|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 22 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Urbana
|
Naslov: Suze Postano: 07 lip 2009, 22:32 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1855 Lokacija: forum HB
|
Kad ste zadnji put plakali i zasto? Ljute li vas kao mene kad se smeju ili ponizavaju muskarca koji zaplace? Pa ljudska bica smo..osetljiva i ranjiva.. Po meni oni se samo malo bolje prave,glume.. .A u sustini sve je to isto..
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Suze Postano: 07 lip 2009, 23:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59776 Lokacija: DAZP HQ
|
nisam plakao godinama i onda u zadnjih godinu dana nekoliko puta. baš se dobro osjećam kad se isplačem, ali treba dobro ridati
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Suze Postano: 07 lip 2009, 23:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76186 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
dudu je napisao/la: nisam plakao godinama i onda u zadnjih godinu dana nekoliko puta. baš se dobro osjećam kad se isplačem, ali treba dobro ridati Inače nema željenog ljekovitog efekta?
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Suze Postano: 07 lip 2009, 23:22 |
|
|
Suze su dobre, plakati je ljudski, samo kad ti žensko plače u vezi veze, znadni da je pravi trenutak, tebi da zaplačeš ko kišna godina.. kako je pisao Njegoš..... .. trgovac ti laže sa osmijehom ..žena laže suze prosipiljući niko krupno ka' Turčin ne laže...
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Suze Postano: 07 lip 2009, 23:26 |
|
|
ne volim vidjeti muškog da plače. žene plaču zbog svega, pa ih ni ne uzimam za ozbiljno oko toga, ali kad muški plaču, onda znaš da ga je stislo u pm. ili plače da se bolje osjeća
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Suze Postano: 07 lip 2009, 23:42 |
|
|
Urbana je napisao/la: Kad ste zadnji put plakali i zasto? Ljute li vas kao mene kad se smeju ili ponizavaju muskarca koji zaplace? Pa ljudska bica smo..osetljiva i ranjiva.. Po meni oni se samo malo bolje prave,glume.. .A u sustini sve je to isto.. Plačem zbog svega i svačega od filmova do tuđe tužne sudbine,i mrzim sebe što sam takva..što me sve dira Što se tiče muških suza od malih nogu nas uče da muškarci ne placu mislim da su iskrena za razliku od nas žena ,mi ih znamo koristiti kao manipulativno sredstvo. Ali ne volim vidjeti kad muškarac plače to me ubija totalno..
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Suze Postano: 07 lip 2009, 23:45 |
|
|
dudu je napisao/la: nisam plakao godinama i onda u zadnjih godinu dana nekoliko puta. baš se dobro osjećam kad se isplačem, ali treba dobro ridati Ovako.. znaci... ... U suprotnom nema efekta..
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Suze Postano: 07 lip 2009, 23:51 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Da ti pravo kažem ne sjećam se kad sam zadnji put plakao. Zapravo znam, kad mi je umro neko. Bilo je tu i nekih nesretnih ljubavi, al više su oči vodene bile nego suze lile. Naravno, sve u 4 zida. Kad izađeš vani nabaciš cool facu. Posteno..nema sta.. Jos te oci vodene su pod upitnikom.. To je ono ko kad dete se stisce ..oce ,nece plakati... Nesto ovako ali bez suza...
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Suze Postano: 07 lip 2009, 23:52 |
|
|
dudu je napisao/la: ne volim vidjeti muškog da plače. žene plaču zbog svega, pa ih ni ne uzimam za ozbiljno oko toga, ali kad muški plaču, onda znaš da ga je stislo u pm. ili plače da se bolje osjeća Ma svi smo mi ljudi i ponekad emocije prorade. Muskarci se cesto ne usude zaplakati jer se boje da ce izgubiti na ugledau ako placu!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Suze Postano: 08 lip 2009, 00:02 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Urbana je napisao/la: Kad ste zadnji put plakali i zasto? Ljute li vas kao mene kad se smeju ili ponizavaju muskarca koji zaplace? Pa ljudska bica smo..osetljiva i ranjiva.. Po meni oni se samo malo bolje prave,glume.. .A u sustini sve je to isto.. Plačem zbog svega i svačega od filmova do tuđe tužne sudbine,i mrzim sebe što sam takva..što me sve dira Što se tiče muških suza od malih nogu nas uče da muškarci ne placu mislim da su iskrena za razliku od nas žena ,mi ih znamo koristiti kao manipulativno sredstvo. Ali ne volim vidjeti kad muškarac plače to me ubija totalno.. Zadnji put......danas... Pre pola godine..je poginula mnogo mi draga osoba.. Upalila stari komp...i pocela rovinjati po slikama..i tako naidjem.. Jos bila sama kuci... I ono "postenski odvalim turu"... Nikad mi suze nisu koristile kao manipulativno sredstvo..Uvek su bile iz dushheee(meko sh).. Ne znam ja tak folirati..
