|
|
Stranica: 46/463.
|
[ 11568 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bosnensis
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 26 stu 2011, 20:35 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Citat: SDP ima pravo na onoliko pozicija koliko se dogovori sa svojim koalicionim partnerima. E pa to je ta SDP fašistička retorika. Imaju pravo koliko se dogovore platformaši međusobno. Dakle nemaju pravo sukladno izbornim rezultatima, ustavu, ili zakonu već kako drugovi kažu, po sustavu : Tko jači-tlači. Smiješno. To samo govori o tomu da među muslimanima uopće nema svijesti da je ovo višenacionalna država i da nema vlasti bez 3 vodeće snage sva tri naroda. Citat: Opet kazem, smijesno je optuzivati za nesto Lagumdziju a njegovati dobre odnose sa Dodikom koji radi iste stvari. Ne da je smijesno nego pokazuje apsurdnost tih prica o nekakvom imaginardnom legitimitetu.
Smiješno je porediti Vlajkija, njegov značaj i ovlasti sa onima koje imaju Komšić i Budimir. A naročito je smiješno i licemjerno navoditi jednog Čordaša koji dolazi iz vodeće hrvatske stranke a ne navoditi da su svi muslimanski ministri u vladi RS-a izabrani od strane srpskih stranaka i to ne osuđivati a Hrvate pak osuđivati. Naročito je smiješno to da sve to muslimanskim strankama na čelu sa SDPom ne smeta već su spremne da bez pogovora na razini države surađuju sa onim strankama koje njihove sunarodnjake u RS tako politički majoriziraju. Dok u isto vrijeme svaku suradnju sa vodećim političkim snagama Hrvata ne prihvaćaju već štoviše ono što čine njima Srbi u RS oni čine ili pokušavaju da čine Hrvatima u Federaciji Kada u Bosni i Hercegovini budemo imali unutarnacionalne izbore koji bi delegirali Bosnjake, Hrvate i Srbe u parlamente prihvatio bih tvoje argumente. Medjutim situacija je drugacija. Vlast se rasporedjuje onako kako se dogovore politicke stranke i to je svugdje u svijetu tako a i u BiH je uvijek bilo tako. Ne postoji sablon koji se ponavlja. Vodeca hrvatska stranka u RSu je HSS a ne HDZ. Prema tome mislim da je red da to mjesto pripadne HSSu ako cete se vec drzati tih principa. Sto se tice bosnjackih ministara u vladi RSa mogu isto ponoviti sto sam napisao i za vijece naroda RSa. Znaci isti taj Dodik koji SDPu zamjera nepostivanje izborne volje dva naroda, upravo nepostuje izbornu volju i bosnjackog i hrvatskog naroda. Druga stvar HDZ je ionako odbio da ucestvuje u vlasti u Federaciji.
|
|
Vrh |
|
|
Bosnensis
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 26 stu 2011, 20:37 |
|
|
Svarog je napisao/la: Haha...znao sam da je 'C'...orginalni SDP-ac..
I evo opet , po ko zna koji put, bezobraznu majorizaciju federalnih partnera, kamufliraš pricom o RS . Sve sto smo mi potpisli , poštujemo . I za razliku od vas, ništa ne foliramo . Pa sta ces takav sam, ja nijedan grad u BiH ne smatram srpskim, bosnjackim ili hrvatskim. bezobrazno je optuzivati bosnjake za majorizaciju dok srpski politicari to isto rade u RSu.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 26 stu 2011, 20:57 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Bosnensis je napisao/la: Vodeca hrvatska stranka u RSu je HSS a ne HDZ. Druga stvar HDZ je ionako odbio da ucestvuje u vlasti u Federaciji. O drugom smo već pričali i nikom ništa nije ponuđeno, evo ja tebi ponudim da ovdje možeš sudjelovat na PDF-ovima: Banja Luka, biciklizam i vicevi. Koliko bi sudjelovao u forumu? O prvom, mislim kako se to promijenilo nakon zadnjih izbora...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 26 stu 2011, 21:07 |
|
|
seherzada je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Dovoljno je: "Idite na..." Zašto se patit pišući? Ja mislim da bi vi muski trebali skontat da smo mi danas ipak u 21. stoljecu, a ne se ponasati kao da smo u 19.-tom. Tipicno ponasanje muskih danas: Bez brige, imaju ove poslovnjakuše zajedničkih crta s tradicionalušama, vole iste stvari, čak dobivaju i konkurenciju u dijelu muških. Postat ćemo mi patrijarhalni domalo tražena roba. Svejedno, nice choice...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 26 stu 2011, 21:44 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10025 Lokacija: Banja Luka
|
Bosnensis je napisao/la: Svarog je napisao/la: Haha...znao sam da je 'C'...orginalni SDP-ac..
