|
|
Stranica: 118/215.
|
[ 5358 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BahamutNS
|
Naslov: Re: Turska Postano: 17 tra 2017, 01:52 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2015, 17:38 Postovi: 1754 Lokacija: Novi Sad
|
Novi je napisao/la: Evropa pizdi, a Erdogan će bit jedva ko Tuđman, samo sa jačom oporbom. evropa jede ***, ako nastave sa lajanjem, poslaće im Erdogan još nekoliko stotina hiljada izbeglica ![biceovodobro :biceovodobro](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040s.gif)
_________________ [quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BahamutNS
|
Naslov: Re: Turska Postano: 17 tra 2017, 01:53 |
|
|
Privitak/ci: |
![c53dce627a.jpg (23.34 KiB) Pogledano 4037 put/a. c53dce627a.jpg](./download/file.php?id=7081&t=1&sid=dad5a607b4c3c69663118d5e1b510ac7)
c53dce627a.jpg [ 23.34 KiB | Pogledano 4037 put/a. ]
|
_________________ [quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Novi
|
Naslov: Re: Turska Postano: 17 tra 2017, 02:14 |
|
|
BahamutNS je napisao/la: evropa jede ***, ako nastave sa lajanjem, poslaće im Erdogan još nekoliko stotina hiljada izbeglica ![biceovodobro :biceovodobro](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040s.gif) Baš to, kad se sve uzme u obzir Turska se ustvari ponaša korektno. Mogli bi kad god hoće napravit sranje sa kojim se Evropa ne zna nositi. EU ustvari muči to što se Erdogan okreće Rusiji više od bilo kakvog uvođenja "sultanskih ovasti". Glupo su i optužbe o islamizaciji, a tek im nedavno dali dopuštenje da smiju nosit marame kakve starije žene nose po Hrvatskoj i Srbiji.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Turska Postano: 17 tra 2017, 10:28 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ah ovih Muslimani. Ratko Mladić je bio vizionar čovjek. Odmah u startu skužio protiv čega se bori.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Turska Postano: 17 tra 2017, 10:42 |
|
|
Sad ćete vidjeti sharia zakona kao na pokretnoj traci:
- Žene moraju biti "fino" obučene kao u Pakistanu. - Zapadna muzika, filmovi, "nemoral" zabranjeni. - Smrtna kazna za vrijeđanje islama i muhammada. - Zatvoreni dućani za vrijeme molitve. - Itd...itd...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Novi
|
Naslov: Re: Turska Postano: 17 tra 2017, 10:54 |
|
|
BBC je napisao/la: Ah ovih Muslimani. Ratko Mladić je bio vizionar čovjek. Odmah u startu skužio protiv čega se bori. Kada u startu? Misliš onda kad je krenuo klati Hrvate, rame uz rame sa nekim od budućih oficira Armije BiH?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Turska Postano: 17 tra 2017, 10:56 |
|
|
Nama nije mogao ništa. Niti to moramo zahvaliti UN zaštićenim enklavama.
Je, bilo je svima u to vrijeme smiješno kad je pred kamerama govorio da je Srebrenicu uzeo od Turaka. Danas ima vrlo malo Hrvata kojima je to smiješno. Vrlo malo.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
joe enter
|
Naslov: Re: Turska Postano: 17 tra 2017, 11:00 |
|
|
Većina Turaka u Evropi glasala za ovog majmuna , a on Nemačku,Holadniju,..nazvao nacistima i gadovima.
Pi odvratnog li narroda jebo ih otac očinski.
Nemci ovo trebaju iskoristiti pa lepo proterati sve , jer ako su glasali za Erdogana koji ih je nazvao gadovima i nacistima onda su oni jasno dali do znanja šta misle o Nemcima i da im je tamo jako loše , znači SIKTER u anadoliju.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Novi
|
Naslov: Re: Turska Postano: 17 tra 2017, 11:04 |
|
|
BBC je napisao/la: Nama nije mogao ništa. Niti to moramo zahvaliti UN zaštićenim enklavama. Pa cijela Hrvatska je bila zaštićena od strane unprofora. A Srbima je isto dobro došlo jer je većina ljudstva i naoružanja JNA prešlo u Bosnu. Citat: Je, bilo je svima u to vrijeme smiješno kad je pred kamerama govorio da je Srebrenicu uzeo od Turaka. Danas ima vrlo malo Hrvata kojima je to smiješno. Vrlo malo. Šta su mu Turci skrivili, da nije njiha bilo bi vrlo malo pravoslavaca u Bosni.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Novi
|
Naslov: Re: Turska Postano: 17 tra 2017, 11:07 |
|
|
joe enter je napisao/la: Većina Turaka u Evropi glasala za ovog majmuna , a on Nemačku,Holadniju,..nazvao nacistima i gadovima.
