|
|
Stranica: 3/13.
|
[ 324 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Bosanac par exellance
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 12:11 |
|
|
hinterland je napisao/la: Koja je ta politika Komšića? Stvoriti bosansko-hercegovački narod i uništiti ova 3? zaštiti USTAVNO I ZAKONSKI RAVNOPRAVNOST BOSANACA !!!! ko želi, a ostali nek budu šta hoće, ali neće gazit i negirat veliku većinu NAS KOJI SMO U PRVOM REDU BOSANCI, vi ostali koji hoćete da bude zelembaći, crvnedaći, dodikćobanovci, čovićbobanovci budite, kovas j..., ali nećete nas DEGRADIRAT
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 12:13 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 15:12 Postovi: 10049 Lokacija: since 1878
|
Bosanac par exellance je napisao/la: Nebula je napisao/la: Opa kolega sa klixa  Željko je idiot ali bukvalno. Čovjek je glup ko kurac i ništa ne konta pa ni taj sporazum. Njemu je neko rekao da taj sporazum nevalja i on to tako prihvatio jer sam nije sposoban pročitati sporazum sa razumjevanjem. A izgleda da ni ti ne umiješ pročitati sa razumjevanjem. jadan ne bio ti veze nemaš, ko mu je to rekao ?? po sporazumu nema mjesta ZA OSTALE, ZA BOSANCE, jadan ne bio treba uvest ČETVRTOG člna predsjedništva za OSTALE, kao što je bio 7-mi član 1990 za jugoslovene, gdje je bio Ganić "jugosloven" e to neće dodikčobanovci i ćovićbobanovci, do skoro za tu su bili i crvendaći, ali sada su okrenuli ploču zarad svojih fotelja i IZDALI to načelo kontaš jadan ne bio Kako nema mjesta za ostale o ti veliki stručnjače? Recimo da na sljedećim izborima ubjedljivo pobjedi SDP i za člana predsjedništva postavi nekoga iz mješanog braka ko se izjašnjava kao "ostali"? Ovaj sporazum to omogućava zato nemoj dalje da se provaljuješ veseo bio.
_________________ Sporazumom potpisanim 1878 (1995), Austro-Ugarskoj (USA) je dato pravo da upravlja Bosnom i Hercegovinom, uz zadržavanje nominalnog osmanskog (bosanskog) suvereniteta https://demografija.blogger.ba/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hinterland
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 12:13 |
|
|
Bosanac par exellance je napisao/la: hinterland je napisao/la: Koja je ta politika Komšića? Stvoriti bosansko-hercegovački narod i uništiti ova 3? zaštiti USTAVNO I ZAKONSKI RAVNOPRAVNOST BOSANACA !!!! ko želi, a ostali nek budu šta hoće, ali neće gazit i negirat veliku većinu NAS KOJI SMO U PRVOM REDU BOSANCI, vi ostali koji hoćete da bude zelembaći, crvnedaći, dodikćobanovci, čovićbobanovci budite, kovas j..., ali nećete nas DEGRADIRAT Bosanac je pripadnost regiji. Kao kod nas Ličani, Primorci, Istrijani, Gorani. Bosanac nije narodnost.
