|
|
Stranica: 940/1116.
|
[ 27891 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 08 kol 2017, 11:38 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
ljudsko tijelo je zanimljiv "stroj". sad nešto gledam namirnice bogate željezom (moram, vazda na donjoj crti) i sve ono što volim jesti je pri vrhu tablice.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 08 kol 2017, 11:38 |
|
|
E tako, malo promaje da napravimo na forumu, nakotilo se ovih štetočina...nema niš bolje od ladne pive, nakon deratizacije!
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 08 kol 2017, 11:42 |
|
|
eto sad, ja donesem radler, on bi pivo. jadna tvoja hanuma s tobom. aaaa sorry, hladno pivo.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 08 kol 2017, 12:12 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8388 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Tko slavi Oluju po Julijanskom kalendaru?
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 08 kol 2017, 12:26 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Tko slavi Oluju po Julijanskom kalendaru? uranio si 10 dana s tim pitanjem. inače, jes odmorio?
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 08 kol 2017, 13:31 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8388 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
ZGabriel je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Tko slavi Oluju po Julijanskom kalendaru? uranio si 10 dana s tim pitanjem. inače, jes odmorio? a čuj, Kolinda izrazila želju da jednog dana mi kao skupa izrazimo neki pijetet. pa kontam možda nam se i kao uskrs poklopi jednog dana. a nisam radio ništa 15 dana, osim što sam dva dana bio mamuran, pa mi logika nalaže da sam prethodna dva dana pio. ne mogu se baš sjetiti. a od tih 15 dana, 13 dana sam imao grižnju savjesti što ne radim ništa. al imam još službeno 10 dana godišnjeg da nadoknadim propušteno. šta ima kod tebe?
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 08 kol 2017, 13:49 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: šta ima kod tebe?
to me pitaj za otprilike 2 mjeseca. tad ću doći s odmora, bit ću odmorna i naspavana i ovaj pakao od ljeta će proći. i sve će biti dobro.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 09 kol 2017, 02:28 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Nekada sam putovao po mjesecu kroz vilajet pun hajducije a sada me oci ljudske plase vise nego vucije
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 11 kol 2017, 17:54 |
|
|
Odblokirali su mi stranice na poslu.
_________________ ...Little mirrror on the wall Who's the worst of them all? ...
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 11 kol 2017, 18:12 |
|
|
Nije moguce da sad nikog nema
_________________ ...Little mirrror on the wall Who's the worst of them all? ...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 11 kol 2017, 19:09 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Nije moguce da sad nikog nema pa zavrneš turu, nismo janezi
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 11 kol 2017, 19:11 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Nije moguce da sad nikog nema pa zavrneš turu, nismo janezi Zavrnem ti znas sta. Ja sam sirotinja....
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 11 kol 2017, 19:46 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: pa zavrneš turu, nismo janezi Zavrnem ti znas sta. Ja sam sirotinja.... Ja sam malo manja sirotinja, pa opet zavrnem, aj šta si se stiskla, zavrni jednu virtualnu makar! danas 41 C, pivo samo iskače iz hladnjaka
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 11 kol 2017, 19:50 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Zavrnem ti znas sta. Ja sam sirotinja.... Ja sam malo manja sirotinja, pa opet zavrnem, aj šta si se stiskla, zavrni jednu virtualnu makar! danas 41 C, pivo samo iskače iz hladnjaka Kod mene je ugohdnih 13. Ne mogu linkove ljepit. Nije mi jasno kako su stranice odblokirane. Ili je ovo test pa cu na disciplinsku ili me netko iz IT-a smeka
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 11 kol 2017, 19:52 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Ja sam malo manja sirotinja, pa opet zavrnem, aj šta si se stiskla, zavrni jednu virtualnu makar! danas 41 C, pivo samo iskače iz hladnjaka Kod mene je ugohdnih 13. Ne mogu linkove ljepit. Nije mi jasno kako su stranice odblokirane. Ili je ovo test pa cu na disciplinsku ili me netko iz IT-a smeka English, pliz! kakve bona stranice, tko te blokirao, gdje što?
