Vi ćete se uskoro razlikovati od Hrvata i Srba koliko i palma od bukve. Uopće ne znate komunicirati kad ste u kontaktu sa ne-muslimanima. Konstantni pokušaji laganja, varanja pripadnika druga 2 naroda. I što je najspecijalnije majmuni kakvi jeste uopće ne kužite da ste postali jako nemoralne osobe, nemoralan narod, čast rijetkim izuzecima.
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
Vas dvojca samo djecu što nemate. Blizu ste papci jedan drugog, idite na pivu ili se pomakljajte. Smoriste po forumu. Da su muško i žensko u pitanju, razumjela bi.... Ali ovako djelujete ko' homoseksualci, koji se sebi ne mogu da priznaju seksualno opredjeljenje. Mrš stoko! više.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ja Škoru volim. Moj kum je iz njegovog kraja, i stalno mu na porodičnim sjedeljkama njega puštam. A ti Hrvati iz Osjeka i okolice inače su Šokci, poput ovih tuzlanskih, od kojih mi majka porijeklom. Nošnje i običaji sliče.
Ja Škoru volim. Moj kum je iz njegovog kraja, i stalno mu na porodičnim sjedeljkama njega puštam. A ti Hrvati iz Osjeka i okolice inače su Šokci, poput ovih tuzlanskih, od kojih mi majka porijeklom. Nošnje i običaji sliče.
popila si, ocigledno je
ma dobro sve to, i nosnje, i osijek, i sta ja znam, ali ja kad vidim kako ga pucaju placemocije ko fol dok pjeva djeneralu, a nije zbog toga sto njemu pjeva, da pjeva ne znam kome, meni dodje da porodim serpu graha na wc solji
ljigav tip..izrazito ljigav
ps: kad nisi prisutna onda ti taj kum garant slusa tomsona
rmpalija je napisao/la:
SarajkaDjevojka je napisao/la:
popila si, ocigledno je
ma dobro sve to, i nosnje, i osijek, i sta ja znam, ali ja kad vidim kako ga pucaju placemocije ko fol dok pjeva djeneralu, a nije zbog toga sto njemu pjeva, da pjeva ne znam kome, meni dodje da porodim serpu graha na wc solji
ljigav tip..izrazito ljigav
ps: kad nisi prisutna onda ti taj kum garant slusa tomsona
Gotovina je
EVO da ponovim.
Zabraniše nam u AT Thompsona. A htjela sam ići
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.