|
|
Stranica: 484/1361.
|
[ 34011 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 vel 2018, 14:53 |
|
|
nosferatu je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: nosferatu je Mujo ko i ti a to se tice krvljenja medjusobno to je bosnjacki hobi

|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 vel 2018, 19:07 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Kačamak je napisao/la: O čemu ti? O cemu ti? Ti bi da se policija naoruza do zuba, podrzavas neke steroidne klince i pritom zalazes se za mir. Doduse i Sjevernokorejski vladari su za mir.  O Da Vlado policija u Srpskoj mora da bude sto brojcanija i sto bolje naoruzana. Zasto je to tebi pretnja po mir? Prvo si rekso da je to Dodikova policija pa sad da je policija u Srpskoj pretnja po mir. Objasni mi kako ti to vidis da je nasa policija pretnja po mir i na osnovu cega si ti to zakljucio? Jel i Dodik pretnja po mir jesu li Srbi pretnja po mir?
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 vel 2018, 19:20 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Ala se srbadija zakrvila međusobno, alal vera! Gledam padobrance-botove chubura, srpsčanin i nosferatu. K'o da ih je isti komšija pravio. Samo se vi rokajte, dok ostatak pučanstva forumskog uživa s kokicama. I bezalkoholnim za mene, naravno.  Propala ti jetra, ili prostata? Podrzi malo svog retardiranog sunarodnika Vladu. Vidis kako degenerici otpadaju od srpskog naroda i od njih onda nastaju takvi kao ti. 
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 vel 2018, 19:37 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
Kačamak je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Ala se srbadija zakrvila međusobno, alal vera! Gledam padobrance-botove chubura, srpsčanin i nosferatu. K'o da ih je isti komšija pravio. Samo se vi rokajte, dok ostatak pučanstva forumskog uživa s kokicama. I bezalkoholnim za mene, naravno.  Propala ti jetra, ili prostata? Podrzi malo svog retardiranog sunarodnika Vladu. Vidis kako degenerici otpadaju od srpskog naroda i od njih onda nastaju takvi kao ti.  Za mene nema razlike između vlade i njemu suprotstavljenih padobranaca. Jednakim žarom i jednakom žestinom dehumanizirate Bošnjake, mrzite ih i vrijeđate. Isto kao što po tom pitanju nema razlike između snsd nacionalsocijalista i saveza za promjena. Razlika je u nijansama i pristupu. Ispod je jednaka zloba, mržnja i netrpeljivost prema Bošnjacima. Meni je drago što se ovdje na forumu međusobno rokate, malo da se skinete s Bošnjaka koji su vam opsesija. I vama grčkim šizmaticima i ovim pokatoličenim jednako.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 vel 2018, 19:59 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: O cemu ti? Ti bi da se policija naoruza do zuba, podrzavas neke steroidne klince i pritom zalazes se za mir. Doduse i Sjevernokorejski vladari su za mir.  O Da Vlado policija u Srpskoj mora da bude sto brojcanija i sto bolje naoruzana. Zasto je to tebi pretnja po mir? Prvo si rekso da je to Dodikova policija pa sad da je policija u Srpskoj pretnja po mir. Objasni mi kako ti to vidis da je nasa policija pretnja po mir i na osnovu cega si ti to zakljucio? Jel i Dodik pretnja po mir jesu li Srbi pretnja po mir? Nisu prijetnja za mir vec nacin na koji djeluju je u sluzbi rezima, pa cak i kriminala. Policija je dobila najnovije kocije, a nisu im povecane plate pa sad laju po ulici i prijete gradjanima tj. Dodik plasi narod preko njih koristeci iste kao sredstvo manipulacije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 vel 2018, 20:05 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Ala se srbadija zakrvila međusobno, alal vera! Gledam padobrance-botove chubura, srpsčanin i nosferatu. K'o da ih je isti komšija pravio. Samo se vi rokajte, dok ostatak pučanstva forumskog uživa s kokicama. I bezalkoholnim za mene, naravno.  