|
|
Stranica: 17/50.
|
[ 1241 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 09 pro 2016, 21:15 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Ne mogu. U tim kućama su samo kao turisti, nebitno koliko dugo tamo borave. Država im sad može oduzeti nekretnine, ako se sazna da su posrednici kupovali za strance. Srbi i Hrvati bi trebali stisnuti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 09 pro 2016, 21:18 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 09 pro 2016, 21:47 |
|
|
|
hArapi naseljavu Hrvatsku.Kupuju nekretnine. +Migranti. +Mujadini koji su šatro islamHrvati. -Hrvatski natalitet. -Perecijansko lizanje sa dobrim Mošnjama. =2100.Godine.HRHB katolička država okružena Bošnjačkom dzamahirijom,sa Neumom kao jedinim izlazom u slobodni Svet. Od Prevlake preko Zagreba,Vinkovaca do Vukovara razleže se jezivi ezan slatkog islama.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 09 pro 2016, 21:57 |
|
|
|
kakvo crno perecijansko lizanje sa mošnjama? jel pratiš ti rh medije? pa jebu im mater svi odreda
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 09 pro 2016, 22:10 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: kakvo crno perecijansko lizanje sa mošnjama? jel pratiš ti rh medije? pa jebu im mater svi odreda Od kad je T. u SAD dobio izbore. Misliš da je to dovoljno da poništi stogodišnje međusobno lizanje i perverznu vezu u kojoj su obe strane glumile iskrenost a imale zadnje misli? Da Mudzare nije ponelo i da nisu nasrnuli na HB Hrvate danas bi već pola posla završili.Mislim na muslimane.Ovako.Biće im bar teže.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 09 pro 2016, 22:16 |
|
|
|
Dok onaj vaš Šaban što peva domoljubne pesmice ne počne pevati protiv Mudza,ništa vam ne verujemo. Hrvati vole rahatlokum urmašice baklave miris loja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 09 pro 2016, 23:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64444 Lokacija: DAZP HQ
|
Citat: Emir Suljagić @suljagicemir1 3h3 hours ago Povampirenje ustašstva i neonacizma u Hrvatskoj kojem cijeli kontinent svjedoči sada je nešto protiv čega se mi u BiH borimo od 1993. Emir je loša kopija.  na koljena pred Hrvate. Citat: Emir Suljagić @suljagicemir1 12h12 hours ago Kakav crni upitnik, mi u EU možemo ući samo ako se dobrovoljno palestiniziramo i kao narod i kao država. Citat: Emir Suljagić @suljagicemir1 Dec 8 Samo oni koji su gledali s kakvim kompleksom niže vrijednosti vrh SDA razgovara sa Dragnom Čovićem mogu razumjeti ovo HDZ-ovo silovanje BiH. koji jebeni PTSP-ovac. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 09 pro 2016, 23:08 |
|
|
|
Uvek mogu da se otcepe i onda neće morati da trpe čafirsku duplu penetraciju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 09 pro 2016, 23:14 |
|
|
|
Ne želim da čujem nijednu ružnu reč o gospodinu Emiru.
0:34
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 09 pro 2016, 23:22 |
|
|
useless je napisao/la: Ako se na te nekretnine mogu neometano prijavljivat kao fizicke osobe onda nakon 5 godina mogu trazit drzavljanstvo. Procjene su da od 500 milki arapa danas, ide se na 800 milki za dvije decenije. Tih 300 milki viska nema gdje u pustinji do u Europu. Nek jedno 10 milki dodje nama u Bosnu i Allah nas veselio! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 09 pro 2016, 23:31 |
|
|
Ko o čemu, gospođica begovica o milkama 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zec
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 09 pro 2016, 23:37 |
|
Pridružen/a: 15 ruj 2012, 00:31 Postovi: 1373 Lokacija: Hercegovina
|
|
Eh da bar ima vode navečer u Sarajevu, možda bi i doselilo nekoliko kozojeba...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 09 pro 2016, 23:43 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ko o čemu, gospođica begovica o milkama  Srbi oko Sarajeva masovno prodaju svoju imovinu Arapima i odseljavaju iz Bih budzasto. To je normalno, u nasoj percepciji te pripizdine republike sumske su vukojebine, u danasnje vrijeme svi se nastoje docepati grada, dok je Arapima to cista egzotika, zelenilo, rijeke, snijeg - dzennetske basce. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 09 pro 2016, 23:44 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
U pravu je, upravo to se sad pokušava riješit. Dok je vrijeme. Jer RH doista ne treba ni par tisuća Arapa, ili od njih "odgojenih", tako blizu. I među par tisuća ima ekstremista a kamoli više.
