|
|
Stranica: 22/50.
|
[ 1241 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 11 pro 2016, 22:20 |
|
|
Heero je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: E, tako smo i mi kao pubertetlije imali agresivne ambicije na svako žensko u naselju, starije od 20 g.   ja jebote kad si napaljeni krelac u pubertetu sve su tako dobre,kasnije kad narastes niti se napalit nemozes isto prije puberteta! Između ostalog Ali sve je ostalo na "ambicijama", jer real politik je bila nemilosrdna.Tako i muslimanska politika, bolesne ambicije malo po malo krši i lomi životna zbilja.Opcije su prihvatanje realnog stanja ili ludilo...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kolubara
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 pro 2016, 10:57 |
|
|
BBC je napisao/la: Ne možeš vjerovati. Zlatni ljiljan Mektić dobio temu na klisilam forumu. Majke ti jesu patetični i jadni. Svaka slamka davljeniku draga. Kako nisko mišljenje sami o sebi imaju. Njih pucaju kompleksi i od Hrvatske totalno. All about Dragan Mektićsad uvidjate koliko je dobro sto ste se u ratu odvojili, jer da je kojim slucajem na primer sve bilo pod hvo, ko bi vas opro njihovih zuluma, nasra orica, sve bi to bilo pripisano vama sada ispada da su se oni borili protiv ustasa, cetnika, i svi u fasisti... a sto su od svih naroda najanje dali partizana, bedan procenat, a najvise ss-ovaca 20 000, koji su bili najozgloglaseniji eskadron srti u fasistickoj vojsci, nikom nista... sada su oni opet ono sto nikada nisu bili drugi je deo u pavelicevim postrojbama sto jasno govori da su i nemci i hrvati iskoristili njihovu podguznost, ali pre svega zbog tradicije krvavih ruku janicara... u partizanima su hrvati imali daleko vise od njih ali to liceerju bosnje ne smeta da kmeci "ustase , ustase" ... A sta su oni bili u ustasama i ss , humanisti? narod koji je sa 97 % procenata pripadao fasistima danas obavijen u carsafe i bermude galami o anti fasizmu... to moze samo bosnjo i posle kazu svinja zivi u brlogu... njihov smrad njima ne smeta...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 pro 2016, 11:37 |
|
|
|
Ala se Hrvatici i Srbeki plase islama... ja sam mislila da se vise koristi kao nekakav pretekst za poremecenu mrznju, ali sad kad malo vratim film u neke realne scene otprije, to je fakat u pitanju strah!
A ne znam sto je to tako, vjerovatno postoje neki kompleksi iz proslosti nasijeh naroda i narodnosti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 pro 2016, 11:46 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
seherzada_begovica je napisao/la: Ala se Hrvatici i Srbeki plase islama... ja sam mislila da se vise koristi kao nekakav pretekst za poremecenu mrznju, ali sad kad malo vratim film u neke realne scene otprije, to je fakat u pitanju strah!
A ne znam sto je to tako, vjerovatno postoje neki kompleksi iz proslosti nasijeh naroda i narodnosti. Gonite se s njim tamo gdje su deve. Ovo je ateistička zemlja (EU).  Sad bi nas vraćali u srednji vijek, ne damo to ni vjerama iz kojih su izišle tisuće nobelovaca. Skaču na žene jer im vide golo zapešće, stoka.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 pro 2016, 11:52 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: seherzada_begovica je napisao/la: Ala se Hrvatici i Srbeki plase islama... ja sam mislila da se vise koristi kao nekakav pretekst za poremecenu mrznju, ali sad kad malo vratim film u neke realne scene otprije, to je fakat u pitanju strah!
