|
|
Stranica: 41/48.
|
[ 1196 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BahamutNS
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 15:16 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2015, 17:38 Postovi: 1757 Lokacija: Novi Sad
|
Agathonikos je napisao/la: BahamutNS je napisao/la: AHAHHAHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAA
DROLJA PRIZNALA PORAZ: cuntlary cunton čestitala Trampu na pobedi XD Ma ko je šiša, gospodine Bahamut. Ta psihički bolesna žena je zaostavština prošlosti i mesto joj je u ropotarnici povesti. moj prijatelj Mesto joj je kao i svakom psetu u kavezu Sad FBI može opet da pokrene istragu, i da joj navuku bukagije na šape I ovo na njušku obavezno, da ne laje više
Privitak/ci: |
Hannibal-Lecter-From-Silence-Lambs.JPG [ 215.23 KiB | Pogledano 901 put/a. ]
|
_________________ [quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 15:17 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
To što su muslimani i islam toliko nepopularni (da ne govorim onu tvrđu riječ) u svijetu nema veze sa Trumpom. Sami ste sebi krivi, pa vi džihadite.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 15:17 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la: plač ove sile libtarda je glazba za moje uši sad ožeži donalde, drain the swamp Yes, sad kad Donald zatvori sve rupe za izlaz kozojebačke stoke. ...sa ugroženih područja, ima tebi da ih usmjerimo direkt sa Sarajstan aerodroma. ..a uvešćemo i čarter letove za Mostar. .... po ćukama i proplancima. .. kad bukne natalitet. ..nećete znati što vas snašlo. .. Neće vam šumadijske neviste bivše konobarice biti prva liga udavača, nego Sirijke, Afganistanke, Arapkinje i sl tuta kaže da su dobre arapkinje, vjerujem mu, čini se kao njuška za takvu tematiku
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 15:18 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3534 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
chubura je napisao/la: Leeroy Jenkins je napisao/la: Ne znam zasto me smaras, tako stoje rezultati zali se onima koji su ih objavili. Rezultati su zvanicni idi pa ih pogledaj.
Netačno,upravo su objavili da je tramp dobio 0,3% više glasova,nisu rekli cifru. Decko jebeno si predosadan, imas na CNN, imas na Google cim ukucas USA elections 2016. http://edition.cnn.com/election/results/president
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
Vrh |
|
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 15:18 |
|
|
AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAAHAHAAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHA
424_1478647221-96c9b2486ab14c9e965ea57720366615dbd8d491_1478647224.jpg [ 126.44 KiB | Pogledano 1026 put/a. ]
|
_________________ [quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 15:20 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20932 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
s one strane dinare je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Yes, sad kad Donald zatvori sve rupe za izlaz kozojebačke stoke. ...sa ugroženih područja, ima tebi da ih usmjerimo direkt sa Sarajstan aerodroma. ..a uvešćemo i čarter letove za Mostar. .... po ćukama i proplancima. .. kad bukne natalitet. ..nećete znati što vas snašlo. .. Neće vam šumadijske neviste bivše konobarice biti prva liga udavača, nego Sirijke, Afganistanke, Arapkinje i sl tuta kaže da su dobre arapkinje, vjerujem mu, čini se kao njuška za takvu tematiku LOL jedva čekam da tići Hrvatići pomrče u BiH
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 15:21 |
|
|
BBC je napisao/la: Mislim da će Hillary umrijeti za najdalje 1 godinu. Kombinacija gutanja toliko tableta sa depresijom jer joj moć izmakla iz ruke je ubitačna. Do sad se mogla boriti sa tolikim medikamentima kad je ganjala moć i imala cilj. Sad bez cilja i u depresiji zadravlje ide down rapidno. Želim joj sporo crkavanje u najgorim mukama I celoj njenoj jebenoj porodici !!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 15:21 |
|
|
Sad će biti jako zanimljivo pratiti što će biti kad ga Erdogan ponizi javno. Obama je to sve redovno gutao, kao nekad mali crnci čistači cipela na kolodvoru. A poznavajući Erdogana neće odoljeti, vrlo brzo će se to dogoditi.
|
|
Vrh |
|
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 15:22 |
|
|
BBC je napisao/la: To što su muslimani i islam toliko nepopularni (da ne govorim onu tvrđu riječ) u svijetu nema veze sa Trumpom. Sami ste sebi krivi, pa vi džihadite. Tako je to kad se od knjiga samo islmska deklaracija i kurančina čitaju lololololololololollolol
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 15:22 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25832 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Kako jadna ne razumiješ, upravo to je ono što je dobro kod njega.
Pao Vareš, još Kakanj i vraćaj se u Bosnu A to za islamski lobi i negativnosti oko Klintonice ti se neki dan potencirao na chatu meni. I tvrdio da je promjena neminovna jer dolazi čitava svita republikanaca pa će se to osjetiti. .. da ti linkam? chat/iii-svjetski-rat-gdje-pre-ivjeti-a-sto-izbje-i-t14772.html?start=25Linkaj slobodno, ovo je demokracija, nije ovo još liberalna diktatura. Evo jedna fina pjesmica:
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 15:23 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3534 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la: tuta kaže da su dobre arapkinje, vjerujem mu, čini se kao njuška za takvu tematiku LOL jedva čekam da tići Hrvatići pomrče u BiH Onaj mali Ante vise nece moci precizno da locira Bosnjake.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 15:24 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20932 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Kolik je samo licemjerno. .. da čovjek koji se ženio ko arapski šejk. .ženama mladjim po četrdesetak godina od sebe. ..Bude zaštitnik nekakve mantre o braku, tradiciji, osporava pravo na abortus i sl gluposti..koje tradicionalisti poštuju. .
