|
|
Stranica: 13/456.
|
[ 11390 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 21:26 |
|
|
Svarog je napisao/la: emt je napisao/la: ...Radila sam u opštini gdje su Srbi većina te znam...
' gdje su Srbi vecina'..?? Zanimljivo... ...Prije rata...( 'sa sedamnaest godina') ? Pa ima vas 300 000 jarane.Hoćete i ovdje šumsku u Austriji možda.I svi ste polupismeni.Kućerine po Srbiji jarane.A djeca ne znaju njemački u trećoj generaciji.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 21:27 |
|
|
teranova je napisao/la: emt je napisao/la: Ja sam bila kulturna i pristojna i prema toj babi.Dok nije počela da pljuje.I fino je par puta opominjala.E pa na krivu ste se osobu namijerili Srbeki moji krasni :)
Ja se zezam s tufahijama i kolačima vi četnike postate i svinjske glave.
Pa takve emt šamarala sa 17 :)
gasile se lampice po forumima od mene.
Baba za tebe klasa.Ja bendžoni, a ti smart :) ( mečke ne volim ciganska auta ) Mnogo si jaka! Baba za tebe klasa.Ja bendžoni, a ti smart :) ( mečke ne volim ciganska auta )
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 21:27 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9957 Lokacija: Banja Luka
|
emt je napisao/la: BBC je napisao/la: Banirali te kao i mene ? Ne razumiju oni našu umjetničku dušu.
Ma jok, nego pogasim ove četniče radikale :) Nisam sinoć htjela radi Vukovara.Od sinoć kenjaju.Ne mogu post napisati sjate se ko čavke. Pa da..pijatet, onako iskren.....
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 21:28 |
|
|
Jesi smislila šta po pitanju opštine ' sa srpskom većinom'...Daj baci nešto.. Edit. Ljepojko..
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 21:29 |
|
|
Svarog je napisao/la: emt je napisao/la: Ma jok, nego pogasim ove četniče radikale :)
Nisam sinoć htjela radi Vukovara.Od sinoć kenjaju.Ne mogu post napisati sjate se ko čavke.
Pa da..pijatet, onako iskren..... Zar nisi kenjao ?Skupa s njom ?I danas si kenjao o meni na temi o Vukovaru ? Jesi opsjednut ? Tamo neću da brljam zato te šamaram ovdje.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 21:31 |
|
|
emt je napisao/la: teranova je napisao/la: Baba za tebe klasa.Ja bendžoni, a ti smart :) ( mečke ne volim ciganska auta ) Mnogo si jaka! Baba za tebe klasa.Ja bendžoni, a ti smart :) ( mečke ne volim ciganska auta ) Koji kompleksi, bože me sačuvaj... Evo, daćemo vam 24,5%. Jel može?
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
|
|
Svarog je napisao/la: Jesi smislila šta po pitanju opštine ' sa srpskom većinom'...Daj baci nešto.. Edit. Ljepojko.. Jesammmmmmm !!!! Po evropskim standardima, a vama nisu strana vozila.Ajmo navalite :) Traktorijada !
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
|
|
Gospođice Emt, prsli ste kao kukuruz kokičar
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
|
|
emt je napisao/la: Svarog je napisao/la: Pa da..pijatet, onako iskren..... Zar nisi kenjao ?Skupa s njom ?I danas si kenjao o meni na temi o Vukovaru ? Jesi opsjednut ? Tamo neću da brljam zato te šamaram ovdje. Dobro to ..(mada bi trebala ,s vremena na vrijeme oprati usta sapunom)... 'Opština'..??