Nemci ovo trebaju iskoristiti pa lepo proterati sve , jer ako su glasali za Erdogana koji ih je nazvao gadovima i nacistima onda su oni jasno dali do znanja šta misle o Nemcima i da im je tamo jako loše , znači SIKTER u anadoliju. Ko će onda radit poslove koje fine švapske guze neće? Švabija će i pored masovnog useljavanja za par decenija imat 15 miliona ljudi manje. A Turci im dođu kao jedni od boljih imigranata.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Turska Postano: 17 tra 2017, 11:08 |
|
|
Turci, Muslimani. Nama je to sve isto.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
joe enter
|
Naslov: Re: Turska Postano: 17 tra 2017, 11:33 |
|
|
Novi je napisao/la: joe enter je napisao/la: Većina Turaka u Evropi glasala za ovog majmuna , a on Nemačku,Holadniju,..nazvao nacistima i gadovima.
Nemci ovo trebaju iskoristiti pa lepo proterati sve , jer ako su glasali za Erdogana koji ih je nazvao gadovima i nacistima onda su oni jasno dali do znanja šta misle o Nemcima i da im je tamo jako loše , znači SIKTER u anadoliju. Ko će onda radit poslove koje fine švapske guze neće? Švabija će i pored masovnog useljavanja za par decenija imat 15 miliona ljudi manje. A Turci im dođu kao jedni od boljih imigranata. Ti se očito praviš lud kad ne vidiš poentu koju sm napisao. Smradovi tamo žive a glasaju za čoveka koji je sve najgore rekao o Nemcima i Nemačkoj. Znači jasno je da će Nemaci jednom puknuti i sve raspičkarati , jer ne možeš dušmanina držati u kući koji ti želi zlo i sve najgore.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Turska Postano: 17 tra 2017, 12:10 |
|
|
Jel ovo Enter brani nekoga tko je etiketiran kao "nacist". Kakvo je vrijeme u Srbiji, pada li snijeg.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Novi
|
Naslov: Re: Turska Postano: 17 tra 2017, 12:11 |
|
|
joe enter je napisao/la: Ti se očito praviš lud kad ne vidiš poentu koju sm napisao.
Smradovi tamo žive a glasaju za čoveka koji je sve najgore rekao o Nemcima i Nemačkoj. Znači jasno je da će Nemaci jednom puknuti i sve raspičkarati , jer ne možeš dušmanina držati u kući koji ti želi zlo i sve najgore. Velik dio njih su bili protiv, a još veći dio ti izbori uopšte ne interesiraju. A ako su i bili za, to ne znači da podržavaju sve što Erdogan govori.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Turska Postano: 17 tra 2017, 12:38 |
|
|
Turska ulazi u period velikog nasilja. Ovaj put između Turaka samih.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BahamutNS
|
Naslov: Re: Turska Postano: 17 tra 2017, 12:41 |
|
|
Azerbejdžanac očekivano prvi čestitao Erdoganu, Tramp najavio posetu Turskoj ![biceovodobro :biceovodobro](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040s.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BahamutNS
|
Naslov: Re: Turska Postano: 17 tra 2017, 12:42 |
|
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BahamutNS
|
Naslov: Re: Turska Postano: 17 tra 2017, 12:43 |
|
|
BBC je napisao/la: Jel ovo Enter brani nekoga tko je etiketiran kao "nacist". Kakvo je vrijeme u Srbiji, pada li snijeg. Stigli su mu sendviči ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BahamutNS
|
Naslov: Re: Turska Postano: 17 tra 2017, 13:24 |
|
|