A ne znam sto je to tako, vjerovatno postoje neki kompleksi iz proslosti nasijeh naroda i narodnosti. Gonite se s njim tamo gdje su deve. Ovo je ateistička zemlja (EU).  Sad bi nas vraćali u srednji vijek, ne damo to ni vjerama iz kojih su izišle tisuće nobelovaca. Skaču na žene jer im vide golo zapešće, stoka. Ateizam je najvece zlo. Bezboznistvo. Odsustvo osnovnih moralnih principa. Pogle kakve posljedice imamo danas poslije samo 50 godina SFRJ.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 pro 2016, 12:01 |
|
|
seherzada_begovica je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Gonite se s njim tamo gdje su deve. Ovo je ateistička zemlja (EU).  Sad bi nas vraćali u srednji vijek, ne damo to ni vjerama iz kojih su izišle tisuće nobelovaca. Skaču na žene jer im vide golo zapešće, stoka. Ateizam je najvece zlo. Bezboznistvo. Odsustvo osnovnih moralnih principa. Pogle kakve posljedice imamo danas poslije samo 50 godina SFRJ. Nije bezbožništvo šuplje ako ga se dopuni znanošću, umjetnošću, dobročiniteljstvom, sportom, nečim što ispunjava čovjeka i doprinosi društvu. Slažem se da je bolje bit i vjernik nego isprazni potrošač. Poštujem vjernike i njihovu vjeru dok nema javnih manifestacija iste, pogotovo nasilnih. Kod islama ima za moj ukus previše javnog manifestiranja, nasilja i terorizma i mislim da se to neće ni promijeniti. Zato je najbolji put lagano guranje u ateizam, što se ionako radi i s katolicima i drugim. Ne želim ih gledati u Europi, ima dovoljno drugih kontinenata. Mislim da nisam usamljen, cijela Amerika i Europa počinju disati u tom smjeru. Jednostavno ili ateizam ili se goni u 3PM, preko Bospora.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
otkrit ću ti tajnu
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 pro 2016, 12:09 |
|
|
seherzada_begovica je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Gonite se s njim tamo gdje su deve. Ovo je ateistička zemlja (EU).  Sad bi nas vraćali u srednji vijek, ne damo to ni vjerama iz kojih su izišle tisuće nobelovaca. Skaču na žene jer im vide golo zapešće, stoka. Ateizam je najvece zlo. Bezboznistvo. Odsustvo osnovnih moralnih principa. Pogle kakve posljedice imamo danas poslije samo 50 godina SFRJ. Za vas su posljedice bile pozitivne. Bolji je i ateizam od nesputanog sotoninog kulta. Bili ste x puta miroljubiviji i civiliziraniji nakon 40-ak godina komunizma, nego što ste danas u slobodi. Isto kao što i druge muslimanske zajednice bolje prosperiraju pod diktaturom koja naginje ateizmu. Od Libije, preko Sirije do Somalije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 pro 2016, 12:16 |
|
|
Inače, baš na fejsu gledam raju iz Zenice, i njihovu djecu, nema tu više muslimanluka u normalnih ljudi, eksperiment s uvozom vehabija neuspio, 3 saudijske džamije djeluju propalo, pobijedio ih KŠC. Tko je mogao izbliza vidjeti - a mi smo mogli za razliku od Sarajlija - kako izgleda kad islam zavlada, ne pada mu napamet ga zazivati u bilo kojem obliku. Okićena lijepo Zenica, blagdanski, džamije tihe, ljudi normalno obučeni, kokice sređene, šetaju po šoping centrima, zapadno društvo. Proislamci gurnuti na marginu društva. Divlje jagode za Novu.  Evo i bazen je proradio zatvoreni. Slikajte, učite, pišite, bavite se sportom djeco umjesto da Kuran učite napamet i da vas vraćaju u 8. stoljeće.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 pro 2016, 12:31 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: seherzada_begovica je napisao/la:
Ateizam je najvece zlo. Bezboznistvo. Odsustvo osnovnih moralnih principa.
Pogle kakve posljedice imamo danas poslije samo 50 godina SFRJ.
