|
|
Stranica: 4/7.
|
[ 158 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Remek djelo: The Putin Interviews (Oliver Stone) Postano: 19 lip 2017, 17:28 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ocati' ne piši mi trakate muka mi je. Zamisli da sam udata, vjerena ili debela, mala, brkata i masne kose. Molim te!  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Remek djelo: The Putin Interviews (Oliver Stone) Postano: 19 lip 2017, 17:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63636 Lokacija: DAZP HQ
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: od tebe su postali realniji i notorni islamisti.
taman da nas je 500 ostalo i da smo i dalje ovako dobro raspoređeni, dovoljno je da upravljamo s FBIH iz svojih kantona. doista nas ne zanima što se događa u bošnjačkim sredinama, ne znam nikog da to prati, osim BBC-a, njemu hvala na highlightovima čisto da znamo kakva je mračna atmosfera u kotlini i da nam motiv za milimetra ne opadne. Prodaj mi to u Tomislavgradu bolan, dok je vrijeme i zauzmi ćuku u Posušju ( za penziju u budućnosti ) da se ne seliš stalno. @L.J napisala sam saveznici u zagradi skupa sa Izmetbegovićem. Valjda razumiješ poentu. Kako god ih nazvala i pod znakom pitanja, valjali su ti Ameri donekle i to više i od Turaka i od kozojebaca. Sad što ti opet moždane driblinge neke izvodiš uz začin teorije zavjere, kao alibi. ..opet je tvoj problem  nema zelenima budućnosti u mom kraju, težite prema nuli, insallah.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Remek djelo: The Putin Interviews (Oliver Stone) Postano: 19 lip 2017, 17:53 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22100 Lokacija: među zvijezdama
|
Ne bi se ja kladila na tvom mjestu dudice ;) Mada mislim da bolje neki kredit uložim i kupim Minijevu kućicu u Neumu  Bara jest taj Neum, ali opet ljepši od tvojih ćuka. Tamo ćemo braću Arape naseliti inšalah u zelenilo i ono "I" izmedju B I H 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Remek djelo: The Putin Interviews (Oliver Stone) Postano: 19 lip 2017, 18:38 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Kako ste uspjeli ovako uništiti temu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Remek djelo: The Putin Interviews (Oliver Stone) Postano: 19 lip 2017, 18:56 |
|
|
Nego da se vratimo na temu, a Sarajka neka koristi privatne poruke za neke stvari. Putin! Vladimir Vladimirovič Putin! Šta reći o tom čovjeku, a da mnogi prije mene nisu rekli, što pozitivne stvari, što negativne. Ja ću se više fokusirati na pozitivne. Elem Putin je čovjek 21-og vijeka koji mnoge druge, vladare "jačih" zemalja (na neki način jačih, geografski sigurno ne) ostavlja u drugi plan kao što i njegov kolega sa druge strane planete Donald Tramp gura razne evropske fićfiriće od zemalja ili bolje rečeno zemljica. Čitava Evropa, između ta dva titana je, budimo realni, nebitna i veoma je bitna samo u formi u kojoj je nekada bila Jugoslavija (kao most i to prezaduženi most koji može da se zaduži kod MMF-a i nešto vrlo malo sitno kod Rusa dok kod Kineza no no, to je američki izvor dopa). Sa te strane i u tom pogledu, prava bitka vodiće se između Amerike i Rusije, a otkako je Tramp na vlasti u SAD, ja se nadam zdravoj konkurenciju u kojoj će se, oko Evrope, jedni i drugi takmičiti ko će više fabrika otvoriti, a što se već unazad deceniju i više i dešava samo znatno manje nego očekivano, kao i više u korist SAD-a, no i to se mijenja kako se svijet mijenja. Živio veliki vođa Vladimir Vladimirovič Putin i majka Rusija. Да здравствует Путин. Да здравствует мать России. Да здравствуют прекрасные русские женщины. Да здравствует русская земля. Да здравствует русская нация. Да здравствует прекрасная Москва. Да здравствуют русские братья. Русские и сербы братья навсегда.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Remek djelo: The Putin Interviews (Oliver Stone) Postano: 19 lip 2017, 21:46 |
