|
|
Stranica: 28/36.
|
[ 882 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
History
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 08 stu 2017, 21:51 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Raznih karti ima dragi moji svinjari.Da skratimo priču. KKOV Da te podsetim, zaboravio si bre da popiješ danas lek za glavu...
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 08 stu 2017, 22:03 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Raznih karti ima dragi moji svinjari.Da skratimo priču. KKOV Naše su starije od nacionalizma Naše su radjene od povjesnicara koji su imali kontext prikazat hrvatsko kraljevstvo a ne mapirat tvrdnju rimskog cara koji je sumnjiv sam po sebi.Lik kaze da su venecijanci franci.
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 08 stu 2017, 22:08 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Heero je napisao/la: L'Europe divisée en ses différens états sous Charlemagne / par Félix Delamarche (1828.) Kad se vratis iz francuske da si i meni jednu kopiju donio :) Moderna karta.Post kraljevina yuga lobi hehehe. Ja sam dao karte koje nisu za obrazoivanje mase(propaganda) nego koje su narucili kraljevi za sebe. Seljacina je kamcak nerazumije sta mi uopce govorimo,nekuzi da ja nikad hrvatsku kartu stavio nisam.On seljo nema pojma o cemu se radi pa danas mozes izlobirat kod povjesnicara sta ti bog oce a prije su se time iz hobija bavili plemici i tatini sinovi.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 08 stu 2017, 23:12 |
|
|
Rekao sam ti šta sam imao.I ponoviću ti opet. U TUĐEM STE. GRANICA JE KKOV. Možeš da vređaš.Da se kriviš do mile volje.KKOV ostaje međa na koju će te se povući pre ili kasnije.Zdravo.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 08 stu 2017, 23:48 |
|
|
Ko srbi ili turci? To cete sa turcima da naiđete?
|
|
Vrh |
|
|
History
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 09 stu 2017, 02:00 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Rekao sam ti šta sam imao.I ponoviću ti opet. U TUĐEM STE. GRANICA JE KKOV. Možeš da vređaš.Da se kriviš do mile volje.KKOV ostaje međa na koju će te se povući pre ili kasnije.Zdravo. Ahahahahahaha ovo je vic godine!!! Tolike ste papčine ispali ds niste bili u stanju sa preko 95% oružja iz JNA koje ste si pokrali goloruku vojno i brojčano šaku jada u Vukovaru tri mjeseca osvojiti, na granici sa Srbijom gdje je cijela Srbija mogla pucati po njemu. Sravnali ste ga sa zemljom svaku ciglu u njemu i niste mogli tri mjeseca jer ste kukavice i ništa drugo. U početku rata sam imao zračnu pušku bez municije i nož od kuće i tako sam krenuo na tenkove. Kada smo se samo malo naoružali (dajem ti primjer u oluji sam imao Kalašnjikov, ali opet bez municije došao sam do municije na završetku operacije, a na prvoj liniji) pobjegli ste ko miševi u tri dana. Nisam ja jedini svaka treća osoba je imala municiju u oluji, a na početku s lovačkim puškama i plinskim bocama. Bili smo tamo ko glineni golubovi i topovsko meso, ali to niste znali pa samo kad ste nas vidjeli već ste napunili gaće. Vi ste vojno nesposobni jer ste kukavice! Hrabri ste samo kada se radi o situaciji koja je bila u ovom ratu hrpa oružja i tehnike u čoporu na goloruk narod. Doslovce nemate u povijesti niti jednu bitku koju ste dobili, ajde bre od te želje za Velikom Smrdijom smanjili se na manje nego što ste bili u SFRJ. Tako to ide kada staviš u usta više nego stane ispada van, zinite vi samo još bit ćete još manji! Ne čujem dobro, nitko ne sme da vas bije hahahahhaha!
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 09 stu 2017, 02:21 |
|
|
Smij se ti smij!! Oni vec pevaju osmane breee erdoganeee!! Sace oni bre da beč osvojebree
|
|
Vrh |
|
|
History
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 09 stu 2017, 02:38 |
|
|
Heero je napisao/la: Smij se ti smij!! Oni vec pevaju osmane breee erdoganeee!! Sace oni bre da beč osvojebree Najbolje je kada čujem kako se tješe i lažu da nije bilo Amera ne bi to u oluji prošlo tako itd. Trebali bi se klanjati dan i noć Amerima da nije njih koji su natjerali i to doslovce prijetnjama Hrvate da odustanu od Banja Luke nikakve oni RS u Bosni ne bi imali. Svaka osoba u Banja Luci koja je tada bila tamo jako dobro zna da je Banja Luka bila bez ikakvih šansi, da nije bilo Amera!