A u svom životu je uradio sve suprotno tome. Željko Kerum je gospodin lik, za Donalda..
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
kolubara
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 15:24 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la: plač ove sile libtarda je glazba za moje uši sad ožeži donalde, drain the swamp Yes, sad kad Donald zatvori sve rupe za izlaz kozojebačke stoke. ...sa ugroženih područja, ima tebi da ih usmjerimo direkt sa Sarajstan aerodroma. ..a uvešćemo i čarter letove za Mostar. .... po ćukama i proplancima. .. kad bukne natalitet. ..nećete znati što vas snašlo. .. Neće vam šumadijske neviste bivše konobarice biti prva liga udavača, nego Sirijke, Afganistanke, Arapkinje i sl Jok, do sad je to klintonova - obamina politika bila, sad ce se mir vratiti u siriju, a i da nece, ne dozvoljavati ulaz strogo na grnaici, bojevu municiju pa da vidimo... sta koji ***? srbi miliona izbeglica devedesetih doslo u srbiju sjatilo se , a sankcije ne mozes proviriti izvan.... pa smo ziveli tako i ovu bagru muslimansku samo docekati u uputiti nazad.... posto vise nema nikog u vasingtonu da im blagosilja dolazak sad sa tim zavrsiti.... a snjima i vas o istom trosku bi mogli doci ce i to.... :P
|
|
Vrh |
|
|
chubura
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 15:25 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: chubura je napisao/la: Netačno,upravo su objavili da je tramp dobio 0,3% više glasova,nisu rekli cifru. Decko jebeno si predosadan, imas na CNN, imas na Google cim ukucas USA elections 2016. http://edition.cnn.com/election/results/presidentovo nije konačno,stanje je drugačije sad nego malopre,a tebe nisam ništa pitao i zato odjebi.
|
|
Vrh |
|
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 15:26 |
|
|
ako hoćeš da jebeš sve od koza do dece, pređi na islam lolololloollolololooolol
[file]f9e5f542bf17[file].png [ 233.89 KiB | Pogledano 995 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 15:26 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: LOL jedva čekam da tići Hrvatići pomrče u BiH Onaj mali Ante vise nece moci precizno da locira Bosnjake. Zamisli ti Bruno Horvat iz Tomislavgrada. .. A onako tamnoput. .. u Dubravi u nekoj osnovnoj školi. .nakon užine. .. " elhamdulilah " kad izvali. .. LOL
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 15:27 |
|
|
Danas se jako pojačao broj smajlića na klislam forumu. Ne možeš to sranje više ni čitati. 30 sekundi i izgubiš volju pa klikneš da zatvoriš tab.
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 15:29 |
|
|
chubura je napisao/la: Leeroy Jenkins je napisao/la: Decko jebeno si predosadan, imas na CNN, imas na Google cim ukucas USA elections 2016. http://edition.cnn.com/election/results/presidentovo nije konačno,stanje je drugačije sad nego malopre,a tebe nisam ništa pitao i zato odjebi. Lol, pa naravno da nije konacno, zato I rekoh za sada vodi. S obzirom da si ti poceo ovu besmislenu respravu, optuzujuci mene da lazem, odjebi ti. Hvala ljepa.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 15:30 |
|
|
Bobovac je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pao Vareš, još Kakanj i vraćaj se u Bosnu A to za islamski lobi i negativnosti oko Klintonice ti se neki dan potencirao na chatu meni. I tvrdio da je promjena neminovna jer dolazi čitava svita republikanaca pa će se to osjetiti. .. da ti linkam? chat/iii-svjetski-rat-gdje-pre-ivjeti-a-sto-izbje-i-t14772.html?start=25Linkaj slobodno, ovo je demokracija, nije ovo još liberalna diktatura. Evo jedna fina pjesmica: Hebe se tebi. Tebe su Hercegovke istrenirale. .. da si postao oličenje multikulturel'. Crnkinje, azijatkinje ako krenu po azil u Bobanovu im prihvatniiii centar otvori
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 15:31 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Kolik je samo licemjerno. .. da čovjek koji se ženio ko arapski šejk. .ženama mladjim po četrdesetak godina od sebe. ..Bude zaštitnik nekakve mantre o braku, tradiciji, osporava pravo na abortus i sl gluposti..koje tradicionalisti poštuju. .
A u svom životu je uradio sve suprotno tome. Željko Kerum je gospodin lik, za Donalda.. Nije on zaštitnik mantre o braku. Umećeš stvari koje nisu uopće bile tema kampanja. Čovjek govorio protiv muslimana, ljudi vas ne vole i zato je dobio.
|
|
Vrh |
|
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 15:33 |
|
|
mudžahedinski eminem
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 15:34 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25832 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Po drugi put muslimani odlučiše. Prvu put Britanci glasovaše za Brexit zbog njih, a drugi put Američani zbog njih izabraše Trumpa. Hebo te, oni su najmoćniji na svijetu.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 15:38 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 15:41 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u SAD-u 2016. Postano: 09 stu 2016, 15:43 |
|
|
Jel bakir čestitao Trampu
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|