|
|
Stranica: 2/13.
|
[ 324 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
novem
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 23 srp 2012, 18:09 |
|
|
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 23 srp 2012, 18:50 |
|
|
|
Naporan je totalno. Piškio bi kakio bi...
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 23 srp 2012, 20:25 |
|
|
|
Prc, neka se sad glođu između sebe, a mi ćemo se hinjski sa strane smijati, ko se još sjeća izjave
"ovo je najveća pobjeda od 45." otad su popušili na svim frontovima, a Zlaya je imao sve predispozicije
za poklapanje i uspjeh, realno.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 23 srp 2012, 22:03 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Baš!
No, ovo govance što je u želji "da svi budemo isti" napravio veće sranje je mogao dat ostavku na svoje mjesto a ne na članstvo u SDP-u.
Ne smeta nikome što je on u SDP-u nego što je na mjestu koje mu ne pripada, što mu opet se ne bi uzelo toliko za zlo da je kurcem mrdnuo u mandat i po...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 23 srp 2012, 22:19 |
|
|
|
Kad o njegovim kvalitetima kao "čovjeka" ne bi bilo sve poznato, moglo bi se vidjeti po tome da je izašao iz SDPa ali nije dao ostavku na mjesto na koje je preko SDPa izabran... da li je Željko krenuo Sejfudinovim stazama revolucije... ko se još sjeća Sejfudina Tokića, SDU, ili kako već...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 23 srp 2012, 23:26 |
|
|
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 00:21 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Komšić ime neku pravu mongoloidnu facu. Tome dodaj jalijašku spiku i ponašanje, i cirkus zagarantiran.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Đipalo Junuz
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 08:43 |
|
Pridružen/a: 30 stu 2010, 10:05 Postovi: 1654 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Glupi jalijaš Sejdo je ovim činom samo potvrdio kako su on i politika nespojive stvari. Uostalom za dva mandata nije uradio ništa, ali apsolutno, apsolutno ništa. Ako je prevoženje trudnice pod pratnjom politički čin onda Željko ( Sabine ) Komšić može nastaviti sa politikom. Zbog ovako usranog tajminga za ostavku na članstvo i prijašnje hoću-neću ostavke na mjesto potpredsjednika svijetla mu je budućnost vozanje taxija po Tamnom Vilajetu nakon 2014. Kad je beno propustio priliku serviranu na pladnju da postane "neko" i napravi " nešto" sad nek priča mušterijama kako je jeo blato. 
_________________ Sveti Ante platit ću ti misu, samo reci koji naši nisu !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 09:30 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 15:12 Postovi: 10052 Lokacija: since 1878
|
Na prošlim izborima sam glasao za SDP i za Željka Komšića. Na sljedećim opet glasam za SDP naravno. Potpuno podržavam napore SDP-a da se deblokira država i rješe problemi neravnopravnosti hrvata. Svi građani ove zemlje moraju biti ravnopravni a to do sada nije bio slučaj. Politika koja radi na relaksaciji odnosa u našoj državi, dogovorima i deblokadi države kao i putu ka EU ima moju punu podršku. Zato samo naprijed SDP. Radikali poput Željka Komšića, Harisa Silajdžića i drugih koji i dalje žive u devedesetim godinama i koji i dalje vode rat protiv dva konstitutivna naroda ove zemlje blokiraju funkcionisanje naše voljene države i stoje na putu prema EU. Takve treba proglasiti nepoželjnim u našoj voljenoj zemlji. Samo naprijed SDP, HDZ, SNSD. Idemo u EU 
_________________ Sporazumom potpisanim 1878 (1995), Austro-Ugarskoj (USA) je dato pravo da upravlja Bosnom i Hercegovinom, uz zadržavanje nominalnog osmanskog (bosanskog) suvereniteta https://demografija.blogger.ba/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 10:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Hm, dobro da je uezo Fahru u koaliciju, jer fakat ispada da osim FTV-a, SDP ne kontrolira nijedan medij, pa bi ova presija unutarnjeg razdora i neprijateljski raspoloženih medija bila ubitačna. Sad smo ni na nebu ni na zemlji, upitna rekosntrukcija Federalne vlade, nejasan način provedbe sporazuma SDP-HDZ...
Inače, mogao bih potpisati Nebulin post, slično sam pisao zadnjih dana - samo nije jasno je li to znači da se Nebula pohrvatio ili ja pobošnjačio.
