Naslov: Re: Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji 2018.
Postano: 16 srp 2018, 16:39
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
Impresivno! Thompson u busu, europejci na aparatima. Kaze Modric Thompsonu "to je bio nas uvjet", nisam siguran na sto se to odnosilo, a lako moguce na to da MPT nastupi na proslavi. Kakva pljuska Banditicu.
Postano: 16 srp 2018, 22:55
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61378 Lokacija: DAZP HQ
ovo danas je bilo totalno ludilo, skoro 600 tisuća ljudi na dočeku, 6 sati vožnje od aerodroma do trga, a igrači nabrijani svih 6 sati. nezaboravno, ne pamtim ništa slično.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Postano: 17 srp 2018, 11:10
kiler je napisao/la:
Neka se jave dvojica koja su prognozirala titulu Francuza u anketi?
Ja sam jedan od njih. Jednostavno nikad do sad u zivotu nisam pogodio ko ce da osvoji Titulu, da bude gore uvjek je onaj koga sam prognozirao gubio u Finalu. 2008 Njemacka, 2010 Hollandija, 2012 Hollandija(tu sam promasio skroz), 2014 Argentina, 2016 Francuska i molio sam Boga da se taj niz nastavi ali sta je tu je. Omakne se i meni.
Postano: 17 srp 2018, 15:48
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41705 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
Vrh transparenti, neopisiv doček. Naši su dočekani bolje od Francuza, šta bi tek bilo da su se vratili sa kantom. Ali neka to bude inspiracija sljedećim generacijama.
Postano: 17 srp 2018, 19:32
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41705 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
Dok u svijetu niču murali najboljem igraču svjetskog prvenstva u Mostaru već 4 godine stoji na ponos grada mural kojim se iskazuje zahvalnost Luki za vrijeme provedeno u mostarskom klubu. Navijači koji su prvi vidjeli o kakvom se igraču radi, a danas čitav svijet ga slavi i poruka iz Mostara glasi Hvala Luka!
Postano: 17 srp 2018, 20:07
daramo je napisao/la:
Dva Hrvata u najboljoj momčadi prvenstva, Modrić i Lovren
Najbolja momčad SP-a u Rusiji po Fifinom izboru je: Lloris - Trippier, Varane, Lovren, Young - Paulinho, Modrić - Hazard, Griezmann, Neymar - Mbappé.
Onak stave Younga i Neymara, wtf??? Hernandez i Kane ili Coutinho definitivno ispred njih. Paulinho??? Također, Courtois ispred Llorisa, pogotovo nakon onog kiksa u finalu.
Btw. Split je pokazao kakav su autobus naši igrači trebali imati i u Zagrebu, sreća samo da se nitko nije ozlijedio dok su se verali po onom ZET-ovom sranju tokom vožnje.
Postano: 17 srp 2018, 20:51
HRT postao FTV
Zašto je HRT izrezao Dalićevu izjavu o Hrvatima u BIH?
Dobili smo informaciju da je HRT izrezao Dalićevu izjavu o Hrvatima u BIH i u jučerašnjem Dnevniku i danas u radijskim vijestima. Ako je to točno, mislimo da imamo problem. Točnije, mislimo da HRT ima ozbiljan problem.
Postano: 17 srp 2018, 20:51
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61378 Lokacija: DAZP HQ
Dejane kralju, volim te ko brata.
Citat:
"Otkud mi snaga? Pa, zbog ovih ljudi koji su cijelo vrijeme bili uz nas. Volio bih da svima mogu dati autogram i sa svima se uslikati, meni je jednostavno gušt sada ovdje biti. Karlovac je prvi grad koji me prihvatio nakon Njemačke i bijega. Imam puno prijatelja ovdje s kojima sam se družio i u školi. Gradu sam ostao dužan i sada mu se pokušavam na najbolji način odužiti. Vidjeli smo da čitava Hrvatska gori zbog našeg uspjeha i na ovome ne smijemo stati. Idemo sada napraviti nešto kao društvo. Kroz rad i poštenje se može doći do velikih stvari, nebitno koliko smo mali. Definitivno smo ujedinili Hrvatsku. Kada pogledaš samo slike iz Splita, Herceg Bosne, njemačkih gradova i svugdje u svijetu, ovo je fantastično. Ovo političari trebaju shvatiti. Ako smo mi uspjeli dati Hrvatskoj tu snagu i to zajedništvo, onda to moraju i oni napraviti. Moraju znati kako svaki čovjek ovdje vrijedi. I oni koji više nisu s nama koji su poginuli, napravili su to za nas", kazao je Dejan Lovren.
Dva Hrvata u najboljoj momčadi prvenstva, Modrić i Lovren
Najbolja momčad SP-a u Rusiji po Fifinom izboru je: Lloris - Trippier, Varane, Lovren, Young - Paulinho, Modrić - Hazard, Griezmann, Neymar - Mbappé.
Zar vam nisam rekao da je Lovren odigrao turnir svog života. Takva suverenost na svojoj poziciji, pravi The King. Drago mi da su to neki stručnjaci prepoznali. Naši mediji su o svima pisali osim o njemu.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.