|
|
Stranica: 16/456.
|
[ 11383 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:25 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
emt je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Umjesto BiH, počeli smo dijelit pajceke... A baš nam je dobro krenulo... Nebula počeo s baklavom a završili s glavnim jelom. Valjda ide obratno... Ma ko što jede to je njegova stvar. Nego obzirom da si ti gospodin, dobrodržeći, fin , kulturan, oženjen i meni simpa, hoćeš FB profil od Emt pa da provjeriš ko sam i kakva sam ?Ha ? U tebe imam povjerenja :)) Dobro je Arijana.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:26 |
|
|
dudu je napisao/la: emt je napisao/la: Ma ko što jede to je njegova stvar.
Nego obzirom da si ti gospodin, dobrodržeći, fin , kulturan, oženjen i meni simpa, hoćeš FB profil od Emt pa da provjeriš ko sam i kakva sam ?Ha ?
U tebe imam povjerenja :))
ne vjeruj njemu, lažno se pretstavlja, znam ga ja. zato meni daj, a ja ću ostalima reći kakva si. Ne smijem.Zavešćeš me :(( O tebi opasne glasine kruže, ta se nije rodila koja tebi odolila :) Junuz je bezopasan.A i da razbijemo famu
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:27 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37682 Lokacija: Gl. grad regije
|
emt je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Umjesto BiH, počeli smo dijelit pajceke... A baš nam je dobro krenulo... Nebula počeo s baklavom a završili s glavnim jelom. Valjda ide obratno... Ma ko što jede to je njegova stvar. Nego obzirom da si ti gospodin, dobrodržeći, fin , kulturan, oženjen i meni simpa, hoćeš FB profil od Emt pa da provjeriš ko sam i kakva sam ?Ha ? U tebe imam povjerenja :)) Ali ja nikom ne vjerujem, sorry... "gospodin, dobrodržeći, fin , kulturan, oženjen", sve stoji ali ne znači da su to jedine moje osobine. Ima još sepet...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:27 |
|
|
BBC je napisao/la: emt je napisao/la: Ma ko što jede to je njegova stvar.
Nego obzirom da si ti gospodin, dobrodržeći, fin , kulturan, oženjen i meni simpa, hoćeš FB profil od Emt pa da provjeriš ko sam i kakva sam ?Ha ?
Dobro je Arijana. Dodina snajka ? Ma nisam :))
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59524 Lokacija: DAZP HQ
|
emt je napisao/la: dudu je napisao/la: ne vjeruj njemu, lažno se pretstavlja, znam ga ja. zato meni daj, a ja ću ostalima reći kakva si. Ne smijem.Zavešćeš me :(( O tebi opasne glasine kruže, ta se nije rodila koja tebi odolila :) Junuz je bezopasan.A i da razbijemo famu ko te to slagao? očito taj plete mrežu oko tebe na način da meni radi blokadu. ajmo se sakrit tu u sijeno, možda dođe zli dudu, pa da te ne vidi. podlo, ali inteligentno.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:29 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: emt je napisao/la: Ma ko što jede to je njegova stvar.
Ali ja nikom ne vjerujem, sorry... "gospodin, dobrodržeći, fin , kulturan, oženjen", sve stoji ali e znači da su to jedine moje osobine. Ima još sepet... Eh jbg sad ,znam ja laskati.Do sutra Jadni moj BBC uvijek je u strahu da me ko ne ubije, ako otkrijem identitet.On je tako dobra duša.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:30 |
|
|
Džunuz je meni kao Jasushi Jakashi. Nikad nije znao što se događa u BiH, i čitavo vrijeme mislio stat će sve to samo od sebe.