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosanac par exellance
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 12:14 |
|
|
Komšić: Između interesa države i partije biram ovo prvo. Lagumdžija: Ja biram ovo drugo, a jebe mi se za Japan... i za Bosnu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosanac par exellance
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 12:15 |
|
|
hinterland je napisao/la: Bosanac par exellance je napisao/la: zaštiti USTAVNO I ZAKONSKI RAVNOPRAVNOST BOSANACA !!!! ko želi, a ostali nek budu šta hoće, ali neće gazit i negirat veliku većinu NAS KOJI SMO U PRVOM REDU BOSANCI, vi ostali koji hoćete da bude zelembaći, crvnedaći, dodikćobanovci, čovićbobanovci budite, kovas j..., ali nećete nas DEGRADIRAT Bosanac je pripadnost regiji. Kao kod nas Ličani, Primorci, Istrijani, Gorani. Bosanac nije narodnost. za tebe ZA MENE JE NACIONALNA ODREDNICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 12:16 |
|
|
Bosanac par exellance je napisao/la: Nebula je napisao/la: Opa kolega sa klixa  Željko je idiot ali bukvalno. Čovjek je glup ko kurac i ništa ne konta pa ni taj sporazum. Njemu je neko rekao da taj sporazum nevalja i on to tako prihvatio jer sam nije sposoban pročitati sporazum sa razumjevanjem. A izgleda da ni ti ne umiješ pročitati sa razumjevanjem. jadan ne bio ti veze nemaš, ko mu je to rekao ?? po sporazumu nema mjesta ZA OSTALE, ZA BOSANCE, jadan ne bio treba uvest ČETVRTOG člna predsjedništva za OSTALE, kao što je bio 7-mi član 1990 za jugoslovene, gdje je bio Ganić "jugosloven" e to neće dodikčobanovci i ćovićbobanovci, do skoro za tu su bili i crvendaći, ali sada su okrenuli ploču zarad svojih fotelja i IZDALI to načelo kontaš jadan ne bio Ponavlja se SFRJ, točno je da joj je to bila završna faza. Jugoslavenstvo prnulo tada.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hinterland
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 12:17 |
|
|
|
Bosanstvo je isto što i Jugoslavenstvo u tom političkom smislu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosanac par exellance
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 12:18 |
|
|
Nebula je napisao/la: Bosanac par exellance je napisao/la: jadan ne bio ti veze nemaš, ko mu je to rekao ?? po sporazumu nema mjesta ZA OSTALE, ZA BOSANCE, jadan ne bio treba uvest ČETVRTOG člna predsjedništva za OSTALE, kao što je bio 7-mi član 1990 za jugoslovene, gdje je bio Ganić "jugosloven" e to neće dodikčobanovci i ćovićbobanovci, do skoro za tu su bili i crvendaći, ali sada su okrenuli ploču zarad svojih fotelja i IZDALI to načelo kontaš jadan ne bio Kako nema mjesta za ostale o ti veliki stručnjače? Recimo da na sljedećim izborima ubjedljivo pobjedi SDP i za člana predsjedništva postavi nekoga iz mješanog braka ko se izjašnjava kao "ostali"? Ovaj sporazum to omogućava zato nemoj dalje da se provaljuješ veseo bio. nemaš ti pojma jadan bio taj neki se MORA IZJASNITI kao jedan od konsituivnih naroda, kao što je MORAO i želja, a očigledno da je po uvjerenju bosanaca, ali da se tako izjasni ne bi mogao biti NIGDJE e upravo on se i bori za to, da se MOŽE IZJASNITI I KAO BOSANACA ILI bilo koja druga manjina i da ima ISTA PRAVA ako da se izjasnio i kao bošnjak, hrvat, srbin
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 12:18 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Bosanac par exellance je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Bošnjo dobrodošao, kako tvoje demografske karte ? Sve više plavih i crvenih područja, a sve manje zelenih ? ne znam ko su ti plavi, možemo biti samo mi, Komšićevci, BOSANCI uzinad vama crvndaćima, zelembaćima dodikčobanovcima evo najnovije najbolja ikad urađena etničko-ratna karta BHBingo.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosanac par exellance
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 12:19 |
|
|
hinterland je napisao/la: Bosanstvo je isto što i Jugoslavenstvo u tom političkom smislu. nemaš pojma izjasniti se jugosloven na popisu je bilo u NACIONALNOM smislu i takav si prihvaćan ponavljam 1990. BILO JE POSEBNO MJESTO U PREDSJEDNIŠTVU ZA OSTALE u ime ostalih bio jugosloven ganić
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daxt
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 12:20 |
|
|
Bosanac par exellance je napisao/la: Nebula je napisao/la: Kako nema mjesta za ostale o ti veliki stručnjače? Recimo da na sljedećim izborima ubjedljivo pobjedi SDP i za člana predsjedništva postavi nekoga iz mješanog braka ko se izjašnjava kao "ostali"? Ovaj sporazum to omogućava zato nemoj dalje da se provaljuješ veseo bio.
