|
|
Stranica: 19/50.
|
[ 1241 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 10 pro 2016, 11:23 |
|
|
|
Što bi naši stari rekli, ja vas krstim a vi prdite, gospođice begovice.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 10 pro 2016, 11:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Mislio sam da je Šeha progresivni humanist i agnostik, a ona regresirala totalno u obranu ekstremnog Islama. Kontam da se sužio izbor opcija kojima se može doći do muslimansko-bošnjačke nacionalne države (odnosno uvećanje životnog prostora Bošnjaka za 3x, što je cilj esktremniji od recimo velike Srbije ili velike Albanije), ali hebemu sve ako je jedina preostala opcija ona ISIL-ovsko arapska. Valjda ima nade za još neke druge opcije, zar je doista došlo do toga da se mora aktivirati termonuklearna opcija samouništenja i sebe i ostalih (self-destruct countdown?)?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 10 pro 2016, 11:26 |
|
|
dudu je napisao/la: Šehida, jel ti smiješ izaći na ulicu bez uzice u društvu bliskog srodnika? Smijem, zasto? Pa nisam ja kriva sto vam moji stavovi izgledaju avangardno, ja sam kozmopolit - to je vas problem, kozmopolitizam se ne uklaa u vase percepcije, jer ste seljaki, ruralci, pa da. Npr. ti si tek dosao u grad, treba proci najmanje 4-5 generacija da bi tvoji geni, potomci, i sl. mogli razumjeti urbanost, kozmopolitizam, gradsko, itd itd. Ti si jos uvijek panj kojeg grad treba izrezbariti u neku krasnu rezbariju. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 10 pro 2016, 11:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64445 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Kozmopolit isisovac? Budi avangarda, Hrvatica kozmoplit u Sarajevu i propovjedaj našu vjeru i naciju.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 10 pro 2016, 11:38 |
|
|
seherzada_begovica je napisao/la: Npr. ti si tek dosao u grad, treba proci najmanje 4-5 generacija da bi tvoji geni, potomci, i sl. mogli razumjeti urbanost, kozmopolitizam, gradsko, itd itd. Ti si jos uvijek panj kojeg grad treba izrezbariti u neku krasnu rezbariju.   Samopljuvanje do iznemoglosti, a gospođice begovice 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 10 pro 2016, 11:44 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Mislio sam da je Šeha progresivni humanist i agnostik, a ona regresirala totalno u obranu ekstremnog Islama. Kontam da se sužio izbor opcija kojima se može doći do muslimansko-bošnjačke nacionalne države (odnosno uvećanje životnog prostora Bošnjaka za 3x, što je cilj esktremniji od recimo velike Srbije ili velike Albanije), ali hebemu sve ako je jedina preostala opcija ona ISIL-ovsko arapska. Valjda ima nade za još neke druge opcije, zar je doista došlo do toga da se mora aktivirati termonuklearna opcija samouništenja i sebe i ostalih (self-destruct countdown?)? O cemu ti, ja mislim da se vama dijasporcima u vasem poslicitkom diskursu, prividjaju mnoge stvari. Primjerice, mislim da sada se vec moze govoriti o nekoj brojki od recimo >50% pripadnika islama od ukupne populacije u BiH, pa vi to vidite kao opasnu islamizaciju drustva, radikalni islam - u strahu su velike oci,  ali naravski, to je i dalje isti onaj islam iz vremena <50%, ili iz vremena SFRJ, ili A-U, ili pak Osmanske okupacije. Pa nismo djeca, nije tu islam kao takav opasan po vase politicke zelje, vec ovo >50%. Jbg. ono sto je vama seha govorila, a ti to dobro znas, mnogo je lako napraviti bosnjacku BiH, to je najlaksa opcija, i vi se tu ne mozete od toga zastititi hrvatskim nacionalizmom, mozete samo pospjesiti time tu politicku finalizaciju. Tako da mi je zanimljivo gledati vase kuhanje u tim novim okolnostima u kojima ste se nasli. MLogo zuci imate... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 10 pro 2016, 11:46 |
|
|
|
Čudesna arhitektura i urbanost, gotovo na razini prosječne zagorske štale. Nešto neviđeno i nečuveno. I lojavo, puno loja, to se čak i na slici vidi. Znaju neupućeni pitati, što je to što vide kad gledaju te islamske kasabice, fali im riječ, pa im pomognem- to je loj.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 10 pro 2016, 11:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
