|
|
Stranica: 13/17.
|
[ 413 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
teranova
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 10 ožu 2010, 22:18 |
|
|
Bobovac je napisao/la: unknown je napisao/la: Šta ti je šaner, evo povlačim se, neka ljudi koji znaju "rade" posao Zašto uvijek moj prirodni šarm i urođenu pristojnost prema damama pojedini ocjenjuju kao neko udvaranje? Bobovac je kulturna i nekonfliktna osoba.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 10 ožu 2010, 22:18 |
|
|
Ernani je napisao/la: Tako sam i mislio, ali ću ponesti lanac i za svoju pratilju, I'm kinda into bondage Ja ti poklonim "kuglu" i muške tigraste tangare sa zvončićem i vrećicom
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 10 ožu 2010, 22:19 |
|
|
unknown je napisao/la: mara je napisao/la: slabo za ercegovca Mare netko mi briše poruke, ne znam tko (iako sumnjam) pa stoga ispada da ti ne odgovaram na postove. a da si zaboravio poslati il si bio cestit
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 10 ožu 2010, 22:19 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Ernani je napisao/la: Tako sam i mislio, ali ću ponesti lanac i za svoju pratilju, I'm kinda into bondage Ja ti poklonim "kuglu" i muške tigraste tangare sa zvončićem i vrećicom Kompletan arlekin. Tako ga i zamišljam.
|
|
Vrh |
|
|
Ernani
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 10 ožu 2010, 22:20 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 11:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
|
teranova je napisao/la: Ernani je napisao/la: Nikad srpkinje nisu bile kuharice, što jest. Ćale mi je Cetinjanin, a oni su nadaleko poznati kulinari. Nikad čuo, inače poznam neke Crnogorce, čak vas "vole" i više nego ja. Nego jesi li odabrala haljinu, cipele, i ostale detalje, u opancima šiljkanima, šubari i jelečetu ne možeš samnom na gala večer.
Vrh |
|
|
unknown
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 10 ožu 2010, 22:21 |
|
|
Bobovac je napisao/la: unknown je napisao/la: Šta ti je šaner, evo povlačim se, neka ljudi koji znaju "rade" posao Zašto uvijek moj prirodni šarm i urođenu pristojnost prema damama pojedini ocjenjuju kao neko udvaranje?
|
|
Vrh |
|
|
unknown
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 10 ožu 2010, 22:22 |
|
|
mara je napisao/la: unknown je napisao/la: Mare netko mi briše poruke, ne znam tko (iako sumnjam) pa stoga ispada da ti ne odgovaram na postove. a da si zaboravio poslati il si bio cestit Ma može svašta biti, ne znam više na sto mjesta tipkam
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 10 ožu 2010, 22:23 |
|
|
teranova je napisao/la: unknown je napisao/la: Neki me plaše preko avatara, a možda su male mace. to ti je uvijek tako. kao što su one što drže ljepotice na avataru uvijek za klasu niže. a možda i dvije?
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
unknown
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 10 ožu 2010, 22:24 |
|
|
caporegime je napisao/la: teranova je napisao/la: Neki me plaše preko avatara, a možda su male mace. to ti je uvijek tako. kao što su one što drže ljepotice na avataru uvijek za klasu niže. a možda i dvije? Tako nekako sam joj i ja rekao, ali ona ne vjeruje te kaže da je mačka može biti da i je.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 10 ožu 2010, 22:24 |
|
|
caporegime je napisao/la: teranova je napisao/la: Neki me plaše preko avatara, a možda su male mace. to ti je uvijek tako. kao što su one što drže ljepotice na avataru uvijek za klasu niže. a možda i dvije? Ko ti je taj na slici, kruha ti?
|
|
Vrh |
|
|
Ernani
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 10 ožu 2010, 22:25 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 11:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
|
Furio iz The Sopranos, ne gledamo svi Vratiće se rode i Bela lađa.
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 10 ožu 2010, 22:27 |
|
|
teranova je napisao/la: caporegime je napisao/la: to ti je uvijek tako. kao što su one što drže ljepotice na avataru uvijek za klasu niže. a možda i dvije?
