|
|
Stranica: 450/1361.
|
[ 34011 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 14 sij 2018, 22:56 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
|
Ovo što je Mektić izasrao o Srbskoj časti je još jedna u nizu šupačkih konstatacija bez pokrića.
On je već sada politička prošlost. To bi mu rado saopštio i sam Govedarica da ima neki značajan uticaj na čovjeka koji je SDS kadar i kome su bitniji glasovi iz Kozarca nego sa Pala...
Koliko samo štete nanosi SDS-u svojim antisrpskim djelovanjem.... užas jedan sa aspekta političke moći, odnosno preciznije političke neracionalnosti. Zna to i Bosić i Pandurevićka i sam Govederica...iz dana u dan procenti padaju... Uostalom o tome su pričali i sami bošnjački političari iz RS-a... znaju i oni kako stvari stoje...
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 14 sij 2018, 23:33 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Pandurevićka mi je nekako stabilna od svih predstavnika Srba, djeluje mi objektivno. Ivanić isto tako, Dodik je više humor ko Bakir baja i beg. Ironija sa tri prsta kod Srba je ta što je i Ante Pavelić davao zakletvu tri prsta što simbolizuje kršćanstvo trojstvo. 
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 14 sij 2018, 23:46 |
|
|
Prežvakano, gospodine Korisniče. Gitler i njegovi podrepaši su koristili te prste pri zakletvi a Srbi ih koriste kao pozdrav i znak raspoznavanja. Danas gdje god vidite čovjeka s dignuta tri prsta, znajte da se radi o Srbinu. Isključićemo one koji ih dignu spontano ili iz nekih drugih razloga. http://seattletimes.nwsource.com/art/ph ... tian25.jpg 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 14 sij 2018, 23:50 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Da li koriste i drugi narodi taj simbol osim Srba otkad je počet koristiti se, da li ga je Savo uveo u SPC? Hrvati su napravili tri prsta kao hoće da umočemalo hljeba i da jedu ono kako stari ljudi jedu, a Srbi ih ispruže. Inače moj se komšija vehabija sprda sa tri prsta, prešo u vehabije kurva se kasnije ne može izaći ne smije se obrijati ali taksira sprda se ne pije alkhol ali se kurva, diže tri prsta. Humor čovjek. 
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 14 sij 2018, 23:59 |
|
|
Zov predaka, gospodine Korisniče. Da se on vrati pravoslavlju, taj bi ih dizao i na rukama i na nogama 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 00:00 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 00:04 |
|
|
Srbi svi i svuda 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 00:06 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Zov predaka, gospodine Korisniče. Da se on vrati pravoslavlju, taj bi ih dizao i na rukama i na nogama  Moguće ali bi se kurvo i u pravoslavlju, mada po Brčkom naginje sprkinjama. čudno Muslimović prezime. Bio sam u kombiju kad je pričao sa Srpkinjom nekom, reko ja neka te dole oni su odozdol nas gađali sa Blaževca, gađaj i ti njih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 00:07 |
|
|
|
Nisi mi odgovorio na pitanja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 00:07 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Ono kada Hrvat u Srbinu vidi muslimana i gubi zivce zbog toga. Opustite se, gospodine bobanovski, no sikiriku, sikiriki no no.  Ne mogu ti tvoji velikomuslimanski stavovi bez obzira kako bili kamuflirani suprostavljenjem "Dodikovoj diktaturi" ostati neprimijećni.Čak je i jedan korisnik Hrvat koji po prirodi stvari nije mnogo za to zainteresovan, isto primijetio.Ako nešto hoda kao guska,gače kao guska onda vjerovatno i jeste guska.Iskreno govoreći,za tebe bi bilo manje strašno da si Musliman koji po nekakvom zadatku pisanjem na forumima (prepoznao sam tvoj rukopis na jednom srbijanskom forumu) i na portalima od Slobodne Evrope koju si nedavno pomenuo do TVBN i dr. pokušava da utiče na druge korisnike i čitaoce nego da si Srbin sa takvim stavovima.Jer to drugo bi značilo ili da si s druge strane razuma ili pak da si ekstremno glup što je priznajem strašnije nego biti Musliman. U nedostatku argumenata ponovo se pojavljuje vrijedjanje od strane ovog ocigledno SNSD-ovog sljedbenika, a koje ocigledno proizilazi iz veoma suplje politike Velikog vodje koji zatupljuje.narod i uzduz i poprijeko te stoga sta ocekivati od nekog kome je vrijedjanje vrhunac civilizovane diskusije, a sto i nijw cudno s obzirom na to kakav mu gazda, takav i sljedbenik kojem gazda povremeno baci kosku ili