seherzada_begovica je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Mislio sam da je Šeha progresivni humanist i agnostik, a ona regresirala totalno u obranu ekstremnog Islama. Kontam da se sužio izbor opcija kojima se može doći do muslimansko-bošnjačke nacionalne države (odnosno uvećanje životnog prostora Bošnjaka za 3x, što je cilj esktremniji od recimo velike Srbije ili velike Albanije), ali hebemu sve ako je jedina preostala opcija ona ISIL-ovsko arapska. Valjda ima nade za još neke druge opcije, zar je doista došlo do toga da se mora aktivirati termonuklearna opcija samouništenja i sebe i ostalih (self-destruct countdown?)? O cemu ti, ja mislim da se vama dijasporcima u vasem poslicitkom diskursu, prividjaju mnoge stvari. Primjerice, mislim da sada se vec moze govoriti o nekoj brojki od recimo >50% pripadnika islama od ukupne populacije u BiH, pa vi to vidite kao opasnu islamizaciju drustva, radikalni islam - u strahu su velike oci,  ali naravski, to je i dalje isti onaj islam iz vremena <50%, ili iz vremena SFRJ, ili A-U, ili pak Osmanske okupacije. Pa nismo djeca, nije tu islam kao takav opasan po vase politicke zelje, vec ovo >50%. Jbg. ono sto je vama seha govorila, a ti to dobro znas, mnogo je lako napraviti bosnjacku BiH, to je najlaksa opcija, i vi se tu ne mozete od toga zastititi hrvatskim nacionalizmom, mozete samo pospjesiti time tu politicku finalizaciju. Tako da mi je zanimljivo gledati vase kuhanje u tim novim okolnostima u kojima ste se nasli. MLogo zuci imate...  Pa morat ćeš nam oprostiti (Hrvatima a vjerujem i Srbima) ako su im opcije ropstva pod autentičnim islamistima ili pak (donekle) sekularnim ultranacionalistima zapravo podjednako neprihvatljive. Na svu sreću, ovo nije Turska, niti je 17. stoljeće, pa mislim da neću nikoga iznenaditi ako zaključim da postoji i treća (i četvrta, i peta opcija). Meni trenutno ozračje na Balkanu više odaje dojam 1878. ili 1912. ali naravno, to je samo moja vizura, vrijedna ko i tvoja, i kao svakog drugog forumaša/ice.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 10 pro 2016, 11:51 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: seherzada_begovica je napisao/la: Npr. ti si tek dosao u grad, treba proci najmanje 4-5 generacija da bi tvoji geni, potomci, i sl. mogli razumjeti urbanost, kozmopolitizam, gradsko, itd itd. Ti si jos uvijek panj kojeg grad treba izrezbariti u neku krasnu rezbariju.   Samopljuvanje do iznemoglosti, a gospođice begovice  Pa gosn. Aga, zar nismo tu temu apsolvirali vec prosli put? To na slici sto vidite, do je gradska kaldrma iz XV stoljeca. Vasi geni to nisu upamtili, koliko sam ja skontala, Vi ste negdje od Glamoca, Livna?  Primjeti se to zaista, da ste u grad dopeljali prije max 30 godina. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 10 pro 2016, 11:53 |
|
|
Nego, vratimo se tematici Šta vi kažete na ovaj iznenadni perecijanski zaokret u doživljaju simpatičnih Muja i Hasa iz viceva i vernih saboraca protiv velikočetničke nemani. Nekako se u dlaku poklopi sa pobedom mog prijatelja gospodina Donalda jer kitu sečem da taj zaokret ne bismo gledali da je pobedila psihički nestabilna gospođa Hilari čiju ste pobedu videli kao svršen čin a ruku na srce, i Pereci zajedno s vama 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 10 pro 2016, 11:59 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Nego, vratimo se tematici Šta vi kažete na ovaj iznenadni perecijanski zaokret u doživljaju simpatičnih Muja i Hasa iz viceva i vernih saboraca protiv velikočetničke nemani. Nekako se u dlaku poklopi sa pobedom mog prijatelja gospodina Donalda jer kitu sečem da taj zaokret ne bismo gledali da je pobedila psihički nestabilna gospođa Hilari čiju ste pobedu videli kao svršen čin a ruku na srce, i Pereci zajedno s vama  Razlika između vas, nas i pereca je u tome što se perec uopće ne upušta u komunikaciju s muslimanima. Za njega je to biće niže vrste, eventualno za kavez. Mi se tu nešto uvjeravamo s njima, pričamo o nekim parlamentima, izborima, šta ti ja znam, a perec samo pita- zašto ih ne zbombate? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 10 pro 2016, 12:06 |
