|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 20 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Kačamak
|
|
Naslov: НАУЧНИЦИ ЗБУЊЕНИ: Откривени древни словенски храмови у Америци Postano: 13 lis 2016, 16:33 |
|
|
У Америци су откривени древни храмови за које научници сматрају да су намерно уништавани почетком двадесетог века. Један од храмова је откривен на плажи Брајтон (Њујорк), а други у Калифорнији на сат времена вожње од познате ''Силиконске долине''. У Америци су откривени древни храмови за које научници сматрају да су намерно уништавани почетком двадесетог века. Један од храмова је откривен на плажи Брајтон (Њујорк), а други у Калифорнији на сат времена вожње од познате “Силиконске долине“. Текстови који су уклесани у стене су на ћирилици и по свему судећи представљају словенска божанства. На артефактима су пронађени читљиви натписи: МИР ЯРА, РУСЬ ЯРА, РОД, ХРАМ ЯРА, МАГ ЯРА итд. О чему се тачно ради још нико са сигурношћу не може да тврди, али сличност са словенским идолима је очигледна. Погледајте фото галерију и видео записе који следе:
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: НАУЧНИЦИ ЗБУЊЕНИ: Откривени древни словенски храмови у Америци Postano: 13 lis 2016, 16:34 |
|
|
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: НАУЧНИЦИ ЗБУЊЕНИ: Откривени древни словенски храмови у Америци Postano: 13 lis 2016, 16:36 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: НАУЧНИЦИ ЗБУЊЕНИ: Откривени древни словенски храмови у Америци Postano: 13 lis 2016, 16:37 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: НАУЧНИЦИ ЗБУЊЕНИ: Откривени древни словенски храмови у Америци Postano: 13 lis 2016, 16:38 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: НАУЧНИЦИ ЗБУЊЕНИ: Откривени древни словенски храмови у Америци Postano: 13 lis 2016, 16:39 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: НАУЧНИЦИ ЗБУЊЕНИ: Откривени древни словенски храмови у Америци Postano: 13 lis 2016, 16:40 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: НАУЧНИЦИ ЗБУЊЕНИ: Откривени древни словенски храмови у Америци Postano: 13 lis 2016, 16:52 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39274 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Da baš u Kaliforniji, ovo neki ludi Rus kleso pod utjecajem votke
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: НАУЧНИЦИ ЗБУЊЕНИ: Откривени древни словенски храмови у Америци Postano: 13 lis 2016, 16:53 |
|
|
Što ovdje piše?
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: НАУЧНИЦИ ЗБУЊЕНИ: Откривени древни словенски храмови у Америци Postano: 13 lis 2016, 16:56 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39274 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Prvi put čuo za ovo imaš kakav američki ili ruski izvor za ovo da pročitam, meni izgleda kao obična podvala, često u Americi.
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: НАУЧНИЦИ ЗБУЊЕНИ: Откривени древни словенски храмови у Америци Postano: 13 lis 2016, 16:58 |
|
|
Srbi narod najstariji. Naša je i Amerika.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: НАУЧНИЦИ ЗБУЊЕНИ: Откривени древни словенски храмови у Америци Postano: 13 lis 2016, 17:18 |
|
|
daramo je napisao/la: Prvi put čuo za ovo imaš kakav američki ili ruski izvor za ovo da pročitam, meni izgleda kao obična podvala, često u Americi. Imaš video.To je sve što imam za sada.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: НАУЧНИЦИ ЗБУЊЕНИ: Откривени древни словенски храмови у Америци Postano: 13 lis 2016, 17:20 |
|
|
KiM je napisao/la: Srbi narod najstariji. Naša je i Amerika. Mi Srbi smo samo maleni delić Slovena isto ko i Hrvati.Po tvojim merilima Amerika bi pripada Slovenima a ne Srbima.Malo se uozbilji.
