HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 04 ruj 2026, 19:02.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1241 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 50  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj"
PostPostano: 12 pro 2016, 15:43 

seherzada_begovica je napisao/la:

Pa nisu to nikakve uvrede, vec reala. Upravo ovo posljednje sto ti kazes, "odlika Balkana, ponos i drcnost" nadmenost, koja je neosnovana, a koje su Hrvati puni ko dreka. A najsmjesnije od svega, ocekivanje da onaj drugi potvrdi tu tvoju nadmenost i velicinu, koja u reali ne postoji, i onda se to naziva uvredom, kao nekakvim degradiranjem. =))

U sustini, to je jedna od karakteristika ultranacionalizma, ono "arijevska rasa" i ti fazoni, velicina, velicanstvenost, nad- tamo nekim... :kava

Nek si ti to izanalizirala. Stručnjak si ti za te stvari. Koliko ima selektora po birtijama toliko ima i forumskih stručnjaka za društvo i prirodu.

Arijevska rasa se samo tebi priviđa. Nema ništa arijevsko ako vam neko spomene ono što je javna tajna - vode u glavnom gradu NEMA! A upravljali bi cijelom državom - možeš li zamisliti na šta bi to ličilo? Sve bi se svelo na verbalni delikt gdje se ne smije govoriti o problemima nego kićenim rječima hvaliti "jednu i jedinu".

Vrh

Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj"
PostPostano: 12 pro 2016, 15:43 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Točno se primjeti kako kroz godine slabi potreba za arapskom naftom tako slabi i podrška zelenilu svih vrsta.

Baš idem uskoro na test novog C-HR (Toyota), malo mi je puno ali hybrida bih kupio iako su još neisplativi samo da oduzmem koju kunu zelenilu. Ionako će u EU uskoro bit dominantni.

Uglavnom, više se ni Amerima ne isplati gladit hajvane svih vrsta zbog nafte. Izgleda da nekima to još nije jasno. Ah, saznat će, uskoro. Zar doista netko misli da je Kolinda rekla ono što je rekla samo tako?!

A hybride se vozika na sto? =))

Energija u hybridima dolazi iz 17-te dimanzije... =))

Vrh

PostPostano: 12 pro 2016, 15:51 

Točno se primjeti kako kroz godine slabi potreba za arapskom naftom tako slabi i podrška zelenilu svih vrsta.

Baš idem uskoro na test novog C-HR (Toyota), malo mi je puno ali hybrida bih kupio iako su još neisplativi samo da oduzmem koju kunu zelenilu. Ionako će u EU uskoro bit dominantni.

Uglavnom, više se ni Amerima ne isplati gladit hajvane svih vrsta zbog nafte. Izgleda da nekima to još nije jasno. Ah, saznat će, uskoro. Zar doista netko misli da je Kolinda rekla ono što je rekla samo tako?!

Iz HE naše EP HZHB, Rama i Jajce npr. :zubati

Ako bi itko trebao na struju prelaziti to je BiH. Želim vidjeti u BiH nekoga tko takve stvari predlaže a ne uzdizanje propalih religija.

Evo, obećavam ako ikad postanem premijer FBiH da će to bit jedna od prvih stvari: Ogromni poticaji za kupnju hybrida umjesto davanja raznim kulturnoreligijskim zajednicama. Posebno onih koji se dive "civilizacijama". :zubati

Vrh

PostPostano: 12 pro 2016, 15:55 

useless je napisao/la:
Realnost je da je Hrvatska daleko iznad BiH. Ne trebaju ti neki subjektivni dojmovi i uvrede, imaš brojke i statistike.

Tacno, no to ni nije bio predmet diskusije koja se povela.

Predmet je bio taj da je Juka tvrdio da su svi preko Bospora kozojebi, i to je taj nadmeni stav na kojeg sam ja reagirala. :zubati Laprdanje da bi se laprdalo. :zubati

Jbt. cijela USA i EU se digle na BI, "WW3", i onda dodje Juka "ja bi voziko hybrida, idu mi na klinac izbjeglice". Samo jos da su hybridi malo isplatniji i coksa... :sega

Vrh

PostPostano: 12 pro 2016, 15:59 

Ako bi itko trebao na struju prelaziti to je BiH. Želim vidjeti u BiH nekoga tko takve stvari predlaže a ne uzdizanje propalih religija.

