanje na terenu ali su se odvažila pricat o tom na nivou nas koji smo pokušali objasniti zašto Hrvati u Sarajevu nemaju mogućnosti demografskog preživljavanja kad vidimo da 60% Hrvatica rađa Muslimansku djecu, sto si opet zanemarila. A kolega iznad se složio da je moguće preseliti se u Lepenicu nadomak Sarajeva koja je Hrvatska i ostat će tako, napravit kuću i radit u Sarajevu bez problema dok djeca odrastaju u hrvatskom ozračju. Al eto Sarajko reci mi samo jesi preboljela presudu Kovačević, spavaš li mirno? BTW Sarajevo bi bilo bolje da je postalo srpsko, bar bi se krstili.
|
|
Vrh |
|
 |
zalutala
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 30 srp 2025, 13:07 |
|
|
Još za Riku. Lijepo sam te pitala gdje će hipotetski Hrvat iz Sarajeva koji u istom napusti osiguranu egzistenciju i preseli se u Labin u istom naći posao? Lijepiš slike a odgovora nigdje. Također sam ti napisala da bih razumila da govorimo o nekom vitalnijem gradu u Istri. No dobro! Lijepi i dalje slike i lupaj parole
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 30 srp 2025, 13:13 |
|
|
zalutala je napisao/la: Još za Riku. Lijepo sam te pitala gdje će hipotetski Hrvat iz Sarajeva koji u istom napusti osiguranu egzistenciju i preseli se u Labin u istom naći posao? Lijepiš slike a odgovora nigdje. Također sam ti napisala da bih razumila da govorimo o nekom vitalnijem gradu u Istri. No dobro! Lijepi i dalje slike i lupaj parole Danas u Hrvatskoj ne radiš jedino, ako si bezobrazan, ako si teški parazit ili valjaš nešto sa strane. U Istri sezona ne traje 3 mjeseca nego dosta duže i može se posla naći kao u priči. Pa kako ovi Ujguri iz BiH dolaze, a Hrvat ne može? Eto ljepše je u kasabi punoj smoga, prljavštine, 150 džamija i tisuće umotanih nego u jednoj Istri. Nije u pitanju egzistencija nego su "raja" prije svega i zaboli ih ona stvar za nacionalnim.
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 30 srp 2025, 13:16 |
|
|
Kako gdje će nać posao a sama si postavila članak kako se Cimos zatvara u Labinu jer fali radnika a ovo zaposlenih će radit u susjednom Roču. No dobro, ako hoće neki "viši" posao kojeg ne mogu nać u Labinu mogu ga sigurno pronać u Rovinju, Buzetu, Pazinu, Puli ili Rijeci. Svakakog posla ima za onog tko hoće radit.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
macola
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 30 srp 2025, 13:20 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Kako gdje će nać posao a sama si postavila članak kako se Cimos zatvara u Labinu jer fali radnika a ovo zaposlenih će radit u susjednom Roču. No dobro, ako hoće neki "viši" posao kojeg ne mogu nać u Labinu mogu ga sigurno pronać u Rovinju, Buzetu, Pazinu, Puli ili Rijeci. Svakakog posla ima za onog tko hoće radit. Jebe vas Sarajka u mozak a vi još kulturica prema njoj. SARAJKO ZAJEBO VAS BOŠNJE KOVAČEVIĆ SPAVATE LI MIRNO? NEMA GRAĐANSKE SARAJKO BEZ DA ZAGNJOJITE HRAŠĆE OPET.