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 11 kol 2017, 19:54 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Kod mene je ugohdnih 13. Ne mogu linkove ljepit. Nije mi jasno kako su stranice odblokirane. Ili je ovo test pa cu na disciplinsku ili me netko iz IT-a smeka English, pliz! kakve bona stranice, tko te blokirao, gdje što? Pa na poslu sam trubo. Sve je bilo blokirano sem stranice usko vezane uz moj department. Danas bezveze idem kliknut na forum i radi. Ovo je zamka
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 11 kol 2017, 20:05 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: English, pliz! kakve bona stranice, tko te blokirao, gdje što? Pa na poslu sam trubo. Sve je bilo blokirano sem stranice usko vezane uz moj department. Danas bezveze idem kliknut na forum i radi. Ovo je zamka Pa vidi u postavkama preglednika, ili firewall-a, ako je instaliran.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 09:24 |
|
|
'Jutro :)
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 09:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Imam jednu jaranicu iz San Diega koja je "pljunuta" ti, doduše tek nakon što je ofarbala kosu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 09:35 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Imam jednu jaranicu iz San Diega koja je "pljunuta" ti, doduše tek nakon što je ofarbala kosu. Prenesi joj da je bas krasna
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 09:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Inače, kad sam čuo da si napustila RH (veliki gubitak za mladu zemlju), odmah sam uvjerio jednu jaranicu odavde da se vrati u RH, eno je sad u Splitu već 6 mjeseci, kaže da je za sad super, nešto je pokrenula. Iznenadila me koliko joj se hrvatski popravio, rastavila bi bivšeg premijera Tima na proste faktore.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 09:46 |
|
|
Cek cek Cim si cuo da sam ja otisla nju si uvjerio da se vrati. Sila ne pita, meni je engleski enormno veca razina nego je bio. Cak mi se i akcent maknuo sa onog transilvanijskog. Nije to jos izbruseno kako treba ni usmeno ni pismeno, ali bit ce. Inace kako si ti?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 09:55 |
|
|
Pa da, dugo je nešto najavljivala povratak (u biti odlazak jer nije rođena u RH), pa kad mi javiše da si ti otišla u zbjeg, dodatno sam je pogurao. Ono, nije baš bilo istog dana, ali ne više od 2-3 mjeseca iza tebe Ne moraš izgubit akcent, svi se pale na "istočnoeuropski", dodaje ti bod-dva kod Kierana i Patricka. Sve super, bio na kratko u obje domovine (više po poslu nego odmoru). Iznenadilo me koliko ima povratnika iz AU/SAD u Splitu. Sad me u snovima opsjedaju i sotonisti i demoni, nevjerojatno detaljno i lucidno. E pa, ili doista postoje, ili nisam trebao pogledati par horor serija....glupi, sugestibilni mozak.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 10:00 |
|
|
Sto se tice night terrora suosjecam. Ja to imam od kad pamtim i to bez ikakovih podrazajnih sadrzaja izvana. Dobro je dok se mogu sama probuditi. Uh Kieran.... supervisor mi je Kieran... jedno prepravilno bice... (fizicki jel) Al je premlad za mene. A i decko mi nije nesto poligaman Usput od kad sam ponovno pocela gledati Buffy nocne more i nisu toliko strasne. Sugestibilnom mozgu ovdje bod
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 10:09 |
|
|
Momčić Irac? Buffy? Pa to nije teror ni za djecu iz osnovne Step it up. Meni zubarka kaže da ću si ako se ovako nastavi uništiti zube, skužila je da je po škrgutanju ili čemu već, to samo moguće dok se spava. Bila bi fora kad bi se mogli snimati vlastiti snovi pa onda uploadirati na YouTube, zgrnuo bi lovu tek takvu na broju pregleda i reklamama.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|