|
|
Stranica: 10/456.
|
[ 11382 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bosnensis
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 19:58 |
|
|
Irma je napisao/la: Ja sam donedavno bila, ali na temeljima dejtonske BiH nemoguce je graditi istinsku multietnicnost. Ako oni nece ravnopravnost, necu ni ja torove, i to torove gdje samo u "mom" toru mora postojati "multietnicnost". Ovu perverziji od dejtonske frankenstajn tvorevine da postujem? Nikad.
Na temeljima Daytonska BiH je nemoguce bilo sta graditi. To je sve ono drzi vodu dok majstori odu. Jos neko spominje dodatni entitet heh Boze dragi.
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 19:59 |
|
|
Svarog je napisao/la: Irma je napisao/la:
A ko to pravi Saudijsku Arabiju?
Aj pogodi ? Eto ti intelekta! Ovi na slici traze vjerska prava koja svaka demokratija garantuje, i svaka drzava u EU u ustavu nalaze potpuno pravo na upraznjavanje vjere i vjerskih obicaja. Drugo je sad sto su tebi pokrivene zene kontraverza, i sto neki misle da je nikab u islamu pravilo, a neki ne misle, u svakom slucaju nosenje marame u svim demokratskó uredjenim drzavama je dozvoljeno.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 20:02 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9952 Lokacija: Banja Luka
|
Irma je napisao/la: Svarog je napisao/la: Kako, ko ih pita ? Pa Srpkinja je , i naravno da joj je stalo do rodjenog naroda, gdje god bio ... a kamoli odmah tu, preko rijeke . Pa ti zaboravio da smo mi 1.Marta 1992 odlucili demokratskim sredstvima da se sami pitamo u svojoj drzavi, a ne da se pitaju oni iz Beograda, i tu nasu odluku vecine ispostovao cijeli svijet. Mogu oni pomagati bosansake Srbe u BiH, u svakom smislu, ali ne mogu pravit Srbiju, zar vam tio jos nije jasno? Eto imate etrnicku cistu genocidnu tvorevinu, pa opet niste Srbija, kako to? Demokratskim preglasavanjem Nece je oni praviti , mi cemo. Pravit cemo je dok je ne napravimo. Ako malo bolje pogledas, ide to polako....Mada, vi u Svedskoj to slabije vidite,previse gledate ' crtane' Trenutno smo pustili Zlaji da radi za nas i da razvaljuje BiH , fala mu, sjajno to radi ...Bogte , ispade bolji i od Silajdzica, ko bi se tome nadao..A mislio sam da od Hareta boljeg nema. )Mile ih fino upregne, a oni ..vuku li , vuku...
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 20:02 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Irma je napisao/la:
Ja sam donedavno bila, ali na temeljima dejtonske BiH nemoguce je graditi istinsku multietnicnost. Ako oni nece ravnopravnost, necu ni ja torove, i to torove gdje samo u "mom" toru mora postojati "multietnicnost". Ovu perverziji od dejtonske frankenstajn tvorevine da postujem? Nikad.
Tor već imaš. I većinski Bošnjački dijelovi su etnički čisti skoro kao RS. I ništa ti tu ne možeš, bila dobronamjerna ili zlonamjerna.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 20:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Pa idite se borite protiv Smrtske, sve nesto NIKAD, NECU... iz Svecke itd...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
|
|
Bosnensis je napisao/la: Irma je napisao/la: Ja sam donedavno bila, ali na temeljima dejtonske BiH nemoguce je graditi istinsku multietnicnost. Ako oni nece ravnopravnost, necu ni ja torove, i to torove gdje samo u "mom" toru mora postojati "multietnicnost". Ovu perverziji od dejtonske frankenstajn tvorevine da postujem? Nikad.
Na temeljima Daytonska BiH je nemoguce bilo sta graditi. To je sve ono drzi vodu dok majstori odu. Jos neko spominje dodatni entitet heh Boze dragi. A neko spominje drzavu tzv. BiH, Allahu dragi.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
|
|
BBC je napisao/la: Irma je napisao/la:
Ja sam donedavno bila, ali na temeljima dejtonske BiH nemoguce je graditi istinsku multietnicnost. Ako oni nece ravnopravnost, necu ni ja torove, i to torove gdje samo u "mom" toru mora postojati "multietnicnost". Ovu perverziji od dejtonske frankenstajn tvorevine da postujem? Nikad.