sendvic za obavljene usluge smaranja i trolovanja naroda kako nema boljeg od Dodika. Mislim da u to ne vjeruje niko osim mozda po koja baba koja osim RTRS-a i mozda ATV-a nema drugi kanal. Predlazem ti da gledas i druge medije osim RTRS-a koji je ocigledno televizijska masina u sluzbi zaglupljivanja i zatupljivanja naroda kako zive u izobilju, kako im je premijerka podigla (  ) zivotni vijek, kako plate i penzije skacu, ma sve 5. Da ne gledam i druge televizijske stanice pomislio bih da nema kriminala i korupcije i da su ovi sto odlaze u inostranstvo odlaze samo zbog toga sto je i prije postojala ekonomska migracija tako da nista novo, nebi znao da bjeze i ljudi koji imaju posao, kao i SNSD-ovi clanovi medju tim sto bjeze od ove lude Dodikove diktature glavom bez obzira sto znaci da Dodik najvise po svojim clanovima udara posto njih je najvise ili ih je bilo. Pitam se samo koliko je SNSD-ovaca napustilo RS? Dodik je sam sebe unistio i toj 2014, a sto ce 2018 biti samo jos jednom potvrdjeno. Vodja je pukao, ukljucujuci i psihicki, no ne brine mene on vec ovi sto su glasali za njega 2014, a koji ce najvjerovatnije i 2018 jedan dobar dio njih sto su glasali 2014 kad nije sam dobio natpolovicnu vecinu. Ja ih zovem sadomazohisti jer ne postoji drugi termin da se opise situacija u kojoj neki glasaji za onog ko po njima sere svaki dan. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 00:11 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 44021 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
korrisnik je napisao/la: Dobra Ovo je već reći humor, kad ne čitaš kuran nekoliko dan odmah na površinu izbije onaj prirodni bosanski duh. Samo da nije tih hodža, bio bi ti nama prava ljudina, prava Hrvatina.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 00:12 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Nisi mi odgovorio na pitanja. Zar ste me nešto pitali, gospodine Korisniče? Ja u vašim postovima nikad ne znam da li nešto pitate ili na nešto odgovarate 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 00:13 |
|
|
|
Da li koriste i drugi narodi taj simbol osim Srba otkad je počet koristiti se, da li ga je Savo uveo u SPC?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 00:14 |
|
|
daramo je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Dobra Ovo je već reći humor, kad ne čitaš kuran nekoliko dan odmah na površinu izbije onaj prirodni bosanski duh. Samo da nije tih hodža, bio bi ti nama prava ljudina, prava Hrvatina. Molim Bošnjački katoliče 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 00:17 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Posteni momci koji su predmet interesovanja medija i odredjenih bezbjednosnih struktura u BiH. Hoce to.  I šta su ti "mediji i određene bezbjednosne strukture otkrile", gospodine Vladimire? Da se radi o teroristima i koljačima, a? Gospodine Vladimire, to što ti mediji i te strukture misle o njima, misle i o VRS i o onima koji bi danas-sutra opet u VRS, samo što vi to ne kapirate, nažalost. Borci nisu istrument jedne politicke opcije, za razliku od ovih sto podsjecaju na Pravoslavnu verziju Vehabija. Gospodine Agatonikos, vi zvucite kao da znate bolje od drugih ko kapira i ko ne kapira.  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 00:20 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Da li koriste i drugi narodi taj simbol osim Srba otkad je počet koristiti se, da li ga je Savo uveo u SPC? A to Koliko ja znam, nijedan narod nikad nije koristio niti koristi taj simbol kao pozdrav i znak raspoznavanja, a koji je kod Srba skoro pa u rangu sa himnom i grbom. Nije ga sv. Savo uveo u SPC niti je to pozdrav i znak raspoznavanja SPC, već običnih pučana i pučanki 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 00:22 |
|
|
|
Nije dobro što ne znate otkad vam datira mora pisati negdje. To je guslanje obično onda, nemate teološkog temelja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 00:31 |
|
|
|
Datira s početka 90-ih ili kraja 80-ih i mislim da se prvi put pojavio na mitinzima SPO, u vrijeme kad je kotirao kao srpska nacionalna stranka, za razliku od ovog današnjeg ako uopšte i postoji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 00:32 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Evo još malo terorista i koljača, gospodine Vladimire. I to na proputovanju kroz vaše Brčko. Sat vremena klanja i nabijanja na kolac mirnih žitelja Brčkog.
