|
|
Stranica: 3/6.
|
[ 141 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Zagreb: Postavljen plakat o Ahmićima Postano: 07 tra 2024, 08:42 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ovo samo pokazuje koliko je Kotlina zaostala u prošlim vremenima. Potpuno out od svega.
Posljednji hropci SDA i Komšića, jer ne znaju ni o čemu drugom a jošimaju nešto para.
Nema više hapanja od gradnje Vc-a pa plaćanja lobista po Hr.
Nekima izgleda to nedostaje pa objavljuju plakate.
Gledam na FB laju na sve Hrvate muslije iz Gradačca, Gračanice, iz mjesta koja nisu imala bilo kakav negativan odnos Hrvata prema njima. SDA je uspjela cijele feneracije odgojit koji se prema nama odnose kao da smo Srbi. Isto što su u ratu radili.
Treba im uz pomoć kooperativnih prohrvatskih Bošnjaka takve udarce zadat da se više nikad ne oporave. Neka se gone u 20. stoljeće, nisu ni za njega a kamoli za 21.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Zagreb: Postavljen plakat o Ahmićima Postano: 07 tra 2024, 09:23 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ovo samo pokazuje koliko je Kotlina zaostala u prošlim vremenima. Potpuno out od svega.
Posljednji hropci SDA i Komšića, jer ne znaju ni o čemu drugom a jošimaju nešto para.
Gledam na FB laju na sve Hrvate muslije iz Gradačca, Gračanice, iz mjesta koja nisu imala bilo kakav negativan odnos Hrvata prema njima. SDA je uspjela cijele feneracije odgojit koji se prema nama odnose kao da smo Srbi. Isto što su u ratu radili.
Treba im uz pomoć kooperativnih prohrvatskih Bošnjaka takve udarce zadat da se više nikad ne oporave. Neka se gone u 20. stoljeće, nisu ni za njega a kamoli za 21. Jesu ti se zamijerili sad kad si bio zadnji put u Zenici ? 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
zet
|
Naslov: Re: Zagreb: Postavljen plakat o Ahmićima Postano: 07 tra 2024, 10:01 |
|
|
Citat: SDA je uspjela cijele feneracije odgojit koji se prema nama odnose kao da smo Srbi. Isto što su u ratu radili. Upravo to je razlog zasto BiH u onom obliku kakvu ju Muslimani vide - nema buducnosti. Stavili su znak jednakosti izmedju nas i Srba te zatrovali i ono malo zdravog mesa koje je postojalo u odnosima krajem 95. Nepovratno.
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Zagreb: Postavljen plakat o Ahmićima Postano: 07 tra 2024, 10:51 |
|
|
zet je napisao/la: Treba podsjecati i osvjestavati i jedno i drugo.
Ja sam za to, ako treba, da predsjednik RH ili Vlade, oda pocast svake godine u Ahmicima. Svake godine. Neka se cuje, neka ga snime kako se ispricava i kako daje izjavu.
Ali onda isto tako da svake godine ode u Trusinu, Grabovicu, Uzdol, Krizancevo selo, Buhine kuce i javno trazi ispriku muslimanskog vodstva za te zlocine. I tako svake godine dok se ta isprika ne dobije. Potpis. Samo na takav nacin je moguce pomirenje jer jednostavno nemamo pobjednicku i gubitnicku stranu u tom ratu - sto je i dobro jer bi suprotno znacilo etnicko ciscenje jednih. Da li je to "izjednacavanje" pravedno, s obzirom na broj zrtava itd., je u ovom slucaju nebitno jer mrtve niko vise nece ozivjeti, ali bi zato zivi i jos nerodjeni trebali imati mogucnost na normalan zivot nekad u buducnosti, a ne vjecno kusati gofna svojih i tudjih predaka. Ucite djecu da vole a ne da mrze!