nemaš ti pojma jadan bio taj neki se MORA IZJASNITI kao jedan od konsituivnih naroda, kao što je MORAO i želja, a očigledno da je po uvjerenju bosanaca, ali da se tako izjasni ne bi mogao biti NIGDJE e upravo on se i bori za to, da se MOŽE IZJASNITI I KAO BOSANACA ILI bilo koja druga manjina i da ima ISTA PRAVA ako da se izjasnio i kao bošnjak, hrvat, srbin izjasnices se na popisu kao bosanac?
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 12:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Bosanac par exellance je napisao/la: hinterland je napisao/la: Bosanstvo je isto što i Jugoslavenstvo u tom političkom smislu. nemaš pojma izjasniti se jugosloven na popisu je bilo u NACIONALNOM smislu i takav si prihvaćan ponavljam 1990. BILO JE POSEBNO MJESTO U PREDSJEDNIŠTVU ZA OSTALE u ime ostalih bio jugosloven ganić Ganić je najbolji argument zašto mjesto za "Ostale" nikada neće proći.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 12:23 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39461 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ma to su "Bosanci" ala Jugoslaveni poput Dobrice Ćosića: Citat: Ja sam bio iskreni Jugoslaven.Ja nikad nisam rekao "Srbin",nego najprije kažem "Ja sam Jugoslaven", pa tek onda Srbin, sve do pojave hrvatskog separatizima i šovinizma.
Isti stil, ista priča, i ista (je) bi bila podrška nekom klanju "separatista", "fašista" i "šovinista". A to su svi koji ne žele nasjest na hegemoniju pod krinkom bosanstva. Isto bi ti "dobri Bosanci", kad bi se okrenuli demografski trendovi, pokušali uzet "kolko more", jednako kao i Srbi, ista je to škola.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosanac par exellance
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 12:24 |
|
|
daxt je napisao/la: Bosanac par exellance je napisao/la: nemaš ti pojma jadan bio taj neki se MORA IZJASNITI kao jedan od konsituivnih naroda, kao što je MORAO i želja, a očigledno da je po uvjerenju bosanaca, ali da se tako izjasni ne bi mogao biti NIGDJE e upravo on se i bori za to, da se MOŽE IZJASNITI I KAO BOSANACA ILI bilo koja druga manjina i da ima ISTA PRAVA ako da se izjasnio i kao bošnjak, hrvat, srbin izjasnices se na popisu kao bosanac? ako se izbori ravnopravnost kao što je bila jugoslovena po onom popisu da ne budu MANJINA,nego da postanu konstitutivni
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 12:25 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 15:12 Postovi: 10049 Lokacija: since 1878
|
Bosanac par exellance je napisao/la: nemaš ti pojma jadan bio taj neki se MORA IZJASNITI kao jedan od konsituivnih naroda, kao što je MORAO i želja, a očigledno da je po uvjerenju bosanaca, ali da se tako izjasni ne bi mogao biti NIGDJE e upravo on se i bori za to, da se MOŽE IZJASNITI I KAO BOSANACA ILI bilo koja druga manjina i da ima ISTA PRAVA ako da se izjasnio i kao bošnjak, hrvat, srbin  E i ja pričam sa svakakvim budalama. Bježi sa foruma idiote maloumni. Nije ovo za tebe.