Ko ti je taj na slici, kruha ti? ja s perikom
|
|
Vrh |
|
|
unknown
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 10 ožu 2010, 22:29 |
|
|
Evo da više ne plašim ljepotice, zeko peko je bolji u ovoj prigodi.
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 10 ožu 2010, 22:30 |
|
|
unknown je napisao/la: caporegime je napisao/la: to ti je uvijek tako. kao što su one što drže ljepotice na avataru uvijek za klasu niže. a možda i dvije?
Tako nekako sam joj i ja rekao, ali ona ne vjeruje te kaže da je mačka može biti da i je. a koja to neće reći za sebe? pa i vesna škare ožbolt misli da je vanserijski komad.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 10 ožu 2010, 22:32 |
|
|
caporegime je napisao/la: unknown je napisao/la: a koja to neće reći za sebe? pa i vesna škare ožbolt misli da je vanserijski komad. Vesna Škare Ožbolt je jako šarmantna žena.
|
|
Vrh |
|
|
unknown
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 10 ožu 2010, 22:34 |
|
|
caporegime je napisao/la: a koja to neće reći za sebe?
Prava mačka to neće reći za sebe.
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 10 ožu 2010, 22:35 |
|
|
teranova je napisao/la: caporegime je napisao/la: a koja to neće reći za sebe? pa i vesna škare ožbolt misli da je vanserijski komad.
Vesna Škare Ožbolt je jako šarmantna žena. i iperit je šarmantan. ali ako u vesnici vidiš nekog sličnog sebi.....uuuuuh.
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 10 ožu 2010, 22:35 |
|
|
unknown je napisao/la: mara je napisao/la: a da si zaboravio poslati il si bio cestit Ma može svašta biti, ne znam više na sto mjesta tipkam nista multitasking kod tebe, manjak zenskih gena
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 10 ožu 2010, 22:36 |
|
|
caporegime je napisao/la: teranova je napisao/la: Vesna Škare Ožbolt je jako šarmantna žena. i iperit je šarmantan.ali ako u vesnici vidiš nekog sličnog sebi.....uuuuuh. A tek vitezit...
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 10 ožu 2010, 22:37 |
|
|
unknown je napisao/la: Evo da više ne plašim ljepotice, zeko peko je bolji u ovoj prigodi. to je sad patka kao kad zenske stave neku vrucu macu u avatar
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 10 ožu 2010, 22:39 |
|
|
teranova je napisao/la: caporegime je napisao/la: i iperit je šarmantan.
ali ako u vesnici vidiš nekog sličnog sebi.....uuuuuh.
A tek vitezit... dakle, složit ćemo se, šarm je u ovom slučaju pojam koji nije prigodan da bi se prikazala neka žena na način kako ovdje poštovani kolege to očekuju.
|
|
Vrh |
|
|
unknown
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 10 ožu 2010, 22:39 |
|
|
mara je napisao/la: unknown je napisao/la: Ma može svašta biti, ne znam više na sto mjesta tipkam nista multitasking kod tebe, manjak zenskih gena
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 10 ožu 2010, 22:41 |
|
|
unknown je napisao/la: a jesi sad sretan, neko skuzio da nisi damica
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 10 ožu 2010, 22:44 |
|
|
unknown je napisao/la: caporegime je napisao/la: a koja to neće reći za sebe?
Prava mačka to neće reći za sebe. sad si previše toga rekao brate, nečija sujeta bi mogla proraditi. zapamti, nikad ružnoj ženi nemoj reći da je ružna jer taj bijes graniči sa bijesom križarskih pastuha kad su u jednoj od prvih bitaka skužili da arapi svi jašu kobile.
|
|
Vrh |
|
|
unknown
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 10 ožu 2010, 22:44 |
|
|
mara je napisao/la: unknown je napisao/la: a jesi sad sretan, neko skuzio da nisi damica Tko zna? Mara zna, Mara zna
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|