Propala ti jetra, ili prostata? Podrzi malo svog retardiranog sunarodnika Vladu. Vidis kako degenerici otpadaju od srpskog naroda i od njih onda nastaju takvi kao ti.  Mozak ti strasno ogranicen, degeneriku retardirani! Da li znas ista drugo reci osim vrijedjati? Je li te tvoj gazda Dodik ne placa da razmisljas svojom glavom vec tudjom, kao i ostali crvenokmerovski botovi? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 vel 2018, 22:04 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7427 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Amiđa je napisao/la: Kačamak je napisao/la: Propala ti jetra, ili prostata? Podrzi malo svog retardiranog sunarodnika Vladu. Vidis kako degenerici otpadaju od srpskog naroda i od njih onda nastaju takvi kao ti.  Za mene nema razlike između vlade i njemu suprotstavljenih padobranaca. Jednakim žarom i jednakom žestinom dehumanizirate Bošnjake, mrzite ih i vrijeđate. Isto kao što po tom pitanju nema razlike između snsd nacionalsocijalista i saveza za promjena. Razlika je u nijansama i pristupu. Ispod je jednaka zloba, mržnja i netrpeljivost prema Bošnjacima. Meni je drago što se ovdje na forumu međusobno rokate, malo da se skinete s Bošnjaka koji su vam opsesija. I vama grčkim šizmaticima i ovim pokatoličenim jednako. Kachamak "Podrzi malo svog retardiranog sunarodnika Vladu. Vidis kako degenerici otpadaju od srpskog naroda i od njih onda nastaju takvi kao ti"
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 vel 2018, 22:21 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Kačamak je napisao/la: O Da Vlado policija u Srpskoj mora da bude sto brojcanija i sto bolje naoruzana. Zasto je to tebi pretnja po mir? Prvo si rekso da je to Dodikova policija pa sad da je policija u Srpskoj pretnja po mir. Objasni mi kako ti to vidis da je nasa policija pretnja po mir i na osnovu cega si ti to zakljucio? Jel i Dodik pretnja po mir jesu li Srbi pretnja po mir? Nisu prijetnja za mir vec nacin na koji djeluju je u sluzbi rezima, pa cak i kriminala. Policija je dobila najnovije kocije, a nisu im povecane plate pa sad laju po ulici i prijete gradjanima tj. Dodik plasi narod preko njih koristeci iste kao sredstvo manipulacije. Nemoj da vrdas. ODGOVORI STA SAM TE PITAO. NA PRETHODNIM UPISIMA SI DAO ODREDJENE IZJAVE PA IH SAD OBJASNI. Zasto ti smeta sto. se policija modernizuje u Republici Srpskoj?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 vel 2018, 22:23 |
|
|
|
Indirektno si izjavio da je MUP RS pretnja miru. Obrazlozi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 vel 2018, 22:54 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Za mene nema razlike između vlade i njemu suprotstavljenih padobranaca. Jednakim žarom i jednakom žestinom dehumanizirate Bošnjake, mrzite ih i vrijeđate. Isto kao što po tom pitanju nema razlike između snsd nacionalsocijalista i saveza za promjena. Razlika je u nijansama i pristupu. Ispod je jednaka zloba, mržnja i netrpeljivost prema Bošnjacima.
Meni je drago što se ovdje na forumu međusobno rokate, malo da se skinete s Bošnjaka koji su vam opsesija. I vama grčkim šizmaticima i ovim pokatoličenim jednako.
