|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 39 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Heero
|
Naslov: Re: Nizozemke Postano: 29 sij 2018, 01:13 |
|
|
ectomorph? kaj je to?
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Nizozemke Postano: 29 sij 2018, 01:18 |
|
|
WL Ukraine je napisao/la: Nizuzemci Oni veze nemaju sa životom!Da slaveni stoje u milosti amerikanaca ko germani nizozemci bi mogli bit jedino naši lepezičari
|
|
Vrh |
|
|
WL Ukraine
|
Naslov: Re: Nizozemke Postano: 29 sij 2018, 14:48 |
|
|
Heero je napisao/la: ectomorph? kaj je to?
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Nizozemke Postano: 30 sij 2018, 01:25 |
|
|
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Nizozemke Postano: 30 sij 2018, 01:27 |
|
|
pagan je napisao/la: Auf odlicna.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Nizozemke Postano: 31 sij 2018, 23:09 |
|
|
WL Ukraine je napisao/la: Heero je napisao/la: ectomorph? kaj je to? Ahh Ovakve su zenske u dalmaciji. Duguljaste,daskaste a ja to mrzim.
|
|
Vrh |
|
|
Ancient Order
|
Naslov: Re: Nizozemke Postano: 10 vel 2018, 08:40 |
|
|
Chelsey Lanette. teska artillerija
|
|
Vrh |
|
|
Ancient Order
|
Naslov: Re: Nizozemke Postano: 13 vel 2018, 10:43 |
|
|
Heero je napisao/la: WL Ukraine je napisao/la: Nizuzemci Oni veze nemaju sa životom!Da slaveni stoje u milosti amerikanaca ko germani nizozemci bi mogli bit jedino naši lepezičari Ti si tako uzalud govoriti. Ti mislis da sam neki Slaven, ali po mom misleniju Hrvati( i sl.) vecim delom potomci Ilira. Jesam sebe vidim takodjer kao dio potomac Ilira, jer Ilirska plemena bili i na Ukrajini. Antropološka podataka (Carlton Cun i sl) rece nama da Germanski i Ilirski narodovi su rodbina. Ja bih rekao braca. Dinarska i Nordijska rasa su rodbina(takojer meditteranci). Slaveni(u smislu rasi) mi uopce ne zanima, samo Dinarski i Nordijski narodovi vidim plemenitima u Europi i cjelom svjetu. Superiorni raci u svakom smislu. Vamа Hrvatima mnogo blizi Germanci nego Slaveni(neki Rusi, Cesi i sl). Bosanski nacionalisti u pravu rece to za sebe . Bio bih ponosan na takve rodbine poput Nizozemaca. Oni su vrlo pametni, tehnički superiorni i u fizičkom smislu isti dvumetrasi, kao i vi. Njihovi djevojke takojer ljepe na svoj nacin. Oni su vise cisti nordijci nego Skandinavci. Hrvatsku branili 28 Nizozemaca, ovo vise nego svi Rusi, Ukrajinci i cak Poljaci zajedno. Ces reciti oni nisu braca vama? https://www.youtube.com/watch?v=cKWSKk-J9tw
|
|
Vrh |
|
|
Ancient Order
|
Naslov: Re: Nizozemke Postano: 13 vel 2018, 10:48 |
|
|
Voli-im...
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Nizozemke Postano: 13 vel 2018, 11:09 |
|
|
ma ni priblizno meni :(
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Nizozemke Postano: 13 vel 2018, 11:10 |
|
|
Ancient Order je napisao/la: Heero je napisao/la: Nizuzemci Oni veze nemaju sa životom!Da slaveni stoje u milosti amerikanaca ko germani nizozemci bi mogli bit jedino naši lepezičari Ti si tako uzalud govoriti. Ti mislis da sam neki Slaven, ali po mom misleniju Hrvati( i sl.) vecim delom potomci Ilira. Jesam sebe vidim takodjer kao dio potomac Ilira, jer Ilirska plemena bili i na Ukrajini. Antropološka podataka (Carlton Cun i sl) rece nama da Germanski i Ilirski narodovi su rodbina. Ja bih rekao braca. Dinarska i Nordijska rasa su rodbina(takojer meditteranci). Slaveni(u smislu rasi) mi uopce ne zanima, samo Dinarski i Nordijski narodovi vidim plemenitima u Europi i cjelom svjetu. Superiorni raci u svakom smislu. Vamа Hrvatima mnogo blizi Germanci nego Slaveni(neki Rusi, Cesi i sl). Bosanski nacionalisti u pravu rece to za sebe . Bio bih ponosan na takve rodbine poput Nizozemaca. Oni su vrlo pametni, tehnički superiorni i u fizičkom smislu isti dvumetrasi, kao i vi. Njihovi djevojke takojer ljepe na svoj nacin. Oni su vise cisti nordijci nego Skandinavci. Hrvatsku branili 28 Nizozemaca, ovo vise nego svi Rusi, Ukrajinci i cak Poljaci zajedno. Ces reciti oni nisu braca vama? https://www.youtube.com/watch?v=cKWSKk-J9twMa samo sam reko da su smotani ti zapadnjaci. Nisam znao da su i nizuzemci pomagali.
|
|
Vrh |
|
|
Ancient Order
|
Naslov: Re: Nizozemke Postano: 16 vel 2018, 09:43 |
|
|
Heero je napisao/la: Kad nebi cupale obrve nebi izgledale tolko bolesno Na moj pogled najlepsa djevojka, koje sam vidio u svjetu Citat:
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Nizozemke Postano: 16 vel 2018, 14:01 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ancient Order
|
Naslov: Re: Nizozemke Postano: 17 vel 2018, 09:45 |
|
|
Bobbi Eden
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|