|
|
Stranica: 2/78.
|
[ 1929 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
otkrit ću ti tajnu
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 27 sij 2017, 20:02 |
|
|
Odakle ti ova zadnja karta?
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 27 sij 2017, 20:22 |
|
|
Sa intermejla!
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
otkrit ću ti tajnu
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 02 vel 2017, 02:24 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 02 vel 2017, 11:39 |
|
|
otkrit ću ti tajnu je napisao/la: Frulica, imbex. http://www.index.hr/vijesti/clanak/kart ... 47921.aspxPo njima je iz RH iselilo 20% stanovništva, među kojima je 8% Srba koji su svi u Srbiju iselili Sve brojke preko 10% su krive, odnosno prikazuju etničke, a ne gospodarske migracije. Moguća iznimka je Irska (trbuhom za kruhom), Island (jbg. njih je malo) pa čak i Portugal (četvrtina od 10 milijuna je 2-3 milijuna, što ne bi ostavilo velikog traga u Francuskoj od 60 milijuna, a iseljavali su i u Brazil i ostale kolonije). Iako je portugal i ta cifra jako malo vjerojatna. Iz bivšeg SSSRa su Rusi povratnici, iz Bugarske Turci, iz Makedonije ima svega, a iz Rumunjske lokalni cigići.
|
|
Vrh |
|
|
otkrit ću ti tajnu
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 04 vel 2017, 03:32 |
|
|
|
Vrh |
|
|
otkrit ću ti tajnu
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 04 vel 2017, 03:36 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 04 vel 2017, 14:54 |
|
|
otkrit ću ti tajnu je napisao/la: Bilo je tu vjerojatno nekih promjena jug USKa i DVakuf su mi stvari koje vjerojatno prve upadaju u oči. Za Brčko, kaj ono nema svoju EP? A pogledaj i EP u gradiću Fojnici
|
|
Vrh |
|
|
otkrit ću ti tajnu
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 04 vel 2017, 14:57 |
|
|
Citat: Javnom preduzeću „Komunalno Brčko“ povjereno je pružanje usluga od opšteg interesa u Brčko distriktu BiH, odnosno distribucija električne energije, proizvodnja i distribucija vode, održavanje i uređenje javnih površina, te prikupljanje, odvoz i deponovanje komunalnog otpada. http://www.komunalno.ba/index.php?optio ... 93&lang=hr
|
|
Vrh |
|
|
otkrit ću ti tajnu
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 10 vel 2017, 23:58 |
|
|
Prosječna cijena cigareta u Europi izražena u poljskim zlotima (4.30 za €)
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 18 ožu 2017, 13:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60836 Lokacija: DAZP HQ
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 18 ožu 2017, 13:29 |
|
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 19 ožu 2017, 13:09 |
|
|
Beograd - Zagreb - Skoplje - Sarajevo - Ljubljana - Podgorica s 20 km visine http://pasteboard.co/KVDsb3DO8.jpg
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 19 ožu 2017, 13:29 |
|
|
Radne jedinice Pošta Srpske
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
iJozo
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 19 ožu 2017, 15:24 |
|
|
Metemma je napisao/la: Radne jedinice Pošta Srpske Ima li ovakva karta i za HT Mostar i BH Pošte? Na Wikipediji ima popis poštanskih brojeve i naznačeno je kojoj republici pripadaju. Ide u prilog tezi, bolje reći činjenici da ljudi znaju u kojoj državi žive jer im piše na računu za struju i jer znaju za koju firmu radi poštar što im pisma i pakete donosi. To su one granice tri države priznate u Daytonu i istovremeno na silu ugurane u ljevičarski projekt Varta. Nema se tu što puno izmišljati ako se ide na razdruživanje BiH. Granice su takoreći međunarodno priznate u Daytonu. Ovjerile su ih sve svjetske sile.
_________________ Djela su bitnija od rijeci.
Muslimanski SDP i Sejdo Komsic vode BiH u raspad. Njihov sam fan.
|
|
Vrh |
|
|
iJozo
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 19 ožu 2017, 15:30 |
|
|
@Ceha, ti si kartograf. Imaš li kartu prisutnosti islama u BiH?
Gdje bi muslimanska naselja bila označena, to tamnijom bojom što ih je više, gdje bi džamije bile ucrtane i vehabistički centri...? Ne muslimanski teritoriji u smislu da se farbaju planine i nenaseljena područja u zeleno. Već striktno naselja - od zadnje do prve kuće u selu, bez šuma i livada. Samo većinski muslimanska. Ako je unutar nekog zaokruženog teritorija manje od tisuću islamista onda svijetlo zeleno, ako je više onda tamnije, u stupnjevima. Znaš na što mislim.