Nije bezbožništvo šuplje ako ga se dopuni znanošću, umjetnošću, dobročiniteljstvom, sportom, nečim što ispunjava čovjeka i doprinosi društvu. Slažem se da je bolje bit i vjernik nego isprazni potrošač. Poštujem vjernike i njihovu vjeru dok nema javnih manifestacija iste, pogotovo nasilnih. Kod islama ima za moj ukus previše javnog manifestiranja, nasilja i terorizma i mislim da se to neće ni promijeniti. Zato je najbolji put lagano guranje u ateizam, što se ionako radi i s katolicima i drugim. Ne želim ih gledati u Europi, ima dovoljno drugih kontinenata. Mislim da nisam usamljen, cijela Amerika i Europa počinju disati u tom smjeru. Jednostavno ili ateizam ili se goni u 3PM, preko Bospora. Ateizam je jako opasniji od bilo kakvog teizma, odnosno to dvoje su radikalne krajnosti. Nije to izbor ili-ili, vec vise i-i. Zapadna imperija u danasnjem globalnom svijetu se ne moze ogradjivati, ona mora nastaviti ekspanziju, i ovo sto mi svjedocimo jeste ekspanzija te imperije na B.I. (a moze se primjetiti da USA&EU nisu jedini pretendenti moci na tom za sada jako bitnom regionu). To neminovno donosi multikulturizaciju imperije, i to nije nista novo u povijesti. Npr. od Rima (i grada i imperije), pa do dana danasnjeg, moc&multikulti su dvije sestre blizankinje koje idu ruku pod ruku. Iliti, ne prima Njemacka ili EU izbjeglice s B.I. zbog humanitarnih razloga, vec je cijeli zapad upleten u pozicioniranje na B.I., te je potrebno voditi brigu o tim svojim interesnim pozicijama tamo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 pro 2016, 12:41 |
|
|
|
Da, tamo. Tamo preko Bospora. Teško je bilo objasniti zašto trebaju ostati tamo. Sad kad su primili tih par milijuna je svima jasno zašto trebaju ostati tamo.
I EU i Amerika su jako držale stranu Bošnjaka od rata naovamo dok god su se udaljavali od islama, ne samo radikalnog. Pa nema boljeg načina od podrške razvoju civilnog društva, samo što su ga Bošnje koristili za jačanje nacionalizma i hegemoniju ali tome se već nazire kraj.
Naviknite se da imate izbor: nevidiljivi islam light, ateizam, ISIL tamo preko. Pa sad što ti se sviđa.
Uglavnom, Bakir stao s udaljavanjem i odmah dobio po nosu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 pro 2016, 13:06 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Eto, 70% bejha se slaže sa Kolindom. Citat: DODIK: Grabar Kitarović ima relevantne podatke za svoje tvrdnje Objavljeno 11.12. - 21:28
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik smatra da predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović ima relevantne podatke za svoju tvrdnju da se iz “Islamske države” u BiH vraćaju tisuće boraca.
Dodik je rekao da bošnjačka politička i sigurnosna struktura u Federaciji BiH logistički pokriva stvaranje materijalnih i ljudskih pretpostavki za jačanje ekstremizma i terorizma. Ocijenivši da se svaki normalan čovjek na ovom prostoru boji ovih pojava, Dodik je istaknuo da nisu svi Bošnjaci i muslimani teroristi, ali da su oni koji su u posljednje vrijeme činili terorističke napade u regiji isključivo radikalizirani muslimani.
“U tom pogledu postoje činjenice, informacije o organizacijama, financiranju, osobama koje su organizirale odlaske”, naveo je Dodik između ostalog. Upitan predstavljaju li posljednje izjave predsjednica Hrvatske o BiH miješanje u unutarnje stvari BiH, Dodik je rekao kako BiH nema unutarnje stvari.
“Mislim da BiH nema unutarnje stvari, da njene stvari kreiraju stranci i da u tom pogledu aopsolutno nema nikakvog subjektiviteta, pa ni na unutarnjem planu ni unutarnjim stvarima”, istakno je predsjednik RS.
Dodik je naglasio da BiH nije nikakva država i da u formalnopravnom smislu može biti državna zajednica ili zajednica država, ali ništa više.
“BiH ima međunarodne funkcije i ništa više, nema suda i tužiteljstva. Kad mi netko objasni što su unutarnja pitanja BiH onda ću moći objasniti je li se gospođa Kitarović miješala u unutarnje stvari BiH ili nije”, zaključio je Dodik.
Govoreći o sastanku s predsjednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem, prije tri dana u Beogradu, Dodik je rekao da je razgovarano o obostrano važnim temama. On je istaknuo da nije imao potrebu za popravljanje nekih odnosa, jer ne trči za špekulantima koji zbog toga što se netko javno ne vidi mjesec-dva dana pravi teorije zavjere./HMS/
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 pro 2016, 13:08 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Da, tamo. Tamo preko Bospora. Teško je bilo objasniti zašto trebaju ostati tamo. Sad kad su primili tih par milijuna je svima jasno zašto trebaju ostati tamo.