Evo, obećavam ako ikad postanem premijer FBiH da će to bit jedna od prvih stvari: Ogromni poticaji za kupnju hybrida umjesto davanja raznim kulturnoreligijskim zajednicama. Posebno onih koji se dive "civilizacijama". :zubati

Ti si vizionar kakvog H-B treba. Svi ovi centralni planeri do sada su ništa u usporedbi s tim kako bi ti mudro rasporedio tuđe novce. Bolje neg' Bandić.

Al' nemoj ukidati "davanja" kulturnoreligijskim zajednicama, ljudskopravašima, feminiziranim i ostalim progresivnim elementima društva - to ti ne valja. Nek' ostane i to, nemoj gubiti glasove džaba. Samo uvedi dodatne poticaje hibridima, vjetrenjačama i svemu onome što se inače ne isplati bez "davanja" i što ljudi ne bi dobrovoljno pomogli da nije "davanja" što ih raspoređuju mudri vizionari. Ugledaj se na Bandića i njegovu bandu. Svima darežljivo. I eto te na vlasti dulje od Bandića i Chaveza zajedno.

Vrh

PostPostano: 12 pro 2016, 16:05 

useless je napisao/la:
Realnost je da je Hrvatska daleko iznad BiH. Ne trebaju ti neki subjektivni dojmovi i uvrede, imaš brojke i statistike.

Tacno, no to ni nije bio predmet diskusije koja se povela.

Predmet je bio taj da je Juka tvrdio da su svi preko Bospora kozojebi, i to je taj nadmeni stav na kojeg sam ja reagirala. :zubati Laprdanje da bi se laprdalo. :zubati

Jbt. cijela USA i EU se digle na BI, "WW3", i onda dodje Juka "ja bi voziko hybrida, idu mi na klinac izbjeglice". Samo jos da su hybridi malo isplatniji i coksa... :sega

Ne bih se baš ograničio na izbjeglice, ide mi sve što ima veze sa zaostalošću, što vuče u rikverc i na dno jezera. Sve što ima veze s islamom je takvo, od izbjeglica do Bošnji koji se lože na to.

Fino mi brate vidjet onu gore sliku Zenice a ne one kad su koze vodali kroz grad i tražili da se žene motaju. Kad im oduzmeš pare od nafte čak i onim koji sad izgledaju kulturno i fino, ostanu obični kozojebi. Vidi se kako se odnose prema drugim Arapima u nevolji, muslimanima.

Nisam protiv sirijskih izbjeglica, oni su mahom ateisti. Dobro došli u Europu.

Nama ateisti a muslići Aziji i svi sretni. :zubati

Vrh

PostPostano: 12 pro 2016, 16:06 

pjosip je napisao/la:
Evo zasto su forumska laprdanja beskorisna. Nekakav skup uvreda na račun Hrvatske gdje svaka županijska bolnica ima magentsku rezonancu a te uvrede dolaze iz zemlje koja nije u stanju osigurati niti opskrbu vode u svom glavnom gradu. Ma niti pse lutalice nisu u stanju rješiti.

Po njenoj priči ispada Hrvatska mala, nikakva, nebitna, zadužena, samo što nije propala :)

To ti je odlika Balkana, taj neki ponos i drčnost. Žive u srednjovjekovnim uvjetima al "štaš ti men govorit znam ja takve"...

Kada se samoupravnu Kubu uspoređuje sa samoupravnom Venezuelom ili Sj. Korejom. Zbilja - puno bolja zdravstvena usluga.

RH će proći tranziciju iz socijalizma tek nakon što to prvo učini Srbija. To što ju je prešišao čitav bivši istočni blok pa čak i Bugarska i Rumunjska - to je sve nebitno. Tek kada se Srbija odrekne socijalizma i prešiša Erhaziju, e onda će bit frka i panika. A možda ni tada. Ako BiH još uvijek ne bude pokojna - RH će i dalje moći upirati prstom u tu svoju Venezuelu - nenadmašni dokaz koliko su Kroasani napredni.

Vrh

PostPostano: 12 pro 2016, 16:12 

otkrit ću ti tajnu je napisao/la:
Ti si vizionar kakvog H-B treba. Svi ovi centralni planeri do sada su ništa u usporedbi s tim kako bi ti mudro rasporedio tuđe novce. Bolje neg' Bandić.