_________________ Sporazumom potpisanim 1878 (1995), Austro-Ugarskoj (USA) je dato pravo da upravlja Bosnom i Hercegovinom, uz zadržavanje nominalnog osmanskog (bosanskog) suvereniteta https://demografija.blogger.ba/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosanac par exellance
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 12:25 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Bosanac par exellance je napisao/la: nemaš pojma izjasniti se jugosloven na popisu je bilo u NACIONALNOM smislu i takav si prihvaćan ponavljam 1990. BILO JE POSEBNO MJESTO U PREDSJEDNIŠTVU ZA OSTALE u ime ostalih bio jugosloven ganić Ganić je najbolji argument zašto mjesto za "Ostale" nikada neće proći. elaboriraj
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hinterland
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 12:27 |
|
|
|
Bosanac je samo krinka da se ukine status konstitutivnih naroda Srbima i Hrvatima. To Bosanac bi zapravo bio Bošnjak musliman,katolik i pravoslavac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosanac par exellance
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 12:30 |
|
|
Nebula je napisao/la: Bosanac par exellance je napisao/la: nemaš ti pojma jadan bio taj neki se MORA IZJASNITI kao jedan od konsituivnih naroda, kao što je MORAO i želja, a očigledno da je po uvjerenju bosanaca, ali da se tako izjasni ne bi mogao biti NIGDJE e upravo on se i bori za to, da se MOŽE IZJASNITI I KAO BOSANACA ILI bilo koja druga manjina i da ima ISTA PRAVA ako da se izjasnio i kao bošnjak, hrvat, srbin  E i ja pričam sa svakakvim budalama. Bježi sa foruma idiote maloumni. Nije ovo za tebe. retardu sjebani, kad sam te dokusurio u tvojim glupostima ostalo ti je samo kao i svakom hinji da kenjariš uvredama, krelac jedan debilni očigledno da si alijin ZELEMBAĆ, zabio ti babin sin Bakir koga je ZLATNI LJILJAN ŽELJA otreso ko govno
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosanac par exellance
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 12:32 |
|
|
hinterland je napisao/la: Bosanac je samo krinka da se ukine status konstitutivnih naroda Srbima i Hrvatima. To Bosanac bi zapravo bio Bošnjak musliman,katolik i pravoslavac. lupaš niko ništa ne ukida, samo se DODAJE ČETVRTA RAVNOPRAVNA KATEGORIJA BOSANAC ko voli nek izvoli, ko neće nek ostane zelembać, ćovićbobanovac, dodikčobanovac dakle POENTA-PONAVLJAM uvođenje ravnopravnog nacionalnog statusa BOSANACA
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosanac par exellance
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 12:36 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Bosanac par exellance je napisao/la: jadan ne bio ti veze nemaš, ko mu je to rekao ?? po sporazumu nema mjesta ZA OSTALE, ZA BOSANCE, jadan ne bio treba uvest ČETVRTOG člna predsjedništva za OSTALE, kao što je bio 7-mi član 1990 za jugoslovene, gdje je bio Ganić "jugosloven" e to neće dodikčobanovci i ćovićbobanovci, do skoro za tu su bili i crvendaći, ali sada su okrenuli ploču zarad svojih fotelja i IZDALI to načelo kontaš jadan ne bio Ponavlja se SFRJ, točno je da joj je to bila završna faza. Jugoslavenstvo prnulo tada. samo zato što je nestalo te države fala bogu Bosne nije niti će masa ljudi ima koji su u mješanim brakovima, djeca iz miješanih brakova, i oni koji neće ni u jedan nacionalni tabor, ali se osjeća SINOM ZEMLJE BOSNE kao moja malenkost đe ćemo mi ???
