|
|
Stranica: 47/463.
|
[ 11568 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 26 stu 2011, 23:46 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10025 Lokacija: Banja Luka
|
emt je napisao/la: Ja sam ipak iz Sarajeva Svarog a i pokojini Bećir, pa ti izvuci poruku iz rečenice.
No nećemo se ni lagati o NOB-u, poput vas Srba i spomenicama i narodnim herojima.Ja zbilja historiju ne znam EX Juge, tako da možeš stati na ovom mom komentaru.
Neću uveličavati da mi neko bio narodni heroj.Pošteno ?
De se ti izjasni o četnicima ovako :)? More ...Niko moj nije bio u ustasama .. svi su bili cetnici i sa oceve i majcine strane.. Bogu hvala,mozda tome mogu zahvaliti svoje postojanje , posto su krajevi iz kojih su iz rata izasli gotovo bez gubitaka . Jedan djed (moj idol) je bio i ranjen, i roobijao poslije rata..
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 26 stu 2011, 23:47 |
|
|
Svarog je napisao/la: emt je napisao/la: Ja sam ipak iz Sarajeva Svarog a i pokojini Bećir, pa ti izvuci poruku iz rečenice.
No nećemo se ni lagati o NOB-u, poput vas Srba i spomenicama i narodnim herojima.Ja zbilja historiju ne znam EX Juge, tako da možeš stati na ovom mom komentaru.
Neću uveličavati da mi neko bio narodni heroj.Pošteno ?
De se ti izjasni o četnicima ovako :)? More ...Niko moj nije bio u ustasama .. svi su bili cetnici i sa oceve i majcine strane.. Bogu hvala,mozda tome mogu zahvaliti svoje postojanje , posto su krajevi iz kojih su iz rata izasli gotovo bez gubitaka . Jedan djed (moj idol) je bio i ranjen, i roobijao poslije rata.. Da se primijetiti po tvojim postovima i stavovima. No pošteno, bolje i to nego da lažeš.Nafilovali su vas historijom po tim EX YU školama sigurno si zapamtio nešto.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 26 stu 2011, 23:55 |
|
|
emt je napisao/la: Svarog je napisao/la: More ...Niko moj nije bio u ustasama .. svi su bili cetnici i sa oceve i majcine strane.. Bogu hvala,mozda tome mogu zahvaliti svoje postojanje , posto su krajevi iz kojih su iz rata izasli gotovo bez gubitaka . Jedan djed (moj idol) je bio i ranjen, i roobijao poslije rata.. Da se primijetiti po tvojim postovima i stavovima. Ne vidim mjesta cinizmu..Jesu bile ustase (i orginalne, i ' cvijece)..? Pa bili vala i cetnici . Eh, da je puste srece pa da su svi srbi u WW2 bili u cetnicima ...ne bi bilo rata devedestih...
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 00:03 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Svarog je napisao/la: emt je napisao/la: Da se primijetiti po tvojim postovima i stavovima. Ne vidim mjesta cinizmu..Jesu bile ustase (i orginalne, i ' cvijece)..? Pa bili vala i cetnici . Eh, da je puste srece pa da su svi srbi u WW2 bili u cetnicima ...ne bi bilo rata devedestih... Al zato ne bi bilo ni Hrvata i Hrvata (muslimana) Ili obrnuto ,ne bi bilo vas...netko bi na*ebo...
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
Bosnensis
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 00:39 |
|
|
Svarog je napisao/la: Ynam,nego samo muslimanskim. Opet ti o Srpskoj . Ne mozes to porediti .Objasnio sam ti vec . Vi ste potpisli federaciju...I ? Sad hocete muslimansko hrvatsku federaciju bez Hrvata , tj da ' federirate' sami sa sobom '. Ili sa ..ali da im vi izaberete predstavnike... Tako bi vi ' radili zajednicu' i ovdje u RS , medjutim eto vam Hrvati , oni su vam partneri...Nisu vas dzaba spasili devedesetih ,od potpunog sloma,eto.. sad nek uzivaju u ' zelenilu'. PS. Banjaluka, Trebinje, Bijeljina, Istocno Sarajevo,Doboj, Brod, Derventa,..kao i sve ostalo u RS ,je srpsko...a ti misli sta hoces...zaboli me. Vi ste potpisali Dayton a samim tim i Federaciju i RS. Znaci ako ste za postovanje principa legitimnosti naroda, prvo to pocnite postovati u svojoj politicko administrativnoj jedinici pa tek onda pocnite drugima prigovarat. To je najpostenije.