Al' nemoj ukidati "davanja" kulturnoreligijskim zajednicama, ljudskopravašima, feminiziranim i ostalim progresivnim elementima društva - to ti ne valja. Nek' ostane i to, nemoj gubiti glasove džaba. Samo uvedi dodatne poticaje hibridima, vjetrenjačama i svemu onome što se inače ne isplati bez "davanja" i što ljudi ne bi dobrovoljno pomogli da nije "davanja" što ih raspoređuju mudri vizionari. Ugledaj se na Bandića i njegovu bandu. Svima darežljivo. I eto te na vlasti dulje od Bandića i Chaveza zajedno.

Hvala, hvala. Pljuvali su po Bandinju a ja rek'o nemojte. Npr. Cvjetni trg krcat i garaže popunjene, redovi. Fontane ukras grada, advent u Zg (europski brand), novi bazeni fantastični... Nisam čuo od oponenata nikakve vizionarske ideje samo pljuvanje i optuživanje za kriminal, kojeg vjerojatno ima.

Malo je ljudi s vizijama a puno s kritikama.

BiH je društvo koje se resetiralo potpuno ali zato ga je lakše s nule sazdati. Baš bi se moglo u tom nekom tehno tonu. U BiH su mladi ljudi u državi prepunoj resursa koje troši relativno mali broj stanovnika. Kome tu trebaju neki devaši koji prosipaju pamet?!

Vrh

PostPostano: 12 pro 2016, 16:15 

Mar-kan je napisao/la:

A koje narode u svijetu se to kao pita?

Kako ti ne dodije palamuditi jedno te isto...

Morate razumjeti, da su npr. Kuwaicani >> (znatno vece) nego Hrvati. A to je obrnuto proporcionalno kolicini kozojebstva i bitnosti tih naroda.

Znam da je to vama tesko shvatiti, sto je posljedica hrvatskog ultranacionalizma kojim vas se hranilo od 90-tih, "uskrsnuce velicanstvenog hrvatskog kraljevstva" =)) pa vi imate sliku o sebi kao nekakvih velicanstvenih Europljana koji su velicanstveni blablabla...

Medjutim, reala je ta, da smo ti ustvari mi ti kozojebci, svi odreda od bivse brace - oni koje jebu koze jer drugo nist ni ne mogu. A npr. Kuwaicani, e zbog njih ti se dize cijela the United States of America und Western Europe.

Sada mozete nastaviti fantazirati o svojoj velicini, ono po principu: "Ala tutnji kad nas dvojica trcimo", rece mis (Hrvat) slonu (zapadnjacima), dok su trcali preko drvenog mosta. :sega

Nemoj ti u množini da govoriš, ako vi volite da općite sa kozama, samo bujrum.Kod nas ih koriste kao korisne domaće životinje koje daju mlijeko i meso, ali eto vidiš vi ste im našli i drugu namjenu...Nije ni čudo da imamo temu Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji :zubati

Vrh

PostPostano: 12 pro 2016, 16:21 

Nema dovoljno struje iz HE, moraju TE. :zubati

Nego, hajde da zatvorimo ovaj off, to se svodi na to da kad je Svabama ceif, oni naprave plinovod po dnu Baltika, na sto ova istocno-europska gologuzanija od Poljske do Grcke moze samo laprdati i mahat usima. Malo se sad poslozilo Turcima u smislu "hebi te si m. europsku, da se mi zaj. s Assadom radi vas i nas, a da vi uzivate, evo i vama koji milion izbjeglica", i to baba Merkel sudeci po svemu mora postivati radi svog interesa.

Nego, ono sto je bitno, treba gledati sto je nas interes, nas gologuzaca u svemu tome, ali mislim da istocna Europa u tome nema kapacitet moci da se moze aktivno ravnopravno ukljucivati u te stvari, koncentracija moci je ipak na zapadu. I to je to, suti i trpi. :zubati

Vrh

PostPostano: 12 pro 2016, 16:21 

Mar-kan je napisao/la:

A koje narode u svijetu se to kao pita?

Kako ti ne dodije palamuditi jedno te isto...

Morate razumjeti, da su npr. Kuwaicani >> (znatno vece) nego Hrvati. A to je obrnuto proporcionalno kolicini kozojebstva i bitnosti tih naroda.

