|
|
Stranica: 4/7.
|
[ 168 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 03:17 |
|
|
cvv35 je napisao/la: Tuta je napisao/la:
Ovo je jedan od... naj... nepovezanijih postova što sam ikad pročito.
da jer Srbi, retardacija sama po sebi, kažu, gle čuda, "ćao", meko Ć a  A bog te jebo... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 03:17 |
|
|
Tuta je napisao/la: To je zato jer sam mu ja greškom stavio kurac u usta.
A mislili ste mu prdnuti u usta? Shvatam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
cvv35
|
|
Pridružen/a: 06 pro 2015, 23:50 Postovi: 680 Lokacija: Okupirani teritorij
|
Tuta je napisao/la: cvv35 je napisao/la: Mi smo Latini i kao Slovenci poznajemo samo jedno i jedino - Č  Šteta što smo mi Dinarlije nametnuli svoj jezik u vaš alfavit. Ne seri četničino, ti bi mater rođenu prodo samo da bi mogo bit ćetnićina 
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=yBEVC-YZTVU pax tibi marce evangelista meus
Non bene pro toto libertas venditur auro!
Srbi RAUS!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
cvv35
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 03:23 |
|
|
Tuta je napisao/la: cvv35 je napisao/la: Ne seri četničino, ti bi mater rođenu prodo samo da bi mogo bit ćetnićina  Ja ne bježim od svojijeh dinarskijeh i orijentalnijeh korijena. Ja sam Hrvat i mi smo veoma srodni Srbima. Ja se Srba ne bojim. Mi i Srbi smo štokavci i govorimo jedan jezik i taj naš dinarski dijalekt nametnut je vama, pričate štokavštinu i imate Č i Ć u alfavitu. Ti si ubačeni "ćetnićki element", i jebacu te jer mogu. Proruska protuha si. Ne postoji na oviJEm prostorima nista sem Slovenci, Hrvati i Bugari. Prijem.
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=yBEVC-YZTVU pax tibi marce evangelista meus
Srbi RAUS!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 03:23 |
|
|
Ja ne bježim od svojijeh dinarskijeh i orijentalnijeh korijena. Ja sam Hrvat i mi smo veoma srodni Srbima. Ja se Srba ne bojim. Mi i Srbi smo štokavci i govorimo jedan jezik i taj naš dinarski dijalekt nametnut je vama, pričate štokavštinu i imate Č i Ć u alfavitu.
Ti si ubačeni "ćetnićki element", i jebacu te jer mogu. Proruska protuha si. Ne postoji na oviJEm prostorima nista sem Slovenci, Hrvati i Bugari. Prijem. Ne možeš ti mene jebat dok mi kurac žvačeš. Izvadi moj kurac iz usta!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 03:25 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
cvv35
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 03:25 |
|
|
Tuta je napisao/la: cvv35 je napisao/la:
Ti si ubačeni "ćetnićki element", i jebacu te jer mogu. Proruska protuha si. Ne postoji na oviJEm prostorima nista sem Slovenci, Hrvati i Bugari. Prijem.
Ne možeš ti mene jebat dok mi kurac žvačeš. Izvadi moj kurac iz usta! Napisi to uvjerljivije!! daj jos usklicnika jebote !!!!!!!!!!! Daj sto komada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Srbi RAUS!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 03:26 |
|
|
A sad se vratimo tematici 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 03:26 |
|
|
Ne možeš ti mene jebat dok mi kurac žvačeš. Izvadi moj kurac iz usta!
Napisi to uvjerljivije!! daj jos usklicnika jebote !!!!!!!!!!! Daj sto komada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Neka, žvači još malo, sad ću ja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
cvv35
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 03:28 |
|
|
Napisi to uvjerljivije!! daj jos usklicnika jebote !!!!!!!!!!! Daj sto komada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neka, žvači još malo, sad ću ja. Svi znamo da 1. lice jednine prezenta glagola žvakati glasi: žvaćem (a imperativ za 2. lice jednine: žvaći, itd), a ne: žvačem. 