|
|
|
Sporo je to. Ova je malo brža.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Remek djelo: The Putin Interviews (Oliver Stone) Postano: 19 lip 2017, 22:13 |
|
|
Gospodine Vladimire, znate li koliko Republika Srpski može stati u Rusiju? 682 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Remek djelo: The Putin Interviews (Oliver Stone) Postano: 19 lip 2017, 22:26 |
|
|
Da, Rusija je velika. Možemo svi komotno da stanemo u jedno malo predgrađe Moskve.  Pa kad čitava Evropa sparam jedne Rusije izgleda malo šta dalje reći.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Remek djelo: The Putin Interviews (Oliver Stone) Postano: 19 lip 2017, 23:58 |
|
|
dudu je napisao/la: nema zelenima budućnosti u mom kraju, težite prema nuli, insallah. 7 rođenih prošle godine, mashallah.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Remek djelo: The Putin Interviews (Oliver Stone) Postano: 25 lip 2017, 14:49 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2015, 16:38 Postovi: 1754 Lokacija: Novi Sad
|
Putin je Bog, ostali su smrtnici 
_________________ [quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Remek djelo: The Putin Interviews (Oliver Stone) Postano: 25 lip 2017, 17:53 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Jbg, obzirom da smo muslići a ova islamofobija vlada pola BiH je dobar dil, sa katoličkom manjinom u zapadnoj Hercegovini  Iako već duže vreme vidim da muslimanski mindset ide u pravom smeru (halalili RS, sve snage upinju da sjebu Hrvate i ovladaju makar federacijom), moram da priznam da sam mislio da će taj proces trajati duže. Da ne bude zabune, nije da se žalim. A i, s obzirom da je taj pravac delovanja jedini moguć, možda bi trebalo preispitati opravdanost viceva o Muji i Hasi. Shvatili su kuda mogu, a kuda ne mogu. I imaju mnogo veće šanse da to ostvare, nego što Hrvati imaju šanse da to spreče.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Remek djelo: The Putin Interviews (Oliver Stone) Postano: 26 lip 2017, 11:14 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Jbg, obzirom da smo muslići a ova islamofobija vlada pola BiH je dobar dil, sa katoličkom manjinom u zapadnoj Hercegovini  Iako već duže vreme vidim da muslimanski mindset ide u pravom smeru (halalili RS, sve snage upinju da sjebu Hrvate i ovladaju makar federacijom), moram da priznam da sam mislio da će taj proces trajati duže. Da ne bude zabune, nije da se žalim. A i, s obzirom da je taj pravac delovanja jedini moguć, možda bi trebalo preispitati opravdanost viceva o Muji i Hasi. Shvatili su kuda mogu, a kuda ne mogu. I imaju mnogo veće šanse da to ostvare, nego što Hrvati imaju šanse da to spreče. Ne razumiješ ti mentalitet ljudi u BiH. Sva tri naroda su u banani. Podjednako. Što se politike, socijalnih davanja i ekonomije tiče. Hrvati su u " prednosti" s putovnicama. Gradjani EU i katolici. Ubili se za Irske, Švabije etc. Ova prevara sa otkupom smilja u Hercegovini o kojoj se na forumu ćuti dokusuriće mnoge ljude. Bukvalno uništiti. Jer su sopstveni kapital ulupali u