|
|
Stranica: 127/327.
|
[ 8162 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
KiM
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 13 kol 2016, 14:43 |
|
|
Zasto ste mi zakacili UPOZORENJE. Dali ste ga 1.8.2016. Trebali ste ga izbrisati 8.8.2016.
Izbrisali ste ga tek 10.8.2016. I od pre pol casa ste ga ponovo nakacili. Sta se zbiva na ovom forumsku opcilistu.
Tko je merodavan da ovaj kaos popravi. Ne zna se ni tko pije, ni tko placa, samo forumasi najebu, zbog vaseg hira i neorganiziranosti.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 18 kol 2016, 15:03 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7476 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
pitanja za moderatore na sportu: Čitate li @kolubarine postove? Hoće li mu biti uručen ban ili barem brisani postovi u kojima konstatno danima vrijeđa?
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 19 kol 2016, 14:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Imaš pravo, nisam odavno vidio sitnije duše i sportskog paćenika. Moram smisliti adekvatnu kaznu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 20 kol 2016, 08:54 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
Evo m, vratio nakon desetodenvnog odsustva zbog "potpisa ". A istovremeno, somewhere in the suburbs of Agram, dudu u svom potpisu cijeli jedan narod naziva "islamistima". Da ne govorim o osokoljenoj i razbahaçenoj srbsrbadiji na forumu koja direktno i indirektno priziva novo krvoproliće itd.
A tek Robi s svojim maliciioznim komentarima i temama.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 20 kol 2016, 09:15 |
|
|
Kmeeeee kmeeeee Morançana ti!
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 20 kol 2016, 11:46 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Evo m, vratio nakon desetodenvnog odsustva zbog "potpisa ". A istovremeno, somewhere in the suburbs of Agram, dudu u svom potpisu cijeli jedan narod naziva "islamistima". Da ne govorim o osokoljenoj i razbahaçenoj srbsrbadiji na forumu koja direktno i indirektno priziva novo krvoproliće itd.
A tek Robi s svojim maliciioznim komentarima i temama. Vi jeste islamisti ne razumem šta ti sad smeta?
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 20 kol 2016, 15:35 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Evo m, vratio nakon desetodenvnog odsustva zbog "potpisa ". A istovremeno, somewhere in the suburbs of Agram, dudu u svom potpisu cijeli jedan narod naziva "islamistima". Da ne govorim o osokoljenoj i razbahaçenoj srbsrbadiji na forumu koja direktno i indirektno priziva novo krvoproliće itd.
A tek Robi s svojim maliciioznim komentarima i temama. post999479.html#p999479Islamistički teroristi
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 20 kol 2016, 16:43 |
|
|
Gde mi je tema cetnici u juznoj Srbiji 1904 - 1918 ?
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 20 kol 2016, 16:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24087 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
KiM je napisao/la: Gde mi je tema cetnici u juznoj Srbiji 1904 - 1918 ? Pa na pdf-u chat moriš teškim temama o četnicima i to u Makedoniji.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 20 kol 2016, 16:53 |
|
|
Pogresio pdf , stavicu na povjest.
|
|
Vrh |
|
|
Inkognito
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 21 kol 2016, 14:37 |
|
|
E jbg Ministre
Dodjem,napisem 2 posta a ti mi jedan obrises
I to jos pozdrav puntaru...
Hvala za podsticaj da svratim ovde cesce
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 21 kol 2016, 16:44 |
|
|
Slobodno ga ponovi, mene zanima sto si napisa.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Inkognito
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 21 kol 2016, 20:19 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Slobodno ga ponovi, mene zanima sto si napisa. Ma,nista posebno.Pozdravio te i rekao da se opustis,da ne viri cetnik iza svakog ugla.I postavio pesmu "Zasto me mrzis sto volim Seselja" :P Pretpostavio sam,da znajuci moj opus od pre ces shvatiti zajebanciju,al covek obrisa post brze nego sto bi obrisao slinu :P
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 ruj 2016, 22:23 |
|
|
Što mi je pobrisana tema o Međugorju i Evanđelju po Vicki?
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 ruj 2016, 22:36 |
|
|
Tuta je napisao/la: Što mi je pobrisana tema o Međugorju i Evanđelju po Vicki? Ne budi bezobrazan.A tema već postoji.