I evo opet , po ko zna koji put, bezobraznu majorizaciju federalnih partnera, kamufliraš pricom o RS . Sve sto smo mi potpisli , poštujemo . I za razliku od vas, ništa ne foliramo . Pa sta ces takav sam, ja nijedan grad u BiH ne smatram srpskim, bosnjackim ili hrvatskim. bezobrazno je optuzivati bosnjake za majorizaciju dok srpski politicari to isto rade u RSu. Ynam,nego samo muslimanskim. Opet ti o Srpskoj . Ne mozes to porediti .Objasnio sam ti vec . Vi ste potpisli federaciju...I ? Sad hocete muslimansko hrvatsku federaciju bez Hrvata , tj da ' federirate' sami sa sobom '. Ili sa ..ali da im vi izaberete predstavnike... Tako bi vi ' radili zajednicu' i ovdje u RS , medjutim eto vam Hrvati , oni su vam partneri...Nisu vas dzaba spasili devedesetih ,od potpunog sloma,eto.. sad nek uzivaju u ' zelenilu'. PS. Banjaluka, Trebinje, Bijeljina, Istocno Sarajevo,Doboj, Brod, Derventa,..kao i sve ostalo u RS ,je srpsko...a ti misli sta hoces...zaboli me.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 26 stu 2011, 21:56 |
|
|
Bosensis, mi smo davno provalili da je sa vama bolje biti neprijatelj neg prijatelj. Vise si nacisto.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Glava
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 26 stu 2011, 22:13 |
|
|
Svarog je napisao/la: Banjaluka, Trebinje, Bijeljina, Istocno Sarajevo,Doboj, Brod, Derventa,..kao i sve ostalo u RS ,je srpsko...a ti misli sta hoces...zaboli me. Da, ali... bosanske patriote to nece dozvoliti. Kako to ne shvatas?! Ne moze.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 26 stu 2011, 22:14 |
|
|
Svarog je napisao/la: Bosnensis je napisao/la: Pa sta ces takav sam, ja nijedan grad u BiH ne smatram srpskim, bosnjackim ili hrvatskim.
bezobrazno je optuzivati bosnjake za majorizaciju dok srpski politicari to isto rade u RSu.
Ynam,nego samo muslimanskim. Opet ti o Srpskoj . Ne mozes to porediti .Objasnio sam ti vec . Vi ste potpisli federaciju...I ? Sad hocete muslimansko hrvatsku federaciju bez Hrvata , tj da ' federirate' sami sa sobom '. Ili sa ..ali da im vi izaberete predstavnike... Tako bi vi ' radili zajednicu' i ovdje u RS , medjutim eto vam Hrvati , oni su vam partneri...Nisu vas dzaba spasili devedesetih ,od potpunog sloma,eto.. sad nek uzivaju u ' zelenilu'. PS. Banjaluka, Trebinje, Bijeljina, Istocno Sarajevo,Doboj, Brod, Derventa,..kao i sve ostalo u RS ,je srpsko...a ti misli sta hoces...zaboli me. Za precjenika šumske i građane.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
Glava
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 26 stu 2011, 22:15 |
|
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 26 stu 2011, 22:18 |
|
|
Glava je napisao/la: Jao Kaj je bilo bijeljenski ljaksoberu koji loše pišeš ekavicom, izludi vas ona krkanska BN TV ? Di ti je šešeljevka ? Na koncertu ?
