|
|
Stranica: 1/5.
|
[ 107 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Koliko vam je uspješna bila protekla godina? Postano: 27 pro 2016, 23:27 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21140 Lokacija: među zvijezdama
|
Pitanje se odnosi na sve segmente življenja od posla, preko ljubavi i zdravlja pa do (ne)ostvarenih zadatih planova. Dakle, gdje ste profitirali, a gdje podbacili?Koliko ste zadovoljni postignutim?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
PCM
|
Naslov: Re: Koliko vam je uspješna bila protekla godina? Postano: 28 pro 2016, 01:39 |
|
|
Izuzetna godina u svim segmentima. A big like.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Koliko vam je uspješna bila protekla godina? Postano: 28 pro 2016, 03:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77487 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Najbolja i najgora svih vremena.
No, zbroj je pozitivan, i to dosta iznad nule.
Ipak, pod ovu konstataciju bi morao i drugu polovicu 2015. dodati, da bi bila potpuno istinita.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koliko vam je uspješna bila protekla godina? Postano: 28 pro 2016, 07:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
3/10 za mene.
Dao bih i niže, ali ne znam kakva bi trebala izgledati 0/10 ili 1/10 godina.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Koliko vam je uspješna bila protekla godina? Postano: 28 pro 2016, 11:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60319 Lokacija: DAZP HQ
|
Na poslovnom planu 9/10, nije desetka samo zato što vjerujem da može i bolje. U svakom slučaju daleko najbolja godina za mene osobno od 2008. kad sam stupio na tržište rada. Iako, gotovo svi temelji su udareni prošle godine, ali ovo je ta koja se čekala.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
pjosip
|
Naslov: Re: Koliko vam je uspješna bila protekla godina? Postano: 28 pro 2016, 12:31 |
|
|
dudu je napisao/la: Na poslovnom planu 9/10, nije desetka samo zato što vjerujem da može i bolje. U svakom slučaju daleko najbolja godina za mene osobno od 2008. kad sam stupio na tržište rada. Iako, gotovo svi temelji su udareni prošle godine, ali ovo je ta koja se čekala. Bravo!
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Koliko vam je uspješna bila protekla godina? Postano: 28 pro 2016, 15:56 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25912 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Loša godina. Na poslovnom planu negdje 4/10 Na privatnom 2/10.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
lider30
|
Naslov: Re: Koliko vam je uspješna bila protekla godina? Postano: 28 pro 2016, 16:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24102 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Financijski zadovoljavajuća, emotivno onako.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ceha
|
Naslov: Re: Koliko vam je uspješna bila protekla godina? Postano: 28 pro 2016, 19:11 |
|
|
Prebrzo je prošla, načelno je bila jedan veliki gušt, ali kao kaj veli Dudu, uvijek se može bolje i jače ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Sljedeća bi trebala bit još bolja, pa isto 9/10 ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Heero
|
Naslov: Re: Koliko vam je uspješna bila protekla godina? Postano: 28 pro 2016, 22:50 |
|
|
nako neloša ali zasrana na kraju!
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SDB
|
Naslov: Re: Koliko vam je uspješna bila protekla godina? Postano: 28 pro 2016, 23:50 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Izuzetno, ali sve može otići u vražju mater u idućih mjesec-dva.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koliko vam je uspješna bila protekla godina? Postano: 29 pro 2016, 00:01 |
|
|
SDB je napisao/la: Izuzetno, ali sve može otići u vražju mater u idućih mjesec-dva. Nećemo to dozvoliti! Nikako! Nego, ajde što malog nema...jasno mi je. ..no gdje " veliki vodja" ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koliko vam je uspješna bila protekla godina? Postano: 29 pro 2016, 00:05 |
|
|
dudu je napisao/la: Na poslovnom planu 9/10, nije desetka samo zato što vjerujem da može i bolje. U svakom slučaju daleko najbolja godina za mene osobno od 2008. kad sam stupio na tržište rada. Iako, gotovo svi temelji su udareni prošle godine, ali ovo je ta koja se čekala. U tebi se osjeti ozbiljnost i odlučnost kao nikad prije. Ne znam koji je razlog promjene iz vječnog dječaka u odgovornu mušku i ozbiljnu osobu, ali definitivno dobro to nosiš. BRAVO. Bio si simpa a sad se na tebe može ozbiljno računati :) Ostalim čestitka ili dobre vibracije... ovisno o prolazu.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SDB
|