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: НАУЧНИЦИ ЗБУЊЕНИ: Откривени древни словенски храмови у Америци Postano: 13 lis 2016, 17:22 |
|
|
Razumeo marsale i vojvodo i serdare. Sjo haraso.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: НАУЧНИЦИ ЗБУЊЕНИ: Откривени древни словенски храмови у Америци Postano: 13 lis 2016, 17:45 |
|
|
Ma Ameri se vole s ovim zajebavati od onih ljudskih i dinosaurskih stopa, piramida, naprednih civilizacija, vanzemaljaca pa nadalje.
Ja se taman ponadao nešto nađeno na istoku Europe a tamo pih.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: НАУЧНИЦИ ЗБУЊЕНИ: Откривени древни словенски храмови у Америци Postano: 13 lis 2016, 17:48 |
|
|
daramo je napisao/la: Ma Ameri se vole s ovim zajebavati od onih ljudskih i dinosaurskih stopa, piramida, naprednih civilizacija, vanzemaljaca pa nadalje.
Ja se taman ponadao nešto nađeno na istoku Europe a tamo pih. Ne znam Daramo.Znam tačno toliko koliko i ti.Zato sam to i postavio na forum da vide i drugi da bi dali svoje mišljenje ili eventualno dodali nešto.Ne znam.To je sve.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: НАУЧНИЦИ ЗБУЊЕНИ: Откривени древни словенски храмови у Америци Postano: 13 lis 2016, 18:23 |
|
|
Pravilne crte i rupe, ovo je rađeno modernim alatom, nigdje nikakvih američkih izvora, u rangu visočkih piramida.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: НАУЧНИЦИ ЗБУЊЕНИ: Откривени древни словенски храмови у Америци Postano: 13 lis 2016, 23:02 |
|
|
Citat: Ma Ameri se vole s ovim zajebavati od onih ljudskih i dinosaurskih stopa, piramida, naprednih civilizacija, vanzemaljaca pa nadalje. Citat: nigdje nikakvih američkih izvora, Hajde odluči.Veruješ li američkim izvorima ili ne? Ja lično ne verujem američkim izvorima i u svakom slučaju verujem više ruskim nego američkim. Što se konkretno ove teme tiče,ne znam šta bih ti rekao.Voleo bih da se ispostavi da nije prevara i da je sve to tačno iz prostog razloga jer pripadam tom narodu isto kao i ti osim ako nie misliš biti Iranac. Sa te strane mi je jedino cool. Inače postoji puno stvari u ljudskoj istoriji koje su apsolutna enigma i tek ih treba razotkriti. (Ne ne planiram da nagovaram Hrvate da se ujedinimo i napadnemo SAD i Kanadu da bi povratili svete grobove Srpskih i Hrvatskih praotaca ali da se zna.. )
|
|
Vrh |
|
|
cvv35
|
Naslov: Re: НАУЧНИЦИ ЗБУЊЕНИ: Откривени древни словенски храмови у Америци Postano: 16 lis 2016, 03:45 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2015, 23:50 Postovi: 680 Lokacija: Okupirani teritorij
|
E moj kacamak, sad kad je provaljeno da ste ti i joe enter jedan te isti pisac, "ti", ili "vi" moras da ides po mnogo dobar lekar.
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=yBEVC-YZTVU pax tibi marce evangelista meus
Non bene pro toto libertas venditur auro!
Srbi RAUS!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: НАУЧНИЦИ ЗБУЊЕНИ: Откривени древни словенски храмови у Америци Postano: 16 lis 2016, 16:17 |
|
|
Moj kačamak ne vjerujem ni jednim niti drugima, nego svoim očima, pogledaj prave crte i ove bušene rupe, moderni alat na djelu. Kao i likovi, ovo nije karakteristično za skulpture starih Slavena, ovo je premoderan prikaz likova. prava staroslavenska skulptura Poljska Pa uporedi s ovim gore.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 20 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|