|
|
Stranica: 17/456.
|
[ 11390 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:51 |
|
|
dudu je napisao/la: emt je napisao/la: Mudro zboriš, ali bože, daj mi dudu čarobnu formulu da pomognem sebi :)
pitaj Edinu Šećerović za formulu. De pročitaj za bečku šniclu :))
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:52 |
|
|
Die Bezeichnung „Wiener Schnitzel“ wurde erst gegen Ende des 19. Jahrhunderts geprägt, die erste bekannte Erwähnung findet sich in einem Kochbuch aus dem Jahr 1831.[1] In dem bekannten süddeutschen Kochbuch von Katharina Prato wird das Gericht noch 1907 als „eingebröselte Kalbsschnitze“ bezeichnet
BBC prevedi, ti si dobri Horvaćanin da ne bude emt lagi :)samo ono pod navodnicima.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:54 |
|
|
Dudu, zato sam ja Junuza nagovarala za FB, Strategija, bem ti Edinu.Da me Juka nafali, pjesnički ono, kako on zna.Njegovo bi se pikaloI opet ništa :(( Koji mene baksuzluk prati čovječe
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59585 Lokacija: DAZP HQ
|
emt je napisao/la: dudu je napisao/la: pitaj Edinu Šećerović za formulu. De pročitaj za bečku šniclu :)) znam ja kog bi ko bečku šniclu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:56 |
|
|
dudu je napisao/la: emt je napisao/la: De pročitaj za bečku šniclu :)) znam ja kog bi ko bečku šniclu. Edinu ? De riješi me belaja.Od junuza niš koristi.A teren spremim i džaba.Sve propadne.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 22:57 |
|
|
emt je napisao/la: Dudu, zato sam ja Junuza nagovarala za FB, Strategija, bem ti Edinu.Da me Juka nafali, pjesnički ono, kako on zna.Njegovo bi se pikaloI opet ništa :(( Koji mene baksuzluk prati čovječe ma hebo Edinu, to je samo da sjebem FTV, nema tu emocija. ako ti se ja ne svidim, imam dobrog prijatelja, tvoj sunarodnjak (iako se smatra Hrvatom), živi u Beču, visok, zgodan (no homo), živio i rastao u dvije najveće svjetske sile, naftaš...ali vjeruj mi, ni on ti ne treba.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 23:00 |
|
|
dudu je napisao/la: emt je napisao/la: Dudu, zato sam ja Junuza nagovarala za FB, Strategija, bem ti Edinu.Da me Juka nafali, pjesnički ono, kako on zna.Njegovo bi se pikaloI opet ništa :(( Koji mene baksuzluk prati čovječe ma hebo Edinu, to je samo da sjebem FV, nema tu emocija. ako ti se ja ne svidim, imam dobrog prijatelja, tvoj sunarodnjak (iako se smatra Hrvatom), živi u Beču, visok, zgodan (no homo), živio i rastao u dvije najveće svjetske sile, naftaš...ali vjeruj mi, ni on ti ne treba. Ma to udri po federalnoj. Vodi Edinu ! A tebi je jasno na što sam fokusirana, samo pomozi oko Edine
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 23:02 |
|
|
emt je napisao/la: dudu je napisao/la: ma hebo Edinu, to je samo da sjebem FV, nema tu emocija. ako ti se ja ne svidim, imam dobrog prijatelja, tvoj sunarodnjak (iako se smatra Hrvatom), živi u Beču, visok, zgodan (no homo), živio i rastao u dvije najveće svjetske sile, naftaš...ali vjeruj mi, ni on ti ne treba. Ma to udri po federalnoj. Vodi Edinu ! A tebi je jasno na što sam fokusirana, samo pomozi oko Edine da budem izravan. nemam kad čekat 2013., treba mi papiruša.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 23:04 |
|
|
dudu je napisao/la: emt je napisao/la: Ma to udri po federalnoj. Vodi Edinu ! A tebi je jasno na što sam fokusirana, samo pomozi oko Edine da budem izravan. nemam kad čekat 2013., treba mi papiruša. Naćemo ti švabicu neku.Angažovaćemo sve moguće izvore.Ruka, ruku mije
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 23:07 |
|
|
emt je napisao/la: dudu je napisao/la: da budem izravan. nemam kad čekat 2013., treba mi papiruša. Naćemo ti švabicu neku.Angažovaćemo sve moguće izvore.Ruka, ruku mije nije švabica za moju slavensku dušu, ja volim popit, pojest, maštat, fućkat...
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 23:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75755 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Prkosnaodsna je napisao/la: Ako to Srbi i Hrvati ne zele onda i ja hocu Bosnjakistan: karta.jpg
Idi spavat i odmarat, ujutro te čeka ribanje bjelosvjetskih ćenifa.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 23:10 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Bobovac je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: De reci matere ti mile da ne bi ovo guzio? Al iskreno ono od srca! Ja bi i hoca ako Bog da InsAllah
Pa hebo te... čovječe ovo su muški koji se prerušavaju u ženske!!? Jel znaš ti to?? Bijedna sirotinja koja prodaje svoje tijelo debelim zapadnim bolesnicima. Ma ja bolan imaju belegiju,a djajvi guze za trpati ove pushe bolje neg‘ i jedna prava treba,znaju tacno sta volimo ja bi to sve hefto bez iznimke
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 23:10 |
|
|
dudu je napisao/la: emt je napisao/la: Naćemo ti švabicu neku.Angažovaćemo sve moguće izvore.Ruka, ruku mije nije švabica za moju slavensku dušu, ja volim popit, pojest, maštat, fućkat... Ima Hrvatica iz Burgelanda ?Može ? Mada ne zna dobro hrvatski.Ali nauči je.S tobom se makar da pregovarati.Junuz se zabavio listama za dijasporu.A baš sam kontala, evo ga zamkica :))) Dodam na FB par tepsija bureka, fotke su ok, kad počne da me hvali, nigdje kraja tome ne bi bilo. Frontalni sam kokuz, sve što skontam propadne.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 23:14 |
|
|
Ćuti dudu, Robi je tu.Ja bježim. Pozdravi sve koji uspitaju ako me ne bude.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Robbie MO je napisao/la: Prkosnaodsna je napisao/la: Ovaj Nebula je izdajnik Bosne, Bosnjaka i Bosnjastva.