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
 |
Zahumlje
|
Naslov: Re: Zagreb: Postavljen plakat o Ahmićima Postano: 07 tra 2024, 10:57 |
|
|
Haram je napisao/la: zet je napisao/la: Treba podsjecati i osvjestavati i jedno i drugo.
Ja sam za to, ako treba, da predsjednik RH ili Vlade, oda pocast svake godine u Ahmicima. Svake godine. Neka se cuje, neka ga snime kako se ispricava i kako daje izjavu.
Ali onda isto tako da svake godine ode u Trusinu, Grabovicu, Uzdol, Krizancevo selo, Buhine kuce i javno trazi ispriku muslimanskog vodstva za te zlocine. I tako svake godine dok se ta isprika ne dobije. Potpis. Samo na takav nacin je moguce pomirenje jer jednostavno nemamo pobjednicku i gubitnicku stranu u tom ratu - sto je i dobro jer bi suprotno znacilo etnicko ciscenje jednih. Da li je to "izjednacavanje" pravedno, s obzirom na broj zrtava itd., je u ovom slucaju nebitno jer mrtve niko vise nece ozivjeti, ali bi zato zivi i jos nerodjeni trebali imati mogucnost na normalan zivot nekad u buducnosti, a ne vjecno kusati gofna svojih i tudjih predaka. Ucite djecu da vole a ne da mrze! Kad u Sarajevu krenu procesuirati ratne zločine protiv drugih i prisjećati se tuđih žrtava, do tada je ovo moralna asimetrija. Htio, ne htio, Hrvatska je puno zrelija i od BiH i od Srbije.
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Zagreb: Postavljen plakat o Ahmićima Postano: 07 tra 2024, 11:03 |
|
|
Zahumlje je napisao/la: Haram je napisao/la:
Potpis. Samo na takav nacin je moguce pomirenje jer jednostavno nemamo pobjednicku i gubitnicku stranu u tom ratu - sto je i dobro jer bi suprotno znacilo etnicko ciscenje jednih. Da li je to "izjednacavanje" pravedno, s obzirom na broj zrtava itd., je u ovom slucaju nebitno jer mrtve niko vise nece ozivjeti, ali bi zato zivi i jos nerodjeni trebali imati mogucnost na normalan zivot nekad u buducnosti, a ne vjecno kusati gofna svojih i tudjih predaka.
Ucite djecu da vole a ne da mrze!
Kad u Sarajevu krenu procesuirati ratne zločine protiv drugih i prisjećati se tuđih žrtava, do tada je ovo moralna asimetrija. Htio, ne htio, Hrvatska je puno zrelija i od BiH i od Srbije. Citat: Kad u Sarajevu krenu procesuirati ratne zločine protiv drugih i prisjećati se tuđih žrtava, do tada je ovo moralna asimetrija. Pa ne procesuira "Sarajevo" vec Hag i sudovi u BiH. A ja kolko kuzim svako malo se negdje uhapsi neka sitna riba radi ratnih zlocina - uglavnom vidim Bosnjake i Srbe koji se hapse (ali to je moj subjektivni osjecaj koji se ne oslanja na kojekakve statisticke podatke). Citat: Htio, ne htio, Hrvatska je puno zrelija i od BiH i od Srbije. Jeste, ali je i u EU tako da su se morale prisvojiti odredjene norme. Za BiH Hrvate pak vazi isto sto si rekao i za BiH i Srbiju.
|
|
Vrh |
|
 |
Zahumlje
|
Naslov: Re: Zagreb: Postavljen plakat o Ahmićima Postano: 07 tra 2024, 11:20 |
|
|
Haram je napisao/la: Zahumlje je napisao/la: Kad u Sarajevu krenu procesuirati ratne zločine protiv drugih i prisjećati se tuđih žrtava, do tada je ovo moralna asimetrija.
Htio, ne htio, Hrvatska je puno zrelija i od BiH i od Srbije.