|
|
Vrh |
|
|
Glava
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 26 stu 2011, 22:23 |
|
|
emt je napisao/la: Glava je napisao/la: Jao Kaj je bilo bijeljenski ljaksoberu koji loše pišeš ekavicom, izludi vas ona krkanska BN TV ? Di ti je šešeljevka ? Na koncertu ?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 26 stu 2011, 22:25 |
|
|
Glava je napisao/la: Svarog je napisao/la: Banjaluka, Trebinje, Bijeljina, Istocno Sarajevo,Doboj, Brod, Derventa,..kao i sve ostalo u RS ,je srpsko...a ti misli sta hoces...zaboli me. Da, ali... bosanske patriote to nece dozvoliti. Kako to ne shvatas?! Ne moze. Rekose generali ABiH neki dan kako ce branit Bosnu kao i 92. Ako bude opet trebalo. Dakle, nemate razloga za brigu... Inace, osim BL i Bijeljine ostali gradovi ne cvjetaju bas. A srpski. Kako to? Zar to nije povezano? Napravis grad srpskim i nakon toga blagostanje....
|
|
Vrh |
|
|
Glava
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 26 stu 2011, 22:34 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Glava je napisao/la: Da, ali... bosanske patriote to nece dozvoliti. Kako to ne shvatas?! Ne moze. Rekose generali ABiH neki dan kako ce branit Bosnu kao i 92. Ako bude opet trebalo. Dakle, nemate razloga za brigu... Inace, osim BL i Bijeljine ostali gradovi ne cvjetaju bas. A srpski. Kako to? Zar to nije povezano? Napravis grad srpskim i nakon toga blagostanje.... Blagostanje ili ne, kakve to veze ima sa prethodnim? A vidis dokle je doslo kad ne mozemo sa ovim licemerima ni kad su ekonomski superiorni. A ni kad su muslimanski generali spremni.
|
|
Vrh |
|
|
Edin Jahic Srbin
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 26 stu 2011, 22:36 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Glava je napisao/la: Da, ali... bosanske patriote to nece dozvoliti. Kako to ne shvatas?! Ne moze. Rekose generali ABiH neki dan kako ce branit Bosnu kao i 92. Ako bude opet trebalo. Dakle, nemate razloga za brigu... Inace, osim BL i Bijeljine ostali gradovi ne cvjetaju bas. A srpski. Kako to? Zar to nije povezano? Napravis grad srpskim i nakon toga blagostanje.... Mos' misliti koji je to optimizam kod bosanskih djenerala...Samo mi si cini da ce ''frke '' biti oko treceg kantona... Bice ponovo ''traktorijade'' ali za mlado-naciju bosnjake.Inace ,kako stojite sa Fergusonima.Bez brige ima Modrica dovoljno ulja, nafte i maziva za usciljeni mars preko R.S. ka obecanoj zemlji negde u p.m...Treci kanton je cudo!!!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 26 stu 2011, 22:41 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25842 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Bosnensis je napisao/la: Kada u Bosni i Hercegovini budemo imali unutarnacionalne izbore koji bi delegirali Bosnjake, Hrvate i Srbe u parlamente prihvatio bih tvoje argumente. Medjutim situacija je drugacija. Vlast se rasporedjuje onako kako se dogovore politicke stranke i to je svugdje u svijetu tako a i u BiH je uvijek bilo tako. Ne postoji sablon koji se ponavlja.
Nije tako, eto vidiš kako se slabo razumiješ u te stvari. To bi tako bilo da nema Doma Naroda u kojemu svaki narod ima pravo na određen broj mjesta neovisno o brojnosti. Činjenica da su muslimani zaobišli Dom Naroda, uz pomoć Visokog predstavnika, USA, EU, i koje sve ne vražije matere, dovoljno govori o političko-pravnom položaju u kojem se nalaze Hrvati u ovoj tamnici naroda. Citat: Vodeca hrvatska stranka u RSu je HSS a ne HDZ. Prema tome mislim da je red da to mjesto pripadne HSSu ako cete se vec drzati tih principa. Dobro, neka pripadne onoj hrvatskoj stranci koja ima više mandata u Skupštini RS. Ali čekaj, nema nijedna nijedan mandat. Stvarno velika razlika među ovim strankama. 0,03 i 0,04%, ili koliko već glasova - stvarno razlika. Citat: Znaci isti taj Dodik koji SDPu zamjera nepostivanje izborne volje dva naroda, upravo nepostuje izbornu volju i bosnjackog i hrvatskog naroda. Ma nije ni Dodik puno bolji, tu se slažemo... ali jbg, ako ti ukradu dva novčanika isti dan, pa u jednom imaš 20 KM a u drugom 800 KM, normalno da ćeš tražiti onoga što ti je ukrao 800! A muslimani se ponašaju kao da se čude tom tipu što traži 800 maraka i govore: - A ja budale, pa što ne traži 20 maraka to mu je bolje. Citat: Druga stvar HDZ je ionako odbio da ucestvuje u vlasti u Federaciji. Ako tako drug Zlaja kaže onda mora da je istina. A još ako FTV to potvrdi - onda je to nepobitna istina!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 26 stu 2011, 22:43 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25842 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
emt je napisao/la:
Lijepe li mu boje, crvene... Ma jesi li ti sigurna da to nije "Traktor za Čovjeka"??
