|
|
Stranica: 38/48.
|
[ 1194 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 12:56 |
|
|
daramo je napisao/la: Njemačka vlada: 'Nemamo pojma što će on raditi!'  Nigel Farage has lauded Donald Trump's astonishing election victory, describing his win over Hillary Clinton as bigger than Brexit.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 12:57 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Najebali Englezi. Paničari im odvukli milijarde iz države. Doduše glupani, pametni su to nabrzinu pokupovali i sve se vraća u normalu. Netko zna, netko ne zna.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la:  "Draga prijateljice, ..... "  Camil trazi ponovno prebrojavanje. Kaze zalice se sudu u Strazburu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chubura
|
|
|
Amiđa je napisao/la: Jupiiii, sada će treći a rs će ostaviti na miru. A Bošnjaci put pod noge pa u Tursku pravo. Samo što nije. Koji ste vi paçenici.  Ono što je sigurno amidziću,ideja unitarne BiH je sahranjena,Hillari vam bila nada poslednja,to je bitno i dovoljno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 12:58 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2015, 17:38 Postovi: 1754 Lokacija: Novi Sad
|
_________________ [quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 12:59 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2015, 17:38 Postovi: 1754 Lokacija: Novi Sad
|
| Privitak/ci: |

38D3DF56-7435-428B-A2E5-8E119DDFF280_cx0_cy8_cw0_w987_r1_s_r1.jpg [ 65.01 KiB | Pogledano 1534 put/a. ]
|
_________________ [quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 13:00 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22347 Lokacija: među zvijezdama
|
Gospodine Aga, što kaže vaš prijatelj u vezi Kosova? Je li se oglasio? Hoće ispraviti makar dio vjekovnih nepravdi prema srpskom narodu? Neki dan se izvinuo za bombardovanja  što je u najavi? Vidim euforični ste zbog pobjede, pa valjda vas nešto konkretno pokreće? Neupućena sam, no nije li vam Kosovo otišlo upravo zahvaljujući njima?
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
limpus
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 13:01 |
|
|
|
Ovo što je Trump napravio je ravno čudu. Od samog početka, kada se kandidirao na republikanskim predizborima nije imao podršku nikoga. Demokrati su bili protiv njega, Republikanska stranka je bila u protiv njega u tolikoj mjeri da su mu sabotirali kampanju, MSM također. Jeidno je iza sebe imao djelomično FOX i par neznanih siteova poput breitbart-a i unatoč tom omjeru on razvali Clintonicu koja je sve to imala uz sebe.
Frajer je stvarno trijumfirao isključivo svojim radom i stvarno mislim da je Amerika dobila jednog odličnog predsjednika. I nadam se da neće zaboraviti što su mu ove pizde iz GOP-a radile. Od Bush klana do Ryana, vrijeme je da se par glava zakotrlja.
_________________ Neću NATO Hoću na te
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chubura
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 13:02 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Čestitam braći Hrvatima. HDZ uze Vareš, Donald pobijedi...pravo vas krenulo  A ne kontam šta Srbeki slave? Zar im Kosovo nije puj - pik - propalo za vrijeme republikanaca? Uglavnom uvjerena sam da će i RS i HB steći neovisnost koliko sutra. Jes' da Donald BiH ne može ni na karti naći. .no kad uspije rezultati su neizbježni. Šalu na stranu totalno mi je suludo da je za D.T ijedno žensko čeljade moglo glasati... Mada su Simpsonovi upozoravali....  Lady G. plače i protestuje ispred izbornog stožera... tridesetak mega popularnih ljudi iz kulture, filma najavili iseljenje a Kanadjani likuju. ..jer su ih Ameri vazda zezali i pravili pošalice na njihov račun. Kao šlag na tortu, pala stranica za podnošenje aplikacija za iseljenje u Kanadu : D Haos današnji Dan :) Nije Kosovo je oteto za vreme Klintona*najvaznije je da je ideja unitarne Bih sahranjena.To je nama dovoljno,ostalo mozemo sami  ostalo je proces koji ide prirodnim tokom
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 13:06 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Gospodine Aga, što kaže vaš prijatelj u vezi Kosova? Je li se oglasio? Hoće ispraviti makar dio vjekovnih nepravdi prema srpskom narodu? Neki dan se izvinuo za bombardovanja  što je u najavi? Vidim euforični ste zbog pobjede, pa valjda vas nešto konkretno pokreće? Neupućena sam, no nije li vam Kosovo otišlo upravo zahvaljujući njima? Polako, gospođice Saro. Tu nepravdu ćemo ispraviti mi a moj prijatelj mi se zakleo da se on neće mešati u to, a to je nama sasma dovoljno 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 13:09 |
|
|
MA vjerujem da možete..sami...no čemu euforija? LOL Da zna Donald da su pojedinci prenoćili na forumu isčekuuućiiii rezultate poslao bi nagradu kakav nosač aviona u vidu potpore 
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 13:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64458 Lokacija: DAZP HQ
