|
|
Stranica: 8/161.
|
[ 4013 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dudu
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 ruj 2016, 06:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63107 Lokacija: DAZP HQ
|
ZGabriel je napisao/la: tebi je seljačina, meni je faca. nekako mi je moje mišljenje važnije od tvog.  Mato Kapović ti je valjda cool. Predrag Mišić, Srbin iz Vukovara, hrvatski branitelj: Citat: POŠTOVANI GOSPODINE PLENKOVIĆU Ovim putem Vam se obraćam u nadi da će te ako ništa drugo razmisliti prije bilo kakve odluke.Znam mnogi će reći da sam više dosadio pišući o ovoj temi,moram situacija je vrlo ozbiljna.Molim Vas kao budućeg predsjednika Hrvatske vlade da ozbiljno razmislite kad su u pitanju pregovori s SDSS i Miloradom Pupovcem,.Čoviekom koji nema legimitet predstavljati srpsku nacionalnu manjinu ,da bih potkrijepio svoj stav i tvrdnju ,od 140000 tisuća pripadnika srpske nac.manjine on je dobio 11 400 glasova mahom aboliranih Srba koji niti su željeli niti žele suživot,on ih koristi za svoju suludu ideologiju o ugroženim Srbima .130000 tisuća pripadnika te manjine je izišlo na izbore i dalo glas nekoj od parlamentarnih stranaka,to su oni koji daju svoj glas Vama i žele živjeti u Hrvatskoj kao jedinoj im domovini.Ako ne zbog njih razmislite o 10000 tisuća pravoslavaca koji su rame uz rame sa svima ostalim braniteljima ginuli i stvorili jedinu nam Hrvatsku.Čovjek koji laže da predstavlja srpsku nac ,manjinu nema legitimitet prilog u tom govore brojke,.Gospodine Plenkoviću vjerujem da imate toliko političke mudrosti, htio bih da razmislite prije nego donesete konačnu odluku,našu potporu imate a njega jednom za uvijek izbrišite s političke scene. H Srpski Željko Komšić. Eto on je kao hr branitelj i deklarirani pravoslavac i valjda Hrvat pravi predstavnik Srba.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 ruj 2016, 07:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43705 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Ako zamijeni Kovača (ne podnosim kako izgleda niti njegovu retoriku u vezi BiH) sa Stierom, onda se može reći da je krenuo vrlo solidno. Uostalom, dok su svi drugovi klimali glavom Karamarkiši, Stier je jedini pokazao neki osobni integritet.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 ruj 2016, 07:21 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
dudu je napisao/la: Srpski Željko Komšić. Eto on je kao hr branitelj i deklarirani pravoslavac i valjda Hrvat pravi predstavnik Srba.  uspoređuješ prodanu dušu s Peđom? usporedba s Pupovcem bi bila točnija. sve za fotelju pa makar naštetio sunarodnjacima. štoviše, zajebat ću ih gdjegod stignem a pred kamerama glumiti jednog od njih.  nije ni čudo što si se vratio posran iz Beograda. s tom pameću dobro je da se znaš obući ujutro. za one s malo višim IQ-om - nije Mišić jedini koji se protivi etnobiznisu. Citat: Protiv Pupovca sam podnio pet kaznenih prijava! Iako Dinko Cvitan prijave još uvijek drži u ladici, vjerujem da će insitucije sustava ipak na kraju reći svoje. Pupovca sam prijavio DORH-u zbog sumnji u pronevjere u Tesla banci, ali i pranja više od 3 milijuna kuna namijenjenih za socijalne programe srpskih povratnika. Pupovac je u tri godine preko bankomata dignuo milijun i 170 tisuća kuna gotovine, no u blagajničkim izvještajima vidljivo je tek 108 tisuća!
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 ruj 2016, 07:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43705 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
E jebiga, ako ne valja lik koji izgleda kao Mr. Bean, i koji je cijeli rat bio u Zagrebu, i od svojih prozvan kao "Tuđmanov Srbin", šta reći. Možda valja samo neki krajiški povratnik, Srbin na žeton, koji će potpisivati priopćenja Bujanca.
Nego, tema je Plenki the rogonja. Valjda Robi ne trolla sa ovim o Stieru, jer ako je istina, ne znam hoću li ga moći i dalje oslovljavati rogonjom.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 ruj 2016, 07:40 |
|
|
|
madam se da se šališ. doduše, od vas forumskih "stručnjaka" me više ništa ne čudi.