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 26 stu 2011, 22:53 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
emt je napisao/la: Svarog je napisao/la: Ynam,nego samo muslimanskim. Opet ti o Srpskoj . Ne mozes to porediti .Objasnio sam ti vec . Vi ste potpisli federaciju...I ? Sad hocete muslimansko hrvatsku federaciju bez Hrvata , tj da ' federirate' sami sa sobom '. Ili sa ..ali da im vi izaberete predstavnike... Tako bi vi ' radili zajednicu' i ovdje u RS , medjutim eto vam Hrvati , oni su vam partneri...Nisu vas dzaba spasili devedesetih ,od potpunog sloma,eto.. sad nek uzivaju u ' zelenilu'.
PS. Banjaluka, Trebinje, Bijeljina, Istocno Sarajevo,Doboj, Brod, Derventa,..kao i sve ostalo u RS ,je srpsko...a ti misli sta hoces...zaboli me. Za precjenika šumske i građane. Sto se becite tim traktorima? Da ih niste vi potjerali tim istim traktorima? Zna se tko je to uradio. Vama vise odgovara ipak ono helpanje, tada ste originalni, dajete potpunu sliku o vama.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 26 stu 2011, 22:58 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Glava je napisao/la: Da, ali... bosanske patriote to nece dozvoliti. Kako to ne shvatas?! Ne moze. Rekose generali ABiH neki dan kako ce branit Bosnu kao i 92. Ako bude opet trebalo. Dakle, nemate razloga za brigu... Inace, osim BL i Bijeljine ostali gradovi ne cvjetaju bas. A srpski. Kako to? Zar to nije povezano? Napravis grad srpskim i nakon toga blagostanje.... Bilo blagostanje ili ne ,ali opet , ima svojih prednosti .Pa, bar bi ti trebao razumjeti kojih... Evo par..npr... trotoare ne farbaju u zeleno.. ne trce po gradu gore -dole sa tabutom na rukama,kada im umre neki ratni zlocinac ...paa..kad pobjedi Srbija navijas i radujes se , bey mogucnosti da za tako nesto budes kamenovan...ili..narucis burek, jedes ga ko covjek, bez razmisljanja da li je pekar prije nego ti ga je posluzio isao na wc i prao guzu...ma ima toga... A sto se prosperiteta tice ,bice kad bude..
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 26 stu 2011, 23:02 |
|
|
emt je napisao/la: Svarog je napisao/la: Ynam,nego samo muslimanskim. Opet ti o Srpskoj . Ne mozes to porediti .Objasnio sam ti vec . Vi ste potpisli federaciju...I ? Sad hocete muslimansko hrvatsku federaciju bez Hrvata , tj da ' federirate' sami sa sobom '. Ili sa ..ali da im vi izaberete predstavnike... Tako bi vi ' radili zajednicu' i ovdje u RS , medjutim eto vam Hrvati , oni su vam partneri...Nisu vas dzaba spasili devedesetih ,od potpunog sloma,eto.. sad nek uzivaju u ' zelenilu'.