Kachamak "Podrzi malo svog retardiranog sunarodnika Vladu. Vidis kako degenerici otpadaju od srpskog naroda i od njih onda nastaju takvi kao ti" Srpscanine, takvi kao ti prvom prlilom ce se Poturciti. Ti u ratu nisi vidio muslimana tako da najvjerovatnije bi se oduzeo od straha posto ne zivis blizu njih za razliku od mene koji kada bi dron stavio u visinu iznad kuce mogao bih da vidim muslimane. Nisam se bojao kao mali muslimana, dok za tebe ni pod stare dane ne mogu da garantujem. Ti ces se prvom prilikom poturciti, za razliku i od Kacamaka koji je prije rata zivio sa njima. Ti zivis u opstini koja je bila srpska i prije rata tako da ti bi se najvjerovatnije usrao kad bi vidio muslimana i da nosi baklavu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 vel 2018, 23:01 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Nisu prijetnja za mir vec nacin na koji djeluju je u sluzbi rezima, pa cak i kriminala. Policija je dobila najnovije kocije, a nisu im povecane plate pa sad laju po ulici i prijete gradjanima tj. Dodik plasi narod preko njih koristeci iste kao sredstvo manipulacije. Nemoj da vrdas. ODGOVORI STA SAM TE PITAO. NA PRETHODNIM UPISIMA SI DAO ODREDJENE IZJAVE PA IH SAD OBJASNI. Zasto ti smeta sto. se policija modernizuje u Republici Srpskoj? Ja sam ti objasnio moj stav. Jos pritom sam bio opsirniji nego sto sam prvobitno mislio da odgovorim. Ako nisi zadovoljan odgovor, to nije moj problem. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 vel 2018, 23:04 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Indirektno si izjavio da je MUP RS pretnja miru. Obrazlozi. Da, indirektno. Ti si kao sudski istrazilac. Pitas, a vec znas odgovor. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 vel 2018, 23:08 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Kachamak "Podrzi malo svog retardiranog sunarodnika Vladu. Vidis kako degenerici otpadaju od srpskog naroda i od njih onda nastaju takvi kao ti" Srpscanine, takvi kao ti prvom prlilom ce se Poturciti. Ti u ratu nisi vidio muslimana tako da najvjerovatnije bi se oduzeo od straha posto ne zivis blizu njih za razliku od mene koji kada bi dron stavio u visinu iznad kuce mogao bih da vidim muslimane. Nisam se bojao kao mali muslimana, dok za tebe ni pod stare dane ne mogu da garantujem. Ti ces se prvom prilikom poturciti, za razliku i od Kacamaka koji je prije rata zivio sa njima. Ti zivis u opstini koja je bila srpska i prije rata tako da ti bi se najvjerovatnije usrao kad bi vidio muslimana i da nosi baklavu. Uf kakva kolicina gluposti. Ne valja ti se jadan navikavati na neprijatelje. Prvi ces im po noz. Ja nisam imao prilike da u zivotu vidim puno muslimana. Ove sto sam vidio uzivo ok likovi, tek preko Facebooka skotas da su u stvari bolesnici ko i svi ostali. Nema tu nikakvog straha, samo gadjenje i prezir.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 vel 2018, 00:25 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7427 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
|
Hamiđa, podrzi malo svog retardiranog sunarodnika Vladu. Vidis kako degenerici otpadaju od srpskog naroda i od njih onda nastaju takvi kao ti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 vel 2018, 00:27 |
|
|
Hamiđa,juče ovaj tvoj muslimančina James Marshall kuka kako je usamljen na forumu,kako su svi protiv njega  Ne možeš tako ostavaljati svog poturicu,Alah će te kazniti !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 vel 2018, 16:43 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Srpscanine, takvi kao ti prvom prlilom ce se Poturciti. Ti u ratu nisi vidio muslimana tako da najvjerovatnije bi se oduzeo od straha posto ne zivis blizu njih za razliku od mene koji kada bi dron stavio u visinu iznad kuce mogao bih da vidim muslimane. Nisam se bojao kao mali muslimana, dok za tebe ni pod stare dane ne mogu da garantujem. Ti ces se prvom prilikom poturciti, za razliku i od Kacamaka koji je prije rata zivio sa njima. Ti zivis u opstini koja je bila srpska i prije rata tako da ti bi se najvjerovatnije usrao kad bi vidio muslimana i da nosi baklavu. Uf kakva kolicina gluposti. Ne valja ti se jadan navikavati na neprijatelje. Prvi ces im po noz. Ja nisam imao prilike da u zivotu vidim puno muslimana. Ove sto sam vidio uzivo ok likovi, tek preko Facebooka skotas da su u stvari bolesnici ko i svi ostali. Nema tu nikakvog straha, samo gadjenje i prezir. Sta cu se navikavati kad su u drugoj mjesnoj zajednici. Vas dvojica se bojite Bosnjaka kao da zivite par stotina kilometara od njih, a ne "preko puta".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 vel 2018, 16:47 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Hamiđa, podrzi malo svog retardiranog sunarodnika Vladu. Vidis kako degenerici otpadaju od srpskog naroda i od njih onda nastaju takvi kao ti. Ovaj mutavi Srpscanin ce prvom prilikom preci na islam. Takvi kao on su i prelazili u doba Turaka na islam. Ako Turci opet navale, eto njega sa nekim muslimanskim imenom. Mozda je tako i bolje, nek' zajebava hodzu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 vel 2018, 16:51 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Hamiđa,juče ovaj tvoj muslimančina James Marshall kuka kako je usamljen na forumu,kako su svi protiv njega  Ne možeš tako ostavaljati svog poturicu,Alah će te kazniti ! Srpscaninov prelazak na Islam spasio bi i Srpstvo jer ne trebaju nam ljudi koji godinama napadajuci druge Srbe prozivajuci ih muslimanskim imenima, zapravo krije svoju nesigurnost u Srpstvo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 vel 2018, 17:31 |
|
|
|
Vladimire kako bi reagirao da sutra islamisti napadnu Srpsku a da ti je vrhovni zapovjednik gospodin Dodik???