|
|
Vrh |
|
|
Bosnensis
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 00:41 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Bosnensis je napisao/la: Vodeca hrvatska stranka u RSu je HSS a ne HDZ. Druga stvar HDZ je ionako odbio da ucestvuje u vlasti u Federaciji. O drugom smo već pričali i nikom ništa nije ponuđeno, evo ja tebi ponudim da ovdje možeš sudjelovat na PDF-ovima: Banja Luka, biciklizam i vicevi. Koliko bi sudjelovao u forumu? O prvom, mislim kako se to promijenilo nakon zadnjih izbora... O prvom, na zadnjim izborima je HSS dobio vise glasova od HDZa Drugo ne volim glupe komparacije, ali je HDZovima ponudjeno 4+1 mjesto u federalnoj vladi, koliko sam ja razumio strance.
|
|
Vrh |
|
|
Bosnensis
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 00:42 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Bosnensis je napisao/la: Kada u Bosni i Hercegovini budemo imali unutarnacionalne izbore koji bi delegirali Bosnjake, Hrvate i Srbe u parlamente prihvatio bih tvoje argumente. Medjutim situacija je drugacija. Vlast se rasporedjuje onako kako se dogovore politicke stranke i to je svugdje u svijetu tako a i u BiH je uvijek bilo tako. Ne postoji sablon koji se ponavlja.
Nije tako, eto vidiš kako se slabo razumiješ u te stvari. To bi tako bilo da nema Doma Naroda u kojemu svaki narod ima pravo na određen broj mjesta neovisno o brojnosti. Činjenica da su muslimani zaobišli Dom Naroda, uz pomoć Visokog predstavnika, USA, EU, i koje sve ne vražije matere, dovoljno govori o političko-pravnom položaju u kojem se nalaze Hrvati u ovoj tamnici naroda. Citat: Vodeca hrvatska stranka u RSu je HSS a ne HDZ. Prema tome mislim da je red da to mjesto pripadne HSSu ako cete se vec drzati tih principa. Dobro, neka pripadne onoj hrvatskoj stranci koja ima više mandata u Skupštini RS. Ali čekaj, nema nijedna nijedan mandat. Stvarno velika razlika među ovim strankama. 0,03 i 0,04%, ili koliko već glasova - stvarno razlika. Citat: Znaci isti taj Dodik koji SDPu zamjera nepostivanje izborne volje dva naroda, upravo nepostuje izbornu volju i bosnjackog i hrvatskog naroda. Ma nije ni Dodik puno bolji, tu se slažemo... ali jbg, ako ti ukradu dva novčanika isti dan, pa u jednom imaš 20 KM a u drugom 800 KM, normalno da ćeš tražiti onoga što ti je ukrao 800! A muslimani se ponašaju kao da se čude tom tipu što traži 800 maraka i govore: - A ja budale, pa što ne traži 20 maraka to mu je bolje. Citat: Druga stvar HDZ je ionako odbio da ucestvuje u vlasti u Federaciji. Ako tako drug Zlaja kaže onda mora da je istina. A još ako FTV to potvrdi - onda je to nepobitna istina! FTV neizljeciva bolest pojedinih forumasa
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 00:46 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Al Jazeera lijek za bolest... Dosta je i bilo ispranih mozgova. Svi imaju "svoje" mišljenje, koje je slučajno jako slično onom koje se servira sa Sa-x i FTV... Svako koje nije takvo je "glupo"...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Bosnensis
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 00:54 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Al Jazeera lijek za bolest... Dosta je i bilo ispranih mozgova. Svi imaju "svoje" mišljenje, koje je slučajno jako slično onom koje se servira sa Sa-x i FTV... Svako koje nije takvo je "glupo"... Sta ces... 62 kanala na kablovskoj... glupo mi, kada mi neko spocitava gledanje FTVa, pored diskoveria, historia, geografije pa evo zadnje vrijeme AJB. Inace vise gledam HRT, Novu nego FTV
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 00:59 |
|
|