Srbi RAUS!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 03:29 |
|
|
Neka, žvači još malo, sad ću ja.
Svi znamo da 1. lice jednine prezenta glagola žvakati glasi: žvaćem (a imperativ za 2. lice jednine: žvaći, itd), a ne: žvačem.  Ti možeš da žvačeš i žvaćeš, efekat je isti, kako ti drago. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
cvv35
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 03:30 |
|
|
|
Tuto nepismeni HrvaĆu krivoslavne veroispovesti, sram te i stid bilo :)=
Srbi RAUS!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 03:31 |
|
|
cvv35 je napisao/la: Tuto nepismeni HrvaĆu krivoslavne veroispovesti, sram te i stid bilo :)= Jesam to te po kosi poprsko?!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 03:31 |
|
|
cvv35 je napisao/la: Tuta je napisao/la: Izvadi moj kurac iz usta! Daj sto komada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa zar ti nije dovoljan jedan, miša mu njegovog razvratnog 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 03:32 |
|
|
Tobe jarabu... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 03:32 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: cvv35 je napisao/la:
Daj sto komada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa zar ti nije dovoljan jedan, miša mu njegovog razvratnog  Pomažite gospodine Aga, mene je zacijedio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
cvv35
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 03:33 |
|
|
Tuta je napisao/la: cvv35 je napisao/la: Tuto nepismeni HrvaĆu krivoslavne veroispovesti, sram te i stid bilo :)= Jesam to te po kosi poprsko?! pitaj Agu ako si fair, isti nam je "friz" 
Srbi RAUS!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
cvv35
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 03:34 |
|
|
seherzada_begovica je napisao/la: Tobe jarabu...   viidiiii .. jeees supeeer...
Srbi RAUS!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 03:34 |
|
|
Jesam to te po kosi poprsko?!
pitaj Agu ako si fair, isti nam je "friz"  ? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
cvv35
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 03:35 |
|
|
Tuta je napisao/la: cvv35 je napisao/la: pitaj Agu ako si fair, isti nam je "friz"  ?  Tuto dete, idi spat. Dosta te. Tebe i tvoj "ećetnićčije" 
Srbi RAUS!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 03:35 |
|
|
|
Aj, bar znam da nisi puntar... On nije bio retardiran iako je bio glup... Ali svakako nije bio retardiran.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
cvv35
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 03:36 |
|
|
Tuta je napisao/la: Aj, bar znam da nisi puntar... On nije bio retardiran iako je bio glup... Ali svakako nije bio retardiran. mislis ono kad nesto urlices u mikrofon pa siris po forunu ccccccccccc
Srbi RAUS!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 03:38 |
|
|
cvv35 je napisao/la: Tuta je napisao/la: Aj, bar znam da nisi puntar... On nije bio retardiran iako je bio glup... Ali svakako nije bio retardiran. mislis ono kad nesto urlices u mikrofon pa siris po forunu ccccccccccc Nikad ja sebe nisam snimo, to su sve uratci s YouTube gospodine cvv35. Još niste čuli moj divni glas, a spermu mi progutaste.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 03:38 |
|
|
U kmetove je uniso djavo... Sad vidjeh dje ba zapelo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
cvv35
|
Naslov: Re: Rusija nudi Srbiji konfederaciju sa CG BiH Mkd ako odjebe zapad Postano: 13 pro 2016, 03:40 |
|
|
mislis ono kad nesto urlices u mikrofon pa siris po forunu ccccccccccc
Nikad ja sebe nisam snimo, to su sve uratci s YouTube gospodine cvv35. Još niste čuli moj divni glas, a spermu mi progutaste. Mlad si pevac, jos te SrbLi k sebi zavode.
Srbi RAUS!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 40 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|