Naslov: Re: Koliko vam je uspješna bila protekla godina? Postano: 29 pro 2016, 00:08 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: SDB je napisao/la: Izuzetno, ali sve može otići u vražju mater u idućih mjesec-dva. Nećemo to dozvoliti! Nikako! Nego, ajde što malog nema...jasno mi je. ..no gdje " veliki vodja" ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Samo je jedan veliki vođa (Služba), a on je, silom prilika, završio u dnevnoj (visokoj) politici, mada mu to nije bilo u planu za ove izbore.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koliko vam je uspješna bila protekla godina? Postano: 29 pro 2016, 00:10 |
|
|
Nepredvidjene okolnosti. Nadam se da ste dobro?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SDB
|
Naslov: Re: Koliko vam je uspješna bila protekla godina? Postano: 29 pro 2016, 00:12 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Nepredvidjene okolnosti. Nadam se da ste dobro? Ovo s Plenkijem se za sada odlično odvija vis a vis mene osobno, mada, nikad se ne zna hoće li se sve okrenuti. To je politika. Kako je Vama bilo u 2016., gospođice emt?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koliko vam je uspješna bila protekla godina? Postano: 29 pro 2016, 00:15 |
|
|
Ja sam godinu i počela u pečalbi USA, možda je mali pominjao :) a EVO i završavam je i drugu počinjem opet samo sad u DE. Prva polovina razočaravajuća, druga i ljeto iznenadjujuće dobro.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SDB
|
Naslov: Re: Koliko vam je uspješna bila protekla godina? Postano: 29 pro 2016, 00:17 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja sam godinu i počela u pečalbi USA, možda je mali pominjao :) a EVO i završavam je i drugu počinjem opet samo sad u DE. Prva polovina razočaravajuća, druga i ljeto iznenadjujuće dobro. Mali u zadnje vrijeme previše priča o politici i sebi, no ajde, to su te godine. Mislite na poslovni segment, ili općenito?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koliko vam je uspješna bila protekla godina? Postano: 29 pro 2016, 00:20 |
|
|
Poslovni segment. Došla sam bila u USA samouvjerena u znanje engleskog. Kad. .... meni obično protokoliranje problem. Strašno. Nikad nisam više potonula čini mi se :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SDB
|
Naslov: Re: Koliko vam je uspješna bila protekla godina? Postano: 29 pro 2016, 00:31 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Poslovni segment. Došla sam bila u USA samouvjerena u znanje engleskog. Kad. .... meni obično protokoliranje problem. Strašno. Nikad nisam više potonula čini mi se :) Ma dobro, općenito se kod nas (mislim na ljude s prostora bivše Yuge) misli da, čim je netko sposoban za osnovnu konverzaciju, to automatski znači da zna engleski. Vidio sam to puno puta. Naprednija i, pogotovo, strukovna konverzacija su nešto sasvim drugo. Treba vježbati (kao nadogradnju) i to je to.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koliko vam je uspješna bila protekla godina? Postano: 29 pro 2016, 00:39 |
|
|
Upravo tako. A nama s njemačkog govornog područja u školama ne usadjuju ni da se trebamo poput skandinavaca amerikanizirati. Priznajem svi smo bili ljubomorni na njih, i zadivljeni kako su brzo uspostavili komunikaciju. Pravi evropski prestavnici i mi " švabe iz tora "...:) Jedino korisno je bilo vidjeti te oprečne osjećaje i kod Švaba prema Skandinavcima. Da nisu reagirali poput mene " zdravoseljački" pomislila bi da smo mi balkanci zakinuti negdje... no i Švabe tračaju ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) rado druge narode :))
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SDB
|
Naslov: Re: Koliko vam je uspješna bila protekla godina? Postano: 29 pro 2016, 00:43 |
|
|
Ma dobro, izvornim govornicima germanskih jezika je općenito lakše (ipak je engleski germanski jezik, uz izuzetno jake romanske segmente), a među njima pogotovo onima koji su još i usmjereni prema tome. Kad čujem ovaj engleski, sav se raznježim.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koliko vam je uspješna bila protekla godina? Postano: 29 pro 2016, 00:45 |
|
|
dobra pjesma. Uživajte. Želim vam ugodnu noć. :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SDB
|
Naslov: Re: Koliko vam je uspješna bila protekla godina? Postano: 29 pro 2016, 00:48 |
|
|
Blagodarim. Također. ![001_smile :001_smile](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/001_smile.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Koliko vam je uspješna bila protekla godina? Postano: 29 pro 2016, 00:59 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ajde, drago mi je da si preživio odlazak Karamarka. Vidjelo se davno da će letit.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|