Svarog je napisao/la: Banjaluka, Trebinje, Bijeljina, Istocno Sarajevo,Doboj, Brod, Derventa,..kao i sve ostalo u RS ,je srpsko...a ti misli sta hoces...zaboli me. De facto jeste, ali ne i de iure. Znas sta je de facto i de iure??? E to ti je ono kad ti npr. ukrades automobil nekom, to je onda tvoj automobil, de facto. Ali isto tako taj automobil nije tvoj de iure, jer nemas papire za njeg. A to znaci da ti uvijek, uspostavom pravnog sistema, moze doci de iure vlasnik, sa cikama sa plavom kapom i traziti povrat svog automobila, nadoknadu stete, kaznu za kriminalni prestup kradje, itd itd. Kad ce se to desiti, tj. kada ce doci do uspostave pravnog sistema? Pa da bi pristupili EU, to se mora desiti (vidis npr. u Hrvatskoj, idu u haps cak i oni koji su svojevremeno mislili da su nedodirljivi, Sanader, generali, itd itd). Naravno, mozes ti reci i ma "ma hebo EU ako je tako", ali onda RS prelazi u izolaciju, Bjelorusija, Sjeverna Koreja, itd itd - tj. nema kredit od MMF-a, plata neeeeeema, moze bit bidne dva dana, tri dana, il 10 godina.
_________________ Robbie = Grand Pinocchio! Bumbar = Vojnik Svejk! Nasa Kvacica = Homer Simpson!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 01:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60177 Lokacija: DAZP HQ
|
dok su oni u izolaciji, hajmo mi pravit Zapadnu Njemačku u Federaciji ha ja.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 01:08 |
|
|
seherzada je napisao/la: De facto jeste, ali ne i de iure. Znas sta je de facto i de iure??? E to ti je ono kad ti npr. ukrades automobil nekom, to je onda tvoj automobil, de facto. Ali isto tako taj automobil nije tvoj de iure, jer nemas papire za njeg. A to znaci da ti uvijek, uspostavom pravnog sistema, moze doci de iure vlasnik, sa cikama sa plavom kapom i traziti povrat svog automobila, nadoknadu stete, kaznu za kriminalni prestup kradje, itd itd. Kad ce se to desiti, tj. kada ce doci do uspostave pravnog sistema? Pa da bi pristupili EU, to se mora desiti (vidis npr. u Hrvatskoj, idu u haps cak i oni koji su svojevremeno mislili da su nedodirljivi, Sanader, generali, itd itd). Naravno, mozes ti reci i ma "ma hebo EU ako je tako", ali onda RS prelazi u izolaciju, Bjelorusija, Sjeverna Koreja, itd itd - tj. nema kredit od MMF-a, plata neeeeeema, moze bit bidne dva dana, tri dana, il 10 godina. De iure ne mislis valjda na Stublica... Ovo je odlican primer koji si dala, sa jednim malim problemom - ocajan je Tu neku kradju koju spominjes je vlasnik vec potpisao kao pravno legalnu, udario palac na granice, teritoriju, organe vlasti... dao ti originalni kljuc u ruke, sa time sto ni pola tog automobila nije bilo njegovo, vec su kupovali zajedno i otplacivali na rate, na rok od jedno 1000 godina, kamatna stopa 5%...posteno... a drugi deo svojine je ovaj drugi oteo prvom... sporazumni raskid braka... to de iure mozes da posaljes u iurassic park, toliko je bajato i zastarelo...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 01:10 |
|
|
dudu je napisao/la: dok su oni u izolaciji, hajmo mi pravit Zapadnu Njemačku u Federaciji ha ja. Normalno, eliminirati sve faktore koji su prepreka na tom putu. Sto blize EU, to svi blize svojim pravima, po europskim standardima.
_________________ Robbie = Grand Pinocchio! Bumbar = Vojnik Svejk! Nasa Kvacica = Homer Simpson!
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 01:12 |
|
|
seherzada je napisao/la: dudu je napisao/la: dok su oni u izolaciji, hajmo mi pravit Zapadnu Njemačku u Federaciji ha ja. Normalno, eliminirati sve faktore koji su prepreka na tom putu. Sto blize EU, to svi blize svojim pravima, po europskim standardima. Tako je !
|
|
Vrh |
|
|
Glava
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 01:12 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 01:15 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Glava je napisao/la: EU? Pa naravno...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 01:16 |
|
|
seherzada je napisao/la: De facto jeste, ali ne i de iure.