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 vel 2018, 17:46 |
|
|
 Otkad je tražim. Neka je ovde, trebaće 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 vel 2018, 18:36 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Uf kakva kolicina gluposti. Ne valja ti se jadan navikavati na neprijatelje. Prvi ces im po noz. Ja nisam imao prilike da u zivotu vidim puno muslimana. Ove sto sam vidio uzivo ok likovi, tek preko Facebooka skotas da su u stvari bolesnici ko i svi ostali. Nema tu nikakvog straha, samo gadjenje i prezir.
Sta cu se navikavati kad su u drugoj mjesnoj zajednici. Vas dvojica se bojite Bosnjaka kao da zivite par stotina kilometara od njih, a ne "preko puta". Slabo spinujes. Gubis se. Mozda su u pravu forumasi koji kazu da si ustvari obicni baliya koji glumi Srbina. Ima medju nama budala ali nema bas tolikih kakvim se predstavljas.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 vel 2018, 18:37 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Vladimire kako bi reagirao da sutra islamisti napadnu Srpsku a da ti je vrhovni zapovjednik gospodin Dodik??? Takozvani Vlado je i sam islamista samo što zbog evidentnih intelektualnih teškoća tj slaboumnosti,toga nije ni svjestan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 vel 2018, 21:29 |
|
|
Dodik smanjio platu Ramizu Salkiću za 20 posto, tvrdi da nanosi štetu ugledu RSPredsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je naredio donošenje rješenja o utvrđivanju osnova plate kojim je potpredsjedniku RS Ramizu Salkiću umanjena plata za 20 posto. gospoda Ramiz i Milorad U saopštenju iz Dodikovog kabineta navodi se da je odluka donesen "zbog Salkićevog iznošenja notornih neistina koje nanose nemjerljivu štetu ugledu Republike Srpske, iz čijeg budžeta potpredsjednik Salkić prima platu".
Salkić je ranije danas rekao da predsjednik RS "radi na uspostavljanju oružanih formacija u RS".https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-s ... /180213120
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 vel 2018, 23:03 |
|
|
|
Predsjednik je strog ali pravedan.Možda bi u trenucima dobrog rasploženja dopustio @James Marshallu da mu ga James popuši.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
nosferatu
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 vel 2018, 23:48 |
|
Pridružen/a: 22 ožu 2011, 01:44 Postovi: 1617 Lokacija: big shit
|
|
Treba ukinuti ova potpredsjednicka mjesta,i onako su potpredsjednici RS samo ikebane koje 4 god placanju za nista poreski obaveznici Srpske Dodik je vec 2-3 puta najavio novi ustav Srpske.RS mora biti funkcionalna gradjanska drzava sa jednim predsjednikom Treba ukinuti i vjece naroda RS kao i pojam konstitutivnosti .Srpsku treba definisati kao gradjansku drzavu Hoce gradjansku drzavu eto im pa da vidimo kako ce kmecati
_________________ Potpisi Alija neka je ko avlija!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|