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 30 srp 2025, 13:21 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Kako gdje će nać posao a sama si postavila članak kako se Cimos zatvara u Labinu jer fali radnika a ovo zaposlenih će radit u susjednom Roču. No dobro, ako hoće neki "viši" posao kojeg ne mogu nać u Labinu mogu ga sigurno pronać u Rovinju, Buzetu, Pazinu, Puli ili Rijeci. Svakakog posla ima za onog tko hoće radit. Sada je problem putovati, a u Zagrebu gužve kada se ide s posla pa se putuje pola sata pa na više, a nekima nije problem ni sat. Poslova od kuće isto ima, remote poslovi, sezona, predsezona itd. Eto isto tako netko može iz Kiseljaka u Sarajevo za pol sata, a možda i kraće na posao. Općina koja ide prema statusu grada, koja se širi, razvija i niče stanogradnja. A cijene stanova nisu kao u Sarajevu nego su dosta niže. Ljudima nije problem seliti iz Rijeke u okolicu ili iz Zagreba u Goricu, Samobor, Zaprešić, ali ovim našim Sarajlijama uz sve to što su im radili i rade danas, eto njima je problem do Lepenice, Kiseljaka.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 30 srp 2025, 13:22 |
|
|
macola je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Kako gdje će nać posao a sama si postavila članak kako se Cimos zatvara u Labinu jer fali radnika a ovo zaposlenih će radit u susjednom Roču. No dobro, ako hoće neki "viši" posao kojeg ne mogu nać u Labinu mogu ga sigurno pronać u Rovinju, Buzetu, Pazinu, Puli ili Rijeci. Svakakog posla ima za onog tko hoće radit. Jebe vas Sarajka u mozak a vi još kulturica prema njoj. SARAJKO ZAJEBO VAS BOŠNJE KOVAČEVIĆ SPAVATE LI MIRNO? NEMA GRAĐANSKE SARAJEVO BEZ DA ZAGNJOJITE HRAŠĆE OPET. Kultura je ipak obvezna, tako da razgovarajmo uljudno i sa poštovanjem sugovornika, po mogućnosti o temi. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1339 of 2558 - 52.35%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
zalutala
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 30 srp 2025, 13:26 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Kako gdje će nać posao a sama si postavila članak kako se Cimos zatvara u Labinu jer fali radnika a ovo zaposlenih će radit u susjednom Roču. No dobro, ako hoće neki "viši" posao kojeg ne mogu nać u Labinu mogu ga sigurno pronać u Rovinju, Buzetu, Pazinu, Puli ili Rijeci. Svakakog posla ima za onog tko hoće radit. Rika, mogao bi koji put pogledati i priko Učke. "Nedostatak radnika u proizvodnji pokušao se nadomjestiti onima iz Srbije i BiH, ali bi ostajali kratko, mjesec-dva, jer s ovakvim plaćama i uz takve uvjete nisu mogli dugo živjeti ovdje i još slati novac kući. Vrlo je to teška i neugodna situacija", rekao nam je Vidmar. https://www.labin.com/vijesti/gasi-se-1 ... tici-82725I opet ponavljam, po ne znam koji put, da govorimo o nekom vitalnijem gradu u Istri ne bi ti riječ rekla
|
|
Vrh |
|
 |
macola
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 30 srp 2025, 13:28 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: macola je napisao/la:
Jebe vas Sarajka u mozak a vi još kulturica prema njoj.
SARAJKO ZAJEBO VAS BOŠNJE KOVAČEVIĆ SPAVATE LI MIRNO?
NEMA GRAĐANSKE SARAJEVO BEZ DA ZAGNJOJITE HRAŠĆE OPET.
Kultura je ipak obvezna, tako da razgovarajmo uljudno i sa poštovanjem sugovornika, po mogućnosti o temi.  Ja sam kulturicom dobio da me Sarajka ući o demografiji rodnog kraja, takvo trolanje ne prihvaćam. Našla mi spominjat nekih 100 popisanih stanovnika Doca oko crkve kad tamo ima ljudi samo kad se udaje mlada čiji su roditelji gore ili ako se pravi festival, koncert, nešto. Još da napomenem ni jednom, ali ni jednom nije odgovorila zašto je neprihvatljivo da Hrvat napravi kuću u Lepenici, živi u hrvatskom mjestu tako ali eto radi u Sarajevu kad već mora ili želi budala. Zato sto je Sarajka podla, zato sto nema života osim politike, foruma i naslađivanja, zato sto joj je stil pisanja i bezobrazluka prodoran u mjeri da ga ni jedno drugo ime korisničkog računa ne može sakrit ni oprat. Ali u redu poštujem i da je dobra za aktivnost na forumu, ja rijetko kad pišem, tako da je vjerojatno upalila taktika. Smrt Sarajevu sloboda Vrhbosni 
|
|
Vrh |
|
 |
estoyAqui
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 30 srp 2025, 13:33 |
|
|
zalutala je napisao/la: Rika, mogao bi koji put pogledati i priko Učke. "Nedostatak radnika u proizvodnji pokušao se nadomjestiti onima iz Srbije i BiH, ali bi ostajali kratko, mjesec-dva, jer s ovakvim plaćama i uz takve uvjete nisu mogli dugo živjeti ovdje i još slati novac kući. Vrlo je to teška i neugodna situacija", rekao nam je Vidmar. https://www.labin.com/vijesti/gasi-se-1 ... tici-82725I opet ponavljam, po ne znam koji put, da govorimo o nekom vitalnijem gradu u Istri ne bi ti riječ rekla Labin je samo simbol nekog nasumičnog grada u RH, mogla je to bit i Požega, Krapina ili Trogir Ti izgleda meni se čini samo želiš dobit u raspravi bez obzira na argumente i njihovu kvalitetu
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Ukida se daidžanska teologija u Nedžarićima Postano: 30 srp 2025, 13:45 |
|
|
I dalje ne razumim. Linkaš kao dokaz da nema posla članak koji govori da se firma gasi jer fali radnika?
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|