I EU i Amerika su jako držale stranu Bošnjaka od rata naovamo dok god su se udaljavali od islama, ne samo radikalnog. Pa nema boljeg načina od podrške razvoju civilnog društva, samo što su ga Bošnje koristili za jačanje nacionalizma i hegemoniju ali tome se već nazire kraj.
Naviknite se da imate izbor: nevidiljivi islam light, ateizam, ISIL tamo preko. Pa sad što ti se sviđa.
Uglavnom, Bakir stao s udaljavanjem i odmah dobio po nosu. Juka, Bospor nije vise granica zapadne imperije. Stavise, Bospor je usao pod jurisdikciju zapadne imperije nekih 50-tak godina i prije samog (cijelog) Berlina. Ta granica ti je pomjerena sada maltene do Hindukusa, pomiri se da zivis u istoj imperiji sa Afganistancima, Koreancima, Saudijcima, itd, Stavise, Saudijci su postali dio te imperije par dekada prije tebe, ti prije par godina, tj. ti si tu kozojeb tamo s nekakve balkanske nebitne pripizdine. Razumis, balkanski nebitni smrdljivci u svemu tome, koje se nista ne pita, to su ti nasi narodi i narodnosti. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 pro 2016, 13:15 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22347 Lokacija: među zvijezdama
|
Ovi Srbi su meni tragikomičari. Pobiju, siluju i protjeraju stotine hiljada ljudi i sad bi oni nekom tumačili povijest iz svoje bolesne perspektive. Borili se protiv džihadista Još devedesetih LOL. A predhodno granatirali jedan povjesni dragulj Dubrovnik i sjebali i uzorali Vukovar do neprepoznatljivosti. Degenerici. A nacionalni heroj Mile ode pa se pokenja na žrtve Jasenovca podržavajući ko pravi socijaldemokrata sad ovu, sad onu fašističku evropsku opciju  ( Slučaj Hofer u AT) Pa onda slijedi red degeneričnih odlazaka na srpska stratišta koja su Švabe i NDH-azija napravili. ..pa opet "živio fašizam u EU" koji će se obračunati sa islamom  Bošnjaci u Tursku. .. koja je to moždana sjebada ljudi moji. ..
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 pro 2016, 13:28 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Prestanite trolati. To nije put ka rješavanju svih nagomilanih problema u tako specifičnoj zajednici.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
otkrit ću ti tajnu
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 pro 2016, 13:31 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ovi Srbi su meni tragikomičari. Pobiju, siluju i protjeraju stotine hiljada ljudi i sad bi oni nekom tumačili povijest iz svoje bolesne perspektive. Borili se protiv džihadista Još devedesetih LOL. A predhodno granatirali jedan povjesni dragulj Dubrovnik i sjebali i uzorali Vukovar do neprepoznatljivosti. Degenerici. A nacionalni heroj Mile ode pa se pokenja na žrtve Jasenovca podržavajući ko pravi socijaldemokrata sad ovu, sad onu fašističku evropsku opciju  ( Slučaj Hofer u AT) Pa onda slijedi red degeneričnih odlazaka na srpska stratišta koja su Švabe i NDH-azija napravili. ..pa opet "živio fašizam u EU" koji će se obračunati sa islamom  Bošnjaci u Tursku. .. koja je to moždana sjebada ljudi moji. .. Protiv naci-fašizma, protiv islamo-fašizma, protiv anti-fašizma. Dosljedno. To su vrijednosti Europe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 pro 2016, 13:40 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22347 Lokacija: među zvijezdama
|
Naravno Protein 
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 pro 2016, 13:41 |
|
|
seherzada_begovica je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Gonite se s njim tamo gdje su deve. Ovo je ateistička zemlja (EU).  Sad bi nas vraćali u srednji vijek, ne damo to ni vjerama iz kojih su izišle tisuće nobelovaca. Skaču na žene jer im vide golo zapešće, stoka. Ateizam je najvece zlo. Bezboznistvo. Odsustvo osnovnih moralnih principa. Pogle kakve posljedice imamo danas poslije samo 50 godina SFRJ. po standardima qurana je quran dobar a bezbostvo zlo po stajalistu zdrave pameti gurat penis u 9-godisnjakinju je zlo uzimat zarobljenice ili ubijat pogane je takodjer zlo
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 pro 2016, 14:09 |
|
|
seherzada_begovica je napisao/la: Razumis, balkanski nebitni smrdljivci u svemu tome, koje se nista ne pita, to su ti nasi narodi i narodnosti.  A koje narode u svijetu se to kao pita? Kako ti ne dodije palamuditi jedno te isto...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
useless
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 pro 2016, 14:13 |
|
|
|
Kad dodas ateizam Bosnjacima dobit ces samo agresivno velikobosanstvo. Na tu kartu sekularizma i brisanja etnickog su i dobili sve ustupke u ustavu. Diplomati koji su odlucivali su bili liberali koji smatraju da ne moraju birati sredstva u borbi protiv nacionalnog. Bosnje su to dobro skontale, ali sad su stjerani u kutu jer ta taktika nije urodila plodom pa se vracaju u jedino drugo utociste koje znaju.