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 09 stu 2017, 10:07 |
|
|
History je napisao/la: Kačamak je napisao/la: Rekao sam ti šta sam imao.I ponoviću ti opet. U TUĐEM STE. GRANICA JE KKOV. Možeš da vređaš.Da se kriviš do mile volje.KKOV ostaje međa na koju će te se povući pre ili kasnije.Zdravo. Ahahahahahaha ovo je vic godine!!! Tolike ste papčine ispali ds niste bili u stanju sa preko 95% oružja iz JNA koje ste si pokrali goloruku vojno i brojčano šaku jada u Vukovaru tri mjeseca osvojiti, na granici sa Srbijom gdje je cijela Srbija mogla pucati po njemu. Sravnali ste ga sa zemljom svaku ciglu u njemu i niste mogli tri mjeseca jer ste kukavice i ništa drugo. U početku rata sam imao zračnu pušku bez municije i nož od kuće i tako sam krenuo na tenkove. Kada smo se samo malo naoružali (dajem ti primjer u oluji sam imao Kalašnjikov, ali opet bez municije došao sam do municije na završetku operacije, a na prvoj liniji) pobjegli ste ko miševi u tri dana. Nisam ja jedini svaka treća osoba je imala municiju u oluji, a na početku s lovačkim puškama i plinskim bocama. Bili smo tamo ko glineni golubovi i topovsko meso, ali to niste znali pa samo kad ste nas vidjeli već ste napunili gaće. Vi ste vojno nesposobni jer ste kukavice! Hrabri ste samo kada se radi o situaciji koja je bila u ovom ratu hrpa oružja i tehnike u čoporu na goloruk narod. Doslovce nemate u povijesti niti jednu bitku koju ste dobili, ajde bre od te želje za Velikom Smrdijom smanjili se na manje nego što ste bili u SFRJ. Tako to ide kada staviš u usta više nego stane ispada van, zinite vi samo još bit ćete još manji! Ne čujem dobro, nitko ne sme da vas bije hahahahhaha! Da.Da.Da.Samo ti spakuj svoje mape i briši iza linije KKOV.Nemoj da ulažeš život negde odakle ćeš morati da bežiš.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 09 stu 2017, 10:19 |
|
|
History je napisao/la: Heero je napisao/la: Smij se ti smij!! Oni vec pevaju osmane breee erdoganeee!! Sace oni bre da beč osvojebree Najbolje je kada čujem kako se tješe i lažu da nije bilo Amera ne bi to u oluji prošlo tako itd. Trebali bi se klanjati dan i noć Amerima da nije njih koji su natjerali i to doslovce prijetnjama Hrvate da odustanu od Banja Luke nikakve oni RS u Bosni ne bi imali. Svaka osoba u Banja Luci koja je tada bila tamo jako dobro zna da je Banja Luka bila bez ikakvih šansi, da nije bilo Amera! Presmešno.Jednoga dana će te skupo platiti te svoje mitove,znaš?Ozbiljno ti kažem.
|
|
Vrh |
|
|
History
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 09 stu 2017, 14:33 |
|
|
Kada kačamak izađe iz mišje rupe sa svojim mišjim hordama, ima bre da se ceo svet trese ko prut!!!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 09 stu 2017, 15:41 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39458 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Kolega history jeste li vi Hrvat islamske vjere? Vidim da vas isključivo zanima samo ova tema pored toliko krucijalnih nacionalnih pitanja.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
History
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 09 stu 2017, 16:35 |
|
|
daramo je napisao/la: Kolega history jeste li vi Hrvat islamske vjere? Vidim da vas isključivo zanima samo ova tema pored toliko krucijalnih nacionalnih pitanja. A što bi me trebalo interesirati ono što ti želiši? Ima li nekih naređenja što da me interesira?