Ja sam za multinacionalnu Bosnu i Hercegovinu sa 8 ekonomskim regijama i s visokim stepenom autonomije i specijalnim vezom s Sandzakom. Ako to Srbi i Hrvati ne zele onda i ja hocu Bosnjakistan: karta.jpg
Idi spavat i odmarat, ujutro te čeka ribanje bjelosvjetskih ćenifa. Ili svim Bošnjacima u BiH rodbina šalje notebooks sa stranim tipkovnicama, ili na ovaj forum dolaze samo Bošnjaci iz dijaspore. Ne sjećam se nijednog da je č, ć, š i ostalo koristio.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37711 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pa što ne reče za rekbu... E to bih već mogao smazat, danas bio kod stare, maksuz napravila... Nisam stig'o uslikat ga...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 23:15 |
|
|
emt je napisao/la: dudu je napisao/la: nije švabica za moju slavensku dušu, ja volim popit, pojest, maštat, fućkat... Ima Hrvatica iz Burgelanda ?Može ? Mada ne zna dobro hrvatski.Ali nauči je.S tobom se makar da pregovarati.Junuz se zabavio listama za dijasporu.A baš sam kontala, evo ga zamkica :))) Dodam na FB par tepsija bureka, fotke su ok, kad počne da me hvali, nigdje kraja tome ne bi bilo. Frontalni sam kokuz, sve što skontam propadne. što se tako opireš, bona ne bila?
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 23:16 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa što ne reče za rekbu... E to bih već mogao smazat, danas bio kod stare, maksuz napravila... Nisam stig'o uslikat ga... Pa čim nudim nešto, sklona sam pregovorima.Kako nisi skontao do sad ? Ali da razvežeš par stranica o mojoj nesvakidašnjoj pojavi, to je uslov :) Edina mora biti fuj, da znaš :P
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 23:19 |
|
|
Šalim se ja emt, imam sve što mi treba, uglavnom. Malo me muči to sranje u BiH, ostalo sve 5. Nego, delegiram ministra, ako on ocijeni pozitivno i ja ću. Dudu nije pouzdan, njega su testosteroni sludili...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 23:19 |
|
|
dudu je napisao/la: emt je napisao/la: Ima Hrvatica iz Burgelanda ?Može ? Mada ne zna dobro hrvatski.Ali nauči je.S tobom se makar da pregovarati.Junuz se zabavio listama za dijasporu.A baš sam kontala, evo ga zamkica :))) Dodam na FB par tepsija bureka, fotke su ok, kad počne da me hvali, nigdje kraja tome ne bi bilo. Frontalni sam kokuz, sve što skontam propadne. što se tako opireš, bona ne bila? nesvjesno se ja opirem, znaš da sam slaba na sarajevski levatluk.I znam ubiće me ta moja slabost.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 23:20 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Šalim se ja emt, imam sve što mi treba, uglavnom. Malo me muči to sranje u BiH, ostalo sve 5. Nego, delegiram ministra, ako on ocijeni pozitivno i ja ću. Dudu nije pouzdan, njega su testosteroni sludili... ajd faco da tebe vidim 2 tjedna bez žene.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 23:21 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Šalim se ja emt, imam sve što mi treba, uglavnom. Malo me muči to sranje u BiH, ostalo sve 5. Nego, delegiram ministra, ako on ocijeni pozitivno i ja ću. Dudu nije pouzdan, njega su testosteroni sludili... Ma i ja se šalim i nisam kontala da tebi treba nešto.Naprotiv ! Nego da meni učiniš uslugu :)) A ti zapeo ko policajac.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 23:22 |
|
|
emt je napisao/la: dudu je napisao/la: što se tako opireš, bona ne bila? nesvjesno se ja opirem, znaš da sam slaba na sarajevski levatluk.I znam ubiće me ta moja slabost. ima samo jedan problem, nisu probili tunel kroz planet zemlju. a dudu...par sati lagane vožnje autocestom.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 23:23 |
|
|
dudu je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Šalim se ja emt, imam sve što mi treba, uglavnom. Malo me muči to sranje u BiH, ostalo sve 5. Nego, delegiram ministra, ako on ocijeni pozitivno i ja ću. Dudu nije pouzdan, njega su testosteroni sludili... ajd faco da tebe vidim 2 tjedna bez žene. Ja, valja dva tjedna u istim tolama hodat... Doduše, veseo i punog šlajbuka...
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 19 stu 2011, 23:23 |
|
|
dudu je napisao/la: emt je napisao/la: nesvjesno se ja opirem, znaš da sam slaba na sarajevski levatluk.I znam ubiće me ta moja slabost. ima samo jedan problem, nisu probili tunel kroz planet zemlju. a dudu...par sati lagane vožnje autocestom. Smisliće Japanci nešto dok saniraju štetu.Nadam se.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|