|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 18 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
unknown
|
Naslov: Silikoni ženi spasili život Postano: 26 vel 2010, 18:44 |
|
|
Ovo moram C/P a moj komentar je Silikoni ženi spasili život GettyImages Silikonski implantati veličine D spasili su život ženi nakon što je sumanuti ubojica iz poluautomatske puške pucao u njena prsa. Implantat joj je zaštitio vitalne organe. Lydia Carranza bila je na svom radnom mjestu, u zubarskoj ordinaciji na Beverly Hills, kada je naoružani muškarac upao unutra i počeo pucati. Naciljao je direktno u njeno srce, ali jedan od njenih implantata usporio je metak i spriječio ga da prodre do vitalnih organa. Napadač je suprug jedne od djelatnica u ordinaciji, koja je ubijena za vrijeme napada. Carranza je sjedila svega par metara dalje kada je muškarac zapucao na suprugu. ''Ona je jako sretna žena'', rekao je kirurg Ashkan Ghavami. ''Krhotine metka bile su par milimetara od njenog srca i vitalnih organa. Da nije imala implantate ne bi preživjela''. Carranza, koja je danas ima dvoje unučadi, ugradila je implantate prije par godina kako bi grudi povećala s dvojke na četvorku. http://www.net.hr/webcafe/page/2010/02/ ... tml?pos=n1
|
|
Vrh |
|
|
unknown
|
Naslov: Re: Silikoni ženi spasili život Postano: 26 vel 2010, 18:50 |
|
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Silikoni ženi spasili život Postano: 26 vel 2010, 19:12 |
|
|
sad nek netko kaze da velike grudi nisu od koristi
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
unknown
|
Naslov: Re: Silikoni ženi spasili život Postano: 26 vel 2010, 19:15 |
|
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Silikoni ženi spasili život Postano: 26 vel 2010, 19:16 |
|
|
Sta se ti kesis ko sretan!? Zamisli sebe u njenon kozi, pa stavio bi odmah dupli H za svaki slucaj!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
unknown
|
Naslov: Re: Silikoni ženi spasili život Postano: 26 vel 2010, 19:20 |
|
|
mara je napisao/la: Sta se ti kesis ko sretan!? Zamisli sebe u njenon kozi, pa stavio bi odmah dupli H za svaki slucaj! Marooo ma jok, šta ti je bona bila
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Silikoni ženi spasili život Postano: 26 vel 2010, 19:24 |
|
|
unknown je napisao/la: mara je napisao/la: Sta se ti kesis ko sretan!? Zamisli sebe u njenon kozi, pa stavio bi odmah dupli H za svaki slucaj! Marooo ma jok, šta ti je bona bila ne bi valjd jos vece, ajd ne pretjeruj dupli h je vec masa
|
|
Vrh |
|
|
unknown
|
Naslov: Re: Silikoni ženi spasili život Postano: 26 vel 2010, 19:33 |
|
|
mara je napisao/la: unknown je napisao/la: Marooo ma jok, šta ti je bona bila ne bi valjd jos vece, ajd ne pretjeruj dupli h je vec masa izbrisano*
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Silikoni ženi spasili život Postano: 26 vel 2010, 19:37 |
|
|
unknown je napisao/la: mara je napisao/la: ne bi valjd jos vece, ajd ne pretjeruj dupli h je vec masa izbrisano*
|
|
Vrh |
|
|
meridiana
|
Naslov: Re: Silikoni ženi spasili život Postano: 26 vel 2010, 19:56 |
|
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Silikoni ženi spasili život Postano: 28 vel 2010, 11:24 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
mara je napisao/la: sad nek netko kaze da velike grudi nisu od koristi Što će reći da Maruška ima velike, seoske grudi
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
unknown
|
Naslov: Re: Silikoni ženi spasili život Postano: 28 vel 2010, 22:58 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: mara je napisao/la: sad nek netko kaze da velike grudi nisu od koristi Što će reći da Maruška ima velike, seoske grudi Nemoj tako, Mara se ljuti na to
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Silikoni ženi spasili život Postano: 01 ožu 2010, 09:12 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: mara je napisao/la: sad nek netko kaze da velike grudi nisu od koristi Što će reći da Maruška ima velike, seoske grudi E seherska komunjarice, bolje i veliko pa makar i seosko, nego minijaturan a velegradski! Kazu da kod muskaraca takav kompleks izazive grdne posljedice!
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Silikoni ženi spasili život Postano: 01 ožu 2010, 09:14 |
|
|
unknown je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Što će reći da Maruška ima velike, seoske grudi Nemoj tako, Mara se ljuti na to Neka ga, takve smo davno prestali shvacat imalo ozbiljno!
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Silikoni ženi spasili život Postano: 01 ožu 2010, 12:49 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
mara je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Što će reći da Maruška ima velike, seoske grudi E seherska komunjarice, bolje i veliko pa makar i seosko, nego minijaturan a velegradski! Kazu da kod muskaraca takav kompleks izazive grdne posljedice! Uh što volim kad pričaš prljavo
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Silikoni ženi spasili život Postano: 01 ožu 2010, 15:22 |
|
|
unknown je napisao/la: Naciljao je direktno u njeno srce, ali jedan od njenih implantata usporio je metak i spriječio ga da prodre do vitalnih organa.
naravoučenje: silikonske sise probijaju tamo di ni metak ne može. u medijskom, ljubavnom i svakom drugom smislu, a nisu ni ubojite. živile sise!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Silikoni ženi spasili život Postano: 03 ožu 2010, 21:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77001 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
RajvoSa je napisao/la: mara je napisao/la: sad nek netko kaze da velike grudi nisu od koristi Što će reći da Maruška ima velike, seoske grudi Zašto me seoske grudi uvijek asociraju na sijeno i slamu?
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
kikx_sb
|
Naslov: Re: Silikoni ženi spasili život Postano: 04 ožu 2010, 00:45 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Što će reći da Maruška ima velike, seoske grudi Zašto me seoske grudi uvijek asociraju na sijeno i slamu? i valjanje u istom?
_________________ oj široki u srcu te nosim
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 18 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|