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 09 stu 2017, 16:42 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39458 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Nemam, samo me zanima, zar se ijedan Hrvat ima razloga stidjeti svoje vjerske pripadnosti ili nepripadnosti? Ako ništa barem ovdje na forumu nema, ima nas od ateista do gorljivih katolika.
|
|
Vrh |
|
|
History
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 09 stu 2017, 17:13 |
|
|
daramo je napisao/la: Nemam, samo me zanima, zar se ijedan Hrvat ima razloga stidjeti svoje vjerske pripadnosti ili nepripadnosti? Ako ništa barem ovdje na forumu nema, ima nas od ateista do gorljivih katolika. Ja bih spadao u tog gorljivog Katolika, ako je to ono što te interesira. Na ovoj temi mi je to manje bitno već povijesne činjenice koje jasno pokazuju kako je došlo do narodnosti Bošnjak ili ti Hrvati, ali i dijelom Srbi Islamske vjere koji su se odlučili postati novi narod zbog vjere. Općenito u životu me ne interesira dali je netko Katolik, Pravoslavac, Musliman, Ateist, a niti koje je narodnosti već pod broj jedan kakav je čovijek. Vjera kao vjera je osobna stvar svakog čovijeka čak i vjerski (barem kršćanski gledano) Bog je dao izbor ljudima i ne želi robove kao vjernike već slobodan izbor. Ono što me interesira su povijesne činjenice, posebno me iritira kada ih netko iz bilo kojeg razloga pokušava iskriviti. Kao što se to često pokušava još od Kraljevine SHS na ovim prostorima dakle prilično dugo. Preko ubojstva Stjepana Radića pa sve do danas. Iskrivljavanje povijesti uglavnom dolazi od Srba zapravo onog dijela koji pati od nacionalizma i mržnje prema Hrvatima, ali i Bošnjacima i ideje o Velikoj Srbiji. Konstantno se pokušava sakriti povijest, izmjeniti, lažno osmišljavati itd. Evo ti još jedan primjer oko toga odnosno pitanje. Zašto su Srbi dali naređenje da se rastopi kip Banu Jelačiću koji danas ipak stoji na njegovom trgu u Zagrebu? Stoji zahvaljujući par Hrvata koji su rekli da su ga rastalili, ali su ga zapravo izrezali u par dijelova i sakrili. Pa odgovor je iz više razloga, ali između ostalog što je rođen u dijelu Hrvatske koja danas spada u Srbiju. Što je osim Srijema i Vojvodina spadala u Hrvatsku sve to i još neke stvari. Trebalo je sve to sakriti pa idemo izbrisati svaki spomen o tom Hrvatu. Do rata na ovim prostorima ja kao Hrvat iz Zagreba nikada nisam niti čuo za Bana Jelačića.Još je nevjerojatnije što mi je hobi i glazba, pa kada sam zapjevao i zasvirao narodnu pjesmu Ustani Bane koja nema apsolutne veze niti s Ustašama niti sl. Pazi sad suđeno mi je i trebao sam zbog toga ležati u zatvoru 2 godine, ali došao je rat i to je sve palo u vodu. https://hr.wikipedia.org/wiki/Josip_Jela%C4%8Di%C4%87Toliko je stvari koje se mogu dati za primjer da se je pokušavala iskriviti ili sakriti povijest i činjenice da zapravo treba jedno stoljeće da se to ispravi. Onima koje se od osnovne škole uvjerava u lažnu povijest vjerojatno nema niti pomoći.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 09 stu 2017, 17:58 |
|
|
Dobro eto vidiš da je važno da raščistimo neke stvare, sad možemo komotnije diskutirati.
Nego jel ti poznaješ osobno ijednog Hrvata islamske vjere? Ja živim u Mostaru pa ne znam niti jednog. Poznajem Hrvate iz mješanih brakova kojima je jedan roditelj musliman ali dotični nikada nisu kročili u džamiju niti su muslimani. Poznajem jednog kojemu su oba porijeklom ali su i starci i on ateisti.
|
|
Vrh |
|
|
History
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 09 stu 2017, 18:06 |
|
|
daramo je napisao/la: Dobro eto vidiš da je važno da raščistimo neke stvare, sad možemo komotnije diskutirati.
Nego jel ti poznaješ osobno ijednog Hrvata islamske vjere? Ja živim u Mostaru pa ne znam niti jednog. Poznajem Hrvate iz mješanih brakova kojima je jedan roditelj musliman ali dotični nikada nisu kročili u džamiju niti su muslimani. Poznajem jednog kojemu su oba porijeklom ali su i starci i on ateisti. Poznajem osobno, ali u Hrvatskoj no dao sam Linkove koji ti daju informaciju koliko se Muslimana iz Bosne izrazilo kao Hrvati U SFRJ, zašto su se mnogi bojali tako izraziti pa su se izražavali često i lažno da se osjećaju kao Srbi, pa onda i neopredjeljeni. Upravo zbog tog progona nad svime Hrvatskim. No dao sam i link koliko danas Muslimana u Hrvatskoj se osjeća Hrvatima. Evo ponovit ću postove: Razvoj događaja kako je priznata nacionalnost Musliman u BIH i SFRJ (kasnije preinačena u Bošnjak): https://sh.wikipedia.org/wiki/Muslimani_(nacionalnost)Kako su se Muslimani u strahu od Srpske odmazde u SFRJ (Čitaj SrpskaFRJ) izjašnjavali kao Srbi ili neopredjeljeni: Islam u Hrvata: https://hr.wikipedia.org/wiki/Islam_u_Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 09 stu 2017, 18:09 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7941 Lokacija: Сарај Чадор
|
daramo je napisao/la: Dobro eto vidiš da je važno da raščistimo neke stvare, sad možemo komotnije diskutirati.