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:31 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Junuz Djipalo je napisao/la: dudu je napisao/la: priznaj da je ona zapravo on, a da je ostatak bio zakačen za dlačurine. Užasna situacija, s jedne strane drek s druge ćuna. Pa ti biraj... De reci matere ti mile da ne bi ovo guzio? Al iskreno ono od srca! Ja bi i hoca ako Bog da InsAllah
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:31 |
|
|
dudu je napisao/la: emt je napisao/la: Ne smijem.Zavešćeš me :(( O tebi opasne glasine kruže, ta se nije rodila koja tebi odolila :) Junuz je bezopasan.A i da razbijemo famu ko te to slagao? očito taj plete mrežu oko tebe na način da meni radi blokadu. ajmo se sakrit tu u sijeno, možda dođe zli dudu, pa da te ne vidi. podlo, ali inteligentno. Ma kakvi, nema mreža :)) Mada nije da ne bi voljela.No eto ;)
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:32 |
|
|
dudu je napisao/la: emt je napisao/la: Ne smijem.Zavešćeš me :(( O tebi opasne glasine kruže, ta se nije rodila koja tebi odolila :) Junuz je bezopasan.A i da razbijemo famu ko te to slagao? očito taj plete mrežu oko tebe na način da meni radi blokadu. ajmo se sakrit tu u sijeno, možda dođe zli dudu, pa da te ne vidi. podlo, ali inteligentno. Hm, nemoj da ti i voditeljice zavedem... Dok sam bio mlađi zavodio sam komade na svoj fizički izgled. Bilo je dovoljno. Sad moram i druge tehnike upotrebljavat... Šalim se, da mi je do treba, bio bih na iskrici...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:33 |
|
|
emt je napisao/la: dudu je napisao/la: ko te to slagao? očito taj plete mrežu oko tebe na način da meni radi blokadu. ajmo se sakrit tu u sijeno, možda dođe zli dudu, pa da te ne vidi. podlo, ali inteligentno. Ma kakvi, nema mreža :)) Mada nije da ne bi voljela.No eto ;) ko što čitam ljiljana, čitam i tebe. znači, srce ti je već zauzeto, nema mjesta za mene. ali da znaš...provjereno sam zgodniji.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:34 |
|
|
BBC je napisao/la: Džunuz je meni kao Jasushi Jakashi. Nikad nije znao što se događa u BiH, i čitavo vrijeme mislio stat će sve to samo od sebe. On je duša bosanska, ko kuća u Širokom Brijegu :) Jedina osoba koja piše duže postove i ja ih čitam.Inače sve postove referate preskočim.
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:34 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: dudu je napisao/la: ko te to slagao? očito taj plete mrežu oko tebe na način da meni radi blokadu. ajmo se sakrit tu u sijeno, možda dođe zli dudu, pa da te ne vidi. podlo, ali inteligentno. Hm, nemoj da ti i voditeljice zavedem... Dok sam bio mlađi zavodio sam komade na svoj fizički izgled. Bilo je dovoljno. Sad moram i druge tehnike upotrebljavat... Šalim se, da mi je do treba, bio bih na iskrici... danas je dovoljna jedna tehnika, pun novčanik, najčešće....
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:35 |
|
|
BBC je napisao/la: Džunuz je meni kao Jasushi Jakashi. Nikad nije znao što se događa u BiH, i čitavo vrijeme mislio stat će sve to samo od sebe. Jaguzi Tipakši?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:35 |
|
|
emt je napisao/la: BBC je napisao/la: Džunuz je meni kao Jasushi Jakashi. Nikad nije znao što se događa u BiH, i čitavo vrijeme mislio stat će sve to samo od sebe. On je duša bosanska, ko kuća u Širokom Brijegu :) Jedina osoba koja piše duže postove i ja ih čitam.Inače sve postove referate preskočim. Imam ja Džunuza u kući. On je purger. Purgeri ne znaju voditi narod i državu.
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:36 |
|
|
BBC je napisao/la: emt je napisao/la: On je duša bosanska, ko kuća u Širokom Brijegu :)
Jedina osoba koja piše duže postove i ja ih čitam.Inače sve postove referate preskočim.
Imam ja Džunuza u kući. On je purger. Purgeri ne znaju voditi narod i državu. a tito i tuđman....
