Pa ima vas 300 000 jarane.Hoćete i ovdje šumsku u Austriji možda.I svi ste polupismeni.Kućerine po Srbiji jarane.A djeca ne znaju njemački u trećoj generaciji.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
Ja sam bila kulturna i pristojna i prema toj babi.Dok nije počela da pljuje.I fino je par puta opominjala.E pa na krivu ste se osobu namijerili Srbeki moji krasni :)
Ja se zezam s tufahijama i kolačima vi četnike postate i svinjske glave.
Pa takve emt šamarala sa 17 :)
gasile se lampice po forumima od mene.
Baba za tebe klasa.Ja bendžoni, a ti smart :)
( mečke ne volim ciganska auta )
Mnogo si jaka!
Baba za tebe klasa.Ja bendžoni, a ti smart :)
( mečke ne volim ciganska auta )
Svarog, ovi su za tebe i Vasića.Prenesi mu moje iskrene pozdrave.Kad krenete preko Drine
Nemojte zaboraviti zastavama da se "okitite".I ono zemlje što na gumama bude se zalijepilo,usitnite i stavite u galone.Trebaće vam.To je jedino što ćete imati od BiH
Citat:
Bebo, starija si ti od mene...Nisi više moja ljubičica
Četnik i ljubičica, puno ti meni filmova gledaš.Daj se stabiliziraj
teranova je napisao/la:
Koji kompleksi, bože me sačuvaj... Evo, daćemo vam 24,5%. Jel može?
Odbijam i pomisao na to. Bajramske poklone neka im dodjeljuje profesor reisu-l-ulema Cerić ef. gospodin Mustafa 23% im je sasma dovoljno ako ne i previše
Nego...a dan nam posaljes neku fotku ...?? Mislim , toliko ' vrtiš guščicom ' ,praveći za Emt imidž mladjahne muslimančice ,prilično poganog vokabulara... ali zato tvrdog dupeta ,da bi stvarno bio red . Daj , da ti se divimo malo .
Loži te pomisao da sam ćišća od tebe, radi prava prve bračne noći. Jel ?
Znam, znam jedan je četo u gimnaziji još ludio za mnom radi te činjenice :)))
Kad mi otkrio tajnu u pola bečke metropole šokirala sam se.Koji ste vi bolesnici.
Opet vi i vasa licemjernost. Sto ne kazete o pravima prve (ili tko zna koje po redu)bracne noci po podrinju, prije par decenija? Jel zale vase hanume za bradate spodobe koje "podsjecaju" na luk i slaninu?
p.s. ovo sam spomenuo radi reciprociteta, jer mi se gadi nasladjivanje u vezi silovanja.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
Koji kompleksi, bože me sačuvaj... Evo, daćemo vam 24,5%. Jel može?
Odbijam i pomisao na to. Bajramske poklone neka im dodjeljuje profesor reisu-l-ulema Cerić ef. gospodin Mustafa 23% im je sasma dovoljno ako ne i previše
Ti si kao i uvek u pravu, povlačim ponudu. 23%, puna šaka brade, ipak.
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10184 Lokacija: Banja Luka
emt je napisao/la:
Svarog, ovi su za tebe i Vasića.Prenesi mu moje iskrene pozdrave.Kad krenete preko Drine
Nemojte zaboraviti zastavama da se "okitite".I ono zemlje što na gumama bude se zalijepilo,usitnite i stavite u galone.Trebaće vam.To je jedino što ćete imati od BiH
Citat:
Bebo, starija si ti od mene...Nisi više moja ljubičica
Ma ne kloni duhom..
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
Ma ne kloni duhom..
To teranovoj ?Neka si samo sloga srbe spašava.Daj joj malo nade :)
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.