|
|
Stranica: 18/460.
|
[ 11485 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 23:25 |
|
|
Ova gripa je zafrkana.Isto kao da sam se napila kakvih "smijalica" a ne aspirina :)
Zaustavite me zaboga.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 23:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59928 Lokacija: DAZP HQ
|
debeo šlajbek se jedino i pika.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 23:27 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
emt je napisao/la: Ova gripa je zafrkana.Isto kao da sam se napila kakvih "smijalica" a ne aspirina :)
Zaustavite me zaboga. Nije to gripa. Bakterije iz teletine te ubile.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 23:27 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25697 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
emt je napisao/la: Ova gripa je zafrkana.Isto kao da sam se napila kakvih "smijalica" a ne aspirina :)
Zaustavite me zaboga. Oh, pa mi skupa bolujemo??! Evo i mene danima ležim...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 23:28 |
|
|
BBC, otvori kanale da idem gledati.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 23:30 |
|
|
Kakve kanale ?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 23:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59928 Lokacija: DAZP HQ
|
emt je napisao/la: dudu je napisao/la: ima samo jedan problem, nisu probili tunel kroz planet zemlju. a dudu...par sati lagane vožnje autocestom. Smisliće Japanci nešto dok saniraju štetu.Nadam se. omg, pa gora si od Platona i Dantea zajedno. hajd dobro, mogu ti ovo preporučit... za sve ostalo, zna se...
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 23:54 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Aga, i ostali zaneseni orijentalkama, 'vako:
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 00:36 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Aga, i ostali zaneseni orijentalkama, 'vako:
Lijepa protina kci..
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Bosnensis
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 01:12 |
|
|
Svarog je napisao/la: Tesko da ce takav referendum ikad vise da se održi.....Mi cemo ga , kada dodje vrijeme , održati u RS (sa samo jednim pitanjem ) .
Iskreno vas molim, da to bude sto prije.
|
|
Vrh |
|
|
Bosnensis
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 01:20 |
|
|
BBC je napisao/la: Irma je napisao/la:
A sto se malo ne obazirete na napade na Bosnjake u opstinama sa Hrvatskom vecinom? To ne postoji?
Ako bude postavljena bomba pred vrata Bošnjaka povratnika javi. 25.12.98 Stolac U Aladinicima je eksplozivna naprava oko 21.00 h zapalila kucu protjeranog Bosnjaka Velije Balavca. 11.11.98 Stolac U Borojevicima je nakon ubacene eksplozivne naprave u kucu Bosnjaka, Muslimana povratnika Ahmeta Djurijana, eksplozija tesko ranila osobu inace njegovog komsiju Muja Djurijana. Deset minuta kasnije je u istom selu minirana kuca Bosnjaka, Muslimana povratnika Mustafe Bilala, istovremeno praveci stetu na susjednoj kuci od Mase Bilal. Novinski izvjestac multinacionalne SFOR jedinice Jug-Istok, Francois Grandau je samo par sati prije toga zbog bezbrojnih napada najavio - da ce SFOR jedinice brinuti i povecati sigurnost u Stocu. 04.09.98 Kiseljak Dvije eksplozije su potpuno unistile kucu Bosnjaka, Muslimana u Visnjici. Vlasnik je pripremao svoj povratak u svoju kucu iz koje je protjeran. 09.08.98 Livno Bacena je rucna bomba u jutarnjim satima na restoran Sefedina Emrulaija. 27.03.98 Vitez U selu Grbavci je eksplozivom ostecena kuca Mesuda Marupa. 23.01.98 Stolac F U selu Borojevici je zapaljena i izgorjela kuca Salka Djuriana