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 07 ruj 2016, 21:39 |
|
|
Tko je sve moderator ? Kome treba sve da kleknem ili da se naguzim ? Kazite braco vase muzicke zelje, dobrog sam raspolozenja, ispunjavam ih. Posto vidim da me tovarite sa svih strana, dok drugi promoviraju gnusobe, gluposti, grozote. Imam dogovor sa MoS da ne valjam ono sto ga izludjuje i ono sto ne voli. Kazite ravnatelji, svi svoje zelje, da vam ih ispunim, da me ne sabotirate i ne blokirate. Mar kan prvo deli upozorenja, ovaj odmah crvene. svijet/filipini-t14376.htmlLider : KiM jedan jednodnevni ban. Ako nastaviš stalno odvlačiti diskusije na tvoje teme, razmislit ćemo o trajnom. Zdraviji je forum bez tebe. Ja sam pricao u kontekstu teme i diskusije. Treba covek imati sirinu pa shvatiti, da se na Filipinima bije bitka oko kontrole na narko trzistu. Dao sam samo paralelu i povjesnu cinjenicu oko trgovine kroz povjest. Tko to kontrolira i radi cega. Znaci ne valjam gluposti, nego nadopunjujem pricu, da bi se shvatio kontekst.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 07 ruj 2016, 22:38 |
|
|
Ko je obriso temu Re na Povjesti!!!!!!!!!??????!!! Što je nisi prebacio na chat!!!!!!
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 08 ruj 2016, 00:11 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
molim da mi se dozvoli trolanje. ako mogu drugi, što ne bih i ja? hvala.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 08 ruj 2016, 22:01 |
|
|
Samo da podsjetim cijenjenu administraciju i moderaciju na jedno od pravila:
"5. Sankcionira se šovinizam i netrpeljivost prema drugim nacionalnim, vjerskim, rasnim skupinama ili mržnja na osnovu političkog, seksualnog ili nekog drugog opredijeljenja forumaša;"
Bošnjačka pravašina Baron što "voli Hrvatsku" redovito ostavlja komentare slične ovom:
"Anti-teroristička vježba u Živinicama. Jasna poruka genocidnim veliko-srpskim teroristima i ostalim podržavateljima srpske manjine u BiH."
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 09 ruj 2016, 14:31 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7476 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
klončina i konjina @Barackobama na temi o partizanskim zločinima:
Evo ustaša opet kukaju hahaha. Stvarno ste dosadno sa svojom dodrinaškom politikom koja šteti nama HB Hrvatima.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 09 ruj 2016, 14:42 |
|
|
kiler je napisao/la: klončina i konjina @Barackobama na temi o partizanskim zločinima:
Evo ustaša opet kukaju hahaha. Stvarno ste dosadno sa svojom dodrinaškom politikom koja šteti nama HB Hrvatima. više nisu ni zabavni. samo prozirni. čekaju se da dejstvuju.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
BarackObama
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 09 ruj 2016, 15:46 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2014, 19:26 Postovi: 848 Lokacija: Hrvatska Republika Herceg-Bosna
|
kiler je napisao/la: klončina i konjina @Barackobama na temi o partizanskim zločinima:
Evo ustaša opet kukaju hahaha. Stvarno ste dosadno sa svojom dodrinaškom politikom koja šteti nama HB Hrvatima. Ne znam šta sam pogrešno rekao. HSP-ovci, Platformaši i NDH nostalgičari odjebaus od Herceg-Bosne i HB Hrvata. Nikakve koristi od vas samo štete. Eno vam Muslimana pa se s njima prisjećajte Pavelića i pljujte po Srbima skupa. Mi HB Hrvati imamo skroz druge životne ciljeve i prioritete i probleme i td itd. Čak šta više imam osjećaj da ustaški apologeti i crkva koriste sentiment i ideološku sklonost HB Hrvata za podkusurivanje s komunjarama i ostvarivanje svojih ciljeva. Da takvi pobjeđuju među HB Hrvatima imali bi mi džamiju s 4 rakete u Širokom kao "znak dobra volja prema muslimanima i dobrim starim NDH vremenima". Na otvaranju bi bili Hasanbegović, Bujanec i ustaše iz emigracije. Govor bi bio usmjeren protiv davno propale i struhle Jugoslavije i protiv Srba. To bi vam bio svijet da ta opcija ima snagu među HB Hrvatima. I sreća pa nema.
_________________ Najljepše ga je sam sebi popušit. Pogotovo ako si crnac pa ti je dovoljno dug. Štrcni sebi u vlastito grlo i najedi se.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 09 ruj 2016, 18:33 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: kiler je napisao/la: klončina i konjina @Barackobama na temi o partizanskim zločinima:
Evo ustaša opet kukaju hahaha. Stvarno ste dosadno sa svojom dodrinaškom politikom koja šteti nama HB Hrvatima. više nisu ni zabavni. samo prozirni. čekaju se da dejstvuju. Lepo vam jeste sporučijo.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 12 ruj 2016, 09:52 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: nisam lud da svakoj budali dajem prostor. kim, četnik, kolubara, tuta, barak, bbc, begovica,... od toliko pacijenata koji uništavaju bilo kakvu ozbiljnu raspravu, ti baniraš puntara. nadam se da te je barem malo sram.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 15 ruj 2016, 15:57 |
|
|
Jebala vas ova srbadija a vi njih. Dajte više, dokle ćemo više trpiti prijetnje klanjem i protjerivanjem od telektualaca poput chat nicka, blitza i kima?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|