Znam da je to vama tesko shvatiti, sto je posljedica hrvatskog ultranacionalizma kojim vas se hranilo od 90-tih, "uskrsnuce velicanstvenog hrvatskog kraljevstva" =)) pa vi imate sliku o sebi kao nekakvih velicanstvenih Europljana koji su velicanstveni blablabla...

Medjutim, reala je ta, da smo ti ustvari mi ti kozojebci, svi odreda od bivse brace - oni koje jebu koze jer drugo nist ni ne mogu. A npr. Kuwaicani, e zbog njih ti se dize cijela the United States of America und Western Europe.

Sada mozete nastaviti fantazirati o svojoj velicini, ono po principu: "Ala tutnji kad nas dvojica trcimo", rece mis (Hrvat) slonu (zapadnjacima), dok su trcali preko drvenog mosta. :sega

nisu,kuwaicani nisu doprinjeli nicemu covjecanstvu

Vrh

PostPostano: 12 pro 2016, 16:23 

Nego, ono sto je bitno, treba gledati sto je nas interes, nas gologuzaca u svemu tome:zubati

Koliko sam pohvatao tvoju priču, stado koza bi vam donijelo veliku sreću :laugh

Vrh

PostPostano: 12 pro 2016, 16:23 

pjosip je napisao/la:

Evo zasto su forumska laprdanja beskorisna. Nekakav skup uvreda na račun Hrvatske gdje svaka županijska bolnica ima magentsku rezonancu a te uvrede dolaze iz zemlje koja nije u stanju osigurati niti opskrbu vode u svom glavnom gradu. Ma niti pse lutalice nisu u stanju rješiti.

Po njenoj priči ispada Hrvatska mala, nikakva, nebitna, zadužena, samo što nije propala :)

To ti je odlika Balkana, taj neki ponos i drčnost. Žive u srednjovjekovnim uvjetima al "štaš ti men govorit znam ja takve"...

Pa nisu to nikakve uvrede, vec reala. Upravo ovo posljednje sto ti kazes, "odlika Balkana, ponos i drcnost" nadmenost, koja je neosnovana, a koje su Hrvati puni ko dreka. A najsmjesnije od svega, ocekivanje da onaj drugi potvrdi tu tvoju nadmenost i velicinu, koja u reali ne postoji, i onda se to naziva uvredom, kao nekakvim degradiranjem. =))

U sustini, to je jedna od karakteristika ultranacionalizma, ono "arijevska rasa" i ti fazoni, velicina, velicanstvenost, nad- tamo nekim... :kava

Nije nego si ti usustini jedan marksisticki kmecavac kao i arapi,crnci u ameriki i sve ostale nesposobne grupe ljudi sa IQ-om 70!!

Vrh

PostPostano: 12 pro 2016, 16:29 

Mar-kan je napisao/la:

Nego, ono sto je bitno, treba gledati sto je nas interes, nas gologuzaca u svemu tome:zubati

da nisu tako religiozni i da im nesmeta genetski inzinjering mogli bi im stvorit kozu sa 2 anusa,to bi revulucioniralo stocarstvo i psihoterapiju u afganistanu npr.

mogli bi se rasterecivat a da ne unistvaju vlastita dobra naime stada :zubati

bog te ova ideja sama je vjerojatno inovativnija nego sve sto bi svi prosjecni kuwaicanci jednoga grada izmislili za dan!

Vrh

PostPostano: 12 pro 2016, 16:29 

Nego, hajde da zatvorimo ovaj off, to se svodi na to da kad je Svabama ceif, oni naprave plinovod po dnu Baltika, na sto ova istocno-europska gologuzanija od Poljske do Grcke moze samo laprdati i mahat usima. Malo se sad poslozilo Turcima u smislu "hebi te si m. europsku, da se mi zaj. s Assadom radi vas i nas, a da vi uzivate, evo i vama koji milion izbjeglica", i to baba Merkel sudeci po svemu mora postivati radi svog interesa.