Bilo bi zanimljivo vidjeti to. Koji dijelovi BiH imaju taj problem. Što su prave enklave. Bez gora i proplanaka.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 19 ožu 2017, 15:34 |
|
|
iJozo je napisao/la: Ima li ovakva karta i za HT Mostar i BH Pošte? Na Wikipediji ima popis poštanskih brojeve i naznačeno je kojoj republici pripadaju. Ide u prilog tezi, bolje reći činjenici da ljudi znaju u kojoj državi žive jer im piše na računu za struju i jer znaju za koju firmu radi poštar što im pisma i pakete donosi.
To su one granice tri države priznate u Daytonu i istovremeno na silu ugurane u ljevičarski projekt Varta. Nema se tu što puno izmišljati ako se ide na razdruživanje BiH. Granice su takoreći međunarodno priznate u Daytonu. Ovjerile su ih sve svjetske sile. Mi u RS nemamo problem s tim da znamo u kojoj državi živimo BH Pošta ima, na sajtu HP Mostar nisam našao.
Privitak/ci: |
bhposta.jpg [ 22.06 KiB | Pogledano 8145 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
iJozo
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 19 ožu 2017, 15:38 |
|
|
Metemma je napisao/la: iJozo je napisao/la: Ima li ovakva karta i za HT Mostar i BH Pošte? Na Wikipediji ima popis poštanskih brojeve i naznačeno je kojoj republici pripadaju. Ide u prilog tezi, bolje reći činjenici da ljudi znaju u kojoj državi žive jer im piše na računu za struju i jer znaju za koju firmu radi poštar što im pisma i pakete donosi.
To su one granice tri države priznate u Daytonu i istovremeno na silu ugurane u ljevičarski projekt Varta. Nema se tu što puno izmišljati ako se ide na razdruživanje BiH. Granice su takoreći međunarodno priznate u Daytonu. Ovjerile su ih sve svjetske sile. Mi u RS nemamo problem s tim da znamo u kojoj državi živimo BH Pošta ima, na sajtu HP Mostar nisam našao. Ova im nije točna jer na tom području ima poštanskih ureda koji pripdaju HT Mostar, ako se ne varam. Zar granice poštanskih ureda prate općinske granice?
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 19 ožu 2017, 15:54 |
|
|
Citat: iJozo je napisao/la: Mi u RS nemamo problem s tim da znamo u kojoj državi živimo BH Pošta ima, na sajtu HP Mostar nisam našao. Ova im nije točna jer na tom području ima poštanskih ureda koji pripdaju HT Mostar, ako se ne varam. Zar granice poštanskih ureda prate općinske granice? Pa vidim da gore na sjeveru granice ovih poštanskih oblasti nisu jednake granicama Federacije. U srednjoj Bosni ima ureda HT Mostar, al ne znam tačno gdje sve. Obično se poklapaju sa granicama opština, znam da je Gornji Vakuf / Uskoplje izuzetak jer ima obje pošte, ostalo je obično podijeljeno, dal po opštinama ili selima... ovo je zadatak za Ceha-mena!
|
|
Vrh |
|
|
iJozo
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 19 ožu 2017, 16:05 |
|
|
Meni ona gore njihova karta smrdi na takiju i megalomaniju preko interneta. Morao prozore otvorit. Strpali čitavu općinu Mostar u područje BH Pošte, Jajce također, a ono je isto HP Mostar. Već po tome se vidi da je muljaža. Ovo je popis poštanskih brojeva u BiH na bošnjačkoj wikipediji.
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 19 ožu 2017, 17:35 |
|
|
Evo ti jozo
|
|
Vrh |
|
|
iJozo
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 19 ožu 2017, 17:37 |
|
|
Šta je to?
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 19 ožu 2017, 17:39 |
|
|
Ceha mi je zamjerio sto sam podjelio brcko al jebiga sad ne da mi ispravljat, uglavnom zahvalite cehi na toj mapi, on mi je mentor
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 19 ožu 2017, 17:41 |
|
|
Krvi ti jozo jel ti zajebajes ili? A sta mislis sta je? Mapa naselja na marsu
|
|
Vrh |
|
|
iJozo
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 19 ožu 2017, 17:41 |
|
|
A što je točno na toj karti? Što su ti izvori i što prikazuje i na koji način?
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 19 ožu 2017, 17:45 |
|
|
Mapa federacije Zeleno musli naselja Crveno hrv naselja Srbi izbaceni iz jednadzbe jednako kao sto je srpska izbacena Plavo jezera i rijeke Crni trokuti vrhovi visih planina
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|