Jednostavno treba podržati sve što popravlja položaj Hrvata (pa čak iako ne sadrži sve što bi htjeli), i otvara put prema statusu kandidata za EU.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 11:02 |
|
|
Nebula je napisao/la: Potpuno podržavam napore SDP-a da se deblokira država i rješe problemi neravnopravnosti hrvata.
Gdje ti živiš. Da SDP nije gurao svoje "SDP Hrvate" i držao se principa rotacije, do blokada ne bi ni došlo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 11:24 |
|
|
BBC je napisao/la: Nebula je napisao/la: Potpuno podržavam napore SDP-a da se deblokira država i rješe problemi neravnopravnosti hrvata.
Gdje ti živiš. Da SDP nije gurao svoje "SDP Hrvate" i držao se principa rotacije, do blokada ne bi ni došlo. Pa možda nakon Komšića odu i ostali "Komšići", treba se nadati da se ide tim smjerom. Naravno nadati se , a vjerovat ćemo kad se to ostvari.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 11:26 |
|
|
|
Možeš ti zamisliti njihove intimne muke što nemaju svoje šape nad svim u BiH. Već sljedeće izbore će sa Hrvatskom vezano uz Neum i most pregovarati Srbin ili Hrvat, po principu rotacije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosanac par exellance
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 11:33 |
|
|
Nebula je napisao/la: Na prošlim izborima sam glasao za SDP i za Željka Komšića. Na sljedećim opet glasam za SDP naravno.
Potpuno podržavam napore SDP-a da se deblokira država i rješe problemi neravnopravnosti hrvata. Svi građani ove zemlje moraju biti ravnopravni a to do sada nije bio slučaj. slabo si ti to skonto sve pa Želja je i istupio iz CRVENE BANDE jer je pristala na dogovor sa ćovićbobanovcima koji JE TEMELJ NERAVOPRAVNOSTI OSTALIH u prvom redu Bosanaca u koje se on sam ubraja, pošto je u miješanom braku, davno rekao šta će i gdje će moje dijete, posmatrajući ga dakle prvenstveno kao BOSANCA to najviše i smeta ovim ovdje i zato ga i mrze
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 11:49 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
|
Bošnjo dobrodošao, kako tvoje demografske karte ? Sve više plavih i crvenih područja, a sve manje zelenih ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 11:49 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Hm, dobro da je uezo Fahru u koaliciju, jer fakat ispada da osim FTV-a, SDP ne kontrolira nijedan medij Zar zaista misliš da SDP još uvijek kontrolira FTV? Jesi li gledao dnevnik2 sinoć? Pa onako ih ni Tihić ne bi napao kako ih je FTV napala.
_________________ Sporazumom potpisanim 1878 (1995), Austro-Ugarskoj (USA) je dato pravo da upravlja Bosnom i Hercegovinom, uz zadržavanje nominalnog osmanskog (bosanskog) suvereniteta https://demografija.blogger.ba/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 11:50 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Hm, dobro da je uezo Fahru u koaliciju, jer fakat ispada da osim FTV-a, SDP ne kontrolira nijedan medij, pa bi ova presija unutarnjeg razdora i neprijateljski raspoloženih medija bila ubitačna. Sad smo ni na nebu ni na zemlji, upitna rekosntrukcija Federalne vlade, nejasan način provedbe sporazuma SDP-HDZ...
Inače, mogao bih potpisati Nebulin post, slično sam pisao zadnjih dana - samo nije jasno je li to znači da se Nebula pohrvatio ili ja pobošnjačio.
Jednostavno treba podržati sve što popravlja položaj Hrvata (pa čak iako ne sadrži sve što bi htjeli), i otvara put prema statusu kandidata za EU. U zadnje vrijeme mi se čini da im i tamo izmiče kontrola. Mnoštvo negativnih priloga protiv vožda i stranke mu, što je do raspada Platforme bilo skoro nezamislivo. Sinoć su iskopali daidžu Šarčevića, dali mu skoro 9 min. da tumači što je "dobro" za "građane".
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 11:50 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Bošnjo dobrodošao, kako tvoje demografske karte ? Sve više plavih i crvenih područja, a sve manje zelenih ? Zeleni se konsolidiraju na svojoj teritoriji. Ako Allah da uskoro će se osloboditi četnika i ustaša i živjeti sami.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 11:52 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
BBC je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Bošnjo dobrodošao, kako tvoje demografske karte ? Sve više plavih i crvenih područja, a sve manje zelenih ? Zeleni se konsolidiraju na svojoj teritoriji. Ako Allah da uskoro će se osloboditi četnika i ustaša i živjeti sami. U Trokutistanu.....