Dobijes prakticki sarajkudjevojku. Ne postoji drukciji rezultat kad krenes izbacivati islam iz bosnjackog korpusa, samo neki hibridno shvacanje ateizma i sekularizma izniklo iz godina utjecaja islama i komunizma. U svojoj srzi dakle i dalje diktatorski nastrojeno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 pro 2016, 14:33 |
|
|
seherzada_begovica je napisao/la: Juka, Bospor nije vise granica zapadne imperije. Stavise, Bospor je usao pod jurisdikciju zapadne imperije nekih 50-tak godina i prije samog (cijelog) Berlina. Ta granica ti je pomjerena sada maltene do Hindukusa, pomiri se da zivis u istoj imperiji sa Afganistancima, Koreancima, Saudijcima, itd, Stavise, Saudijci su postali dio te imperije par dekada prije tebe, ti prije par godina, tj. ti si tu kozojeb tamo s nekakve balkanske nebitne pripizdine. Razumis, balkanski nebitni smrdljivci u svemu tome, koje se nista ne pita, to su ti nasi narodi i narodnosti.  Super pa je nebitno, bez problema ćete usvojiti riječi predsjednice. Svejedno mi je gdje je granica, dok god nije blizu mene kozojeba, neka ti civilizirani uživaju u svojoj civilizaciji, ja i ostali Europljani im ne želimo smetati. A vama koji ne želite bit s nama "kozojebima" i smrdljivcima nego želite u "civilizaciju", rado ćemo i karte platiti, samo hajte, jašite deve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 pro 2016, 15:10 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: seherzada_begovica je napisao/la: Razumis, balkanski nebitni smrdljivci u svemu tome, koje se nista ne pita, to su ti nasi narodi i narodnosti.  A koje narode u svijetu se to kao pita? Kako ti ne dodije palamuditi jedno te isto... Morate razumjeti, da su npr. Kuwaicani >> (znatno vece) nego Hrvati. A to je obrnuto proporcionalno kolicini kozojebstva i bitnosti tih naroda. Znam da je to vama tesko shvatiti, sto je posljedica hrvatskog ultranacionalizma kojim vas se hranilo od 90-tih, "uskrsnuce velicanstvenog hrvatskog kraljevstva"  pa vi imate sliku o sebi kao nekakvih velicanstvenih Europljana koji su velicanstveni blablabla... Medjutim, reala je ta, da smo ti ustvari mi ti kozojebci, svi odreda od bivse brace - oni koje jebu koze jer drugo nist ni ne mogu. A npr. Kuwaicani, e zbog njih ti se dize cijela the United States of America und Western Europe. Sada mozete nastaviti fantazirati o svojoj velicini, ono po principu: "Ala tutnji kad nas dvojica trcimo", rece mis (Hrvat) slonu (zapadnjacima), dok su trcali preko drvenog mosta. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 pro 2016, 15:14 |
|
|
seherzada_begovica je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: A koje narode u svijetu se to kao pita?
Kako ti ne dodije palamuditi jedno te isto...