|
|
dudu je napisao/la: a perec samo pita- zašto ih ne zbombate?  Možda neki perec s ulice ali perjanica toliko odana NATO viziji iz ugla favorizovane gospođe Hilari sigurno ne jer oduševljenje pobedom gospodina Donalda se baš i nije dalo primetiti 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 10 pro 2016, 12:11 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: seherzada_begovica je napisao/la: O cemu ti, ja mislim da se vama dijasporcima u vasem poslicitkom diskursu, prividjaju mnoge stvari. Primjerice, mislim da sada se vec moze govoriti o nekoj brojki od recimo >50% pripadnika islama od ukupne populacije u BiH, pa vi to vidite kao opasnu islamizaciju drustva, radikalni islam - u strahu su velike oci,  ali naravski, to je i dalje isti onaj islam iz vremena <50%, ili iz vremena SFRJ, ili A-U, ili pak Osmanske okupacije. Pa nismo djeca, nije tu islam kao takav opasan po vase politicke zelje, vec ovo >50%. Jbg. ono sto je vama seha govorila, a ti to dobro znas, mnogo je lako napraviti bosnjacku BiH, to je najlaksa opcija, i vi se tu ne mozete od toga zastititi hrvatskim nacionalizmom, mozete samo pospjesiti time tu politicku finalizaciju. Tako da mi je zanimljivo gledati vase kuhanje u tim novim okolnostima u kojima ste se nasli. MLogo zuci imate...  Pa morat ćeš nam oprostiti (Hrvatima a vjerujem i Srbima) ako su im opcije ropstva pod autentičnim islamistima ili pak (donekle) sekularnim ultranacionalistima zapravo podjednako neprihvatljive. Na svu sreću, ovo nije Turska, niti je 17. stoljeće, pa mislim da neću nikoga iznenaditi ako zaključim da postoji i treća (i četvrta, i peta opcija). Meni trenutno ozračje na Balkanu više odaje dojam 1878. ili 1912. ali naravno, to je samo moja vizura, vrijedna ko i tvoja, i kao svakog drugog forumaša/ice. Da, a ti si tu kao veliki multi-kulti bosanceros, svjetski kozmopolit, koji s lijevih pozicija kritizira ultranacionalizam u BiH. De maaaajketi sto rekli Mostarci... Ja cu samo ponoviti ono sto sam i prije govorila da tvojim/vasim/desnicarskim/ovim-onim hrvatskim ultranacionalizmom ne mozete zastititi niti multikulti strukturu BiH drustva, niti generirati hrvatski entitet/banovinu/raspad BiH - ta vasa djelovanja vode samo i samo u bosnjacku nacionalnu drzavu BiH. U odsustvu multikulti drustva, to je slijedeca daleko najjednostavnija opcija za sve. Sad sto cete se vi bahatititi, lupati u prsa i sl., vikati islamski terorizam i tako, pa to bolan nikoga ne interesira. Posebice ne strance i MZ koji zive tu najvise medju muslimanima i to sto vi petljate vide kao nesto sto vas jako diskreditira. Ispadate smijesni, kaa nesudjeni konzul Zriki - cuj otkazali mu Ameri gostoprimstvo...  Zli muslimani Ameri!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 10 pro 2016, 12:17 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Nego, vratimo se tematici Šta vi kažete na ovaj iznenadni perecijanski zaokret u doživljaju simpatičnih Muja i Hasa iz viceva i vernih saboraca protiv velikočetničke nemani. Nekako se u dlaku poklopi sa pobedom mog prijatelja gospodina Donalda jer kitu sečem da taj zaokret ne bismo gledali da je pobedila psihički nestabilna gospođa Hilari čiju ste pobedu videli kao svršen čin a ruku na srce, i Pereci zajedno s vama  Nema nista od tog zaokreta, ili stob' vojvoda rekao, to se malo vas Srbe peca na durdubak, da se vidi kako cete reagirati. Donald je malo laprdao, kao i nasi politicari sto laprdaju, i sada se on vraca americkim nacionalnim interesima. Nadam se da razumijete da su Srbeki tu i dalje bad guys? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 10 pro 2016, 12:21 |
|
|
Dakle moj prijatelj gospodin Donald je došao na vlast samo zato da bi se proverila reakcija Srba na poraz psihijatrijskog slučaja gospođe Hilari. Znači da vas nema, trebalo bi vas izmisliti, gospođice begovice 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 10 pro 2016, 12:27 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Dakle moj prijatelj gospodin Donald je došao na vlast samo zato da bi se proverila reakcija Srba na poraz psihijatrijskog slučaja gospođe Hilari. Znači da vas nema, trebalo bi vas izmisliti, gospođice begovice  Nope gosn. Aga, mislim da ce Vas kao islamomrzitelja Vas prijatelj gospon Donald uskoro razocarati. Na to se odnosila moja opaska gosn. Aga... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 10 pro 2016, 12:30 |