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 11:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Nebula je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Hm, dobro da je uezo Fahru u koaliciju, jer fakat ispada da osim FTV-a, SDP ne kontrolira nijedan medij Zar zaista misliš da SDP još uvijek kontrolira FTV? Jesi li gledao dnevnik2 sinoć? Pa onako ih ni Tihić ne bi napao kako ih je FTV napala. Pa ne znam gdje je i kako mogla izgubiti tu kontrolu, ne valja ta računica. Jedini kadar koji više nema utjecaj je Hadžiomerović.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 11:57 |
|
|
Bosanac par exellance je napisao/la: slabo si ti to skonto sve
pa Želja je i istupio iz CRVENE BANDE jer je pristala na dogovor sa ćovićbobanovcima koji JE TEMELJ NERAVOPRAVNOSTI OSTALIH u prvom redu Bosanaca u koje se on sam ubraja, pošto je u miješanom braku, davno rekao šta će i gdje će moje dijete, posmatrajući ga dakle prvenstveno kao BOSANCA to najviše i smeta ovim ovdje i zato ga i mrze Opa kolega sa klixa  Željko je idiot ali bukvalno. Čovjek je glup ko kurac i ništa ne konta pa ni taj sporazum. Njemu je neko rekao da taj sporazum nevalja i on to tako prihvatio jer sam nije sposoban pročitati sporazum sa razumjevanjem. A izgleda da ni ti ne umiješ pročitati sa razumjevanjem. Sporazum garantuje ravnopravnost sviju pa i ostalih. SDA, Komšič, Silajdžić i ostali radikali ga ne prihvataju jer se njime prekida nepravda prema hrvatima. Oni koji se izjašnjavaju kao ostali (od kojih je najveći broj iz mješanih brakova) imaju istu mogućnost da uđu u predsjedništvo kao i svi drugi. Dovoljno je da budu nominirani od stranke koja pobjedi na izborima (recimo SDP) i to je to. Što se tiče doma naroda on i jeste zamišljen da ima predstavnike naroda a to je ovim sporazumom ispunjeno. Ipak ono što je najvažnije je da se ovim sporazumom deblokira ulazak u EU a to je prioritet ove države i njenog napaćenog naroda. Šta je bila altertnativa? Jedino treća izborna jedinica a to bi već bila nepravda prema stotinama hiljada ljudi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 12:01 |
|
|
|
bošnjački političar, istupio iz bošnjačke stranke, pa realno i nije vrijedno većeg spomena, neka to bošnjaci riješe između sebe...
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosanac par exellance
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 12:02 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Bošnjo dobrodošao, kako tvoje demografske karte ? Sve više plavih i crvenih područja, a sve manje zelenih ? ne znam ko su ti plavi, možemo biti samo mi, Komšićevci, BOSANCI uzinad vama crvndaćima, zelembaćima dodikčobanovcima evo najnovije najbolja ikad urađena etničko-ratna karta BH
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hinterland
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 12:05 |
|
|
|
Koja je ta politika Komšića? Stvoriti bosansko-hercegovački narod i uništiti ova 3?
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosanac par exellance
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 12:08 |
|
|
Nebula je napisao/la: Bosanac par exellance je napisao/la: slabo si ti to skonto sve
pa Želja je i istupio iz CRVENE BANDE jer je pristala na dogovor sa ćovićbobanovcima koji JE TEMELJ NERAVOPRAVNOSTI OSTALIH u prvom redu Bosanaca u koje se on sam ubraja, pošto je u miješanom braku, davno rekao šta će i gdje će moje dijete, posmatrajući ga dakle prvenstveno kao BOSANCA to najviše i smeta ovim ovdje i zato ga i mrze Opa kolega sa klixa  Željko je idiot ali bukvalno. Čovjek je glup ko kurac i ništa ne konta pa ni taj sporazum. Njemu je neko rekao da taj sporazum nevalja i on to tako prihvatio jer sam nije sposoban pročitati sporazum sa razumjevanjem. A izgleda da ni ti ne umiješ pročitati sa razumjevanjem. jadan ne bio ti veze nemaš, ko mu je to rekao ?? po sporazumu nema mjesta ZA OSTALE, ZA BOSANCE, jadan ne bio treba uvest ČETVRTOG člna predsjedništva za OSTALE, kao što je bio 7-mi član 1990 za jugoslovene, gdje je bio Ganić "jugosloven" e to neće dodikčobanovci i ćovićbobanovci, do skoro za tu su bili i crvendaći, ali sada su okrenuli ploču zarad svojih fotelja i IZDALI to načelo kontaš jadan ne bio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|