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: MA vjerujem da možete..sami...no čemu euforija? LOL Da zna Donald da su pojedinci prenoćili na forumu isčekuuućiiii rezultate poslao bi nagradu kakav nosač aviona u vidu potpore  Gorak je taj osmijeh jutros. Tebi isto savjet, brzo u KC po novo ime, Heidi bi ti pristajalo.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
useless
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 13:12 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Šalu na stranu totalno mi je suludo da je za D.T ijedno žensko čeljade moglo glasati... Mada su Simpsonovi upozoravali....  Ljudima je očito pun kufer tih površnih fora i grijeha šta su forsirali mediji. Koji muškarac na ovom svijetu nije reka nešto za nečije sise ili slično.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 13:12 |
|
|
Reakcija gospodje Munire 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 13:13 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 13:14 |
|
|
useless je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Šalu na stranu totalno mi je suludo da je za D.T ijedno žensko čeljade moglo glasati... Mada su Simpsonovi upozoravali....  Ljudima je očito pun kufer tih površnih fora i grijeha šta su forsirali mediji. Koji muškarac na ovom svijetu nije reka nešto za nečije sise ili slično. Ma kakve sise? Lik ima par pokušaja seksualnog uznemiravanja poznatih žena, koji graniče sa pokušajem silovanja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 13:18 |
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: MA vjerujem da možete..sami...no čemu euforija? LOL Da zna Donald da su pojedinci prenoćili na forumu isčekuuućiiii rezultate poslao bi nagradu kakav nosač aviona u vidu potpore  Gorak je taj osmijeh jutros. Tebi isto savjet, brzo u KC po novo ime, Heidi bi ti pristajalo. Dobro de. ..jesam čestitala? Vareš pao? Dvadesetak prvačića bošnjačke nacionalnosti manje u odnosu na 2005, Donald izabran? Možeš biti sretan bez ujedanja? I Euforičan.. preskočićete treći entitet i patnju Do samostalnosti. ... De bolan uživaj. .ionako mi ime ne znaš 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 13:19 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10453 Lokacija: Banja Luka
|
daramo je napisao/la: Putin prvi Trumpu čestitao na pobjedi. Viktor Orban. "Kako dobre vijesti. Demokracija je još živa" Predsjednica francuske Nacionalne fronte "Čestitke novome predsjedniku Sjedinjenih Država Donaldu Trumpu i slobodnom američkom narodu" Njemačka vlada: 'Nemamo pojma što će on raditi!'  Svi evropski vazali ,ce vrlo brzo Trampu na rukoljub. Normalno da je mnogima krivo sto je Tramp pobijedio , jer su na vlast instalirani od ovih sto izgubise . Pas pocesto zavija kad mu umre gazda . Eto ,aspida Hilari nikad nece postati presjednik .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 13:20 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48174 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Gledam Clintoničin stožer same žene, pa jel ijedan muškarac ako isključimo gayeve glasao za nju? Očito su mogle tradicionalne američke žene radnika koje imaju obitelj i kojima lova ne pada s neba. Eto nek povedu i sarajevski nvo sektor poznatih ličnosti od Jasmile pa nadalje sa sobom i njima je vrijeme da pakuju kofere ionako je učinak istih jednak, od jednih i drugih narod ima baš koristi. 
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 13:23 |
|
|
Ništa se bolan neće promijeniti... ne budite blesavi. Lik ni pomoću googla BiH ne zna naći ili Srbiju. .. HR je moguće da pronadje žena je Slovenka ali in mjesta 50km od granice. @daramo ti si emancipiciRaT. .mani šovinizma. .žene nego što 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 13:29 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 13:32 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ništa se bolan neće promijeniti... ne budite blesavi. Lik ni pomoću googla BiH ne zna naći ili Srbiju. .. HR je moguće da pronadje žena je Slovenka ali in mjesta 50km od granice. @daramo ti si emancipiciRaT. .mani šovinizma. .žene nego što  Ne radi se o tome da li Trump zna gde je BiH, već da je Bill Clinton više puta rekao da je Bosna "his legacy".
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sentinel
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 13:33 |
|
|
|
Sjajan dan za Hrvate i Srbe. Sjajan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 13:33 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48174 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Ja samo kažem da u SAD-u ima i žena koje ne misle samo na svoje sise i kao će ih plastificirati nego i na djecu koje treba podići, te su očito mogle glasati za Trumpa.
Moje zapažanje je bilo da su to u stožeru bile većinom studentice, mlađe neudane žene koje gledaju samo na sebe, te ostatak lepeze onih koje ne pridonosi budućnosti Amerike koliko žene koje imaju svoju obitelj.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 13:37 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
sentinel je napisao/la: Sjajan dan za Hrvate i Srbe. Sjajan. Omere, kakve veze US izbori i svjetska geo-politika imaju sa jednim šupkom na Balkanu zvan "BiH" ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|