Znas sta je de facto i de iure???
De iure i de Boban
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
Glava
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 01:18 |
|
|
fiskalna politika medju drzavama ce se morati uskladiti ili finansijski sistem pada. Veliki zalogaj, za neke i strasno veliki. Ko tu moze biti pametan.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 01:20 |
|
|
emt je napisao/la: seherzada je napisao/la: Normalno, eliminirati sve faktore koji su prepreka na tom putu. Sto blize EU, to svi blize svojim pravima, po europskim standardima. Tako je ! vau, napokon sam vas obje upecao na svom quotu. hoćemo sad zajedno leći Zlaji u čast?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 01:23 |
|
|
seherzada je napisao/la: Svarog je napisao/la: Banjaluka, Trebinje, Bijeljina, Istocno Sarajevo,Doboj, Brod, Derventa,..kao i sve ostalo u RS ,je srpsko...a ti misli sta hoces...zaboli me. De facto jeste, ali ne i de iure. Znas sta je de facto i de iure??? E to ti je ono kad ti npr. ukrades automobil nekom, to je onda tvoj automobil, de facto. Ali isto tako taj automobil nije tvoj de iure, jer nemas papire za njeg. A to znaci da ti uvijek, uspostavom pravnog sistema, moze doci de iure vlasnik, sa cikama sa plavom kapom i traziti povrat svog automobila, nadoknadu stete, kaznu za kriminalni prestup kradje, itd itd. Kad ce se to desiti, tj. kada ce doci do uspostave pravnog sistema? Pa da bi pristupili EU, to se mora desiti (vidis npr. u Hrvatskoj, idu u haps cak i oni koji su svojevremeno mislili da su nedodirljivi, Sanader, generali, itd itd). Naravno, mozes ti reci i ma "ma hebo EU ako je tako", ali onda RS prelazi u izolaciju, Bjelorusija, Sjeverna Koreja, itd itd - tj. nema kredit od MMF-a, plata neeeeeema, moze bit bidne dva dana, tri dana, il 10 godina. De fakto su bili do potpisa Dejtona . U tim gradovima nema ukradenih kuca i stanova . Imovina je vracena gotovo u 100 %-nom iznosu .Ko je zelio da se vrati vratio se,a ko nije , prodao je ' kvadrate ' za fine pare , i otisao u Zapadno Sarajev,Hrvatsku ili u inostranstvo. Tako da je sve zakonski pokriveno. Da bi se promjenilo takvo stanje , morali bi ovi tvoji ili neko vec, uci u neki novi rat , napasti te gradove i RS .No ,to nosi vrlo realne rizike i veliko je pitanje ,da li bi to ovaj pacijent od drzave BiH prezivio takve ' zahvate'.