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 21:32 |
|
|
teranova je napisao/la: emt je napisao/la: Baba za tebe klasa.Ja bendžoni, a ti smart :)
( mečke ne volim ciganska auta )
Koji kompleksi, bože me sačuvaj... Evo, daćemo vam 24,5%. . Jel može? Dodaj mužu kakve supe, ili neko kuhanje.Jadnik će krepati dok ti politiziraš ovdje
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 21:34 |
|
|
emt je napisao/la: teranova je napisao/la: Koji kompleksi, bože me sačuvaj... Evo, daćemo vam 24,5%. . Jel može? Dodaj mužu kakve super, ili neko kuhanje.Jadnik će krepati dok ti politiziraš ovdje Bebo, starija si ti od mene...Nisi više moja ljubičica
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 21:37 |
|
|
Svarog, ovi su za tebe i Vasića.Prenesi mu moje iskrene pozdrave.Kad krenete preko Drine Nemojte zaboraviti zastavama da se "okitite".I ono zemlje što na gumama bude se zalijepilo,usitnite i stavite u galone.Trebaće vam.To je jedino što ćete imati od BiH Citat: Bebo, starija si ti od mene...Nisi više moja ljubičica Četnik i ljubičica, puno ti meni filmova gledaš.Daj se stabiliziraj
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 21:37 |
|
|
teranova je napisao/la: Koji kompleksi, bože me sačuvaj... Evo, daćemo vam 24,5%. Jel može? Odbijam i pomisao na to. Bajramske poklone neka im dodjeljuje profesor reisu-l-ulema Cerić ef. gospodin Mustafa 23% im je sasma dovoljno ako ne i previše
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 21:40 |
|
|
Ovaj traktor je za Dodika, vatrenog navijača BHF, pa u stilu, boje i to
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 21:41 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
emt je napisao/la: Svarog je napisao/la: Hehe...nije problem.. Nego...a dan nam posaljes neku fotku ...?? Mislim , toliko ' vrtiš guščicom ' ,praveći za Emt imidž mladjahne muslimančice ,prilično poganog vokabulara... ali zato tvrdog dupeta ,da bi stvarno bio red . Daj , da ti se divimo malo . Loži te pomisao da sam ćišća od tebe, radi prava prve bračne noći. Jel ? Znam, znam jedan je četo u gimnaziji još ludio za mnom radi te činjenice :))) Kad mi otkrio tajnu u pola bečke metropole šokirala sam se.Koji ste vi bolesnici. Opet vi i vasa licemjernost. Sto ne kazete o pravima prve (ili tko zna koje po redu)bracne noci po podrinju, prije par decenija? Jel zale vase hanume za bradate spodobe koje "podsjecaju" na luk i slaninu? p.s. ovo sam spomenuo radi reciprociteta, jer mi se gadi nasladjivanje u vezi silovanja.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 21:42 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: teranova je napisao/la: Koji kompleksi, bože me sačuvaj... Evo, daćemo vam 24,5%. Jel može? Odbijam i pomisao na to. Bajramske poklone neka im dodjeljuje profesor reisu-l-ulema Cerić ef. gospodin Mustafa 23% im je sasma dovoljno ako ne i previše Ti si kao i uvek u pravu, povlačim ponudu. 23%, puna šaka brade, ipak.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
|
|
emt je napisao/la: Svarog, ovi su za tebe i Vasića.Prenesi mu moje iskrene pozdrave.Kad krenete preko Drine Nemojte zaboraviti zastavama da se "okitite".I ono zemlje što na gumama bude se zalijepilo,usitnite i stavite u galone.Trebaće vam.To je jedino što ćete imati od BiH Citat: Bebo, starija si ti od mene...Nisi više moja ljubičica Četnik i ljubičica, puno ti meni filmova gledaš.Daj se stabiliziraj Ma ne kloni duhom..
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
|
|
Koliko treba svinjaca da se neko nacita, da mu postane jasno da sa trolcinama koji sakrivaju svoju bedu iz monitora ne treba pricati...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 21:43 |
|
|
Svarog je napisao/la: emt je napisao/la: Svarog, ovi su za tebe i Vasića.Prenesi mu moje iskrene pozdrave.Kad krenete preko Drine Nemojte zaboraviti zastavama da se "okitite".I ono zemlje što na gumama bude se zalijepilo,usitnite i stavite u galone.Trebaće vam.To je jedino što ćete imati od BiH Četnik i ljubičica, puno ti meni filmova gledaš.Daj se stabiliziraj Ma ne kloni duhom.. To teranovoj ?Neka si samo sloga srbe spašava.Daj joj malo nade :)
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 21:45 |
|
|
Evo sad jedna kad bude traktorijada.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 21:47 |
|
|
Raspad sistema.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 21:47 |
|
|
emt je napisao/la: Ovaj traktor je za Dodika, vatrenog navijača BHF, pa u stilu, boje i to A ovo je za vas, gospođice Emt
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 21:48 |
|
|
Ovo je jedna sa slikovitim prikazom.Dodo i Srbi iz republike šumske.Kako dirljiv prizor :)
Drina zove ;D
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 21:50 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Agathonikos je napisao/la: emt je napisao/la: Ovaj traktor je za Dodika, vatrenog navijača BHF, pa u stilu, boje i to A ovo je za vas, gospođice Emt I tata bi sine, ovo.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 21:50 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: emt je napisao/la: Ovaj traktor je za Dodika, vatrenog navijača BHF, pa u stilu, boje i to A ovo je za vas, gospođice Emt Ode..ne mami je cvarcima .
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|