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 01:40 |
|
|
Svarog je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Aga, i ostali zaneseni orijentalkama, 'vako:
Lijepa protina kci.. Koji kič, i to planetarnih razmera. Stidim se što taj panonski *** živi u zemlji Srbiji i ovim putem ga se javno odričem.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 13:14 |
|
|
Balašević je seljak. Surpugi sam rekao da ako ga želi slušati koristi slušalice. Inače dođem u iskušenje da nešto razbijem. Po mogućnosti aparat koji daje njegov glas.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 13:23 |
|
|
BBC je napisao/la: Balašević je seljak. Surpugi sam rekao da ako ga želi slušati koristi slušalice. Inače dođem u iskušenje da nešto razbijem. Po mogućnosti aparat koji daje njegov glas.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 13:41 |
|
|
Bosnensis je napisao/la: BBC je napisao/la: Ako bude postavljena bomba pred vrata Bošnjaka povratnika javi. 25.12.98 Stolac U Aladinicima je eksplozivna naprava oko 21.00 h zapalila kucu protjeranog Bosnjaka Velije Balavca. 11.11.98 Stolac U Borojevicima je nakon ubacene eksplozivne naprave u kucu Bosnjaka, Muslimana povratnika Ahmeta Djurijana, eksplozija tesko ranila osobu inace njegovog komsiju Muja Djurijana. Deset minuta kasnije je u istom selu minirana kuca Bosnjaka, Muslimana povratnika Mustafe Bilala, istovremeno praveci stetu na susjednoj kuci od Mase Bilal. Novinski izvjestac multinacionalne SFOR jedinice Jug-Istok, Francois Grandau je samo par sati prije toga zbog bezbrojnih napada najavio - da ce SFOR jedinice brinuti i povecati sigurnost u Stocu. 04.09.98 Kiseljak Dvije eksplozije su potpuno unistile kucu Bosnjaka, Muslimana u Visnjici. Vlasnik je pripremao svoj povratak u svoju kucu iz koje je protjeran. 09.08.98 Livno Bacena je rucna bomba u jutarnjim satima na restoran Sefedina Emrulaija. 27.03.98 Vitez U selu Grbavci je eksplozivom ostecena kuca Mesuda Marupa. 23.01.98 Stolac F U selu Borojevici je zapaljena i izgorjela kuca Salka Djuriana Halo, to je prije 13 godina, a ti redovno pišeš u sadašnjem vremenu. Pa znaš li ti koliko je ubijenih Hrvata povratnika tada bilo? Posebno u Travniku. Googlaj malo. Lupate neke stvari, neutemeljeno...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 13:42 |
|
|
BBC je napisao/la: Balašević je seljak. Surpugi sam rekao da ako ga želi slušati koristi slušalice. Inače dođem u iskušenje da nešto razbijem. Po mogućnosti aparat koji daje njegov glas. Zauzmi gard klocino !!! Đoleee, Đoleeeeeeeee :) Reče da se zove Bosna, čudno ime za devojku.. Nekom Drina teče desno, nekom Drina levo teče.Ma sveee da teče u dubinuuu na dve pole svet da sečeee..znam tajni gazzzzzzz...itd
|
|
Vrh |
|
|
Bosnensis
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 14:00 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Halo, to je prije 13 godina, a ti redovno pišeš u sadašnjem vremenu.
Pa znaš li ti koliko je ubijenih Hrvata povratnika tada bilo? Posebno u Travniku. Googlaj malo.