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 01:24 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: seherzada je napisao/la: De facto jeste, ali ne i de iure. Znas sta je de facto i de iure??? E to ti je ono kad ti npr. ukrades automobil nekom, to je onda tvoj automobil, de facto. Ali isto tako taj automobil nije tvoj de iure, jer nemas papire za njeg. A to znaci da ti uvijek, uspostavom pravnog sistema, moze doci de iure vlasnik, sa cikama sa plavom kapom i traziti povrat svog automobila, nadoknadu stete, kaznu za kriminalni prestup kradje, itd itd. Kad ce se to desiti, tj. kada ce doci do uspostave pravnog sistema? Pa da bi pristupili EU, to se mora desiti (vidis npr. u Hrvatskoj, idu u haps cak i oni koji su svojevremeno mislili da su nedodirljivi, Sanader, generali, itd itd). Naravno, mozes ti reci i ma "ma hebo EU ako je tako", ali onda RS prelazi u izolaciju, Bjelorusija, Sjeverna Koreja, itd itd - tj. nema kredit od MMF-a, plata neeeeeema, moze bit bidne dva dana, tri dana, il 10 godina. De iure ne mislis valjda na Stublica... Ovo je odlican primer koji si dala, sa jednim malim problemom - ocajan je Tu neku kradju koju spominjes je vlasnik vec potpisao kao pravno legalnu, udario palac na granice, teritoriju, organe vlasti... dao ti originalni kljuc u ruke, sa time sto ni pola tog automobila nije bilo njegovo, vec su kupovali zajedno i otplacivali na rate, na rok od jedno 1000 godina, kamatna stopa 5%...posteno... a drugi deo svojine je ovaj drugi oteo prvom... sporazumni raskid braka... to de iure mozes da posaljes u iurassic park, toliko je bajato i zastarelo... Pa nije to tako kao sto ti mislis. Znaci, mozes ti pravom vlasniku prisloniti pistolj uz celendru, i natjerati ga da se suglasi sa tobom, tj. potpise - ali to i dalje nije de iure. A tako je bilo. Npr. Ova gradjevina jeste de facto na posjedu i vlasnistvu Fate Orlovic, ali nije i de iure. Sto znaci da u valjanom pravnom sistemu, ona tu i ne postoji - bespravno izgradjen objekat. Isto tako, vec postoji presuda da su VRS i MUP RS pocinili genocid, a to znaci da je RS vec pravno valjano okarakterizirana kao prestupnik. Doduse, Srbija se tu malo izvukla, prebacujuci sve na zapadno-drinsku bracu, ali zasigurno da postoje pravno valjani dokazi da i ona ima prste umijesane u te kriminalne radnje.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 01:30 |
|
|
dudu je napisao/la: emt je napisao/la: Tako je ! vau, napokon sam vas obje upecao na svom quotu. hoćemo sad zajedno leći Zlaji u čast? Zar bi ti izdo' ?
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 01:30 |
|
|
seherzada je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: De iure ne mislis valjda na Stublica... Ovo je odlican primer koji si dala, sa jednim malim problemom - ocajan je Tu neku kradju koju spominjes je vlasnik vec potpisao kao pravno legalnu, udario palac na granice, teritoriju, organe vlasti... dao ti originalni kljuc u ruke, sa time sto ni pola tog automobila nije bilo njegovo, vec su kupovali zajedno i otplacivali na rate, na rok od jedno 1000 godina, kamatna stopa 5%...posteno... a drugi deo svojine je ovaj drugi oteo prvom... sporazumni raskid braka... to de iure mozes da posaljes u iurassic park, toliko je bajato i zastarelo... Pa nije to tako kao sto ti mislis. Znaci, mozes ti pravom vlasniku prisloniti pistolj uz celendru, i natjerati ga da se suglasi sa tobom, tj. potpise - ali to i dalje nije de iure. A tako je bilo. Npr. Ova gradjevina jeste de facto na posjedu i vlasnistvu Fate Orlovic, ali nije i de iure. Sto znaci da u valjanom pravnom sistemu, ona tu i ne postoji - bespravno izgradjen objekat. Isto tako, vec postoji presuda da su VRS i MUP RS pocinili genocid, a to znaci da je RS vec pravno valjano okarakterizirana kao prestupnik. Doduse, Srbija se tu malo izvukla, prebacujuci sve na zapadno-drinsku bracu, ali zasigurno da postoje pravno valjani dokazi da i ona ima prste umijesane u te kriminalne radnje. Mozda je malo grubo receno, ali su ipak cinjenice... Defakto vi muslimani ste obican penis od ovce , tako da de jure sa tom iskamcenom ' presudom ' mozete obrisati dupe.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 01:31 |
|
|
emt je napisao/la: dudu je napisao/la: vau, napokon sam vas obje upecao na svom quotu. hoćemo sad zajedno leći Zlaji u čast? Zar bi ti izdo' ? svatko ima svoju cijenu, a kao što vidiš...moja je paprena.
|
|
Vrh |
|
|
Glava
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 01:33 |
|
|
Svarog je napisao/la: Mozda je malo grubo receno, ali su ipak cinjenice... Defakto vi muslimani ste obican penis od ovce , tako da de jure sa tom iskamcenom ' presudom ' mozete obrisati dupe. A bosanske patriote? Nije valjda du su i patriote penis?
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|