Novi je napisao/la: Baš to, kad se sve uzme u obzir Turska se ustvari ponaša korektno. Mogli bi kad god hoće napravit sranje sa kojim se Evropa ne zna nositi. EU ustvari muči to što se Erdogan okreće Rusiji više od bilo kakvog uvođenja "sultanskih ovasti". Glupo su i optužbe o islamizaciji, a tek im nedavno dali dopuštenje da smiju nosit marame kakve starije žene nose po Hrvatskoj i Srbiji. Kao što napisah, evropa jede ***. Dok je igrao kako su oni svirali sve je bilo ok, a sada ga nazivaju diktatorom i pljuju gde god stignu, smrdljiva, usrana, licemerna stoka ![slika](http://forum.krstarica.com/images/smilies/bljuc.gif) Ukinuo premijersku funkciju, jaka stvar, USA nema premijera pa ih opet niko ne naziva diktaturom, vraća smrtnu kaznu, da sam ja neki *** u Srbiji i ja bih je ponovo uveo (za dela kao što su pedofilija, silovanje, izdaja, teška razbojništva itd.), smanjuje broj poslanika u parlamentu / imenuje i smenjuje sudije, pa to isto politikanti u americi i evropi rade licemerna *** ![slika](http://forum.krstarica.com/images/smilies/bljuc.gif) Daleko od toga da ga branim, ali sve je jasno kada se vidi ko ga pljuje i napada ![kava :kava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a045.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BahamutNS
|
Naslov: Re: Turska Postano: 17 tra 2017, 13:31 |
|
|
PS: nemci, englezi, francuzi, holanđani, italijani, šveđani itd. su usrana, smrdljiva, licemerna, nacistička ***, gadovi i otpad od čovečanstva i sve ih treba poslati u Dahau, Buhenvald, Aušvic itd. i tuširati ih dok im nacizam ne izađe na njušku, nos, oči, uši, pičku i šupak !!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
lider30
|
Naslov: Re: Turska Postano: 17 tra 2017, 13:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24095 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
BahamutNS - malo dulji ban. Doviđenja.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
lider30
|
Naslov: Re: Turska Postano: 17 tra 2017, 13:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24095 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Rezultati referenduma - meni osobno dobar razvoj situacije.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
KiM
|
Naslov: Re: Turska Postano: 17 tra 2017, 13:53 |
|
|
Blitz je napisao/la: ![slika](http://i.hurimg.com/i/hurriyet/100/0x0/58f3d5d2eb10bb1a40126afb) Belo - da Narandzasto - ne Ovo podseca na plan zapada iz 1922 i rasparcavanja Turske, i vracanje malog Bizanta pod Grckom, uz Egej, te 4 zapadne okupacione zone.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Turska Postano: 17 tra 2017, 16:23 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39822 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Jasna mapa ovaj zapadni egejski razvijeniji dio glasao protiv. Kao i urbana područja te kurdske provincije. Unatoč propagandi i namještaljkama jasno je da dobar dio Turaka ne želi diktaturu i da žele živjeti u normalnoj državi.
Zanimljivo da domaći "gradžani" podržavaju turske seljačine, jasan dokaz o kakvoj se to bošnjačkoj građanštvini radi, provincijske Muslimani seljačine.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Turska Postano: 17 tra 2017, 16:42 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39822 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ključni su bili glasovi dijaspore: 'Oni žive demokraciju, a svojim sugrađanima u domovini žele diktaturu' Nešto slično kako razmišlja i bošnjačka dijaspora.
Na referendumu tri najveća grada Istanbul, Ankara i Izmir glasali su protiv ustavnih promjena.
Njemački lijevo orijentirani dnevnik Tageszeitung rezultat referenduma opisuje kao pobjedu provincije nad urbanim dijelom turske zajednice. Kao i u slučaju mnogih drugih useljeničkih zajednica i turska zajednica se temelji uglavnom na useljenicima iz siromašnijih i konzervativnijih dijelova Turske koji su podržali ustavne promjene. U mnogim gradovima Njemačke su nakon objavljivanja pobjede Erdoganovog tabora organizirane kolone automobila okićene turskim zastavama.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|