PS. Banjaluka, Trebinje, Bijeljina, Istocno Sarajevo,Doboj, Brod, Derventa,..kao i sve ostalo u RS ,je srpsko...a ti misli sta hoces...zaboli me. Za precjenika šumske i građane. Stvarno..A zasto vi muslimani ,nama.. i to iz inostranstva , pominjete traktore ? Men to glupo.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 26 stu 2011, 23:16 |
|
|
Nego,zarad osvjezavanja teme ..evo malo brace cetnika - muslimana ( jbte ima ih na svim stranama) Emt, pominjala si da tije brat u proslom ratu bio u ustasama..Jel ko brace bio i u cetnicima ? Aj priznaj...davno je to bilo.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 26 stu 2011, 23:17 |
|
|
Bobovac je napisao/la: emt je napisao/la:
Lijepe li mu boje, crvene... Ma jesi li ti sigurna da to nije "Traktor za Čovjeka"?? Nije, čim ga vozi Mile.Slušaš pjesmu ?Jedva sam našla da se poklapa i boja i sve.Pa i Dodo je antifašista ala Zlajogul. Nego, ti požuri da postaneš ministar u HB, ako mi štela bude trebala.Obećao si. Citat: Stvarno..A zasto vi muslimani ,nama.. i to iz inostranstva , pominjete traktore ? Men to glupo. U tim disciplinama ste bez premca.Mislim traktorijade, balvanijade, škljunkolijade, betonijade. Zato..kontaš ?
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 26 stu 2011, 23:19 |
|
|
emt je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Lijepe li mu boje, crvene... Ma jesi li ti sigurna da to nije "Traktor za Čovjeka"?? Nije, čim ga vozi Mile.Slušaš pjesmu ?Jedva sam našla da se poklapa i boja i sve.Pa i Dodo je antifašista ala Zlajogul. Nego, ti požuri da postaneš ministar u HB, ako mi štela bude trebala.Obećao si. Citat: Stvarno..A zasto vi muslimani ,nama.. i to iz inostranstva , pominjete traktore ? Men to glupo. U tim disciplinama ste bez premca.Mislim traktorijade, balvanijade, škljunkolijade, betonijade. Zato..kontaš ? Eh, nismo mi krivi sto ste vi gulili biciklima i pjeske .
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 26 stu 2011, 23:25 |
|
|
Citat: Nego,zarad osvjezavanja teme ..evo malo brace cetnika - muslimana ( jbte ima ih na svim stranama) Emt, pominjala si da tije brat u proslom ratu bio u ustasama..Jel ko brace bio i u cetnicima ? Aj priznaj...davno je to bilo. Ja sam rekla slijedeće.Na pitanje ko su bili partizani ;odgovara se ;"Partizani su bili dobri ljudi koji su nas oslobodili". A na pitanje ko su bile ustaše ;"Dedo, dajdža amidža ( sa majčine i očeve strane)i sl. I to je citat iz neke od audicija.Istinit doduše u većini slučajeva. Ne radi se o braći, ni mojoj ni tvojoj.No ti si krkan kao i obično te ne možeš članove obitelji da izbaciš iz konteksta makar i šala bila u pitanju.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 26 stu 2011, 23:33 |
|
|
emt je napisao/la: Citat: Nego,zarad osvjezavanja teme ..evo malo brace cetnika - muslimana ( jbte ima ih na svim stranama) Emt, pominjala si da tije brat u proslom ratu bio u ustasama..Jel ko brace bio i u cetnicima ? Aj priznaj...davno je to bilo. Ja sam rekla slijedeće.Na pitanje ko su bili partizani ;odgovara se ;"Partizani su bili dobri ljudi koji su nas oslobodili". A na pitanje ko su bile ustaše ;"Dedo, dajdža amidža ( sa majčine i očeve strane)i sl. I to je citat iz neke od audicija.Istinit doduše u većini slučajeva. Ne radi se o braći, ni mojoj ni tvojoj.No ti si krkan kao i obično te ne možeš članove obitelji da izbaciš iz konteksta makar i šala bila u pitanju. A too..Nisam gledo niti jednu Audiciju ,pa sam to shvatio zdravo za gotovo Ne znam sto se ljutis, pa davno je to bilo. Ipak, koliko se sjecam pocesto si aludirala na vase ' cvjetanje ' u WW 2 , pa ko reko .. evo masala, bilo vas i u cetnicima .
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 26 stu 2011, 23:37 |
|
|
Ja sam ipak iz Sarajeva Svarog a i pokojini Bećir, pa ti izvuci poruku iz rečenice.
No nećemo se ni lagati o NOB-u, poput vas Srba i spomenicama i narodnim herojima razbacivati.Ja zbilja historiju ne znam EX Juge, tako da možeš stati na ovom mom komentaru.
Neću uveličavati da mi neko bio narodni heroj.Pošteno ?
De se ti izjasni o četnicima ovako :)?
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|