Citat: Kad u Sarajevu krenu procesuirati ratne zločine protiv drugih i prisjećati se tuđih žrtava, do tada je ovo moralna asimetrija. Pa ne procesuira "Sarajevo" vec Hag i sudovi u BiH. A ja kolko kuzim svako malo se negdje uhapsi neka sitna riba radi ratnih zlocina - uglavnom vidim Bosnjake i Srbe koji se hapse (ali to je moj subjektivni osjecaj koji se ne oslanja na kojekakve statisticke podatke). Citat: Htio, ne htio, Hrvatska je puno zrelija i od BiH i od Srbije. Jeste, ali je i u EU tako da su se morale prisvojiti odredjene norme. Za BiH Hrvate pak vazi isto sto si rekao i za BiH i Srbiju. Ima ovlasti. Ne Haag, Haag je mrtav, zatvoren. Ne procesuiraju, a istovremeno traži Sarajevo od Hrvatske da procesuira zapovjednike operacije Bljeska??? Političko Sarajevo. Sudovi. Političko Sarajevo. Nije go*no, nego se pas pos*ao.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Zagreb: Postavljen plakat o Ahmićima Postano: 07 tra 2024, 11:59 |
|
|
Ma za nas je to čak i pozitivno, dok su bili usmjereni na Hrvate BiH bilo je puno teže, otkako su se osokolili i počeli udarat na sve Hrvate, nama u BiH je lakše.
SDA nije još svjesna da je njihovo vrijeme prošlo. S obzirom da znam kakvi su suncokreti, očekujem ubrzo drukčiju retoriku većine Bošnji.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Zagreb: Postavljen plakat o Ahmićima Postano: 07 tra 2024, 12:01 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ovo samo pokazuje koliko je Kotlina zaostala u prošlim vremenima. Potpuno out od svega.
Treba im uz pomoć kooperativnih prohrvatskih Bošnjaka takve udarce zadat da se više nikad ne oporave. Neka se gone u 20. stoljeće, nisu ni za njega a kamoli za 21. U Zenici su 'naši' prozapadni na vlasti. Zenica ide nabolje. Rekao bih da je najbolja od svih većinski bošnjačkih sredina. Osjetili su džamahiriju 90-ih. Jesu ti se zamijerili sad kad si bio zadnji put u Zenici ? 
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Zagreb: Postavljen plakat o Ahmićima Postano: 07 tra 2024, 12:50 |
|
|
Zahumlje je napisao/la: Haram je napisao/la:
Pa ne procesuira "Sarajevo" vec Hag i sudovi u BiH. A ja kolko kuzim svako malo se negdje uhapsi neka sitna riba radi ratnih zlocina - uglavnom vidim Bosnjake i Srbe koji se hapse (ali to je moj subjektivni osjecaj koji se ne oslanja na kojekakve statisticke podatke).
Jeste, ali je i u EU tako da su se morale prisvojiti odredjene norme. Za BiH Hrvate pak vazi isto sto si rekao i za BiH i Srbiju.
Ima ovlasti. Ne Haag, Haag je mrtav, zatvoren. Ne procesuiraju, a istovremeno traži Sarajevo od Hrvatske da procesuira zapovjednike operacije Bljeska??? Političko Sarajevo. Sudovi. Političko Sarajevo. Nije go*no, nego se pas pos*ao. "Politicko Sarajevo" nije sud. Sud je dio juridikative a juridikativa je neovisan faktor u tkzv. parlamentarnim demokratijama. Da to nije tako, nebi se sudilo mnogim Bosnjacima trideset godina nakon rata.
|
|
Vrh |
|
 |
Zahumlje
|
Naslov: Re: Zagreb: Postavljen plakat o Ahmićima Postano: 07 tra 2024, 13:08 |
|
|
Haram je napisao/la: Zahumlje je napisao/la: Ima ovlasti. Ne Haag, Haag je mrtav, zatvoren. Ne procesuiraju, a istovremeno traži Sarajevo od Hrvatske da procesuira zapovjednike operacije Bljeska??? Političko Sarajevo. Sudovi. Političko Sarajevo.
