|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 16 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Navijati za reprezentaciju BiH isto je što i navijati za mudžahedine ? Postano: 08 lis 2016, 16:24 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 17:46 Postovi: 7508 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
|
"Navijati za reprezentaciju BiH isto je što i navijati za mudžahedine" reče jednom prilikom korisnik @BBC. Ja sam sasvim saglasan sa ovom konstatacijom uvaženog kolege ali vjerovatno ne misle svi tako ?
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Navijati za reprezentaciju BiH isto je što i navijati za mudžahedine ? Postano: 08 lis 2016, 16:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63938 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Navijati za BIH znači biti jadnik, životni luzer, malodušan, prepušten sudbini, a tek onda sve drugo, uključujući i mudžahedine.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Navijati za reprezentaciju BiH isto je što i navijati za mudžahedine ? Postano: 08 lis 2016, 16:52 |
|
|
dudu je napisao/la: Navijati za BIH znači biti jadnik, životni luzer, malodušan, prepušten sudbini, a tek onda sve drugo, uključujući i mudžahedine. Ziva istina, jedini kojega ja znam da navija za BiH je upravo takav, medjutim sad je naso curu pa ostaje za vidjeti sto biti u novonastalim okolnostima sa bh navijastvom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BarackObama
|
Naslov: Re: Navijati za reprezentaciju BiH isto je što i navijati za mudžahedine ? Postano: 08 lis 2016, 17:06 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2014, 18:26 Postovi: 848 Lokacija: Hrvatska Republika Herceg-Bosna
|
|
Glupa usporedba. BiH reprezentacija je jednostavno luzerska, a navijači isfrustrirani. Islam zabranjuje nogomet općenito.
_________________ Najljepše ga je sam sebi popušit. Pogotovo ako si crnac pa ti je dovoljno dug. Štrcni sebi u vlastito grlo i najedi se.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Navijati za reprezentaciju BiH isto je što i navijati za mudžahedine ? Postano: 08 lis 2016, 17:14 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
dudu je napisao/la: Navijati za BIH znači biti jadnik, životni luzer, malodušan, prepušten sudbini, a tek onda sve drugo, uključujući i mudžahedine. Što je to "navijati za bih" ? I zašto ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Navijati za reprezentaciju BiH isto je što i navijati za mudžahedine ? Postano: 08 lis 2016, 18:04 |
|
|
Meni ja drago kad bilo koja repka sa voih prostora napravi rezultat , i repku BiH ne gledam kroz islam kao što ni repku Hrvatske i Srbije ne gledam kroz katoličanstvo i pravoslavlje. Kad bi sve gledali kroz versku prizmu , onda ni ovaj foruum ne bi postojao , jer zašto bi pisao na krstaško-inkvizitorsko-ustaškom forumu , kad mogu na svom šizmatičko-četničko-đikanskom. 
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Navijati za reprezentaciju BiH isto je što i navijati za mudžahedine ? Postano: 08 lis 2016, 18:23 |
|
|
Citat: zašto bi pisao na krstaško-inkvizitorsko-ustaškom forumu , kad mogu na svom šizmatičko-četničko-đikanskom.  Zato što na četničkom ne možeš da živiš od Hrvata i Muslimana koji svaku temu iztrolaju. Ovde je bar neki red..koji uglavnom sjebu Srbi i ja kad sam pijan ili Muslimani ako ih ima više od tri na forumu. Što se tiče ovih..zmajeva..kerbera..šta su..ko još navija za to..moraš biti musliman i to pod temperaturom,da pišaš u gaće od zadovoljstva što imaš tamo neku ekipu koja igra za Bej Ha koja je šatro tvoja.Temperatura..врућица..
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Navijati za reprezentaciju BiH isto je što i navijati za mudžahedine ? Postano: 08 lis 2016, 18:33 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Citat: zašto bi pisao na krstaško-inkvizitorsko-ustaškom forumu , kad mogu na svom šizmatičko-četničko-đikanskom.  Zato što na četničkom ne možeš da živiš od Hrvata i Muslimana koji svaku temu iztrolaju. Ovde je bar neki red..koji uglavnom sjebu Srbi i ja kad sam pijan ili Muslimani ako ih ima više od tri na forumu. Što se tiče ovih..zmajeva..kerbera..šta su..ko još navija za to..moraš biti musliman i to pod temperaturom,da pišaš u gaće od zadovoljstva što imaš tamo neku ekipu koja igra za Bej Ha koja je šatro tvoja.Temperatura..врућица.. Gde to Hrvati i Muslimani istrolaju srpski forum?? , i na kojim forumima?? , na Krstarici im primera radi sledi automatski ban čim pokušaju , tako da je hb-forum jedan od najboljih jer je dozvoljeno đikanskoj i muslimanskoj bagri da trolaju , naravno do neke granice. Znam mnoge ljude kojima je BiH draga kad igra , i uopšte nisu muslići niti nešto gotive taj fazon njihovh navijača.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Navijati za reprezentaciju BiH isto je što i navijati za mudžahedine ? Postano: 08 lis 2016, 19:50 |
|
|
joe enter je napisao/la: Kačamak je napisao/la: Zato što na četničkom ne možeš da živiš od Hrvata i Muslimana koji svaku temu iztrolaju. Ovde je bar neki red..koji uglavnom sjebu Srbi i ja kad sam pijan ili Muslimani ako ih ima više od tri na forumu.