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:37 |
|
|
dudu je napisao/la: emt je napisao/la: Ma kakvi, nema mreža :))
Mada nije da ne bi voljela.No eto ;)
ko što čitam ljiljana, čitam i tebe. znači, srce ti je već zauzeto, nema mjesta za mene. ali da znaš...provjereno sam zgodniji. Jeste, ko' čitavo Sarajevo u jednom komadu.Mislim tako je zauzeto
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:37 |
|
|
osa je napisao/la: BBC je napisao/la: Imam ja Džunuza u kući. On je purger. Purgeri ne znaju voditi narod i državu. a tito i tuđman.... Nisu oni Zagrepčani.
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:41 |
|
|
BBC je napisao/la: osa je napisao/la: a tito i tuđman....
Nisu oni Zagrepčani. pa purgeri i nisu zagrebčani nego oni koji gravitiraju zagrebu iz pravca prigorja i zagorja....
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:41 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25531 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: De reci matere ti mile da ne bi ovo guzio? Al iskreno ono od srca! Ja bi i hoca ako Bog da InsAllah
Pa hebo te... čovječe ovo su muški koji se prerušavaju u ženske!!? Jel znaš ti to?? Bijedna sirotinja koja prodaje svoje tijelo debelim zapadnim bolesnicima.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:43 |
|
|
emt je napisao/la: dudu je napisao/la: ko što čitam ljiljana, čitam i tebe. znači, srce ti je već zauzeto, nema mjesta za mene. ali da znaš...provjereno sam zgodniji. Jeste, ko' čitavo Sarajevo u jednom komadu.Mislim tako je zauzeto eh kad patiš za Bosnom i padaš na te sarajevske fore, umjesto da napokon udahneš Austriju i bečku škole i napokon prihvatiš prednosti srednjoeuropskog kulturnog kruga.
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:44 |
|
|
Bobovac je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: De reci matere ti mile da ne bi ovo guzio? Al iskreno ono od srca! Ja bi i hoca ako Bog da InsAllah
Pa hebo te... čovječe ovo su muški koji se prerušavaju u ženske!!? Jel znaš ti to?? Bijedna sirotinja koja prodaje svoje tijelo debelim zapadnim bolesnicima. kolega mi je bio u discoteci "alcazar" u bangkoku, pokazao mi slike, sve komadi boli glava, a kaže on sve muškarci, do jednog, strava, pa ti popi koju više....
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:44 |
|
|
dudu je napisao/la: emt je napisao/la: Jeste, ko' čitavo Sarajevo u jednom komadu.Mislim tako je zauzeto eh kad patiš za Bosnom i padaš na te sarajevske fore, umjesto da napokon udahneš Austriju i bečku škole i napokon prihvatiš prednosti srednjoeuropskog kulturnog kruga. Mudro zboriš, ali bože, daj mi dudu čarobnu formulu da pomognem sebi :) Evo uzgred osi o bečkoj šnicli iz 1907 :) Die Bezeichnung „Wiener Schnitzel“ wurde erst gegen Ende des 19. Jahrhunderts geprägt, die erste bekannte Erwähnung findet sich in einem Kochbuch aus dem Jahr 1831.[1] In dem bekannten süddeutschen Kochbuch von Katharina Prato wird das Gericht noch 1907 als „eingebröselte Kalbsschnitze“ bezeichnet Pitajte BBC-a da je teletina ovo pod navodnicima, da ne bude Emt laže Jel ok ?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:50 |
|
|
emt je napisao/la: dudu je napisao/la: eh kad patiš za Bosnom i padaš na te sarajevske fore, umjesto da napokon udahneš Austriju i bečku škole i napokon prihvatiš prednosti srednjoeuropskog kulturnog kruga. Mudro zboriš, ali bože, daj mi dudu čarobnu formulu da pomognem sebi :) pitaj Edinu Šećerović za formulu.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:51 |
|
|
Bečka škola ti je da pričaš ružno o Njemcima i Švicarcima. Pogotovo kad Austrijancima kradu medalje u zimskim sportovima.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|