pripremu terena, sadnice i sadnju. A otkupna cijena visi u zraku. Nasladjivali su se po forumu bosanskim malinarima, no ovo što trese Hercegovinu mnogo je žešće i pogubnije nego one poplave i propali nasadi malinjaka. Logično je da će se ljudi iseljavati još više nakon osobne propasti. I to srednja klasa a ne hercegovački tajkuni. Nego prosječna domaćinstva koja su vinograde osrednje i starije dizali i sadili smilje. Ja se ne radujem tome, nedaj bože. Bošnjaci nemaju kuda. Medjutim, ne umišljaj da je RS neosvojiv bastion srpstva. I da je neko zaboravio Podrinje i Posavinu etc. Kad tad sve dodje na naplatu. Trenutno je najvažnije očuvati državu u granicama i nadležnosti. Skinuti degena Bakira i ne dozvoliti da udbaš Faraon zasjedne kao bošnjački član presjedništva. Održati izbore, Ljubićevu apelaciju obezvrijediti i ne usvojiti novi izborni zakon. SDS uvesti ponovno u vlast na nivou države. Osmisliti platformu sa HDZ 1990, kad bi uspjelo  I tako. Mic po mic. 60% Bošnjaka 8 - 10% Srba bosanskohercegovačkih nastrojenih i 5% Hrvata maksimum svih maksimuma je nacionalna država 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebitan lik
|
Naslov: Re: Remek djelo: The Putin Interviews (Oliver Stone) Postano: 26 lip 2017, 11:33 |
|
|
Wow... Iznenađen sam, Sarajko... posle onoliko besramnog uvlačenja Croatima i poziva na zajednički nastavak ofanzive... pa, nakon uviđanja da sa vama više nisu preterano zainteresovani da ozbiljnije sarađuju, proglašavanja istih za manjinu koja će se utopiti u zelenilo... sada napišeš nešto ovako... Konačno neki legitiman, koliko-toliko uravotežen plan sa dosta uporišta u realnosti. Svaka čast. Ja sam verovao da vam je plan da nekako iz ovog Stoca se spustite u obližnji Neum i izbijete na more a na severu nas nadjačate zauzimajući prostore duž Save - "Nebulina teorija okruženja" , basicaly... Molim te, kad si već na temi, da mi odgovoriš na ono što me interesuje a nemam koga da pitam: da li i kod vas ima ona teorija i busanje "ko je najbolji Bošnjak/Musliman" kao kod nas "najveći Srbi" (pa se svađaju Crnogorci, Hercegovci, Šumadinci itd)? Koga vi smatrate najvećim-Sandže, Trouglistance, USKistance? Unapred hvala na odgovoru 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Remek djelo: The Putin Interviews (Oliver Stone) Postano: 26 lip 2017, 11:40 |
|
|
Ne uvlačim se ja Hrvatima. Nego su mi drži zbog familijarnih relacija. Pa imam (imala sam ) veću stopu tolerancije. To je bukvalno istina. Što se tiče gradjana BiH meni su bez obzira na vjeru i geografsku pripadnost svi jednaki. Bitan mi je nacionalni cilj. Crnogorci nisu Srbi. Poznam Cetinjanina kome je to uvreda. Jbg, po tebi i Grci i Rusi su Srbende? Ili si ih zaboravio?  Inače prečani su najžešći četnici. Vi iz Srbije ste kamilica. Salonci.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebitan lik
|
Naslov: Re: Remek djelo: The Putin Interviews (Oliver Stone) Postano: 26 lip 2017, 12:16 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ne uvlačim se ja Hrvatima. Nego su mi drži zbog familijarnih relacija. Pa imam (imala sam ) veću stopu tolerancije. To je bukvalno istina. If you say so. Meni je baš delovalo kao ogavno uvlačenje-no, možda sam stekao pgrešan utisak. A i da jesi - ne osuđujem. To je legitimno... realno, jedni drugima ste omogućili da izbegnete poraz i produženje ratovanja... SarajkaDjevojka je napisao/la: Što se tiče gradjana BiH meni su bez obzira na vjeru i geografsku pripadnost svi jednaki. Bitan mi je nacionalni cilj. Ma, daj... pa evo i Hrvati ovde imaju nivelaciju Hercegovačkih Superhrvata prema ovima iz "Perecije"... mora da ima tako nešto i kod vas... samo nećeš da kažeš, šta li? SarajkaDjevojka je napisao/la: Crnogorci nisu Srbi. Poznam Cetinjanina kome je to uvreda. Jbg, po tebi i Grci i Rusi su Srbende? Ili si ih zaboravio?  