Plenki je lopina i pokvarenjak. ipak, nadam se da će barem nešto dobro učiniti za Hrvatsku i Hrvate.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 ruj 2016, 08:11 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: dudu je napisao/la: Srpski Željko Komšić. Eto on je kao hr branitelj i deklarirani pravoslavac i valjda Hrvat pravi predstavnik Srba.  uspoređuješ prodanu dušu s Peđom? usporedba s Pupovcem bi bila točnija. sve za fotelju pa makar naštetio sunarodnjacima. štoviše, zajebat ću ih gdjegod stignem a pred kamerama glumiti jednog od njih.  nije ni čudo što si se vratio posran iz Beograda. s tom pameću dobro je da se znaš obući ujutro. za one s malo višim IQ-om - nije Mišić jedini koji se protivi etnobiznisu. Citat: Protiv Pupovca sam podnio pet kaznenih prijava! Iako Dinko Cvitan prijave još uvijek drži u ladici, vjerujem da će insitucije sustava ipak na kraju reći svoje. Pupovca sam prijavio DORH-u zbog sumnji u pronevjere u Tesla banci, ali i pranja više od 3 milijuna kuna namijenjenih za socijalne programe srpskih povratnika. Pupovac je u tri godine preko bankomata dignuo milijun i 170 tisuća kuna gotovine, no u blagajničkim izvještajima vidljivo je tek 108 tisuća! Mišić nije nikakav predstavnik Srba, čovjek se ni ne smatra Srbinom i komparacija s Komšićem je izvrsna jer je i ovaj bio muslimanski bojovnik. Iz tvoje perspektive Mišić je divan, kao i Komšić za Muslimane, ali iz srpske perspektive Mišić je klasična izdajica.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 ruj 2016, 08:21 |
|
|
dudu je napisao/la: Mišić nije nikakav predstavnik Srba, čovjek se ni ne smatra Srbinom i komparacija s Komšićem je izvrsna jer je i ovaj bio muslimanski bojovnik. Iz tvoje perspektive Mišić je divan, kao i Komšić za Muslimane, ali iz srpske perspektive Mišić je klasična izdajica.
i onih 10.000 Srba koji su se borili za svoju domovinu Hrvatsku su izdajice? a Šljivančanin&co su valjda domoljubi? ajd nemoj više lupetati, majketi, zvučiš ko BBC.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 ruj 2016, 10:33 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: dudu je napisao/la: Mišić nije nikakav predstavnik Srba, čovjek se ni ne smatra Srbinom i komparacija s Komšićem je izvrsna jer je i ovaj bio muslimanski bojovnik. Iz tvoje perspektive Mišić je divan, kao i Komšić za Muslimane, ali iz srpske perspektive Mišić je klasična izdajica.
i onih 10.000 Srba koji su se borili za svoju domovinu Hrvatsku su izdajice? a Šljivančanin&co su valjda domoljubi? ajd nemoj više lupetati, majketi, zvučiš ko BBC. 10 tisuća Srba, 20 tisuća Bošnjaka, jebo te led ispast će da su nam oni u ratu stvorili državu. Srbi koji su se borili na hrvatskoj strani više i nisu politički Srbi, nego su asimilirani, a u krajnjem slučaju potomci će im biti i etnički asimilirani. I takvi definitivno ne predstavljaju Srbe u Hrvatskoj. Govorim o realnosti, kako stvari stoje ovdje, na ovim prostorima, ne govorim o Švedskoj. Pljeskati nekakvom Srbinu koji napada izabranog političkog predstavnika Srba i to na osnovi da je dobio samo 11 tisuća glasova je smjehotresno ako se uzme u obzir da on sam s takvim političkim stavom ne bi osvojio ni 100 glasova. Još je dodatno sve smiješno jer imaš izraziti antisrpski stav, ali evo našla si svog Srbina s kojim ćeš mahati i pričati da je dobar. Ako to nije sarajevska matrica s dobrim Hrvatima, onda ne znam šta je.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 ruj 2016, 10:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24818 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 ruj 2016, 10:44 |
|
|
dudu je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: i onih 10.000 Srba koji su se borili za svoju domovinu Hrvatsku su izdajice? a Šljivančanin&co su valjda domoljubi? ajd nemoj više lupetati, majketi, zvučiš ko BBC.
10 tisuća Srba, 20 tisuća Bošnjaka, jebo te led ispast će da su nam oni u ratu stvorili državu. Srbi koji su se borili na hrvatskoj strani više i nisu politički Srbi, nego su asimilirani, a u krajnjem slučaju potomci će im biti i etnički asimilirani. I takvi definitivno ne predstavljaju Srbe u Hrvatskoj. Govorim o realnosti, kako stvari stoje ovdje, na ovim prostorima, ne govorim o Švedskoj. Pljeskati nekakvom Srbinu koji napada izabranog političkog predstavnika Srba i to na osnovi da je dobio samo 11 tisuća glasova je smjehotresno ako se uzme u obzir da on sam s takvim političkim stavom ne bi osvojio ni 100 glasova. Još je dodatno sve smiješno jer imaš izraziti antisrpski stav, ali evo našla si svog Srbina s kojim ćeš mahati i pričati da je dobar. Ako to nije sarajevska matrica s dobrim Hrvatima, onda ne znam šta je. moj stav je antičetnički, protiv Srba nemam ništa. jebali te "ovi prostori". što fino ne kažeš region, znamo kako dišeš.  ta šupljina u tvojoj glavi nije Hrvatska, i nisu hrvatski Srbi. jok, nisu nam branitelji stvorili državu (bez obzira na nacionalnost - i da bilo je 10.000 Srba među njima) nego forumski mlatimudani koji se kruha ne znaju najest dok im se ne servira.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 ruj 2016, 10:48 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Gabriela je danas u "Knin mode".
