|
|
Stranica: 941/1116.
|
[ 27891 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 10:15 |
|
|
O tome ti pisem Einsteine. Da si sa Buffy reduciram terrore Nebi bila fora.... bar ne meni. To je toliko konfuzno...scary da te paralizira plus neugodno ponekad i seksualno. ne ne ne... netjemo o detaljima
_________________ ...Little mirrror on the wall Who's the worst of them all? ...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 10:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Kod mene nema sexy time, mada kad sam spomenuo sleep paralysis (kad sam bio uvjeren da to nije bio san), utvara je djelovala ženski, no možda previše kao Samara iz Ring.
No uglavnom baš djevojke vole slušati te dogodovštine. No, ovdje su me neke osobe optužile da mi u svim slikama svjetlucaju oči (bilo blica ili ne). Ništa, morat ću od svećenika u crkvi prekoputa mi kuće morat kupit par litara svete vode za detox.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 11:21 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kod mene nema sexy time, mada kad sam spomenuo sleep paralysis (kad sam bio uvjeren da to nije bio san), utvara je djelovala ženski, no možda previše kao Samara iz Ring.
No uglavnom baš djevojke vole slušati te dogodovštine. No, ovdje su me neke osobe optužile da mi u svim slikama svjetlucaju oči (bilo blica ili ne). Ništa, morat ću od svećenika u crkvi prekoputa mi kuće morat kupit par litara svete vode za detox. Vole..one koje to nisu iskusile pa su ki curice auuu nesto misticno. Bjez...necu ni pisati o tome.... Moje oci su ti isto tako na svakoj slici sparkly ... nije ti to demonski to je sexi
_________________ ...Little mirrror on the wall Who's the worst of them all? ...
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 11:31 |
|
|
Usput forum strasno nesto steka.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 11:57 |
|
|
Ode Mini
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 12:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Mora se i delati, baš se moram čuti sa djelatnicima iz Zegay-a.
Jel ti to tetovaža na desnoj sisi, svega ti?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 12:14 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Mora se i delati, baš se moram čuti sa djelatnicima iz Zegay-a.
Jel ti to tetovaža na desnoj sisi, svega ti? Je, ali je na lijevoj... zrcalni odraz valjda pa ispalo na desnoj.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 12:42 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
Ministry of Sound je napisao/la: Sad me u snovima opsjedaju i sotonisti i demoni, nevjerojatno detaljno i lucidno. E pa, ili doista postoje, ili nisam trebao pogledati par horor serija....glupi, sugestibilni mozak.
ili si trebao biti pristojan onda kad si bio vulgaran i bezobrazan. Kruški, bok! dečki, selam. odoh delati.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 12:53 |
|
|
Auu, ovdje imamo i "opsjednuća"...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 12:55 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Mora se i delati, baš se moram čuti sa djelatnicima iz Zegay-a.
Jel ti to tetovaža na desnoj sisi, svega ti? Je, ali je na lijevoj... zrcalni odraz valjda pa ispalo na desnoj. Vau, vrlo moderno. E, nek samo nije neki "inspirativni" citat sa fejzbuka, ili neka spirit animal. Ma u biti nema veze, kad ti se razvuče do pupka, ionak će bit nešto sasvim treće.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 12:56 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Je, ali je na lijevoj... zrcalni odraz valjda pa ispalo na desnoj.
Vau, vrlo moderno. E, nek samo nije neki "inspirativni" citat sa fejzbuka, ili neka spirit animal. Ma u biti nema veze, kad ti se razvuče do pupka, ionak će bit nešto sasvim treće. Budalo... maslacak je.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 12:57 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Auu, ovdje imamo i "opsjednuća"... Mozda nekom i nije za povjerovati, ali ja sam dobivala upozorenja preko snova. Doduse ne za sebe za druge, ali i to je zajebano za skuziti. Skuzis vec kad se dogodi pa jbg nisi sprijecio.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 12:59 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Auu, ovdje imamo i "opsjednuća"... Mozda nekom i nije za povjerovati, ali ja sam dobivala upozorenja preko snova. Doduse ne za sebe za druge, ali i to je zajebano za skuziti. Skuzis vec kad se dogodi pa jbg nisi sprijecio. To su veoma ozbiljne stvari. Proučavao sam tu tematiku dugo vremena, i sa fiziološke i sa teološke strane.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 13:01 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Vau, vrlo moderno. E, nek samo nije neki "inspirativni" citat sa fejzbuka, ili neka spirit animal. Ma u biti nema veze, kad ti se razvuče do pupka, ionak će bit nešto sasvim treće. Budalo... maslacak je. Ma samo nek nema tramp stamp.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 13:08 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Mozda nekom i nije za povjerovati, ali ja sam dobivala upozorenja preko snova. Doduse ne za sebe za druge, ali i to je zajebano za skuziti. Skuzis vec kad se dogodi pa jbg nisi sprijecio.
