|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 19 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
snezana mk
|
Naslov: Biste li usvojili dijete? Postano: 07 lip 2009, 18:05 |
|
|
Biste li usvojili djete ukoliko ostanete solo do određenih godina života i da postoji takva mogućnost? Da li impulsi za usvajanje djece dolaze uglavnom od žena,Majčinski instinkti, plemenitost, nemogućnost imanja vlastite dece... dok muškarci samo„prihvataju“ Da li je tako?
Što bi se desilo da jako želite usvojiti dete ali vaš partner to ne želi?
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Biste li usvojili dijete? Postano: 07 lip 2009, 19:13 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1859 Lokacija: forum HB
|
Kad bi mi rekli da nema nikakve sanse da dobijemo dete..mislim da bi usvojila...jedno bebce.. Ali iza 40-e.... Sto se tice dal partner zeli il ne zeli..vec bi se nekako dogovorili..
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Biste li usvojili dijete? Postano: 07 lip 2009, 23:59 |
|
|
Urbana je napisao/la: Kad bi mi rekli da nema nikakve sanse da dobijemo dete..mislim da bi usvojila...jedno bebce.. Ali iza 40-e.... :D Sto se tice dal partner zeli il ne zeli..vec bi se nekako dogovorili.. Zar to ne bi bilo malo kasno!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Biste li usvojili dijete? Postano: 08 lip 2009, 00:01 |
|
|
Urbana je napisao/la: Kad bi mi rekli da nema nikakve sanse da dobijemo dete..mislim da bi usvojila...jedno bebce.. Ali iza 40-e.... . Znači za godine-dve
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Biste li usvojili dijete? Postano: 08 lip 2009, 00:11 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Urbana je napisao/la: Kad bi mi rekli da nema nikakve sanse da dobijemo dete..mislim da bi usvojila...jedno bebce.. Ali iza 40-e.... . Znači za godine-dve
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Biste li usvojili dijete? Postano: 08 lip 2009, 00:13 |
|
|
mara99 je napisao/la: Urbana je napisao/la: Kad bi mi rekli da nema nikakve sanse da dobijemo dete..mislim da bi usvojila...jedno bebce.. Ali iza 40-e.... :D Sto se tice dal partner zeli il ne zeli..vec bi se nekako dogovorili.. Zar to ne bi bilo malo kasno! Za sta kasno..? Sto ce okolina dolaziti u zabunu dal je baka ili mama... ?
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Biste li usvojili dijete? Postano: 08 lip 2009, 00:13 |
|
|
Urbana je napisao/la: sorry zaboravio sam na pravilo..praštaj..
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Biste li usvojili dijete? Postano: 08 lip 2009, 00:17 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Urbana je napisao/la: sorry zaboravio sam na pravilo..praštaj.. 29...pa nisu to neke sad godine... ...... Ma bitno je kako se covek oseca...
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Biste li usvojili dijete? Postano: 08 lip 2009, 00:19 |
|
|
Urbana je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: sorry zaboravio sam na pravilo..praštaj.. 29...pa nisu to neke sad godine... ...... Ma bitno je kako se covek oseca... Znači spadaš u kategoriju TSSI..lepo lepo..
|
|
Vrh |
|
|
okobrb
|
Naslov: Re: Biste li usvojili dijete? Postano: 08 lip 2009, 00:23 |
|
|
Ja i žena smo blagoslovljeni pa hvala bogu možemo imati svoju djecu al da je situacija obrnuta siguran sam da bi usvojili ne jedno nego više njih.
E sad neko je spomenuo usvajanje poslije 40-e. Moje je mišljenje da je ako si sam/a to pogrešno jer postoji velika mogućnost pogotovo ako se jedna osoba odluči na usvajanje to dijete ostane samo dosta rano .