Tor već imaš. I većinski Bošnjački dijelovi su etnički čisti skoro kao RS. I ništa ti tu ne možeš, bila dobronamjerna ili zlonamjerna. "Bosnjacki dijelovi" su ipak multietnicni, pogledaj malo bolje, nije tesko uociti, ali u svakom slucaju nisu "cisti" bosnjackom voljom, nego vecinom srpskom voljom za srpkom drzavom na ustrb drugih naroda, i to sredstvima agresije, etnickog ciscenja, progona, logora silovanja, pljacke i cega sve ne. Ne izjednacava ti ovde sve i svasta!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 20:09 |
|
|
Irma je napisao/la: BBC je napisao/la: Tor već imaš. I većinski Bošnjački dijelovi su etnički čisti skoro kao RS. I ništa ti tu ne možeš, bila dobronamjerna ili zlonamjerna.
"Bosnjacki dijelovi" su ipak multietnicni, pogledaj malo bolje, nije tesko uociti, ali u svakom slucaju nisu "cisti" bosnjackom voljom, nego vecinom srpskom voljom za srpkom drzavom na ustrb drugih naroda, i to sredstvima agresije, etnickog ciscenja, progona, logora silovanja, pljacke i cega sve ne. Ne izjednacava ti ovde sve i svasta! Nemoj na Srbe prebacivati napadaje na Hrvate manjine u Bošnjačkim dijelovima. Oni s tim nemaju ništa. Zna se za što su Srbi krivi i koliko, a za što ostali.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 20:10 |
|
|
Irma je napisao/la: BBC je napisao/la: Tor već imaš. I većinski Bošnjački dijelovi su etnički čisti skoro kao RS. I ništa ti tu ne možeš, bila dobronamjerna ili zlonamjerna.
"Bosnjacki dijelovi" su ipak multietnicni, pogledaj malo bolje, nije tesko uociti, ali u svakom slucaju nisu "cisti" bosnjackom voljom, nego vecinom srpskom voljom za srpkom drzavom na ustrb drugih naroda, i to sredstvima agresije, etnickog ciscenja, progona, logora silovanja, pljacke i cega sve ne. Ne izjednacava ti ovde sve i svasta! Jesu, jesu... To najbolje zna obitelj Anđelic i sl. nesretnici. Toliko ste multietnicini da sve sto hoda na dvije noge odlazi. To sto vi mjerite multietncinost po raznim Gojerima i sl., to je druga stvar...
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 20:10 |
|
|
Aztec je napisao/la: Pa idite se borite protiv Smrtske, sve nesto NIKAD, NECU... iz Svecke itd... Mozes samo provocirat s tim zastavama, nisi svjestan koliko si jadan i patetican!
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 20:12 |
|
|
BBC je napisao/la: Irma je napisao/la:
"Bosnjacki dijelovi" su ipak multietnicni, pogledaj malo bolje, nije tesko uociti, ali u svakom slucaju nisu "cisti" bosnjackom voljom, nego vecinom srpskom voljom za srpkom drzavom na ustrb drugih naroda, i to sredstvima agresije, etnickog ciscenja, progona, logora silovanja, pljacke i cega sve ne. Ne izjednacava ti ovde sve i svasta!
Nemoj na Srbe prebacivati napadaje na Hrvate manjine u Bošnjačkim dijelovima. Oni s tim nemaju ništa. Zna se za što su Srbi krivi i koliko, a za što ostali. A sto se malo ne obazirete na napade na Bosnjake u opstinama sa Hrvatskom vecinom? To ne postoji?
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 20:12 |
|
|
Irma je napisao/la: Aztec je napisao/la: Pa idite se borite protiv Smrtske, sve nesto NIKAD, NECU... iz Svecke itd... Mozes samo provocirat s tim zastavama, nisi svjestan koliko si jadan i patetican! Dobar dan i tebi. Nego, kad ce desant na Smrdsku, Sumsku, Smrtsku itd.??? bit ce da u praksi ipak ima samo desant na Hrvate (kao i uvijek). Da se razumijemo, briga me i za njih, al vise mi je komicno ovo uvjetovanje i iskljucivost iz desetih zemalja, a sva bitka se svodi na to ko ce smisliti "orginalniji" naziv, pa sad ti vidi ko je jadan.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 20:14 |
|
|
Irma je napisao/la: Aztec je napisao/la: Pa idite se borite protiv Smrtske, sve nesto NIKAD, NECU... iz Svecke itd... Mozes samo provocirat s tim zastavama, nisi svjestan koliko si jadan i patetican!