To su veoma ozbiljne stvari. Proučavao sam tu tematiku dugo vremena, i sa fiziološke i sa teološke strane. ne znam, znam samo kad su snovi upozorenja oni su veoma realni. I uvijek me probude usred noci. Ti sav zbunjen naravno i kao ah samo san i drek. Ne upozoris. I onda kad se upozorenje dogodi skuzis da nije bio samo san.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 13:13 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Budalo... maslacak je. Ma samo nek nema tramp stamp. Hm..skoro da i ima ... ali je do pola leda pa i nije tram stamp kao takav
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 13:17 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ma samo nek nema tramp stamp. Hm..skoro da i ima ... ali je do pola leda pa i nije tram stamp kao takav U kojoj si se to skupini našla? Hipsteri? Emos? Death metal? Nekakvi free spirits? Mojne samo o unikatnosti, još do sada nisam upoznao curu koja ne kaže da "nije kao ostale".
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 13:20 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Hm..skoro da i ima ... ali je do pola leda pa i nije tram stamp kao takav U kojoj si se to skupini našla? Hipsteri? Emos? Death metal? Nekakvi free spirits? Mojne samo o unikatnosti, još do sada nisam upoznao curu koja ne kaže da "nije kao ostale". Cuj ja sam fakat ko sve ostale.... samo u onoj skupini koja voli tintu.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 13:21 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: To su veoma ozbiljne stvari. Proučavao sam tu tematiku dugo vremena, i sa fiziološke i sa teološke strane. ne znam, znam samo kad su snovi upozorenja oni su veoma realni. I uvijek me probude usred noci. Ti sav zbunjen naravno i kao ah samo san i drek. Ne upozoris. I onda kad se upozorenje dogodi skuzis da nije bio samo san. Meni je baš super, a i korisno. Mislim ona spoznaja da u podsvijesti čuči neki drugi lik. Nikad neće biti dosadno nit predvidljivo.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 13:29 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kruskha je napisao/la: ne znam, znam samo kad su snovi upozorenja oni su veoma realni. I uvijek me probude usred noci. Ti sav zbunjen naravno i kao ah samo san i drek. Ne upozoris. I onda kad se upozorenje dogodi skuzis da nije bio samo san.
Meni je baš super, a i korisno. Mislim ona spoznaja da u podsvijesti čuči neki drugi lik. Nikad neće biti dosadno nit predvidljivo. je kad to sagledavas ovako i sad. U trenutku kad znas da sanjas, ali se ne mozes probuditi pa te osoba do tebe samara i trese, a usput i ona sere u gace jer kukuruza ne kuzi i nije super. Nije cudo da mi veze ne potraju dugo
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 13:32 |
|
|
Kruskha je napisao/la: pa te osoba do tebe samara i trese, a usput i ona sere u gace jer kukuruza ne kuzi i nije super.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 13:33 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kruskha je napisao/la: pa te osoba do tebe samara i trese, a usput i ona sere u gace jer kukuruza ne kuzi i nije super.
Ti imas neki gadan issue Doc' ces Kruski kad ona upise mental health sljedece godine. da panes na maslacak
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 13:41 |
|
|
Mora se malo trollat for shock value.
Mada, to što si opisala ne zvuči puno gore od osobe koja hrče ko pilana.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 13:46 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Mora se malo trollat for shock value.
Mada, to što si opisala ne zvuči puno gore od osobe koja hrče ko pilana. Kad netko hrce ko pilana samo te zivcira....ovo je sokantno. Spavas i probudi te vrisak. Kad mi baka umrla vratila sam se doma i tu vecer zaspala u sobi sa sestrom. kad je ta pocela u jednom momentu vristat. Usrala sam se Skocila sam..upalila svijetlo i prikelila joj plesku. Sta me cimas. Ona vidla baku. A pa sta i da jesi... nepristojno je vristati
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 14:02 |
|
|
Bakica te došla opsjedat jer je bila konsternirana kad je s onog svijeta vidjela te tetovaže koje si od nje vješto skrivala.
PS: Valja li ti sestra čemu?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 32 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|