|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
HrvatskiHajduk
|
Naslov: Jel se to netko zajebava ? Jel moj život skrivena kamera ? Postano: 06 sij 2017, 23:37 |
|
|
Ispada da je cura o kojoj sam pisao u prethodnim temama ustvari moja daljnja rodica,ali nisam siguran jeli to 100% točno pa me to sve skupa muči ! To je cura koja mi se najviše svidila od svih cura koje znam i eto 3 godine nakon šta sam je upoznao danas saznam šokantno otkriće možda smo rod !!!!! Kao da se Bog ruga sa mnom ! UŽAŠ !!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Jel se to netko zajebava ? Jel moj život skrivena kamera ? Postano: 07 sij 2017, 01:19 |
|
|
LOL ma daj Pa covjece nije ti ona rod po krvi,da napravis obiteljsko stablo begdje daleko bi ona stajala ali ti nije nista
Saznaj dali ti je rod ako ti se jako svidja,nemoj odustat ili tek tako prokockat curu!
Dali ona zna da ti se svidja,dali je vidjas,odakle je znas,jel pokusavas sta?
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
HrvatskiHajduk
|
Naslov: Re: Jel se to netko zajebava ? Jel moj život skrivena kamera ? Postano: 07 sij 2017, 01:27 |
|
|
Heero je napisao/la: LOL ma daj Pa covjece nije ti ona rod po krvi,da napravis obiteljsko stablo begdje daleko bi ona stajala ali ti nije nista
Saznaj dali ti je rod ako ti se jako svidja,nemoj odustat ili tek tako prokockat curu!
Dali ona zna da ti se svidja,dali je vidjas,odakle je znas,jel pokusavas sta? Ma nisam ja očekiva da mi je bilo kakvi rod pa makar i najdalji jer ipak je to cura sa kojom sam se moga zamislit u braku,sa dicom i da cili život provedemo skupa...pa onda moš mislit kakav mi je ovo šok ! Ne znam dali zna da mi se sviđa ne čitam ja ničije misli pa ni njene,vidio sam je zadnji put prije 3 miseca kad je lito bilo,nije bitno odakle je znam i kako smo se upoznali,kako ću pokušat kad sam u Zadru a ona studira u Zagrebu ?
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Jel se to netko zajebava ? Jel moj život skrivena kamera ? Postano: 07 sij 2017, 01:58 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7371 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Možda je tvoj život zapravo Trumanov show...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
HrvatskiHajduk
|
Naslov: Re: Jel se to netko zajebava ? Jel moj život skrivena kamera ? Postano: 07 sij 2017, 21:58 |
|
|
Znači moj čukundjed i njena čukunbaba su bili iz istog sela,istog prezimena i susjedi . Ali nisu bili brat i sestra niti bratić i sestrična ali neki rod sigurno jesu jer kažu da su u tom varošu svi rod .
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Jel se to netko zajebava ? Jel moj život skrivena kamera ? Postano: 07 sij 2017, 23:19 |
|
|
Dr.med. Heero Yuy Postovani! Vi imate 25 % DNK od svojeg djeda 12,25% od pradjeda a 5,??% od cukundjeda posto rodicu vaseg cukundjeda nemozemo uvrstiti u njegovu blizu rodbinu prema navedenim informacijama za potrebe ovog misaonog experimenta cemo pretpostavit da su dijelili 16% DNK od kojeg su vama proslijedili samo 5,??% DNK sto daje vrlo male sanse za postojanje zajednickih nasljednih materijala cukundjeda i rodice(16%) u njihovim potomcima danas a to jeste vi i navedena osoba.Stoga postovani nema nikakve sprege izmedju vas i navedene osobe u imanju zajednickih potomaka takodjer vas upucujemo na konzultacije sa nasim strucnjakom za Shizofrenu ljubavnu paranoju Dr.med. Tuta TutkoviĆ Pozdrav,vas institut za nadzor reprodukcije Bene Gesserit
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Jel se to netko zajebava ? Jel moj život skrivena kamera ? Postano: 07 sij 2017, 23:23 |
|
|
kiler je napisao/la: Možda je tvoj život zapravo Trumanov show... Gospodine kile dali se vi osjecate kao da je vas zivot Trumanov show? U kakvim ste odnosima sa vasom majkom? Kako se osjecate?
|
|
Vrh |
|
|
HrvatskiHajduk
|
Naslov: Re: Jel se to netko zajebava ? Jel moj život skrivena kamera ? Postano: 08 sij 2017, 01:35 |
|
|
Heero je napisao/la: Dr.med. Heero Yuy Postovani! Vi imate 25 % DNK od svojeg djeda 12,25% od pradjeda a 5,??% od cukundjeda posto rodicu vaseg cukundjeda nemozemo uvrstiti u njegovu blizu rodbinu prema navedenim informacijama za potrebe ovog misaonog experimenta cemo pretpostavit da su dijelili 16% DNK od kojeg su vama proslijedili samo 5,??% DNK sto daje vrlo male sanse za postojanje zajednickih nasljednih materijala cukundjeda i rodice(16%) u njihovim potomcima danas a to jeste vi i navedena osoba.Stoga postovani nema nikakve sprege izmedju vas i navedene osobe u imanju zajednickih potomaka takodjer vas upucujemo na konzultacije sa nasim strucnjakom za Shizofrenu ljubavnu paranoju Dr.med. Tuta TutkoviĆ Pozdrav,vas institut za nadzor reprodukcije Bene Gesserit Može li se onda uopće reći da smo ikakav rod pa makar i daleki ?
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Jel se to netko zajebava ? Jel moj život skrivena kamera ? Postano: 08 sij 2017, 01:59 |
|
|
Pa ono svi su ljudi daleki rod
Na stablu dojdete nesta ali bioloski nemate puno krvi hehe :) tako da je sve dobro sto se toga tice! Nije ti rod nebrini,takav dalek rod odnosno bolje "nerod" u ovako maloj zemlji zeni pola ljudi!
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|