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 12:38 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39461 Lokacija: Gl. grad regije
|
Bosanac par exellance je napisao/la: hinterland je napisao/la: Bosanac je samo krinka da se ukine status konstitutivnih naroda Srbima i Hrvatima. To Bosanac bi zapravo bio Bošnjak musliman,katolik i pravoslavac. lupaš niko ništa ne ukida, samo se DODAJE ČETVRTA RAVNOPRAVNA KATEGORIJA BOSANAC ko voli nek izvoli, ko neće nek ostane zelembać, ćovićbobanovac, dodikčobanovac dakle POENTA-PONAVLJAM uvođenje ravnopravnog nacionalnog statusa BOSANACA Nemaš što uvodit. Navijaj za popis, ako bude 500k Bosanaca ko će ih moći ignorirati. Samo, prema sadašnjim izbornim pravilima bi se ti Bosanci birali iz područja gdje ih bude najviše živjelo. To bi značilo kako bi se Bošnjaci rascijepili na 2-3 dijela. Evo, nemam ništa protiv, dok god su takva izborna pravila. Samo unitarna Federacija ili BiH (jedan čovjek - jedan glas) ne dolazi u obzir, o ostalom ćemo se dogovorit. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosanac par exellance
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 12:40 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Bosanac par exellance je napisao/la: lupaš niko ništa ne ukida, samo se DODAJE ČETVRTA RAVNOPRAVNA KATEGORIJA BOSANAC ko voli nek izvoli, ko neće nek ostane zelembać, ćovićbobanovac, dodikčobanovac
dakle POENTA-PONAVLJAM uvođenje ravnopravnog nacionalnog statusa BOSANACA Nemaš što uvodit. Navijaj za popis, ako bude 500k Bosanaca ko će ih moći ignorirati. Samo, prema sadašnjim izbornim pravilima bi se ti Bosanci birali iz područja gdje ih bude najviše živjelo. To bi značilo kako bi se Bošnjaci rascijepili na 2-3 dijela. Evo, nemam ništa protiv, dok god su takva izborna pravila. Samo unitarna Federacija ili BiH (jedan čovjek - jedan glas) ne dolazi u obzir, o ostalom ćemo se dogovorit.  ništa ti ne kontaš nije stvar u brojnosti jadan ne bio šiptara je bilo u YU 2 miliona ali su bili NACIONALNA MANJINA crnogoraca nije bilo ni 500.000 ali su bili KONSTITUTIVNI NAROD kontaš jadan ne bio, MORA SE USTAVNO DONIJETI RAVNOPRAVNOST ČETVRTE KATEGORIJE BOSANACA
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 12:41 |
|
|
Bosanac par exellance je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Ponavlja se SFRJ, točno je da joj je to bila završna faza. Jugoslavenstvo prnulo tada.
samo zato što je nestalo te države fala bogu Bosne nije niti će masa ljudi ima koji su u mješanim brakovima, djeca iz miješanih brakova, i oni koji neće ni u jedan nacionalni tabor, lai se osjeća SINOM ZEMLJE BOSNE kao moja malenkost đe ćemo mi ??? gdje i uvijek, u treće zemlje, kako ih ono zovu...
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosanac par exellance
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 12:46 |
|
|
osa je napisao/la: Bosanac par exellance je napisao/la: samo zato što je nestalo te države fala bogu Bosne nije niti će masa ljudi ima koji su u mješanim brakovima, djeca iz miješanih brakova, i oni koji neće ni u jedan nacionalni tabor, lai se osjeća SINOM ZEMLJE BOSNE kao moja malenkost đe ćemo mi ??? gdje i uvijek, u treće zemlje, kako ih ono zovu... e malo si se sjebo jajane e vidiš da Komšić i mi takvi ćemo da vam plomimo zube da vidimo hoće li sad crvendaći i dalje institirat na dogovoru sa čovićbobanovcim, ugasili su ga ...na izborima u oktobru će biti sjebani do jaja CRVENA LAGUZIJINA BANDA
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Željko Komšić napustio SDP Postano: 24 srp 2012, 12:46 |
|
|
Bosanac par exellance je napisao/la: hinterland je napisao/la: Koja je ta politika Komšića? Stvoriti bosansko-hercegovački narod i uništiti ova 3? zaštiti USTAVNO I ZAKONSKI RAVNOPRAVNOST BOSANACA !!!! ko želi, a ostali nek budu šta hoće, ali neće gazit i negirat veliku većinu NAS KOJI SMO U PRVOM REDU BOSANCI, vi ostali koji hoćete da bude zelembaći, crvnedaći, dodikćobanovci, čovićbobanovci budite, kovas j..., ali nećete nas DEGRADIRAT A koliko vas KomšićBošnjakovaca ima?
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Banya, mrnjav i 85 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|