Nego jel ti poznaješ osobno ijednog Hrvata islamske vjere? Ja živim u Mostaru pa ne znam niti jednog. Poznajem Hrvate iz mješanih brakova kojima je jedan roditelj musliman ali dotični nikada nisu kročili u džamiju niti su muslimani. Poznajem jednog kojemu su oba porijeklom ali su i starci i on ateisti. Ako nije kročio nogom u džamiju ne može biti musliman, već samo jugoslavenčina odnarođena. Bošnjaci su vam opsesija koliko o njima tema ima na forumu. Kmee kmeeee
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
History
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 09 stu 2017, 18:16 |
|
|
Amiđa je napisao/la: daramo je napisao/la: Dobro eto vidiš da je važno da raščistimo neke stvare, sad možemo komotnije diskutirati.
Nego jel ti poznaješ osobno ijednog Hrvata islamske vjere? Ja živim u Mostaru pa ne znam niti jednog. Poznajem Hrvate iz mješanih brakova kojima je jedan roditelj musliman ali dotični nikada nisu kročili u džamiju niti su muslimani. Poznajem jednog kojemu su oba porijeklom ali su i starci i on ateisti. Ako nije kročio nogom u džamiju ne može biti musliman, već samo jugoslavenčina odnarođena. Bošnjaci su vam opsesija koliko o njima tema ima na forumu. Kmee kmeeee Ma niste vi opsesija nikome ili barem ne meni, mi samo raspravljamo kako je do svega došlo. Kako ste se odlučili odreći svoje izvorne narodnosti zbog promjene svojih vjerskih uvjerenja tj. zbog ogromnog tlačenja od Turaka nad svima koji nisu Muslimani, a kasnije od Veliko Srba nad svima koji su Hrvati.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 09 stu 2017, 18:19 |
|
|
Amiđa je napisao/la: daramo je napisao/la: Dobro eto vidiš da je važno da raščistimo neke stvare, sad možemo komotnije diskutirati.
Nego jel ti poznaješ osobno ijednog Hrvata islamske vjere? Ja živim u Mostaru pa ne znam niti jednog. Poznajem Hrvate iz mješanih brakova kojima je jedan roditelj musliman ali dotični nikada nisu kročili u džamiju niti su muslimani. Poznajem jednog kojemu su oba porijeklom ali su i starci i on ateisti. Ako nije kročio nogom u džamiju ne može biti musliman, već samo jugoslavenčina odnarođena. Bošnjaci su vam opsesija koliko o njima tema ima na forumu. Kmee kmeeee Normalno da nisu muslimani, Hrvatine prave, neki čak i Ultrasi
|
|
Vrh |
|
|
History
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 09 stu 2017, 18:48 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 11 stu 2017, 21:16 |
|
|
Nego jel ti poznaješ osobno ijednog Hrvata islamske vjere? Ja živim u Mostaru pa ne znam niti jednog. Poznajem Hrvate iz mješanih brakova kojima je jedan roditelj musliman ali dotični nikada nisu kročili u džamiju niti su muslimani. Poznajem jednog kojemu su oba porijeklom ali su i starci i on ateisti. Ako nije kročio nogom u džamiju ne može biti musliman, već samo jugoslavenčina odnarođena. Bošnjaci su vam opsesija koliko o njima tema ima na forumu. Kmee kmeeee Hej Amidza pomiri se sa tim da si Srbin bez obzira što si musliman.Nego pusti to.To što si ti Srbin.To je najmanji problem.Šta ćemo mi sa ovim!!??
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 11 stu 2017, 21:17 |
|
|
Šta na ovo kažu Херо и Патријота?
|
|
Vrh |
|
|
History
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 14 stu 2017, 04:39 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 14 stu 2017, 05:31 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|