Pridružen/a: 23 svi 2014, 03:07 Postovi: 745 Lokacija: Planet Zemlja
Eh kad se sjetim vremena u kojima se o Kreševu pričalo kao o slijepom crijevu i selendri bez perspektive u kojoj je glavna atrakcija kafić Duška Kuliša...
da je armija "oslobodila" kresevo, danas bi bio vares II
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
Pridružen/a: 15 ruj 2012, 00:31 Postovi: 1373 Lokacija: Hercegovina
Kreševo je gospodarski jedna od najjačih općina u BiH, a natalitet tamošnjih Hrvata je iznimno nizak. Rođeni Hrvati po FZS-u: 2001. - 40 2002. - 31 2003. - 30 2004. - 28 2005. - 37 2006. - 35 2007. - 35 2008. - 27 2009. - 30 2010. - 30 2011. - 25 2012. - 23 2013. - 24
U Kreševu živi oko 4 000 Hrvata po KC, a i po izborima. Općina ima uvjerljivu hrvatsku većinu, ali ako se natalitet ne popravi, a dođu Bošnjaci u potrazi za radnim mjestima, bit će problema.
Čović pravi ratne ceste i prodaje maglu da su gospodarstvene. Treba nam tvornica civilnih drones, pod hitno.
Citat:
KREŠEVO: Poslovna zona Resnik spojena s autocestom Objavljeno 22.08. - 15:13
Čović otvorio regionalni put R443a, dionica Resnik-Volujak.
Hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović svečano je otvorio jedan od najvećih poslijeratnih infrastrukturnih objekata na području općine Kreševo, regionalni put R443a, dionica Resnik-Volujak.
Ukupna vrijednost radova iznosila je oko 2.030.000 KM, a implementirali su ih Općina Kreševo i Ravnateljstvo za puteve Županije Središnja Bosna.
Projekt su financijski pomogli Vlada Županije Središnja Bosna, Vlada Republike Hrvatske, Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta, Županijsko ministarstvo gospodarstva i Općina Kreševo.
Ovim projektom Poslovna zona “Resnik” spojila se autocestom na koridoru Vc u Lepenici, općina Kiseljak./HMS/
I tako sasvim slucajno ovoga ljeta dodem u kresevo,...osim rasvjete,nisam uspio nikoga da vidim. Pomislih, da ljudi gledaju dnevnik ili neki realiti,...pa da im ne smetam odem kao sto sam i dosao. mislim ipak da je bila neka elementarna nepogoda...
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41816 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
Ne znam Robi čime se hvalite, evo bas bilo na dnevniku rtv hb, tvornicu otvaraju Ćavara i Bradara i onda ide razgovor s radnicom koja je Muslimanka. Dobila Sudeta prvi posao zahvaljujući mrskom HDZ-u i ustaškim poduzetnicima. Kladim se da su svih 30 radnika Muslimani. Bolje da ništa ne otvaraju.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.