Lupate neke stvari, neutemeljeno... Covjek je postavio pitanje, ja sam odgovorio. Ne znam ni koliki je broj povratnika Hrvata, Bosnjaka, Srba i drugih ubijen ili nastradao ili na koji je izvrseno bilo kakvo krivicno djelo pa i ono u pokusaju. Tvrditi da su Bosnjaci napadali povratnike Hrvate a da Hrvati nisu napadali povratnike Bosnjake je neutemeljeno.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 14:23 |
|
|
Ali nije niko pobio obitelj na Bajram, zar ne? 13 godina poslije pričat o tome kako neko napada povratnike u vrijeme kad su veće šanse da će te neko od vlastite obitelji smaknut je blesavo. Sigurnosna situacija u BiH je unatoč svemu solidna. Naravno, to nije razlog da je još ne popravimo, posebno u Kaknju...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 14:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
dudu je napisao/la: emt je napisao/la: Dudu, zato sam ja Junuza nagovarala za FB, Strategija, bem ti Edinu.Da me Juka nafali, pjesnički ono, kako on zna.Njegovo bi se pikaloI opet ništa :(( Koji mene baksuzluk prati čovječe ma hebo Edinu, to je samo da sjebem FTV, nema tu emocija. ako ti se ja ne svidim, imam dobrog prijatelja, tvoj sunarodnjak (iako se smatra Hrvatom), živi u Beču, visok, zgodan (no homo), živio i rastao u dvije najveće svjetske sile, naftaš...ali vjeruj mi, ni on ti ne treba. Nisam primjetio da je itko stavio obavezan (no homo) tag nakon postavljanja ladyboy klipova.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 14:39 |
|
|
teranova je napisao/la:
Koji kič, i to planetarnih razmera. Stidim se što taj panonski *** živi u zemlji Srbiji i ovim putem ga se javno odričem.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 14:49 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
Bosnensis je napisao/la: Svarog je napisao/la: Tesko da ce takav referendum ikad vise da se održi.....Mi cemo ga , kada dodje vrijeme , održati u RS (sa samo jednim pitanjem ) .
Iskreno vas molim, da to bude sto prije. Ne budi nestrpljiv. Pogledaj oko sebe i vidjet ćeš koliko je toga već uradjeno . Treba ovu nakaradu lagano daviti . E,kad potpuno oslabi ,dovoljna će biti i čvoka u čelo da je pošalje gdje joj je i mjesto (na smetljište istorije) . Onakva YU pa propade ..Slovenci i Hrvati čekali 70 god . Za ovu jadnicu trebat će puno manje. Treba reći svakako, da nam i vi jako pomažete . http://www.youtube.com/watch?v=AAvoSA9Ln5w(hehe)
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Bosnensis
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 15:29 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ali nije niko pobio obitelj na Bajram, zar ne? 13 godina poslije pričat o tome kako neko napada povratnike u vrijeme kad su veće šanse da će te neko od vlastite obitelji smaknut je blesavo. Sigurnosna situacija u BiH je unatoč svemu solidna. Naravno, to nije razlog da je još ne popravimo, posebno u Kaknju... Ti nikako da shvatis jednu stvar? Covjek tvrdi da nije bilo podmetanja i bacanja ekplozivinih naprava da Bosnjake povratnike. Ja sam dokazao da je bilo. Za razliku od doticnog forumasa ja nisam negirao napade na povratnike, pripadnike bilo kog naroda.
|
|
Vrh |
|
|
Bosnensis
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 15:32 |
|
|
Svarog je napisao/la: Ne budi nestrpljiv. Pogledaj oko sebe i vidjet ćeš koliko je toga već uradjeno . Treba ovu nakaradu lagano daviti . E,kad potpuno oslabi ,dovoljna će biti i čvoka u čelo da je pošalje gdje joj je i mjesto (na smetljište istorije) . Onakva YU pa propade ..Slovenci i Hrvati čekali 70 god . Za ovu jadnicu trebat će puno manje. Treba reći svakako, da nam i vi jako pomažete . http://www.youtube.com/watch?v=AAvoSA9Ln5w(hehe) Pa neko je mislio da ce cvoka biti dovoljna i 1992.. pa nije bila. Tamo-vamo, povuci-potegni Bosna i Hercegovina ostade cjelovita. Dugorocno se isplativije boriti za napredak Bosne i Hercegovine nego za njeno unistenje. Napredak ne odnosi ljudske zivote, unistenje odnosi.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 15:33 |
|
|
Daj malčice o Komšiću ? Okani se tih bošnjačkih naprdivanja.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 15:35 |
|
|
teranova je napisao/la: Koji kič, i to planetarnih razmera. Stidim se što taj panonski *** živi u zemlji Srbiji i ovim putem ga se javno odričem.
Vidis da podrzava ovog obrijanog cetnika...kazem ja, klasican izdajnik
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|