To što njih ima tamo daleko nas jako puno boli, kao i što ima milja i pol siromašnih Indijaca. Neka ih tamo. Inače, u roku 20 g. smo spremni za napuštanje nafte bar kod osobnih automobila a sve potrebe se mogu zadovoljiti i bez Arapa. Muslimanska nafta prestaje biti crno zlato a to znači i drastične posljedice po Arape i muslimane općenito.
Ne vidim im baš svijetlu budućnost. Poput su onih što dobiju na lotu a nakon 5 godina su dužni milijune.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 09 pro 2016, 23:52 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48100 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
seherzada_begovica je napisao/la: useless je napisao/la: Ako se na te nekretnine mogu neometano prijavljivat kao fizicke osobe onda nakon 5 godina mogu trazit drzavljanstvo. Procjene su da od 500 milki arapa danas, ide se na 800 milki za dvije decenije. Tih 300 milki viska nema gdje u pustinji do u Europu. Nek jedno 10 milki dodje nama u Bosnu i Allah nas veselio!  A možda gđice Šehe skoro i vi završite u sličnoj situaciji, kao što Bakir kaže kao žena dvaput razmislite prije nego što napišete, šta ako vam se želje ostvare? Samo ostaje upitno da vas onda žalimo ili ne? Uglavnom Kolinda je očito daleko pametnija žena od vas: Citat: Osim što sam predsjednica Hrvatske, imam vrlo snažne temelje u području međunarodnih odnosa i međunarodne sigurnosti. Jedanaest puta posjetila sam Afganistan, tamošnje religijsko vijeće proglasilo je da su muškarci temelj društva a žene sekundarne. Ja ne želim da se to dogodi u Hrvatskoj, BiH, ili bilo gdje u EU-u ili svijetu, rekla je.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 10 pro 2016, 00:00 |
|
|
seherzada_begovica je napisao/la: Srbi oko Sarajeva masovno prodaju svoju imovinu Arapima i odseljavaju iz Bih budzasto. To je normalno, u nasoj percepciji te pripizdine republike sumske su vukojebine, u danasnje vrijeme svi se nastoje docepati grada, dok je Arapima to cista egzotika, zelenilo, rijeke, snijeg - dzennetske basce.  Niste upućeni, gospođice begovice. Ti objekti koji se grade oko Sarajeva su fortifikacijska čuda, međusobno povezani podzemnim tunelima snažne arm.betonske strukture. To su naši buduću bunkeri jer zašto da ih mi gradimo i pravimo kad se možemo očešati o bogate Arape koji će čim prvi metak pukne, pobeći glavom bez obzira.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 10 pro 2016, 00:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Suljagic do te mjere ima izrazen PTSP da ga se vjerojatno i sam Bajrovic boji u smislu fizicke sigurnosti. Opasan je ne samo za vlastitu zenu, nego i blizu okolinu. Zivcan covjek, lako mi je zamisliti da skonca tako da npr. ubije zenu (ili cak jadnog Bajrovica, kada se kad-tad uhvate i medjusobno za vrat) pa onda sebe metkom u usta.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 10 pro 2016, 00:05 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Suljagic do te mjere ima izrazen PTSP da ga se vjerojatno i sam Bajrovic boji u smislu fizicke sigurnosti. Opasan je ne samo za vlastitu zenu, nego i blizu okolinu. Zivcan covjek, lako mi je zamisliti da skonca tako da npr. ubije zenu (ili cak jadnog Bajrovica, kada se kad-tad uhvate i medjusobno za vrat) pa onda sebe metkom u usta. možda Bajrović i preživi napad, pa živi na slamčicu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 10 pro 2016, 00:06 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: seherzada_begovica je napisao/la: Srbi oko Sarajeva masovno prodaju svoju imovinu Arapima i odseljavaju iz Bih budzasto. To je normalno, u nasoj percepciji te pripizdine republike sumske su vukojebine, u danasnje vrijeme svi se nastoje docepati grada, dok je Arapima to cista egzotika, zelenilo, rijeke, snijeg - dzennetske basce.  