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Suze Postano: 08 lip 2009, 00:06 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Suze su dobre, plakati je ljudski, samo kad ti žensko plače u vezi veze, znadni da je pravi trenutak, tebi da zaplačeš ko kišna godina.. kako je pisao Njegoš..... .. trgovac ti laže sa osmijehom ..žena laže suze prosipiljući niko krupno ka' Turčin ne laže... Svaka mu je zlatna... sem te u sredini.. To nisu zene to su rospije..
|
|
Vrh |
|
|
chichonina
|
Naslov: Re: Suze Postano: 12 srp 2009, 14:41 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Plačem zbog svega i svačega od filmova do tuđe tužne sudbine,i mrzim sebe što sam takva..što me sve dira Što se tiče muških suza od malih nogu nas uče da muškarci ne placu mislim da su iskrena za razliku od nas žena ;;) ,mi ih znamo koristiti kao manipulativno sredstvo. Ali ne volim vidjeti kad muškarac plače to me ubija totalno.. Inkvi je gore dobro napisao A sad da se osvrnem na iskrenost muskaraca (pojedinih) Znam jednu musku placipicku ozenjenu za clana familije nema te zene koja ce odglumiti plakanje i prodati se suzama ko najjeftinija kurva kao sta ovaj muskarac to spretno obavlja,sve svoje greske suzama popravlja a zena mu pada na suze Da je moj prisjelo bi mu pizdjenje
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Suze Postano: 13 srp 2009, 21:55 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
Trijezan nisam pustio suzu stoljećima. Netrijeznom mi se možda i omaknula koja.
|
|
Vrh |
|
|
ChuckNorris
|
Naslov: Re: Suze Postano: 14 srp 2009, 12:47 |
|
Pridružen/a: 15 svi 2009, 11:46 Postovi: 181 Lokacija: Texas-Mostar-Široki-Vietnam
|
Zadnji put sam plakao na utakmici protiv vehleža kad su nam suzavac bacili
_________________ Mr. T pities the fool. Chuck Norris rips the fool's head of.
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Suze Postano: 15 srp 2009, 16:31 |
|
|
Ajde,ajde...niste plakali lijepo chichonina napomenula da i vi muški savršeno znate manipulirati suzama,čak i bolje od žena
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: Suze Postano: 17 srp 2009, 22:14 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Ajde,ajde...niste plakali lijepo chichonina napomenula da i vi muški savršeno znate manipulirati suzama,čak i bolje od žena Sad ga preteraste
_________________ Colombo, jebem te radoznala!
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Suze Postano: 09 kol 2009, 16:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23949 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Gdje li su Sneža i Urbana? Odjedno nestadoše.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Suze Postano: 22 kol 2009, 17:44 |
|
|
lider30 je napisao/la: Gdje li su Sneža i Urbana? Odjedno nestadoše. Evo tu sam ,a Cosmi nigdje nema ..valjda će se pojaviti..
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Suze Postano: 22 kol 2009, 17:47 |
|
|
MISO62 I je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Ajde,ajde...niste plakali lijepo chichonina napomenula da i vi muški savršeno znate manipulirati suzama,čak i bolje od žena Sad ga preteraste Ne,ne... No jedan stih mi je pao na um ,a u vezi teme Suza žene često krene Al nebo zapiše Samo kad muškarac zaplače!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Suze Postano: 24 kol 2009, 23:24 |
|
|
čitam da žene 16 mjeseci života provedu plačući. pitam svoju kad je zadnji put plakala, a ona kaže danas. o nosi te đavo
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Suze Postano: 13 vel 2013, 03:42 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Nekad sam bila kao kamen. Skoro nikad nisam plakala i išle su mi na živce sve te žene koje su cmizdrile čak i zbog filmova. Kad bi se desilo da zaplačem to bi redovno bilo među moja četiri zida jer mi je bilo katastrofa plakati pred drugim osobama. Šta se desilo, ne znam.. niti ću ikad shvatiti šta, kako, zašto... Ali što sam starija sve više plačem. Ne mislim baš na pravo plakanje, nego me dirnu sitnice i oči mi se napune suzama. I puuuuno više me dirnu lijepe stvari nego ružne.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Suze Postano: 14 vel 2013, 21:19 |
|
|
Ja plačem nakon što dobijem odjebe.
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 22 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|