|
|
Stranica: 29/36.
|
[ 882 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Kačamak
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 14 stu 2017, 18:03 |
|
|
Патриота?Čekam objašnjenje da niste pokatolčad. De,de.Pročitaj mi naglas šta piše gore.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 14 stu 2017, 18:06 |
|
|
Крооо аааа тииииаа!Кроатиа!Ponovi.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
History
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 15 stu 2017, 04:03 |
|
|
Nema komentara na moj link zar ne? Ovo tvoje jadno pa ja ti sada naprintam što mi padne na pamet.
Gledaj izopaćeni mišu ne postoji način da se povijest krivotvori u stvarnosti.
To je moguće samo u bolesnim i izopaćenim umovima poput tvojeg, a u stvarnosti povijest postoji samo jedna.
Toliko si jadan da sam sebe uvjeravaš u nešto u što se samo psihički poremećena osoba može uvjeriti.
Toliko je očito da imaš psihički poremećaj da ti nije potreban doktor za dijagnozu to se doslovce vidi i s mjeseca.
Lekove za glavu bre pij redovito, nemoj da preskačeš termine kod psihijatra i bit će možda malo bolje!!!
|
|
Vrh |
|
|
History
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 15 stu 2017, 04:23 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 15 stu 2017, 09:44 |
|
|
History je napisao/la: Nema komentara na moj link zar ne? Ovo tvoje jadno pa ja ti sada naprintam što mi padne na pamet.
Gledaj izopaćeni mišu ne postoji način da se povijest krivotvori u stvarnosti.
To je moguće samo u bolesnim i izopaćenim umovima poput tvojeg, a u stvarnosti povijest postoji samo jedna.
Toliko si jadan da sam sebe uvjeravaš u nešto u što se samo psihički poremećena osoba može uvjeriti.
Toliko je očito da imaš psihički poremećaj da ti nije potreban doktor za dijagnozu to se doslovce vidi i s mjeseca.
Lekove za glavu bre pij redovito, nemoj da preskačeš termine kod psihijatra i bit će možda malo bolje!!! Fafane kaži nešto.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 15 stu 2017, 10:09 |
|
|
Ja razumem da se vaša takozvana povjest temelji na kulturi laži i pričama braće Grim.Dobro vi jeste stari narod ali ste ipak dosta mladi.Za nas Srbe vi ste ništa.Kada smo mi pre tačno dve milijarde godina došli iz kosmosa mi smo bili prvi.P r v i.Prošlo je milijardu ipo godina pa ste vi došli iz Irana.Tamo onaj deo između Misira i Mesopotamije.Onaj luk tamo.Znači došli ste pre samo pola milijarde godina.E posle!Poske su tek došli Iliri.Pojavile su se prve amebe.To svakako već znaš jer ste bili već tu.I posle njih nije prošlo malo,pojavili su se i Židovi.E onda ti posle njih dolazi australopitekus i kreće evolucija ovih nižih vrsta.Eto tako da znaš!Da se malo obrazuješ.Da ne budeš tako priprost.Ako te još zanima u vezi naših komšija mMuslimana.Oni su se dosta seljakali po Svetu i pravili piramide.Negde sa više negde sa manje uspeha.Zadnja piramida im je u Visokom.Tu su nešto zapeli.Uglavnom oni se bave tim piramidama.Kao taj njihov Alah valjda gotivi piramide.Pitaj Amidzu za detalje,on zna.Eto tako maleni. I još da dodam.Radi opšte kulture treba da znaš. Slobodni zidari,Masoni,to ti je sekta otpala od mMuslimana.Kad su gradili piramide po Kanadi,te treba tek da se otkriju.Neka bauštela je tamo bila.Oni su tu nešto se posvađali,oko nekih šestara i mistrija i tu se razišli.