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 20:15 |
|
|
Svarog je napisao/la: Irma je napisao/la:
Pa ti zaboravio da smo mi 1.Marta 1992 odlucili demokratskim sredstvima da se sami pitamo u svojoj drzavi, a ne da se pitaju oni iz Beograda, i tu nasu odluku vecine ispostovao cijeli svijet. Mogu oni pomagati bosansake Srbe u BiH, u svakom smislu, ali ne mogu pravit Srbiju, zar vam tio jos nije jasno? Eto imate etrnicku cistu genocidnu tvorevinu, pa opet niste Srbija, kako to?
Demokratskim preglasavanjem Nece je oni praviti , mi cemo. Pravit cemo je dok je ne napravimo. Ako malo bolje pogledas, ide to polako....Mada, vi u Svedskoj to slabije vidite,previse gledate ' crtane' Trenutno smo pustili Zlaji da radi za nas i da razvaljuje BiH , fala mu, sjajno to radi ...Bogte , ispade bolji i od Silajdzica, ko bi se tome nadao..A mislio sam da od Hareta boljeg nema. )Mile ih fino upregne, a oni ..vuku li , vuku... "Preglasavanje" je je samo jedna u nizu vasih perfidnih podvala. Toga uopste nije bilo, referendum je bio sasvim regularan. To se sto se vama nije svcidio rezultat glasanja, je nestro drugo. Idu mnoge stvari polako, kojih vi niste ni svjesni. Samo ce te jedan dan ponovo ugledati zastavu sa ljiljanima po cijeloj BIH.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 20:17 |
|
|
Irma je napisao/la: BBC je napisao/la: Nemoj na Srbe prebacivati napadaje na Hrvate manjine u Bošnjačkim dijelovima. Oni s tim nemaju ništa.
Zna se za što su Srbi krivi i koliko, a za što ostali.
A sto se malo ne obazirete na napade na Bosnjake u opstinama sa Hrvatskom vecinom? To ne postoji? Ako bude postavljena bomba pred vrata Bošnjaka povratnika javi.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 20:18 |
|
|
Irma je napisao/la: Svarog je napisao/la: Demokratskim preglasavanjem Nece je oni praviti , mi cemo. Pravit cemo je dok je ne napravimo. Ako malo bolje pogledas, ide to polako....Mada, vi u Svedskoj to slabije vidite,previse gledate ' crtane' Trenutno smo pustili Zlaji da radi za nas i da razvaljuje BiH , fala mu, sjajno to radi ...Bogte , ispade bolji i od Silajdzica, ko bi se tome nadao..A mislio sam da od Hareta boljeg nema. )Mile ih fino upregne, a oni ..vuku li , vuku... Nije bilo preglasavanja konstitutivnih Srba ??!! Jbga, sta reci, kakvu poruku poslati, onima koji niti vide niti cuju.. "Preglasavanj" je je samo jedna u nizu vasih podvala. Toga uopste nije bilo, referendum je bio sasvim regularan. To se sto se vgama nije svcidio rezultat glasanja, je nestro drugo. Idu mnoge stvari polako, kojih vi niste ni svjesni. Samo ce te jedan dan ponovvo ugledati zastavu sa ljiljanima po cijeloj BIH. Nije bilo preglasavanja konstitutivnih Srba ??!! Jbga, sta reci, kakvu poruku poslati, onima koji niti vide niti cuju..
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 20:20 |
|
|
Aztec je napisao/la: Irma je napisao/la: Mozes samo provocirat s tim zastavama, nisi svjestan koliko si jadan i patetican!
Dobar dan i tebi. Nego, kad ce desant na Smrdsku, Sumsku, Smrtsku itd.??? bit ce da u praksi ipak ima samo desant na Hrvate (kao i uvijek). Da se razumijemo, briga me i za njih, al vise mi je komicno ovo uvjetovanje i iskljucivost iz desetih zemalja, a sva bitka se svodi na to ko ce smisliti "orginalniji" naziv, pa sad ti vidi ko je jadan. Nece biti nikakav "desant", sve ce mo obaviti pravnim sredstvima, samo neznam kako ce mo izdrzat vase kukanje za sumskom poslije? Hocete li opet skupljati potpise protiv "majorizacije" ovaj put Srba , na ZAMALO cistoj srpskoj zemlji bre???