Nego, ono sto je bitno, treba gledati sto je nas interes, nas gologuzaca u svemu tome, ali mislim da istocna Europa u tome nema kapacitet moci da se moze aktivno ravnopravno ukljucivati u te stvari, koncentracija moci je ipak na zapadu. I to je to, suti i trpi. :zubati

Nema IE kapacitet za zajebavati se sa par milijardi Arapa, ali izgleda da je ovoj maloj Rhajki dodijeljen zadatak da malo obuzda mlađu seku, jer se velikima ne da zajebavat. Slažem se, kapu nam kroji "pomoćnik američkog državnog tajnika za Europu i Aziju, Daniel Fried", ali on je za razliku od ranije na istoj frekvenciji kao i saveznica Hrvatska. Zašto bi se on koji se brine o Aziji i Europi se bavio malom Bošnjakijom kad u blizini ima svoje ljude?!

Uglavnom, očekujem veći angažman RH i mislim da je to pozitivno, kao kad su kanaderi RH ulazili u BiH gasiti požare jer BiH svoje nema. Ne treba se bojati Trećeg jer ni mi ne znamo što bi on trebao biti ali ravnopravost Hrvata u BiH se odsad podrazumijeva. Što je isto pozitivno.

Vrh

PostPostano: 12 pro 2016, 16:32 

Heero je napisao/la:
Mar-kan je napisao/la:

da nisu tako religiozni i da im nesmeta genetski inzinjering mogli bi im stvorit kozu sa 2 anusa,to bi revulucioniralo stocarstvo i psihoterapiju u afganistanu npr.

mogli bi se rasterecivat a da ne unistvaju vlastita dobra naime stada :zubati

Npr. na Vlašiću je poznata legenda o maltretiranju kobila...Spuste se do Turbeta, zavare kobili kopita za šine, i opletu :zubati
Neka žemska, jedne prilike tijekom ljubavnog odnosa, pita momčinu ljubitelja kobila, da li mu smeta bushalter? Veli on - ma bona, meni nije smetao samar :sega

Vrh

PostPostano: 12 pro 2016, 16:35 

Evo šweđikistanci pokrenuli projekat za zaposlit imigrante(vise im dat osjecaj koristi) te iskoristit njihov =)) intelektualoni potencijal :smajl007 te ih zaposlit kao inovatore,naravno šweđiki su samo donirale novac i osigurali im urede,pribore,etc.

ali inovacija je potpuno originalna ideja tih 400(ili kolko vec navode) migranata :aleale

:aleale

Vrh

PostPostano: 12 pro 2016, 16:38 

otkrit ću ti tajnu je napisao/la:

Hvala, hvala. Pljuvali su po Bandinju a ja rek'o nemojte. Npr. Cvjetni trg krcat i garaže popunjene, redovi. Fontane ukras grada, advent u Zg (europski brand), novi bazeni fantastični... Nisam čuo od oponenata nikakve vizionarske ideje samo pljuvanje i optuživanje za kriminal, kojeg vjerojatno ima.

Malo je ljudi s vizijama a puno s kritikama.

BiH je društvo koje se resetiralo potpuno ali zato ga je lakše s nule sazdati. Baš bi se moglo u tom nekom tehno tonu. U BiH su mladi ljudi u državi prepunoj resursa koje troši relativno mali broj stanovnika. Kome tu trebaju neki devaši koji prosipaju pamet?!

Menščini da kritičari redovito imaju svoje grandiozne vizije. Baš poput tebe. Nisam još čuo političara (ili političkog komentatora) čija bi kritika bila: ne trebaju nam vizije političara, neka smanje namete i otimačinu kojima financiraju svoje vizije, neka se maknu s puta produktivnima. Bolje je bez političkih vizija.

Naprotiv, kritiku uvijek slijedi neka ideja kako bolje potrošiti tuđe novce. Npr. umjesto na kulturu na hibride. Umjesto bazena na sklonište za pse i mačke, umjesto na rođake i jarane zgubidane po kancelarijama na više poticaja umirovljenicima, braniteljima, studentima. Svak ima neku drugu pametnu ideju. Kako potrošiti tuđe novce.

Zato jer gradonačelnik određuje gdje će biti garaže, gdje bazeni, koji biznis mora uspjeti, a koji nije vrijedan pokretanja, Zagreb je na dnu ljestvice europskih metropola po uvjetima za pokretanje posla. Javna usluga nikakva po brzini i jednostavnosti (drugačije nije moguće imati vojsku rođaka-birokrata), nameti astronomski.