Mijesas bajkere sa onim gangsterima iz tkzv. "Srbske casti". Dobro je da nisi spomenuo i one iz "Nacionalnog fronta" kako si ktenuo. I oni su legitimni. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 00:34 |
|
|
BBC je napisao/la: Šta je sa ovim Vladom ? Jel tip poblesao. Gdje me nadje posto slabo pisem nego inace. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 00:41 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 00:42 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Datira s početka 90-ih ili kraja 80-ih i mislim da se prvi put pojavio na mitinzima SPO, u vrijeme kad je kotirao kao srpska nacionalna stranka, za razliku od ovog današnjeg ako uopšte i postoji. Ja sam mislio tamo nekad za doba Karađorđa Miloša Obrenovića i srpskih ustanaka Njegoša. Inače od doba Turaka, pa oni kao nešto u crkvama dizali tri prsta, i guslali po proplancima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 00:42 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Dodik prijeti ratom? Razumijem da si za opoziciju u Srpskoj ali kada je to Dodik prijetio ratom  ? Hoćeš li promijeniti ime u Amar pa ostati doslijedan vrijednostima svoje stranke? Vidim da prosipaš njihovu propagandu, jebo te Mektić. Treba te banirati Ono kada Hrvat u Srbinu vidi muslimana i gubi zivce zbog toga. Opustite se, gospodine bobanovski, no sikiriku, sikiriki no no.  Mektić je Bakirova kurva, Bakir kontrolira službe i forsira Bošnjake u Srpskoj a glasaju za opoziciju Dodiku uz sponzorstvo najdraže ambasade i to je svima jasno Pa trener tom Mektiću je pripadnik "Crnih Labudova". Ja se nebi javio da nisi prešao omalo granicu sa ovim Mektićem
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 00:50 |
|
|
korrisnik je napisao/la:
Ja sam mislio tamo nekad za doba Karađorđa Miloša Obrenovića i srpskih ustanaka Njegoša. Inače od doba Turaka, pa oni kao nešto u crkvama dizali tri prsta, i guslali po proplancima.
Tad su se dizale sablje i jatagani, gospodine Korisniče. Ovo je pozdrav novijeg datuma i mislim da trajno ostaje prisutan među Srbima. Što se kaže, vavijek i navijek.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 00:50 |
|
|
storaB je napisao/la: Ovo što je Mektić izasrao o Srbskoj časti je još jedna u nizu šupačkih konstatacija bez pokrića.
On je već sada politička prošlost. To bi mu rado saopštio i sam Govedarica da ima neki značajan uticaj na čovjeka koji je SDS kadar i kome su bitniji glasovi iz Kozarca nego sa Pala...
Koliko samo štete nanosi SDS-u svojim antisrpskim djelovanjem.... užas jedan sa aspekta političke moći, odnosno preciznije političke neracionalnosti. Zna to i Bosić i Pandurevićka i sam Govederica...iz dana u dan procenti padaju... Uostalom o tome su pričali i sami bošnjački političari iz RS-a... znaju i oni kako stvari stoje... Ja jedino sto vidim jeste da neko se radikalizuje jer je najvjrerovatnije ukalkulisao mogucnost gubitka glasova pa da utice tako sto ce plasiti narod posto unazad nekoliko godina Dodikova vladavina se oslanja na izazivanje straha kod naroda. Osim toga, nije ovo prvi put da Dodik plasi svoj narod. Isto ovako pred izbore 2014 dolazili su neki kozaci razbojnici. Predstavnici vlasti rekose kulturno umjetnicko drustvo ili tako nesto. Koji im je sad izgovorbza ove iz tkzv "srpske casti" pitam se? Umjetnici sa likovne kolonije? E Dodo, zatupi, zaglupi... [youtube]https://youtu.be/j2Ey0Ea73cc[/youtube]
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 26 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|