Morate razumjeti, da su npr. Kuwaicani >> (znatno vece) nego Hrvati. A to je obrnuto proporcionalno kolicini kozojebstva i bitnosti tih naroda. Znam da je to vama tesko shvatiti, sto je posljedica hrvatskog ultranacionalizma kojim vas se hranilo od 90-tih, "uskrsnuce velicanstvenog hrvatskog kraljevstva"  pa vi imate sliku o sebi kao nekakvih velicanstvenih Europljana koji su velicanstveni blablabla... Medjutim, reala je ta, da smo ti ustvari mi ti kozojebci, svi odreda od bivse brace - oni koje jebu koze jer drugo nist ni ne mogu. A npr. Kuwaicani, e zbog njih ti se dize cijela the United States of America und Western Europe. Sada mozete nastaviti fantazirati o svojoj velicini, ono po principu: "Ala tutnji kad nas dvojica trcimo", rece mis (Hrvat) slonu (zapadnjacima), dok su trcali preko drvenog mosta.  Evo zasto su forumska laprdanja beskorisna. Nekakav skup uvreda na račun Hrvatske gdje svaka županijska bolnica ima magentsku rezonancu a te uvrede dolaze iz zemlje koja nije u stanju osigurati niti opskrbu vode u svom glavnom gradu. Ma niti pse lutalice nisu u stanju rješiti. Po njenoj priči ispada Hrvatska mala, nikakva, nebitna, zadužena, samo što nije propala :) To ti je odlika Balkana, taj neki ponos i drčnost. Žive u srednjovjekovnim uvjetima al "štaš ti men govorit znam ja takve"...
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 pro 2016, 15:25 |
|
|
|
Točno se primjeti kako kroz godine slabi potreba za arapskom naftom tako slabi i podrška zelenilu svih vrsta.
Baš idem uskoro na test novog C-HR (Toyota), malo mi je puno ali hybrida bih kupio iako su još neisplativi samo da oduzmem koju kunu zelenilu. Ionako će u EU uskoro bit dominantni.
Uglavnom, više se ni Amerima ne isplati gladit hajvane svih vrsta zbog nafte. Izgleda da nekima to još nije jasno. Ah, saznat će, uskoro. Zar doista netko misli da je Kolinda rekla ono što je rekla samo tako?!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 pro 2016, 15:36 |
|
|
pjosip je napisao/la: seherzada_begovica je napisao/la: Morate razumjeti, da su npr. Kuwaicani >> (znatno vece) nego Hrvati. A to je obrnuto proporcionalno kolicini kozojebstva i bitnosti tih naroda. Znam da je to vama tesko shvatiti, sto je posljedica hrvatskog ultranacionalizma kojim vas se hranilo od 90-tih, "uskrsnuce velicanstvenog hrvatskog kraljevstva"  pa vi imate sliku o sebi kao nekakvih velicanstvenih Europljana koji su velicanstveni blablabla... Medjutim, reala je ta, da smo ti ustvari mi ti kozojebci, svi odreda od bivse brace - oni koje jebu koze jer drugo nist ni ne mogu. A npr. Kuwaicani, e zbog njih ti se dize cijela the United States of America und Western Europe. Sada mozete nastaviti fantazirati o svojoj velicini, ono po principu: "Ala tutnji kad nas dvojica trcimo", rece mis (Hrvat) slonu (zapadnjacima), dok su trcali preko drvenog mosta.  Evo zasto su forumska laprdanja beskorisna. Nekakav skup uvreda na račun Hrvatske gdje svaka županijska bolnica ima magentsku rezonancu a te uvrede dolaze iz zemlje koja nije u stanju osigurati niti opskrbu vode u svom glavnom gradu. Ma niti pse lutalice nisu u stanju rješiti. Po njenoj priči ispada Hrvatska mala, nikakva, nebitna, zadužena, samo što nije propala :) To ti je odlika Balkana, taj neki ponos i drčnost. Žive u srednjovjekovnim uvjetima al "štaš ti men govorit znam ja takve"... Pa nisu to nikakve uvrede, vec reala. Upravo ovo posljednje sto ti kazes, "odlika Balkana, ponos i drcnost" nadmenost, koja je neosnovana, a koje su Hrvati puni ko dreka. A najsmjesnije od svega, ocekivanje da onaj drugi potvrdi tu tvoju nadmenost i velicinu, koja u reali ne postoji, i onda se to naziva uvredom, kao nekakvim degradiranjem. U sustini, to je jedna od karakteristika ultranacionalizma, ono "arijevska rasa" i ti fazoni, velicina, velicanstvenost, nad- tamo nekim... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
useless
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 pro 2016, 15:39 |
|
|
|
Realnost je da je Hrvatska daleko iznad BiH. Ne trebaju ti neki subjektivni dojmovi i uvrede, imaš brojke i statistike.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|