Odeš lipo u Estoniju. Sve potpuno suprotno. Nema veze što ne pričaš njihov jezik. Puno je bitnije da ne uzgajaju Bandićoide s grand vizijama. Garaže i bazene grade oni što od njih očekuju stvarnu dobit, a ne u formi glasova i provizije.

Socijalizam je sustav u kojemu svi pokušavaju živjeti na račun drugoga, uz masnu proviziju političarima. Taj su sustav Estonci odbacili kao produkt ruskog antifašizma, kao produkt okupacije.

Kod Pereca je antifašizam dobrim dijelom autohton. Oni svršavaju na socijalizam.

Od Hrvata u BiH samo neki. Najvećim dijelom oni koji su ujedno protiv Herceg-Bosne i koji bi ostali izvan Herceg-Bosne. Oni koje su centralni planeri u Jugoslaviji dovukli u Tuzlu, Zenicu, Vareš, Sarajevo, Mostar, dali im stan i posao.

U socijalizmu zapostavljeni krajevi (Usora, Žepče, Vitez,... Posušje, Grude...) koji su procvat doživjeli u razdoblju od pada jugoslavenskog socijalizma do uzdizanja bosanskohercegovačkog socijalizma, u razdoblju dok nije bila "izgrađena" nova država i njene institucije ne žele nikakav antifašizam, bilo Titinog bilo Bandićevog tipa.

Vrh

PostPostano: 12 pro 2016, 17:08 

Veoma je interenantno to optuzivanje naroda po fasistickim zaslugama u II ww.
Zdrav razum vodjen logikom dolazi u kontradiktornost sa realnoscu.

Poredjenja radi u II ww u partizanima je bilo :
muslimana 2,5 %
hrvata oko 30 % veliki broj su srbi iz hrvatske , tako da cisto hrvata neki do 17 % krajem 1944 a do 1943 nekih do 10 %.
slovenaca 10 %
crnogoraca 5 %
makedonaca 2,5 %

ostalo su srbi

e sad kad pogledamo srbe u celini jasno je da su u partizanskim odredima bili zastupljeni srbi iz hrvatske, bosne (okupirana od ndh) i srbije s napomenom da je najveci broj bio iz hrvatske i bosne dok je iz srbije pola bilo u cetnicima, nedicu i mihailovicu, nesto ljoticu, pecancu...
Dakle partizane od srba su najise cinili oni krajisnici dal iz hrvatske ili iz bosne i licani. Dakle narod koji ce potom ciniti srpsku krajinu i pogotovo republiku srpsku.

Onaj narod koji ce tudjman a pogotovo kmekavci islamisti da nazivaju 1991ve CETNICIMA, AGRESOROM FASISTOM!
Onaj koji je 2,5 % imao u partizanima A 97 % U SS I USTASKOM LEPOM CVECU KMECI NA ONE KOJI SU APSOLUTNOM VECINOM BILI KOMUNISTI I PARTIZANI!
SS -ovac naziva partizana fasistom?!?!?! :ucelo

LOGIKO UPOMOC!

Eto pogledjuci samo statistiku o svojoj proslosti bar sto se bosne tice, srpski narod je bez premca bio u partizanima, a sad su njihovi potoci CETNICI FASISTI GENOCIDASI A POTOMAK SS -OVCA ANTIFASISTA!

I NJIH NI MALO NIJE SRAMOTA DA TAKO SMRDE SA SVOJIM GOVNJIVIM LAZIMA !

Pametan lepo pogleda tu proslost iz II ww, i sve mu jasno.

PS. sad kada brane svoju islaizaciju upiruci Kolindi prst u oko podsecajuci na ustastvo (koje je zlodela radilo nad srbima ne na turcima) veoma je mizerno jer im podbacuju zlodela nad srbima upravo onima cije potomke nazivaju fasistima genocidasima i agresorima!

Nek se oni manu srba i kazu jesul te ustase ubijale muslimane pa nek optuze hrvate, za razliku dok su u ustasama krvavo ubijali muslimani a jos gore u SS trupama.

Sad su im srbi oruzje kojim upiru u hrvatsku tj protiv odgovor. Ko da su oni kao ustase i ssovci srbima delili bonbone.