|
|
Vrh |
|
|
History
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 16 stu 2017, 04:13 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Ja razumem da se vaša takozvana povjest temelji na kulturi laži i pričama braće Grim.Dobro vi jeste stari narod ali ste ipak dosta mladi.Za nas Srbe vi ste ništa.Kada smo mi pre tačno dve milijarde godina došli iz kosmosa mi smo bili prvi.P r v i.Prošlo je milijardu ipo godina pa ste vi došli iz Irana.Tamo onaj deo između Misira i Mesopotamije.Onaj luk tamo.Znači došli ste pre samo pola milijarde godina.E posle!Poske su tek došli Iliri.Pojavile su se prve amebe.To svakako već znaš jer ste bili već tu.I posle njih nije prošlo malo,pojavili su se i Židovi.E onda ti posle njih dolazi australopitekus i kreće evolucija ovih nižih vrsta.Eto tako da znaš!Da se malo obrazuješ.Da ne budeš tako priprost.Ako te još zanima u vezi naših komšija mMuslimana.Oni su se dosta seljakali po Svetu i pravili piramide.Negde sa više negde sa manje uspeha.Zadnja piramida im je u Visokom.Tu su nešto zapeli.Uglavnom oni se bave tim piramidama.Kao taj njihov Alah valjda gotivi piramide.Pitaj Amidzu za detalje,on zna.Eto tako maleni. I još da dodam.Radi opšte kulture treba da znaš. Slobodni zidari,Masoni,to ti je sekta otpala od mMuslimana.Kad su gradili piramide po Kanadi,te treba tek da se otkriju.Neka bauštela je tamo bila.Oni su tu nešto se posvađali,oko nekih šestara i mistrija i tu se razišli. Ja te u potpunosti razumijem nisi ti kriv, majka priroda je zakazala dok te je stvarala. Dogodi se ponekad retardacija nisi jedini...
|
|
Vrh |
|
|
Sandalj
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 16 stu 2017, 04:24 |
|
Pridružen/a: 15 srp 2010, 17:04 Postovi: 1885 Lokacija: Stara Hercegovina
|
Dosta vrijeđanja - više poštovanja - sabah se bliži!
_________________ Čovjek je neprijatelj onoga što ne poznaje. (Ali ibn Ebu Talib)
Borba za slobodu čovjeka i nije drugo nego borba za oslobođenje od predrasuda. (Miroslav Krleža)
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 17 stu 2017, 22:30 |
|
|
Što bi M. rekao:OMA.
|
|
Vrh |
|
|
iJozo
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 19 stu 2017, 12:47 |
|
|
Kakva tema takvi i postovi. Cuj Hrvati islamske vjere.
_________________ Djela su bitnija od rijeci.
Muslimanski SDP i Sejdo Komsic vode BiH u raspad. Njihov sam fan.
|
|
Vrh |
|
|
History
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 19 stu 2017, 19:06 |
|
|
iJozo je napisao/la: Kakva tema takvi i postovi. Cuj Hrvati islamske vjere. Tako je porijeklom Hrvati u Bosni i Hrvatskoj, a zato Bošnjaci i pričaju ijekavicom, a ne ekavicom.Ja ipak poštujem njihovu odluku da se izraze kao Bošnjaci iz straha od četnika u bivšoj Srboslaviji. Tako da u današnje vrijeme većina Hrvata (koji se tako izjašnjavaju) Islamske vjere žive u Hrvatskoj. Po zadnjem popisu u Hrvatskoj iz 2011. od 62.977 muslimana izrazilo se Hrvatima Islamske vjere 9.647. No povijest Hrvatske i Bosne, jezik kojim Bošnjaci pričaju, preinačena prezimena U Hrvatskoj i Bosni jasno govore da većina su porijeklom HRVATI ponešto i Srbi. To nije moguće promjeniti bolesnim lažima onog dijela Srba koji spadaju u četnike kao npr. ti. Nikada i neće biti moguće sviđalo se to nekome ili ne činjenice su neizbrisive uz sav trud da se izbrišu
|
|
Vrh |
|
|
iJozo
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 19 stu 2017, 22:19 |
|
|
Ne postoji Hrvat islamske vjere niti je ikad postojao ijedan. To dvoje jedno drugo iskljucuje.
Te Starceviceve gluparije da Muslimani mogu istovremeno biti Hrvati iako su hrvatstvo (to je kultura vise nego krv i podrijetlo) izdali i pogazili su prave Hrvate, koji su nezamislive patnje podnijeli (pri cemu su upravo Muslimani bile zlostavljaci) kroz blizu i dalju povijest da bi Hrvatima ostali, kostale puno i previse.
Otkud ti obraz da ovdje od svih mjesta na Internetu dolazis s tim po Hrvate u Herceg-Bosni ponizavajucim i izdajnickim konstruktima, da nasa kultura, povijest i zrtve ne znace nista i da su nam Muslimani sunarodnjaci?
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 20 stu 2017, 01:10 |
|
|
To je bio pokusaj deturkizacije i dokazano je da su Muslimani do kraja
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
History
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 20 stu 2017, 04:09 |
|
|
Heero je napisao/la: To je bio pokusaj deturkizacije i dokazano je da su Muslimani do kraja Naravno, ja i pišem o porijeklu i o ničem drugom sada su Bošnjaci i to definitivno ostaje tako.
|
|
Vrh |
|
|
iJozo
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 20 stu 2017, 12:00 |
|
|
Turci bili i ostali. Od postanka do danas. Nema se tu sta puno filozofirat.
|
|
Vrh |
|
|
History
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 20 stu 2017, 14:22 |
|
|
Bili da, ali od onog trenutka kada su Muslimani, ostali da do danas.