Nije go*no, nego se pas pos*ao.
"Politicko Sarajevo" nije sud. Sud je dio juridikative a juridikativa je neovisan faktor u tkzv. parlamentarnim demokratijama. Da to nije tako, nebi se sudilo mnogim Bosnjacima trideset godina nakon rata. U BiH ne postoji neovisan faktor, BiH je parlamenta demokracija na papiru. To malo sto se sudi, tek nakon 30 godina, je pod pritiskom međunarodne zajednice i lobiranja prvenstveno Hrvata u euroatlantskim krugovima. Neki su i oslobođeni, neki odugovlače. Sve što političko Sarajevo nabija Banja Luci i Beogradu, samo radi. Hrvatska pati od istog sindroma, ali ni približno ko istočni susjedi, kamoli samoprozvana žrtva - političko Sarajevo, koje je u zadnjih 15 godina uspješno izjednačilo Hrvatsku i Srbiju, no sve se to obilo o glavu. Danas Hrvati u Hrvatskoj vide muslimansku političku ćud za ono što jeste i u tome je uspjela SDA s medijskom mašinerijom. A Hrvatskoj su bili dragi, dobroćudni, a danas Hrvati više nemaju dobro mišljenje o muslimanima, upravo radi 15 godina sistemske demonizacije Hrvata i Hrvatske, sve je došlo do našeg praga. Upucali se u Sarajevu u oba koljena. Izgubili ključnog partnera. Sad stvarno jesu ugroženi.
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Zagreb: Postavljen plakat o Ahmićima Postano: 07 tra 2024, 13:29 |
|
|
Napisao si mnogo toga poluistinitog a i neistinitog. Tako npr. to da se izjednacava RH sa RS.
Ali neda mi se o milion puta prezvakanom. Gest u vezi Ahmica je dobar i u tome se - mislim - slazemo. Takvih stvari bi trebalo da bude vise na svim stranama.
|
|
Vrh |
|
 |
Zahumlje
|
Naslov: Re: Zagreb: Postavljen plakat o Ahmićima Postano: 07 tra 2024, 14:23 |
|
|
Haram je napisao/la: Napisao si mnogo toga poluistinitog a i neistinitog. Tako npr. to da se izjednacava RH sa RS.
Ali neda mi se o milion puta prezvakanom. Gest u vezi Ahmica je dobar i u tome se - mislim - slazemo. Takvih stvari bi trebalo da bude vise na svim stranama. Slobodno, stavku po stavku razbijaj "poluistine" ili "neistine". Ovo si mi već jednom napravio kad sam bio aktivan na ovom forumu prije koju godinu. Napišeš "napisao si tu sve i svašta", onda kažeš "ne da mi se" i onda staviš na ignore. Ne da se ni meni, razmontirat ćete drugi u slučaju i da skrpaš nešto, živ bio, idem off.
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Zagreb: Postavljen plakat o Ahmićima Postano: 07 tra 2024, 16:23 |
|
|
Zahumlje je napisao/la: Haram je napisao/la: Napisao si mnogo toga poluistinitog a i neistinitog. Tako npr. to da se izjednacava RH sa RS.
Ali neda mi se o milion puta prezvakanom. Gest u vezi Ahmica je dobar i u tome se - mislim - slazemo. Takvih stvari bi trebalo da bude vise na svim stranama. Slobodno, stavku po stavku razbijaj "poluistine" ili "neistine". Ovo si mi već jednom napravio kad sam bio aktivan na ovom forumu prije koju godinu. Napišeš "napisao si tu sve i svašta", onda kažeš "ne da mi se" i onda staviš na ignore. Ne da se ni meni, razmontirat ćete drugi u slučaju i da skrpaš nešto, živ bio, idem off. Pa nisam te na ignore stavio vec mi se neda o necemu o cemu sam vec milion puta a i sto je u biti offtopic. I kakvo "razmontiranje" bolan nebio. Bolje ti je uzmi i razmontiraj kakvu vlaznu mindju pa si tako digni moral nego na forumu.
|
|
Vrh |
|
 |
Zahumlje
|
Naslov: Re: Zagreb: Postavljen plakat o Ahmićima Postano: 07 tra 2024, 16:24 |
|
|
Nisi me razumio. Nema veze. Nisi los covjek, znam to po citanju ovog foruma. Idemo dalje.