Bas ovu raspravu i proslost imajuci u vidu srbi mogu da zakljuce : JEBO NAS DAN KADA SMO VAM DOPRINELI SLOBODNU DRZAVU!

SAMI SMO SEBI EKSER U SANDUK KOVALI, TO BAR DOBRO OSETISE SRBI IZ BOSNE KOJI SU APSOLUTNO VECINOM CINILI PARTIZANE A DANAS SU ONI OVIM SSOVCIMA, FASISTI I GENOCIDASI

to moze samo kod govn.a od coveka, to jedino bosnjo moze bez imalo stida da cini, od ssoca do antifasiste!

a partizani sad su fasisti

Vrh

PostPostano: 12 pro 2016, 17:08 

Nema IE kapacitet za zajebavati se sa par milijardi Arapa, ali izgleda da je ovoj maloj Rhajki dodijeljen zadatak da malo obuzda mlađu seku, jer se velikima ne da zajebavat. Slažem se, kapu nam kroji "pomoćnik američkog državnog tajnika za Europu i Aziju, Daniel Fried", ali on je za razliku od ranije na istoj frekvenciji kao i saveznica Hrvatska. Zašto bi se on koji se brine o Aziji i Europi se bavio malom Bošnjakijom kad u blizini ima svoje ljude?!

Uglavnom, očekujem veći angažman RH i mislim da je to pozitivno, kao kad su kanaderi RH ulazili u BiH gasiti požare jer BiH svoje nema. Ne treba se bojati Trećeg jer ni mi ne znamo što bi on trebao biti ali ravnopravost Hrvata u BiH se odsad podrazumijeva. Što je isto pozitivno.

Ma ne trebas ocekivati veci angazman RH, nece ga biti na nacin da Hrvatska moze nesto utjecati na cijelu BiH. Veliki drze BiH pod sapom i vode procese na svoj nacin, jako dobro poznaju nase balkanske sklonosti ka sitnim lopovlucima, prevarama, itd., i polako stezu stvari. RH tu moze biti iskoristena u konacnoj tacki samo da izvrsi utjecaj na Hrvate, ukoliko vam se bude trebao nesto ukidati, jer tu vi nemate onda otpora. Hrvatska ne moze utjecati na Bosnjake, ili BiH, to je nezavistan politicki subjekt.

To moze onako malo ko Slo i Hr kad su se ganjale, ali onda dodje veliki baja i sto on kaze to se slusa. :neznam

Vrh

PostPostano: 12 pro 2016, 17:14 

Na vas će se utjecati pritiscima, a Hrvatska tu očito igra kolku tolku ulogu na međunarodnoj sceni otkad je ušla u EU. Otada se potpuno promijenila retorika prema BiH i sa lijeve i sa desne strane, a u to vrijeme je došlo i do toga da je MZ ustuknula od otvorene pristranosti Bošnjacima. Logično je zaključit da tu nešto ima i da je možda Hrvatska kao najbolji poznavatelj prilika na Balkanu postala jedna vrsta savjetnika. Ne kažem da će doći do uspostave Herceg Bosne, ali da su vam dobro išamarali unitariste i lažnu ljevicu ne može se poreći.

To što vaša politička elita sve više odstupa od EU je dobar pokazatelj opisanog.

Vrh

PostPostano: 12 pro 2016, 17:20 

9 januar se blizi

okretanje raznja, slaninica, cvarci, gibanica, sljivovica, i "od topole od topole"

ovaj put kao zvanicni praznik srba u njihovoj srpskoj, bice propracen masovnim ludilom, u inat kmekavcu a posebno u srebrenici, uz pesmu :
oj camile jel ti zao, jel ti zao jel ti zao...

Camil ce zbog zauzetosti (pila drva) :D biti sprecen prisustvu opste narodnom veselju

pripadnicama lepseg pola muslimanske populacije koji su enormna manjina u srpskoj se preporucuje da pri izasku do radnje ne nose marame u raznim bojama eventualno u vidu srpske trobojnice, radi ne provociranja stanovnista pod dejstvom maligana

svi dobronamerni prolaznici su pozvati na veselje... ocekuju se kolone autobusa iz majcice srbije kako bi narod zajedno proslavljao svoju srpsku

erdoganu se preporucuje povecano konzumiranje antidepresiva i sedativa

putinovi predstavnici se mole da posalju kozacke rakije

u zdravlju docekali 9 januar

ps

efikasno sredstvo protiv akni kao vid muke koji ce uslediti bakiru i njegovim bermudama, preporucuje se ispiranje blagim rastvorom kudelje...

