|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 34 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
KiM
|
Naslov: Re: Gde su, šta rade- POLISARIO Postano: 28 sij 2017, 23:04 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Samo mudzi može biti interesantan nekakav nebitni sukob u zapizdini kakva je Maroko. I?!Dzenkis?!Ima li zime?Greju li kod tebe dzamiju? Lee je musliman Prijepoljac. Njima su gadni i jadni bosnjoci. Pravi Srbin čist ko marokanski hašiš 100%. Islam ga gura ka mračnim i tamnim hodnicima podzemlja i pakla. Haad.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Gde su, šta rade- POLISARIO Postano: 02 vel 2017, 00:52 |
|
|
|
Jaoj meni za Boga miloga!!! Primiše Maroko u Afričku uniju, unatoč sukobu s Polisariom... Šta doživjeh, jadna mi majka!!! Ajme ti se meni! Jaooooj!
Liroje dodavaj zašećerene vode ako Boga znaš!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Gde su, šta rade- POLISARIO Postano: 02 vel 2017, 01:05 |
|
|
Polisario kontrolira 20 sela trenutno, ali uvijek uz republikance kontra monarhista. Iako Zapadnosaharcima koji su istodobno muslimani i Hispanci budućnost u Trumpovom svijetu nije blistava  Sami Sahrawi(zapadnosaharci) nisu Arapi, garaviji su, slučni Tuarezima po kulturi. S obzirom na moja shvaćanja o samoopredijeljenju(osim Čečena, oni su mi iznimka.) smatram da zaslužuju samostalnost. Mislim da je RH povukla prizanje prije par godina, sramotan potez.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Gde su, šta rade- POLISARIO Postano: 02 vel 2017, 01:05 |
|
|
Polisario kontrolira 20 sela trenutno, ali uvijek uz republikance kontra monarhista. Iako Zapadnosaharcima koji su istodobno muslimani i Hispanci budućnost u Trumpovom svijetu nije blistava  Sami Sahrawi(zapadnosaharci) nisu Arapi, garaviji su, slučni Tuarezima po kulturi. S obzirom na moja shvaćanja o samoopredijeljenju(osim Čečena, oni su mi iznimka.) smatram da zaslužuju samostalnost. Mislim da je RH povukla prizanje prije par godina, sramotan potez.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Gde su, šta rade- POLISARIO Postano: 02 vel 2017, 14:45 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Tuta je napisao/la: Jaoj meni za Boga miloga!!! Primiše Maroko u Afričku uniju, unatoč sukobu s Polisariom... Šta doživjeh, jadna mi majka!!! Ajme ti se meni! Jaooooj!
Liroje dodavaj zašećerene vode ako Boga znaš! Viđeh, sramota.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Gde su, šta rade- POLISARIO Postano: 02 vel 2017, 14:54 |
|
|
Tuta je napisao/la: Jaoj meni za Boga miloga!!! Primiše Maroko u Afričku uniju, unatoč sukobu s Polisariom... Šta doživjeh, jadna mi majka!!! Ajme ti se meni! Jaooooj!
Liroje dodavaj zašećerene vode ako Boga znaš! Ja ti ne bih dao zašećerene vode, niti bilo čega drugog. To je zato što si ostao hladan na PJosipov apel da izrazimo zabrinutost za sudbinu dece Alepa. Ostalo je zapisano da te je bilo baš briga za decu Alepa koju su nemilosrdno ubijali zločinci Asad i Putin.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Gde su, šta rade- POLISARIO Postano: 02 vel 2017, 15:13 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
|
Koga ti podrzavaš?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Gde su, šta rade- POLISARIO Postano: 02 vel 2017, 15:32 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Gde su, šta rade- POLISARIO Postano: 02 vel 2017, 15:55 |
|
|
|
Moraš se odrediti na ovoj temi, u reali nije bitno.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|