|
|
seherzada_begovica je napisao/la: Nope gosn. Aga, mislim da ce Vas kao islamomrzitelja gospon Donald uskoro razocarati. Na to se odnosila moja opaska...  Pa mislim, ako neko očekuje da će gospodin Donald istrebiti muslimane ili ih okovati u lance i dovesti na polja pamuka kao besplatnu radnu snagu, onda će ga gospodin Donald sigurno razočarati, gospođice begovice 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 10 pro 2016, 12:44 |
|
|
seherzada_begovica je napisao/la: Agathonikos je napisao/la:  Samopljuvanje do iznemoglosti, a gospođice begovice  Pa gosn. Aga, zar nismo tu temu apsolvirali vec prosli put? To na slici sto vidite, do je gradska kaldrma iz XV stoljeca. Vasi geni to nisu upamtili, koliko sam ja skontala, Vi ste negdje od Glamoca, Livna?  Primjeti se to zaista, da ste u grad dopeljali prije max 30 godina.  e pa u mom gradicu od 4 tisuce ljudi gradska jezgra iz 14 stoljeca ne lici na stalu nego na grad!!
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 10 pro 2016, 12:46 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: seherzada_begovica je napisao/la: Nope gosn. Aga, mislim da ce Vas kao islamomrzitelja gospon Donald uskoro razocarati. Na to se odnosila moja opaska...  Pa mislim, ako neko očekuje da će gospodin Donald istrebiti muslimane ili ih okovati u lance i dovesti na polja pamuka kao besplatnu radnu snagu, onda će ga gospodin Donald sigurno razočarati, gospođice begovice  Ja pak mislim da oni koji ocekuju da ce Vas prijatelj Donald placati ruski gas npr. 10$/jedinici umjesto arapskog gasa npr. 5$/jedinici su u velikoj zabludi. Znate, cijenim ja emociju vas nasih Srbeka u BiHi, vi ste tu ti nasi Muje koji su emotivci, kad bi im neko iz Kragujevca npr. rekao daj mi rodjace dvajes' marki oni bi dali.  Cist sumnjam da je vas prijatelj Donald Srbin. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 10 pro 2016, 12:48 |
|
|
|
koje gluposti pise malo je manje losa od sarajke al opet slicno
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 10 pro 2016, 12:48 |
|
|
Heero je napisao/la: seherzada_begovica je napisao/la: Pa gosn. Aga, zar nismo tu temu apsolvirali vec prosli put? To na slici sto vidite, do je gradska kaldrma iz XV stoljeca. Vasi geni to nisu upamtili, koliko sam ja skontala, Vi ste negdje od Glamoca, Livna?  Primjeti se to zaista, da ste u grad dopeljali prije max 30 godina.  e pa u mom gradicu od 4 tisuce ljudi gradska jezgra iz 14 stoljeca ne lici na stalu nego na grad!! Koji gradic je u pitanju, da mogu vidjeti cime se kurazis? Gosn. Aga je npr. negdje iz nekog sela iz Glamoca ja mislim, i to se vidi da on i dalje nosi u sebi taj kompleks provincije u sebi. Ima cak potrebu bahatit se da je veci i od jedne Perzije npr., sto naravno nama urbanima popravi dan. Kaa one venecijanske dvorske lude sto su zabavljale na dvorovima vlastelu... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 10 pro 2016, 12:50 |
|
|
Bivši predsednici Hrvatske  rahmetlija iz Bradine  gospodin Dikobraz Prvi bi ove silne hiljade bošnjačkih terorista jedva dočekao, drugi ih ne bi ni primetio a gospođa Kolinda ih odjednom ugleda kao najveću pretnju opstojnosti Hrvatske. Pa vi vidite, gospođice begovice 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 10 pro 2016, 12:54 |
|
|
Agathonikos je napisao/la:  rahmetlija iz Bradine Abu Ante al Bradini
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 10 pro 2016, 12:57 |
|
|
|
e tuta kakav je tvoj stav o mesicu,gledam ono kad ima ljevicar erco dal ima i mesicevac erco?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 10 pro 2016, 12:59 |
|
|
Heero je napisao/la: e tuta kakav je tvoj stav o mesicu,gledam ono kad ima ljevicar erco dal ima i mesicevac erco? Moj stav je da bi mu ga stavio... Pali me.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|