Vrh

PostPostano: 12 pro 2016, 17:34 

useless je napisao/la:
Na vas će se utjecati pritiscima, a Hrvatska tu očito igra kolku tolku ulogu na međunarodnoj sceni otkad je ušla u EU. Otada se potpuno promijenila retorika prema BiH i sa lijeve i sa desne strane, a u to vrijeme je došlo i do toga da je MZ ustuknula od otvorene pristranosti Bošnjacima. Logično je zaključit da tu nešto ima i da je možda Hrvatska kao najbolji poznavatelj prilika na Balkanu postala jedna vrsta savjetnika. Ne kažem da će doći do uspostave Herceg Bosne, ali da su vam dobro išamarali unitariste i lažnu ljevicu ne može se poreći.

To što vaša politička elita sve više odstupa od EU je dobar pokazatelj opisanog.

Hrvatska nema nikakvu ulogu na medjunarodnoj sceni po pitanju moci utjecaja na BiH, samo na vas Hrvate u BiH.

BiH je i dalje pod sapom OHRa, PICa, IMFa, i oni su jedini koji mogu mijenjati stvari u BiH prisilom.

Vrh

PostPostano: 12 pro 2016, 17:54 

Kako onda objašnjavaš nereagiranja na Dodikove marifetluke i što su vam EU, a i strani ustavni suci pokopali unitariste? Dosad su bili konzistentni u podršci vama, šta je po tebi utjecalo na promjene? Sve i da su bili neki pritisci od Rusije u ime Srba, zašto bi popuštali nebitnim BH Hrvatima?

Vrh

PostPostano: 12 pro 2016, 18:25 

useless je napisao/la:
Kako onda objašnjavaš nereagiranja na Dodikove marifetluke i što su vam EU, a i strani ustavni suci pokopali unitariste? Dosad su bili konzistentni u podršci vama, šta je po tebi utjecalo na promjene? Sve i da su bili neki pritisci od Rusije u ime Srba, zašto bi popuštali nebitnim BH Hrvatima?

Tzv. Daytonska faza BiH je zavrsena prije par godina, i tada se preslo u tzv. Briselsku fazu BiH.

Tj. bitna struktura BiH je uspostavljena Daytonskom i VP-om (vojska, moneta, policija, sudstvo, itd), i sada se radi na drugim stvarima, tjeranju domacih cinidbenika na preuzimanju odgovornosti. Nece vise OHR otici u BL pa nasamarati Dodika, vec ce ga pustiti dok ne ogladni i sam na koljenima ne dopuze moliti za 100 milki kredita. Nece cak ni SIPA uhapsiti Dodika zbog krsenja zakona na mnogim poljima, vec ce ga potpuno izoirati. Npr. ono sto ljudi navikli na Dayton ocekuju jeste samaranje, medjutim toga vise nema. Ono sto ima, ali sto ljudi naravno ne primjecuju, mislim oni koji se ne bave profesionalno politikiom, je to da Dodik vec duze vremena ne smije ici u zapadne zemlje, a nakon referenduma ne smije vise niti u Sarajevo. To je postepeno gnijecenje, tzv. tihe sankcije.

Ne postoji ti za OHR podrska nama, vama, njima - oni sprovode europske norme, to im je agenda. A to znaci da onaj koji vise odstupa od toga ce biti vise zakacen tim procesom, a onaj koji manje odstupa od toga ce biti manje zakacen, pa se iz toga pogresno zakljucuje da neko ima vecu ili manju podrsku stranaca.

Zasigurno ce nad Mostarom biti sprovedena europska norma, sto moze izgledati kao na stetu Bosnjaka, kano sto ce i nad FBiH biti sprovedena europska norma, sto moze izgledati kao na stetu Hrvata. Kmecace se tu danonocno, medjutim nece to biti nista sto nije u skladu sa Europom, u smislu ugrozenosti necijih prava - u konacnoj tacki svi ce imati onoliko demokratskog prava koliko im po europskim normama pripada.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1241 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 50  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: BingBot, ChatGPT, iprodano, Pejtonac sa juga i 56 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: