|
|
Stranica: 164/463.
|
[ 11566 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Karabaja
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 19:54 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Bugari, Bjelorusi, Ukrajinci, Kozaci, Silesinci, Pomaci, Makedonci... pomaci su turci :) makedonci su bugari :) Kozaci su ratna kasta! bog te jebo ovi ni narode neznaju nabrojat!! isto ko kad onaj cigic nabraja domace zivotinje ajkula,drakula,pikača!! Pomaci nisu Turci, Makedonci nisu Bugari. Hrvati su Srbi
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 19:55 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Karabaja je napisao/la: U nas žuta umjesto crvene šta sad, i mi smo slaveni Niste vi Slaveni. Vi ste turci. Pradjed mi bio Srbin kakvi Turci
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 19:55 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Bugari, Bjelorusi, Ukrajinci, Kozaci, Silesinci, Pomaci, Makedonci... pomaci su turci :) makedonci su bugari :) Kozaci su ratna kasta! bog te jebo ovi ni narode neznaju nabrojat!! isto ko kad onaj cigic nabraja domace zivotinje ajkula,drakula,pikača!! Poljaci, Bjelorusi?
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 19:56 |
|
|
Kozojeb je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Šta vi imate jado islamistički ? Zastavu koju su stranci nametnuli. Jedini došljaci u BiH ste vi. Zastava našeg naroda. Bijelo plava sa ljiljanima Grb naših kraljeva. Zastava naših predaka. Bošnjana. To je zastava koja se 1992 vijorila pred UN. Ova nova je kompromis jer je to pravedno. Obzirom da su ljiljani zastava Bošnjaka nema smisla vama došljacima dati da bude i vaša. Jednog dana kad vas ne bude u BiH vratit ćemo ljiljane. Zastava Kotromanića vašeg naroda ? Čim dođeš na godišnji iz ŠveCke nisi svoj.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 19:58 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Kozojeb je napisao/la: Kradeš i fore. Vidi se da si neinteligentan. Tako ste krali jezik, pisce, pjesnike.. Al drago mi je da me kopirate. Jer sam iznad vas. Što se obora tiče. Zna se ko svinje drži uz kuću. Zasto ste ucili jezik došljaka? Znaci ipak pricate hrvatskosrbskim? Jah, Hrvati i Srbi došli sa Karpata, govore svojim slavenskim jezicima. Kako bolan muslimani pričaju bosanski kad nisu došli sa Karpata. Auu jbmu šah mat.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1088 of 2558 - 42.53%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
|
|
Eminencija je napisao/la: Kozojeb je napisao/la: Kradeš i fore. Vidi se da si neinteligentan. Tako ste krali jezik, pisce, pjesnike.. Al drago mi je da me kopirate. Jer sam iznad vas. Što se obora tiče. Zna se ko svinje drži uz kuću. Zasto ste ucili jezik došljaka? Znaci ipak pricate hrvatskosrbskim? Sinak imali smo rječnik kad došljaci sva slova nisu imali
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
|
|
Karabaja je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Niste vi Slaveni. Vi ste turci. Pradjed mi bio Srbin kakvi Turci Jest on bio,al ti nisi. Ti si Islamista ko i kozojebac.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 19:59 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39577 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Naša Kvačica je napisao/la: Eminencija je napisao/la: pomaci su turci :) makedonci su bugari :)
Kozaci su ratna kasta!
bog te jebo ovi ni narode neznaju nabrojat!! isto ko kad onaj cigic nabraja domace zivotinje ajkula,drakula,pikača!! Meni su najupečatljiviji Silesinci, ti dođu valjda kao Bošnjaci, zaboravio je i Bunjevce, koja je državna zastava tih Silesinaca i Pomaka Bugari su prvo koristili panslavističku plavu pa je zamijenjena sa zelenom.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Eminencija je napisao/la: Zasto ste ucili jezik došljaka? Znaci ipak pricate hrvatskosrbskim? Jah, Hrvati i Srbi došli sa Karpata, govore svojim slavenskim jezicima. Kako bolan muslimani pričaju bosanski kad nisu došli sa Karpata. Auu jbmu šah mat. Šta ti nije jasno. Mi pričamo svojim Bosanskim jezikom
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
|
|
Karabaja je napisao/la: Eminencija je napisao/la: pomaci su turci :) makedonci su bugari :)
Kozaci su ratna kasta!
bog te jebo ovi ni narode neznaju nabrojat!! isto ko kad onaj cigic nabraja domace zivotinje ajkula,drakula,pikača!! Pomaci nisu Turci, Makedonci nisu Bugari. Hrvati su Srbi pomaci su ko i vi,turci. makedonac je grk a u makedoniji su se naselili bugari i stvorili jezgru drzave bugarske!
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 20:00 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39577 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Graničar18 je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Pradjed mi bio Srbin kakvi Turci Jest on bio,al ti nisi. Ti si Islamista ko i kozojebac. Nemoj tako možda ti i dođe neki dalji rod
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 20:00 |
|
|
Kozojeb je napisao/la: Eminencija je napisao/la: pomaci su turci :) makedonci su bugari :)
Kozaci su ratna kasta!
bog te jebo ovi ni narode neznaju nabrojat!! isto ko kad onaj cigic nabraja domace zivotinje ajkula,drakula,pikača!! Poljaci, Bjelorusi? bjelorus je narod kolko i vi :) poljaci imaju crvenu i bijelu
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 20:01 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Kozojeb je napisao/la: Zastava našeg naroda. Bijelo plava sa ljiljanima Grb naših kraljeva. Zastava naših predaka. Bošnjana. To je zastava koja se 1992 vijorila pred UN. Ova nova je kompromis jer je to pravedno. Obzirom da su ljiljani zastava Bošnjaka nema smisla vama došljacima dati da bude i vaša. Jednog dana kad vas ne bude u BiH vratit ćemo ljiljane. Zastava Kotromanića vašeg naroda ? Čim dođeš na godišnji iz ŠveCke nisi svoj. A čiji su Kotromanići? Hrvati garant? Ili ček, ček Srbi kažu da su njihovi. Hahahahshhahah
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 20:01 |
|
|
Kozojeb je napisao/la: Eminencija je napisao/la: pomaci su turci :) makedonci su bugari :)
Kozaci su ratna kasta!
bog te jebo ovi ni narode neznaju nabrojat!! isto ko kad onaj cigic nabraja domace zivotinje ajkula,drakula,pikača!! Poljaci, Bjelorusi? Da, Poljacima nedostaje plava. Inače imam svoju teoriju o tome, naime mislim da je poljska zastava u stvari šahovnica gdje nisu izmiješane boje. Predstavlja bijelu i crvenu Hrvatsku, to su naši ljudi.
1088 of 2558 - 42.53%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 20:02 |
|
|
Kozojeb je napisao/la: Eminencija je napisao/la: Zasto ste ucili jezik došljaka? Znaci ipak pricate hrvatskosrbskim? Sinak imali smo rječnik kad došljaci sva slova nisu imali Imali ste prebogat rječnik ko i danas. LaHko,polaHko,ćenifa. Ostale riječi su srpske i hrvatske. Ajd u obor odmori.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
|
|
Graničar18 je napisao/la: Kozojeb je napisao/la: Kradeš i fore. Vidi se da si neinteligentan. Tako ste krali jezik, pisce, pjesnike.. Al drago mi je da me kopirate. Jer sam iznad vas. Što se obora tiče. Zna se ko svinje drži uz kuću. Koje pjesnike i pisce vi imate. Misliš one u džamijama što citiraju kuran ? Imamo više vrhunskih nego što ćete vi imati još za 1000 godina.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
|
|
Kozojeb je napisao/la: Eminencija je napisao/la: Zasto ste ucili jezik došljaka? Znaci ipak pricate hrvatskosrbskim? Sinak imali smo rječnik kad došljaci sva slova nisu imali misliš Muslimani beg je napisao rijecnik turskog jezika i lokalni prijevod? ********* debilni hrvati se u 15. stoljecu vec gomilaju knjizevna djela koja cijela europa zna!
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2467 Lokacija: Sarajevo
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kozojeb je napisao/la: Poljaci, Bjelorusi? Da, Poljacima nedostaje plava. Inače imam svoju teoriju o tome, naime mislim da je poljska zastava u stvari šahovnica gdje nisu izmiješane boje. Predstavlja bijelu i crvenu Hrvatsku, to su naši ljudi. Moze se komotno napraviti tema o zastavama.. Sto drzavim, ratnim, starim itd
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 20:03 |
|
|
daramo je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Jest on bio,al ti nisi. Ti si Islamista ko i kozojebac. Nemoj tako možda ti i dođe neki dalji rod Možda ga i ubijem idući put.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 20:04 |
|
|
Kozojeb je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Zastava Kotromanića vašeg naroda ? Čim dođeš na godišnji iz ŠveCke nisi svoj. A čiji su Kotromanići? Hrvati garant? Ili ček, ček Srbi kažu da su njihovi. Hahahahshhahah A jesu muslimani ?
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
|
|
Kozojeb je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Koje pjesnike i pisce vi imate. Misliš one u džamijama što citiraju kuran ? Imamo više vrhunskih nego što ćete vi imati još za 1000 godina. meni je dobra ona sa kandilom na tavanu
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
|
|
Kozojeb je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Koje pjesnike i pisce vi imate. Misliš one u džamijama što citiraju kuran ? Imamo više vrhunskih nego što ćete vi imati još za 1000 godina. Nabroji neke osim dede Alije.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 20:05 |
|
|
Kozojeb je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Zastava Kotromanića vašeg naroda ? Čim dođeš na godišnji iz ŠveCke nisi svoj. A čiji su Kotromanići? Hrvati garant? Ili ček, ček Srbi kažu da su njihovi. Hahahahshhahah Znamo svi koji narod ima imena Stjepan, Tvrtko, Hrvoje, Katarina, prezimena Kotromanić i Tomašević su i danas hrvatska, Hrvatinić da ne komentiramo. Sve jasno.
1088 of 2558 - 42.53%
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 20:05 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Kozojeb je napisao/la: Sinak imali smo rječnik kad došljaci sva slova nisu imali Imali ste prebogat rječnik ko i danas. LaHko,polaHko,ćenifa. Ostale riječi su srpske i hrvatske. Ajd u obor odmori. Bježi krme kad bi vam oduzeli sve turcizme i germanizme ostao bi vam ***. Doduše izmišljate vi nove vaše riječi. Zrakomlat. Mljevenik Smijurija od naroda.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 20:08 |
|
|
Bugari, Bjelorusi, Ukrajinci, Kozaci, Silesinci, Pomaci, Makedonci...Svima je zajedničko da im nacionalnu zastavu nije nacrtao alkoholizirani Nizozemac u paintu. Kao npr nekima sa “hiljadugodišnjom tradicijom”. A nije bilo nikakve potrebe za tim kad znamo da naši suniti imaju sasvim lijepu povijesnu zastavu koju iz nekog razloga ne koriste.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|