Što se tiče ovih..zmajeva..kerbera..šta su..ko još navija za to..moraš biti musliman i to pod temperaturom,da pišaš u gaće od zadovoljstva što imaš tamo neku ekipu koja igra za Bej Ha koja je šatro tvoja.Temperatura..врућица.. Gde to Hrvati i Muslimani istrolaju srpski forum?? , i na kojim forumima?? , na Krstarici im primera radi sledi automatski ban čim pokušaju , tako da je hb-forum jedan od najboljih jer je dozvoljeno đikanskoj i muslimanskoj bagri da trolaju , naravno do neke granice. Znam mnoge ljude kojima je BiH draga kad igra , i uopšte nisu muslići niti nešto gotive taj fazon njihovh navijača. Uvek si bio realan..kao naučno fantastični film.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Navijati za reprezentaciju BiH isto je što i navijati za mudžahedine ? Postano: 09 lis 2016, 10:52 |
|
|
Citat: Znam mnoge ljude kojima je BiH draga kad igra , i uopšte nisu muslići niti nešto gotive taj fazon njihovh navijača.
Mmm daaaa..i ja znam mnoge ljude koji su skloni sodomiji a nisu muslići i verovatno navijaju za repku beJ Ha eto:ti,Čeda prašak ganci,mladunče kita Čanak,bosanska keva Kitareva,čovek sa mutiranim ustima u ženski polni organ i tako te pojave..Dane kroatia...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Navijati za reprezentaciju BiH isto je što i navijati za mudžahedine ? Postano: 09 lis 2016, 10:55 |
|
|
|
Mene više recimo zanima kada će bu hu ženske reprezentacije i takmičarke početi da nose one kombinezone i marame kao njihove koleginice iz Katra?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Navijati za reprezentaciju BiH isto je što i navijati za mudžahedine ? Postano: 09 lis 2016, 11:00 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Navijati za reprezentaciju BiH isto je što i navijati za mudžahedine ? Postano: 09 lis 2016, 11:02 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Navijati za reprezentaciju BiH isto je što i navijati za mudžahedine ? Postano: 09 lis 2016, 11:05 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Navijati za reprezentaciju BiH isto je što i navijati za mudžahedine ? Postano: 09 lis 2016, 13:10 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 10:50 Postovi: 10451 Lokacija: Banja Luka
|
|
Tema vec proprana kroz hiljadu voda . Evo jos jednom , u par recenica, mog dozivljaja iste ..
Navijao bi i ja , bar ponekad za BiH ( pa jbte , navijao sam i za Island) . Ali kako , kada i nju Muslimani politizuju i uprezu da vuce za '' njihovu stvar'' ? Samim tim , ja sam u kontri , i ne smatram je svojom . Ne pratim je ,ne bas da od srece sijecem vene od dragosti , ali raduju me kada cujem da je izgubila . Ako bi neki Srbin u njoj , kojim cudom napravio dobar rezultat nastupajuci za tu rep. , smatrao bih da je to postigao njima . Znaci , boli me quraz za bilo kakvom BiH selekcijim . Kao sto me boli quraz , ako neko iz Srbije za nju navija . Oni su u mnogo komfornijoj poziciji od nas , ovdje se o nasoj kozi radi .
Inace , mislim da su ovdasnji i crnogorski Srbi , ''armatura'' sportskih uspijeha Srbije . Slicno je i sa ovdasnjim Hrvatima i HR . Dakle , nije da nemamo za koga navijati.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Navijati za reprezentaciju BiH isto je što i navijati za mudžahedine ? Postano: 10 lis 2016, 20:38 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
|
Ponestalo šuplji i floskuletina pa reciklirate stare?
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 16 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|