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 ruj 2016, 10:54 |
|
|
BBC je napisao/la: Gabriela je danas u "Knin mode". ti leziljeboviću budi tih. nemoj da te ja u red dovodim.  on a lighter note - Plenki je pravi švaler. ima 10 godina mlađu ženu, neloše izgledajuću. a navodno ima i ljubavnicu. ne znam kako sve to stigne...Brisel, Ukrajina, pregovori, obitelj, pa još tatrane...dobili smo novog Batmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 ruj 2016, 10:55 |
|
|
|
Ljut sam na vas. Onako veličanstvenu pobjedu ste pretvorili umalo u poraz i samo nešto kukate. Englezi su poslije WWII slavili, fešte imali. Vi tu čekate mesiju Glasnovića da vam da nešto što vam već 20 godina nedostaje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 ruj 2016, 11:02 |
|
|
Poštedi me gluposti, tebi je svaki Srbin četnik, kao što je Srbinu svaki Hrvat ustaša, ali eto on nema ništa protiv normalnih Hrvata. Jel imaš još nekih javnih osoba koji su dobri Srbi? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 ruj 2016, 11:39 |
|
|
dudu je napisao/la: Poštedi me gluposti, tebi je svaki Srbin četnik, kao što je Srbinu svaki Hrvat ustaša, ali eto on nema ništa protiv normalnih Hrvata. Jel imaš još nekih javnih osoba koji su dobri Srbi?  ma reci ti meni šta ja mislim, ne znam bez tebe. srpski prizetko se našao lično uvređen. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 ruj 2016, 11:57 |
|
|
|
Uglavnom, zaključili smo da je Pupovac nelegitiman jer ima samo 11 tisuća glasova. Je li itko ikad čuo za neku njegovu alternativu? Bit će da je Srbima ipak dobar.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 ruj 2016, 11:59 |
|
|
pa onima koj iglasaju na manjinskoj listi izgleda je. budući da si ti stručnjak za statistike, sigurno znaš pronaći podatak koliko je Srba glasalo za tu listu. koliki je to postotak od ukupnog broja Srba u Hrvatskoj? naravno, sami su si krivi što glasaju na redovnim listama, ništa kontra toga. ali reći da on predstavlja sve Srbe je malo...preambiciozno, što bi rekao moj bivši šef. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 ruj 2016, 12:03 |
|
|
dudu je napisao/la: Poštedi me gluposti, tebi je svaki Srbin četnik, kao što je Srbinu svaki Hrvat ustaša, ali eto on nema ništa protiv normalnih Hrvata. Jel imaš još nekih javnih osoba koji su dobri Srbi?  Meni je, na primer, Franko Simatović čovek za koga bih mogao da kažem da je dobar i pošten Hrvat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 ruj 2016, 12:25 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: dudu je napisao/la: Poštedi me gluposti, tebi je svaki Srbin četnik, kao što je Srbinu svaki Hrvat ustaša, ali eto on nema ništa protiv normalnih Hrvata. Jel imaš još nekih javnih osoba koji su dobri Srbi?  Meni je, na primer, Franko Simatović čovek za koga bih mogao da kažem da je dobar i pošten Hrvat. i Sonja Biserko. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tovar
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 ruj 2016, 12:48 |
|
|
|
Pupovac uredno kod Stankovica jucer zaziva suradnju Srba i Muslimana u BiH, jer, nije ok da Dodik prica samo sa Hrvatima.
Rashrvati to nebi povezali sa time da je Pupovac Vucicev igrac koji otvara frontove protiv Hrvata kuda moze.
Rashrvati su zaduzeni stititi srpski interes, i pratitit Bujicu, svetog im Save.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tovar
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 ruj 2016, 12:51 |
|
|
|
Jesu li rashrvati jucer pratili Lucica, kako vadi mast nekakvoj Dr.Senadi iz Zagreba, nisu rashrvati pratili, bili su jos opijeni od referenduma, goli do pasa skandirajuci Dodo vojvodo, Srbija Srbija, zubima cupajuci sliku Bujanca.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tovar
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 ruj 2016, 12:57 |
|
|
|
Nego, di je onaj mali Duvnjak koji za sebe veli da je Srbin. E, moj glupane, sto te pohvali. Gluplji si nego Truta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 ruj 2016, 13:20 |
|
|
|
Čini mi se da vidim četnike na Marjanu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 ruj 2016, 13:31 |
|
|
vidi ove austrijske mlade, ne da se posolit.  VVS, nemoj da si Wurst. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 27 ruj 2016, 13:36 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: dudu je napisao/la: Poštedi me gluposti, tebi je svaki Srbin četnik, kao što je Srbinu svaki Hrvat ustaša, ali eto on nema ništa protiv normalnih Hrvata. Jel imaš još nekih javnih osoba koji su dobri Srbi?  Meni je, na primer, Franko Simatović čovek za koga bih mogao da kažem da je dobar i pošten Hrvat. Krenuo sam spomenuti Franka, ali sam odustao neželeći širiti besmislenu raspravu.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|