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Biste li usvojili dijete? Postano: 08 lip 2009, 00:25 |
|
|
Snezo,upomoc.. brani mi godinice... A secam se kad sam imala 17..te preko 27..su mi bile prave stare cure.. Il na pocetku rata..komsija poginuo..mama onako sva razaloscena..a ja odvazno..Pa dobro mama ipak 42.godine nije malo.. Kako je to daleko izgledalo..
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Biste li usvojili dijete? Postano: 08 lip 2009, 00:35 |
|
|
okobrb je napisao/la: Ja i žena smo blagoslovljeni pa hvala bogu možemo imati svoju djecu al da je situacija obrnuta siguran sam da bi usvojili ne jedno nego više njih.
E sad neko je spomenuo usvajanje poslije 40-e. Moje je mišljenje da je ako si sam/a to pogrešno jer postoji velika mogućnost pogotovo ako se jedna osoba odluči na usvajanje to dijete ostane samo dosta rano . Ne treba gledati sve tako crno... Nemoj molim te o velikim mogucnostima.. Poznajem bracni par..usvojili su malecku od godinu dana sa sigurno 50 godina... Mala sad ima 16 godina.. Oni jos uvek zivi i zdravi... Moguce je...moguce je i da nekog pregazi voz.. Sve je moguce.. A budes li unapred sve osudjivao na propast i ne davao sansu nicemu..to je gore neg da te je pregazi voz..
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Biste li usvojili dijete? Postano: 08 lip 2009, 07:18 |
|
|
Urbana je napisao/la: mara99 je napisao/la: Zar to ne bi bilo malo kasno! Za sta kasno..? Sto ce okolina dolaziti u zabunu dal je baka ili mama... ? Pa dobro nemoj bas sad tako, danas je u modi starije postati roditelj! Mislim da preko 40 nije vise tako lako usvojiti dijete!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Biste li usvojili dijete? Postano: 08 lip 2009, 07:20 |
|
|
Urbana je napisao/la: okobrb je napisao/la: Ja i žena smo blagoslovljeni pa hvala bogu možemo imati svoju djecu al da je situacija obrnuta siguran sam da bi usvojili ne jedno nego više njih.
E sad neko je spomenuo usvajanje poslije 40-e. Moje je mišljenje da je ako si sam/a to pogrešno jer postoji velika mogućnost pogotovo ako se jedna osoba odluči na usvajanje to dijete ostane samo dosta rano . Ne treba gledati sve tako crno... Nemoj molim te o velikim mogucnostima.. Poznajem bracni par..usvojili su malecku od godinu dana sa sigurno 50 godina... Mala sad ima 16 godina.. Oni jos uvek zivi i zdravi... Moguce je...moguce je i da nekog pregazi voz.. Sve je moguce.. A budes li unapred sve osudjivao na propast i ne davao sansu nicemu..to je gore neg da te je pregazi voz.. Jeste, za dobra dijela nikad nije kasno a nitko od nas ne zna sta je dragi Bog s nama ima u planu!
|
|
Vrh |
|
|
vanjushka
|
Naslov: Re: Biste li usvojili dijete? Postano: 08 lip 2009, 17:10 |
|
|
Ne znam za ovo solo, nema sanse da ja ostanem solo jer zene me obozavaju a ja za sada odolijevam Salu na stranu, usvajanje djece, nemam nista protiv. Ako zivis u vezi sa nekim ko ne moze imati djecu, ne vidim nista lose u usvajanju. Cinis jedno dobro djelo, a i sebe si usrecio, ako ti je vec stalo da imas dijete.
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Biste li usvojili dijete? Postano: 09 lip 2009, 14:11 |
|
|
Teoretski svi smo mi veliki humanisti i osetljive duše. Svaka čast svim ljudima koji se odluče da usvoje.Jer,za to je potrebna hrabrost. Ali kako je zapravo usvojili bismo svu siromašnu decu ovoga svijeta ali samo ako nisu romskog porjekla, nemaju lude, pijane i drogirane biološke roditelje, ako nisu starija od 2 godine...i fizčki i mentalno su savršeno zdrava.Surovo no istinito!