Niste upućeni, gospođice begovice. Ti objekti koji se grade oko Sarajeva su fortifikacijska čuda, međusobno povezani podzemnim tunelima snažne arm.betonske strukture. To su naši buduću bunkeri jer zašto da ih mi gradimo i pravimo kad se možemo očešati o bogate Arape koji će čim prvi metak pukne, pobeći glavom bez obzira. I to tako što će nama ostaviti te bunkere i tunele na čuvanje, zbog više nego odličnih veza Srbije sa arapskim zemljama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 10 pro 2016, 00:08 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48100 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
GRABAR- KITAROVIĆ: Potrebni su dugoročni programi deradikalizacije, ne želim afganistanski model u BiH 
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 10 pro 2016, 00:14 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Počeli smo mi 1941. sa tom borbom...
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 10 pro 2016, 00:16 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Niste upućeni, gospođice begovice. Ti objekti koji se grade oko Sarajeva su fortifikacijska čuda, međusobno povezani podzemnim tunelima snažne arm.betonske strukture. To su naši buduću bunkeri jer zašto da ih mi gradimo i pravimo kad se možemo očešati o bogate Arape koji će čim prvi metak pukne, pobeći glavom bez obzira.
I to tako što će nama ostaviti te bunkere i tunele na čuvanje, zbog više nego odličnih veza Srbije sa arapskim zemljama. Arapi cijene što ste vi ortodoksni, a ne podnose ove pepsi muslimane, zato vam grade bunkere.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 10 pro 2016, 00:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
dudu je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Suljagic do te mjere ima izrazen PTSP da ga se vjerojatno i sam Bajrovic boji u smislu fizicke sigurnosti. Opasan je ne samo za vlastitu zenu, nego i blizu okolinu. Zivcan covjek, lako mi je zamisliti da skonca tako da npr. ubije zenu (ili cak jadnog Bajrovica, kada se kad-tad uhvate i medjusobno za vrat) pa onda sebe metkom u usta. možda Bajrović i preživi napad, pa živi na slamčicu. Suljagic ce izvrsit atentat na Bajrovica, siguran sam u to. (ako lazno pretpostavimo da je Bajrovic dovoljno bitan da se napad zove atentat).
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 10 pro 2016, 00:19 |
|
|
|
Kad poturice pričaju o antifašizmu i fašistima a jedini su Slaveni koji su imali SS diviziju. Treba uništiti spomenik Blažu Kraljeviću, nadam se da će se Hrvati pobrinuti za to. Nama odgovara, njima je trn u oku i treba to prikazati kao borbu protiv fašizma
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 10 pro 2016, 00:28 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: dudu je napisao/la:
možda Bajrović i preživi napad, pa živi na slamčicu.
Suljagic ce izvrsit atentat na Bajrovica, siguran sam u to. (ako lazno pretpostavimo da je Bajrovic dovoljno bitan da se napad zove atentat). ovako nekako će ga riješiti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|