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 20:20 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
"Bosnjacki dijelovi" su ipak multietnicni, pogledaj malo bolje, nije tesko uociti, ali u svakom slucaju nisu "cisti" bosnjackom voljom, nego vecinom srpskom voljom za srpkom drzavom na ustrb drugih naroda, i to sredstvima agresije, etnickog ciscenja, progona, logora silovanja, pljacke i cega sve ne. Ne izjednacava ti ovde sve i svasta! Gdje je ta vasa multietnicnost, mislim neki primjer?
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 20:21 |
|
|
Svarog je napisao/la: Irma je napisao/la: Mozes samo provocirat s tim zastavama, nisi svjestan koliko si jadan i patetican!
Haa??? Ne mogu vjerovati??? Citam kako su i zadnji put virili turske zastave (Turska. Hrv.), al kad su vidili da Turci puse, potiho su ih sklonili. Divni ljudi.
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 20:23 |
|
|
Svarog je napisao/la: Irma je napisao/la: Nije bilo preglasavanja konstitutivnih Srba ??!! Jbga, sta reci, kakvu poruku poslati, onima koji niti vide niti cuju.. "Preglasavanj" je je samo jedna u nizu vasih podvala. Toga uopste nije bilo, referendum je bio sasvim regularan. To se sto se vgama nije svcidio rezultat glasanja, je nestro drugo. Idu mnoge stvari polako, kojih vi niste ni svjesni. Samo ce te jedan dan ponovvo ugledati zastavu sa ljiljanima po cijeloj BIH. Nije bilo preglasavanja konstitutivnih Srba ??!! Jbga, sta reci, kakvu poruku poslati, onima koji niti vide niti cuju.. A ostala dva konstuitivna naroda po tebi su ipak morali ostati u krnjoj Jugoslkaviji? Sta je sa konstutivnoscu ostala dva naroda? Pa sta vi mislite da je konstutivnost? Nebeski dar za nebeski narod?
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 20:26 |
|
|
Irmica ko i feferon. P.s. Imam novi avatar.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 20:26 |
|
|
Sad sam došla ja :) Hoće tko ? I nemojte da mi dirate Irmu !!!
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 20:27 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Irma je napisao/la: Svarog je napisao/la: Nije bilo preglasavanja konstitutivnih Srba ??!!
A ostala dva konstuitivna naroda po tebi su ipak morali ostati u krnjoj Jugoslkaviji? Sta je sa konstutivnoscu ostala dva naroda? Pa sta vi mislite da je konstutivnost? Nebeski dar za nebeski narod?
Ok, irma, referendum je bio legalan, fakat. Ali sto ako se sada desi neki novi referendum? Za konfederaciju primjerice? Ili sto god, sto se vama ne bude svidjalo? Jel cete se i tada drzati za referendum kao pijanac za plota? Ili imate rezervu za takav slucaj, nesto kao Mostar?
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 20:28 |
|
|
Irma je napisao/la: Aztec je napisao/la: Dobar dan i tebi. Nego, kad ce desant na Smrdsku, Sumsku, Smrtsku itd.??? bit ce da u praksi ipak ima samo desant na Hrvate (kao i uvijek). Da se razumijemo, briga me i za njih, al vise mi je komicno ovo uvjetovanje i iskljucivost iz desetih zemalja, a sva bitka se svodi na to ko ce smisliti "orginalniji" naziv, pa sad ti vidi ko je jadan. Nece biti nikakav "desant", sve ce mo obaviti pravnim sredstvima, samo neznam kako ce mo izdrzat vase kukanje za sumskom poslije? Hocete li opet skupljati potpise protiv "majorizacije" ovaj put Srba , na ZAMALO cistoj srpskoj zemlji bre??? Cekam s nestrpljenjem.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 20:32 |
|
|
Aztec, uzmi koju kokicu, kad budem "mlatila" Srbe da ne budeš kolateratlna šteta, ti si moj sugrađanin :)
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|