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: Zagreb: Postavljen plakat o Ahmićima Postano: 15 tra 2024, 16:23 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Zagreb: Postavljen plakat o Ahmićima Postano: 16 tra 2024, 00:11 |
|
|
Noname01 je napisao/la: https://www.klix.ba/vijesti/regija/da-li-ce-zagreb-dobiti-trg-ahmickih-zrtava-pet-udruzenja-se-obratilo-gradu/240415104
Još jedna provokacija od kvazi udruga. A Možemo očito pokazuje gdje bi s izborima.
|
|
Vrh |
|
 |
Lutorčina
|
Naslov: Re: Zagreb: Postavljen plakat o Ahmićima Postano: 16 tra 2024, 00:24 |
|
|
Ja ne mogu zamisiti tako neki sličan plakat u Sarajevu na kojem piše Kravica 7 januar ili Uzdol,Grabovica 1993.
|
|
Vrh |
|
 |
Dalmaherc
|
Naslov: Re: Zagreb: Postavljen plakat o Ahmićima Postano: 16 tra 2024, 03:44 |
|
|
Index je prvo objavio članak o 'incijativi 5 udruga' pa kad su ih zasuli negativni komentari, maknuli su članak s naslovnice i objavili novi o 'Kordiću i Ahmićima' i postigli kakav takav efekt koji centrala Možemo! priželjkuje.
|
|
Vrh |
|
 |
Dalmaherc
|
Naslov: Re: Zagreb: Postavljen plakat o Ahmićima Postano: 16 tra 2024, 09:03 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Zagreb: Postavljen plakat o Ahmićima Postano: 16 tra 2024, 09:08 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 17997 Lokacija: Drina je na granici!
|
Poslati nadležne inspekcije i kazniti počinitelje za nedozvoljenu uporabu tuđe imovine, postavljanje objekata na javnu površinu bez urbanističke suglasnosti, itd. Svašta se može napakovati da je normalna vlast i država. Neka probaju staviti u Beču lažni naziv ulice.
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
|
|
Vrh |
|
 |
Dalmaherc
|
Naslov: Re: Zagreb: Postavljen plakat o Ahmićima Postano: 16 tra 2024, 09:10 |
|
|
Možemo!vci drmaju ove udruge od Zagreb pridea do ovih. Ove prve su sve druge alfabet udruge osudili sljedeći dan, znaju gdje su pare za njihovo postojanje. Sad je taj Zagreb Pride na milosti prolazne gradske vlasti. Kratkovidne budaletine Ići prozivati tko je derpe u državi, a bit alfabet udruga 
|
|
Vrh |
|
 |
Dalmaherc
|
Naslov: Re: Zagreb: Postavljen plakat o Ahmićima Postano: 16 tra 2024, 09:17 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Rogle
|
Naslov: Re: Zagreb: Postavljen plakat o Ahmićima Postano: 16 tra 2024, 11:29 |
|
|
Ma to je skupina ekstremnih ljevičara i antihrvatima usko vezana s Možemo, Radničkom frontom i SDP. Više manje su svi članovi te tri spomenute stranke. A prijavljivali su sve živo što je hrvatsko, Kolindu, Glavaša, HDZ kao omiljena meta pa čak i hrvatska reprezentacija. Da mi je znat tko je to odgojio?
|
|
Vrh |
|
 |
Dalmaherc
|
Naslov: Re: Zagreb: Postavljen plakat o Ahmićima Postano: 16 tra 2024, 12:42 |
|
|
Muslimani stalno guraju Ahmiće pod genocid. Primijetite to.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|