Neki jesu-neki nisu. Na Cetinju je procentulno najmanje Srba a najviše srbofoba u celoj Crnoj Gori. Čak je bio onaj skandal pre par godina gde je u restoranu na Ct "zabranjen ulaz Srbima"... al' zato u nekim drugim mestima se pobede Srbije slave jače nego u centru Bga-rafali, zastace, sviranje sirenama, pevanje do dugo u noć, vatrometi... U CG imaš rođenu braću-jedan Crnogorac a drugi Srbin... to nigde nema... Govorio sam o Srbima sa tih teritorija-Crna Gora, Šumadija, Hercegovina... SarajkaDjevojka je napisao/la: Inače prečani su najžešći četnici. Vi iz Srbije ste kamilica. Salonci. To ti je uvek tako - Poljaci su najveći Katolici, vi ste najveći Muslimani... što su dalje od epiCentra nečega to se ljudi više busaju... tako su ti na krajnjim tačkama najfanatičniji... Da, Srbijanci se kotiraju kao najslabiji Srbi... a kad vidim koliko ih feminiziranih šeta po Knezu sa savršenim frizuricama, ženskim tašnicama i ženskastim kretnjama tela-razumem zašto postoji ta fama...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Remek djelo: The Putin Interviews (Oliver Stone) Postano: 26 lip 2017, 12:38 |
|
|
Kako god djelovalo, nalijepim ja ibRvatine. Mada sam im sklonija. No Srboljubcima svakako ne. A takvih je sad 80% preostalo na forumu. Nas iz Sarajeva ne voli skoro niko, vjerovatno zbog superiornosti. Tako da, eto Sarajlije vjerovatno svrstaj u tu kategoriju. Cetinje me oduševilo i Lovćen. Blizina mora i planina :) Ljudi. Upoznala sam na poslu djevojku i sprijateljile se. Pa me zvala u moju prvu posjetu tamo  Inače sam Crnogorce gledala isključivo kroz prizmu onih korpusa koji su harali mojom Bosnom. I optuživala ih za izbjegavanje odgovornosti kad su se odvojili od vas. No promjenila sam perspektivu :) Ljudi iz BiH nisu nikakvi muslimani. Ako izuzmes 3-5 hiljada onih vehabija uvrnutih... sve ostalo bi ISIL potamanio kao nevjernike sigurno. Fenomenalna grupa. Cetinjani Srbofobi 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebitan lik
|
Naslov: Re: Remek djelo: The Putin Interviews (Oliver Stone) Postano: 26 lip 2017, 13:11 |
|
|
Cetinje je prekrasno... poseduje izvesnu energiju i fluid... Lovćen nije slučajno toliko opevan... Jesi li se pela serpentinama:  Crna Gora je nešto posebno... Ljudi u Crnoj Gori su dobri... ali dobri su i ovde... meni ste i vi dobri, meni su svi dobri-ja vas volim sve. Dal' zato što sam imao sreće da srećem samo divne ljude svih nacija ili ja idealizujem sve, ne znam... a koga da volim-nekakve Korejce sa kojima nemam ništa zajedničko? Namibijce? O čemu da pričam sa njima? Budžaraćane? Srboljupci ovde dominiraju? Možda, nisam primetio... Sarajlije superiorni? Hvala, znao sam već da sam Ubermensch, no nije štetno kad te neko podseti na tu činjenicu. Dobro, nisam mislio bukvalno da ste najveći Muslimani... više sam mislio da, s' obziorm da je Islam vama stigao poslednjima, logično bi bilo da ima najmanje priča o njemu, najmanje džamija itd... Kao što je u Evropi Poljacima (preciznije delovima Poljske) Katoličanstvo stiglo poslednje a veći su Katolici od Pape, razumeš? Hvala na odgovorima! Nego, odosmo u OFF totalni, back to the Topic: nisam još pogledao ovu seriju dokumentaraca ali sam pročitao negde da se sprema "pravi" film o Putinu i da se već pravi kasting-da li je još neko čitao o tome? Perper je najjača grupa u CG I nezvanična himna CG:
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Remek djelo: The Putin Interviews (Oliver Stone) Postano: 26 lip 2017, 18:21 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
|
Sarajkin kriterijum dobrog čoveka je da mrzi Srbe. Može da mrzi i Bošnjake, ali mora da je srbofob.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Remek djelo: The Putin Interviews (Oliver Stone) Postano: 26 lip 2017, 18:44 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Sarajkin kriterijum dobrog čoveka je da mrzi Srbe. Može da mrzi i Bošnjake, ali mora da je srbofob. Četnike. Ne Srbe. Ima Srba dobrih ljudi A to se zekim za Srbofobiju. Jer ovi ljubci srpskih guzičina poput BBC-a. ..ljube četničke ustvari. A ne postoji riječ četnikofobija  pa zato ispade da generaliziram.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Remek djelo: The Putin Interviews (Oliver Stone) Postano: 26 lip 2017, 19:06 |
|
|
|
Svi Srbi su četnici, barem u vašem poimanju četništva, tako da ti je argument šupalj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Remek djelo: The Putin Interviews (Oliver Stone) Postano: 26 lip 2017, 19:15 |
|
|
Nisu. Čeda Jovanović, čika Jovo Divjak  Šalu na stranu, recimo L.J nije četnik po mom poimanju, ti jesi. Klasični salonac. I stidim se kad kažem nešto za Srbe u njegovom prisustvu. I stavim sve u isti koš. Neugodno mi bude.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Remek djelo: The Putin Interviews (Oliver Stone) Postano: 26 lip 2017, 19:40 |
|
|
|
Ni Emir Kusturica ni Meša Selimović nisu b@lije. Vi svi ostali jeste. Isti je slučaj sa Srbima, svi smo četnici, po vašem poimanju. A vaše poimanje četnika je "Svako onaj ko želi da se RS odvoji od BiH." Ajde sad budi realna i proceni koliki je to procent Srba.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Remek djelo: The Putin Interviews (Oliver Stone) Postano: 26 lip 2017, 19:52 |
|
|
|
Nisi ti u mojim očima četnik postao zbog srpskog nacionalnog cilja. Nego zbog opravdavanja zločina i negiranja Srebrenice. I ja tebe i ostale, ne zezam ustaštvom što VI imate furku da RS pripojite Srbiji, nego što ste djubrad kolektivno i opravdavate nešto nepojmljivo zdravom ljudskom mozgu. Onda je krenem sa NDH-ZIJOM. Logično. A vjerujem da medju Srbima sigurno ima preko 50%onih koji su ljudi i svjesni su razmjera zločina devedesetih.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Remek djelo: The Putin Interviews (Oliver Stone) Postano: 26 lip 2017, 20:05 |
|
|
|
Nisam ja nikada opravdavao ubijanje zarobljenika. To samo psihopata može da radi. Ali to nije odlika četnika, nego psihopata. Tako da sasvim sigurno mogu sebe da smatram ponosnim četnikom, i pouzdano znam da 99% Srba nikad neće reći nešto loše o četnicima, izuzetak su jedino umiruċi članovi SUBNOR-a, koji glasaju za SPS ili onog mamlaza Vulina. A kako vi kolektivno poimate četnike, to je vaša stvar i nimalo nas se ne dotiče.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Remek djelo: The Putin Interviews (Oliver Stone) Postano: 26 lip 2017, 20:35 |
|
|
|
Smatraj se fikusom ili filadendronom. Svejedno mi. I jesi na onoj temi enigma Srebrenice od Dzonija, u par navrata prilikom diskusije sa mnom baš bio ogavno nastrojen. Davno bilo... ali pamtim.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|