I dalje se ne bavim nečijim osobnim željama, osjećajima niti rasnim, vjerskim ili nacističkim nagonima, već običnim suhim povijesnim i neizbrisivim činjenicama od kuda, što i kako.
Tu se nema što nadodati osim povijesnih izvora, zapisa i analiza, pod uvjetom da nisu iskrivljeni vođeni nekim od navedenih nagona...
|
|
Vrh |
|
|
herceg1
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 05 pro 2017, 14:48 |
|
|
Ima ih puno u Bihaćkom okrugu jer su oni mahom svjesni da su Hrvati ,a bit će ih sve više u cijeloj BIH pa i u Sandžaku.
|
|
Vrh |
|
|
mirv
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 05 pro 2017, 16:08 |
|
|
Nijedan Hrvat nije islamske vjere niti je ijedan musliman ikada bio išta doli musliman. Najviše što se može postići je da imamo građanina Hrvatske islamske vjere ali i on je to samo dok je u manjini.
|
|
Vrh |
|
|
Stecak
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 05 pro 2017, 16:28 |
|
|
Izvor: http://poskok.info/wp/potvrdnica-iz-197 ... om-centru/Potvrdnica iz 1979.: Donacija “Hrvatskom islamskom centru” Od naše čitateljice iz Australije dobili smo uplatnicu koja potvrđuje da su još 1979. Hrvati pomagali tadašnje Muslimane, koji se danas nazivaju Bošnjaci. Njezin originalni tekst na engleskom: ‘The Croatians in Australia helped the Croatian Muslims. This is a donation receipt from my dad in 1979!’
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 05 pro 2017, 18:33 |
|
|
Da al hrvatski islamski centar u australiji su organizirali žešči momci ;)
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 05 pro 2017, 18:39 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15124 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Ništa Hrvati za tadašnje muslimane nisu radili besplatno i onako što ih vole.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 05 pro 2017, 18:52 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Ništa Hrvati za tadašnje muslimane nisu radili besplatno i onako što ih vole. A za koga ste vi išta ikad uradili,dali,borili se,...?? , pa makar i za novce?? Ja ne znam nijedan događaj,inicijativu,....ma bilo šta da je došlo od muslimana kao bratska narodnosna stvar , i onda očekuješ da tebi neko nešto daje besplatno. Vama su turci braća i svi ostali muslimani , i ako bude sreće ovaj put ćete besplatno dobiiti i od Hrvata i od Srba karte u jednom pravcu tamo gde relano pripadate. Zaudara zemlja Muhamedom , reče jedan pesnik iz CG.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 05 pro 2017, 18:59 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Ništa Hrvati za tadašnje muslimane nisu radili besplatno i onako što ih vole. Ma cime ste vi sta platili!
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 05 pro 2017, 20:02 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15124 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Platili su vam sa tim imenom "Hrvati Islamske vjere" ne treba veća plata. I uvijek računali na "Hrvasko Cvijeće" da će se boriti za 'rvatske ciljeve.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Hrvati islamske vjere Postano: 05 pro 2017, 20:04 |
|
|
joe enter je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Ništa Hrvati za tadašnje muslimane nisu radili besplatno i onako što ih vole. A za koga ste vi išta ikad uradili,dali,borili se,...?? , pa makar i za novce?? Ja ne znam nijedan događaj,inicijativu,....ma bilo šta da je došlo od muslimana kao bratska narodnosna stvar , i onda očekuješ da tebi neko nešto daje besplatno. Vama su turci braća i svi ostali muslimani , i ako bude sreće ovaj put ćete besplatno dobiiti i od Hrvata i od Srba karte u jednom pravcu tamo gde relano pripadate. Zaudara zemlja Muhamedom , reče jedan pesnik iz CG. JEbo te Njegoš dosadan si sa njim mogu i ja Uskuhfija citirati. Pa nismo ni sa Turcima se besplatno boriili platili su kršćani zemljom što se bitka u Osmanskoj vojsci vojovala. Mogu nam samo pljunuti pod prozor jer sad nije samo običan BIH Sr i HR rat ovo će biti rat civilizacija kad bude i borba do nestanka, a mi se toga ne plašimo. Obećano je u svim svetim knjigama da će vjernici biti napadani. Od Tore Evanđelja pa do Kur'ana. I da kršćani nemaju tako srce da se žrtvuju za Boga, oni radije žrtvuju Boga.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|