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: Biste li usvojili dijete? Postano: 02 srp 2009, 17:40 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Teoretski svi smo mi veliki humanisti i osetljive duše. Svaka čast svim ljudima koji se odluče da usvoje.Jer,za to je potrebna hrabrost. Ali kako je zapravo usvojili bismo svu siromašnu decu ovoga svijeta ali samo ako nisu romskog porjekla, nemaju lude, pijane i drogirane biološke roditelje, ako nisu starija od 2 godine...i fizčki i mentalno su savršeno zdrava.Surovo no istinito! E pa bas i nije, moji poznanici su upravo usvojili romkinju od 2 godine, bistru i hiperaktivnu, a hteli su da usvoje dvoje. Ma kad ne bi rasli vise od 5 godina, super, ovako pocinju da razmisljaju svojom glavom, do 10 su jos poslusni, do 14 izmisljaju price i pricice, posle imaju svoj stav, mislenje, odluke i treba ti 100kg zivaca da ih savladas. Ponekad se pitam,: a da li bi ja uopste imao problema da nije njih?
_________________ Colombo, jebem te radoznala!
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Biste li usvojili dijete? Postano: 02 srp 2009, 19:28 |
|
|
MISO62 I je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Teoretski svi smo mi veliki humanisti i osetljive duše. Svaka čast svim ljudima koji se odluče da usvoje.Jer,za to je potrebna hrabrost. Ali kako je zapravo usvojili bismo svu siromašnu decu ovoga svijeta ali samo ako nisu romskog porjekla, nemaju lude, pijane i drogirane biološke roditelje, ako nisu starija od 2 godine...i fizčki i mentalno su savršeno zdrava.Surovo no istinito! E pa bas i nije, moji poznanici su upravo usvojili romkinju od 2 godine, bistru i hiperaktivnu, a hteli su da usvoje dvoje. Ma kad ne bi rasli vise od 5 godina, super, ovako pocinju da razmisljaju svojom glavom, do 10 su jos poslusni, do 14 izmisljaju price i pricice, posle imaju svoj stav, mislenje, odluke i treba ti 100kg zivaca da ih savladas. Ponekad se pitam,: a da li bi ja uopste imao problema da nije njih? Svaka čast tvojim poznanicima..ali budimo realni retko takvi ljudi postoje..ljudi idu do tamo da traže da dijete koje usvajaju što više liči na njih,boja kose,očiju... Da nije njih bi ti život bio besmislen nek ti trebaju i 200 kg živaca samo da su oni zdravi,živi i veseli i da fino nerviraju tebe i tvoju ženu
|
|
Vrh |
|
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: Biste li usvojili dijete? Postano: 02 srp 2009, 20:03 |
|
|
snezana mk je napisao/la: MISO62 I je napisao/la: E pa bas i nije, moji poznanici su upravo usvojili romkinju od 2 godine, bistru i hiperaktivnu, a hteli su da usvoje dvoje. Ma kad ne bi rasli vise od 5 godina, super, ovako pocinju da razmisljaju svojom glavom, do 10 su jos poslusni, do 14 izmisljaju price i pricice, posle imaju svoj stav, mislenje, odluke i treba ti 100kg zivaca da ih savladas. Ponekad se pitam,: a da li bi ja uopste imao problema da nije njih? Svaka čast tvojim poznanicima..ali budimo realni retko takvi ljudi postoje..ljudi idu do tamo da traže da dijete koje usvajaju što više liči na njih,boja kose,očiju... Da nije njih bi ti život bio besmislen nek ti trebaju i 200 kg živaca samo da su oni zdravi,živi i veseli i da fino nerviraju tebe i tvoju ženu Ne sekiraj se to i tebe ceka.
_________________ Colombo, jebem te radoznala!
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 19 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|