|
|
Stranica: 535/1358.
|
[ 33949 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 ruj 2018, 16:12 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21681 Lokacija: među zvijezdama
|
moje ime, prezime i moj e mail. Piši. I neka ostane na temi.  Da vidim sučeljavanje s ljudima. Ja sam stvarna osoba sa adresom i zivotom. Poslom. I zanimanjem za koji ljudi na forumu i koji viśe tu nisu znaju. Od mog diplomiranja pa do sada  Hajde.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 ruj 2018, 16:19 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Citat: Kovačević: Smeće koje opozicija baca vratiće im se kao bumerangNačin na koji kandidat Saveza za promjene /SzP/ Vukota Govedarica vodi svoju kampanju je potez političkog očajnika, a smeće koje opozicija baca vratiće im se kao bumerang, ocijenio je portparol SNSD-a Radovan Kovačević. "Zahvalni smo mu što se sam bacio na dno, pa nismo morali mi da ga gurnemo. Samo smo ga isprovocirali da to uradi što prije i saopšti javnosti svoj famozni plan na kojem on gradi svoju predsjedničku kampanju. . Ovim gadostima treba dodati i to da su mjesecima širili konstrukcije o navodnoj umiješanosti članova porodice premijera Željke Cvijanović u smrt Davida Dragičevića, a kad je to propalo, otišli su na druge teme I sve što su radili do sada bilo je usmjereno samo na njenu ličnu diskreditaciju, ali im nije uspjelo", istakao je Kovačević. Nažalost, kaže on, zbog takvog odnosa građani Republike Srpske nisu uspjeli čuti ništa pametno od opozicije, šta bi oni to radili za te iste građane, a nemaju se čime pohvaliti ni tokom svoje vlasti u Sarajevu. "Pet i po godina kao premijer, u teškim uslovima, i pod blokadom istih tih partija i istog tog Vukote Govedarice, Željka Cvijanović uspjela je povećavati plate, penzije, socijalna davanja i investirati širom Republike Srpske. To ćemo nastaviti i u narednom mandatu, a da to građani od nas i očekuju, vidi se po podršci koju uživa SNSD, po posjećenosti i energiji koja vlada na našim tribinama", naglasio je Kovačević. On je rekao da SNSD ide dalje, nastavlja sa jačanjem Republike Srpske i njenih institucija. "Smeće koje opozicija baca, njima će se vratiti kao bumerang, kako je to i do sada bilo", poručio je Kovačević. http://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=310423
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
 |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 ruj 2018, 16:28 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Nabildani sekjuritaši muslimani iz Istocnog Mostara koji ocito glume zajebane momke konstantno daju podrsku vodji sekte i porucuju mu kako ce ga čuvati i biti njegovi bodyguardsi, samo da ih on zove i eto njih u BL. 
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 ruj 2018, 16:33 |
|
|
Ovdje stvarna osoba iza tastature nije mrtvo dijete po kojem si kenjao danima. Imaš li muda makar u virtuali suočiti se? Hoćes mi otkriti identitet taj?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 ruj 2018, 16:43 |
|
|
Ne mozes sa mnom na ego budalice, imas pp. ne trolaj temu licnim prepucavanjem, i nema potrebe za konstantnim vrijedjanjem uslijed naleta huje i bijesa, nisam te valjda do toga doveo, očaj iz tebe izbija ... 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 ruj 2018, 16:45 |
|
|
Postaj  ajde ili se samobaniraj degenu.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
bezimeni12
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 ruj 2018, 16:54 |
|
|
Je li ovo ona sto laze. Odrasla u ratu u Sarajevu a od gladi je spasile koze i mlijeko u sred Sarajeva. 
|
|
Vrh |
|
 |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 ruj 2018, 18:39 |
|
|
Citat: HEROJ NA SMRTI SVOGA SINA
Ko je Davor Dragičević? Ne postoji čovjek u Republici Srpskoj koga nije potresla smrt Davida Dragičevića, dvadeset jednogodišnjeg mladića iz Banja Luke koji je tragično izgubio život. Nakon ove tragične smrti najviše rukovodstvo Republike Srpske saopštilo je, da je svima cilj da se što je prije moguće utvrdi uzrok smrti mladog Davida i da to mogu uraditi jedino institucije, a prije svega Tužilaštvo i policija Republike Srpske, od kojih je to direktno i zatraženo. Isto rukovodstvo, sa dubokim pijetetom, izašlo je ocu nastradalog Davida, Davoru Dragičeviću u susret kada su u pitanju njegovi lični zahtjevi, vezani za istragu o tragičnom ubistvu njegovog sina. Medjutim otac nastradalog mladića odlučio se da pravdu traži na ulici i samo nekoliko dana nakon tragične smrti svoga sina pristao da svoju tragediju i uspomene na sina instrumentalizuju strane službe, da se skup i ovaj tragični događaj ispolitizuju, a Davor Dragičević da uspomenu na svog sina čak unovči, stavljajući je u službu stranih službi za destabilizaciju Republike Srpske i rušenje aktuelne vlasti.Pokret “Pravda za Davida” je proizvod opšteg obrazca subverzivnog obavještajnog djelovanja koji je radjen pod ovim scenarijom: “Okupiti lažni uzorak društva u Republici Srpskoj (Pravda za Davida) na centralnom mjestu u Banja Luci, zato što je najpogodnije za manipulaciju”.Nema sumnje da je Davor Dragičević, otac tragično nastradalog mladića Davida, najveći manipulator sopstvene tragedije koju je čak dobro i unovčio. Uostalom, da se ne lažemo, zar Davor Dragičević junak ulice, zvijezda trgova, mesija, govornik, “osvajač slobode” nažalost nije postao heroj na smrti svoga sina?Kada ga na primjer Senad Hadžifejzović, na sarajevskoj Fejs tv, koja pripada grupi koja potpaljuje medijsku vatru u slučaju David Dragičević , na početku emisije pita: Kako ste?, Davor odgovara : “Odlično sam” Bez trunke emocije, uredno ošišan, obrijan, dotjeran!? Tu se odao. Izletjelo mu. Sve ostalo što je govorio bilo je naštrebano. On na TV nastupa kao komandant neke paravojne formacije, najavljuje revoluciju, objavljuje rat državi, optužuje, prijeti, proziva, u zavisnosti od scenarija koga dobija na dnevnim nivou. Kaže da zločinci nemaju vjeru ni naciju, a odmah potom kaže da su mu sina ubili Srbi, pravoslavci!?! No ono što svakom normalnom čovjeku mora zaparati uši je izjava na Fejs televiziji, a i prije toga, da će sada, prvi put nakon pet mjeseci, ići sinu Davidu na grob i da mu donosi dunje iz dvorišta.!? Nakon pet mjeseci prvi put na grob sinu!!?? Šta reći? Sa najdubljim pijetetom se pitamo kako je otac mogao da ne ode na grob svom sinu pet mjeseci i šta je radio i šta ga je to sprečavalo? To sa dunjama mu je preporučeno da naglasi iako se dobro vidi da i u tom momentu taj čovjek nema emociju kad priča i radi samo šablonski . Na kraju zar nam mangupi iz stranih obaještajnih redova upotpunjenih liderima opozicije u Republici Srpskoj, preko svog portparola Davora Dragičevića, koji je svoju tragediju stavio u službu drugih, ne najavljuju revoluciju i to baš 5. oktobra. Zato što Srbi dobro znaju šta se tada desilo u Srbiji. Jel revolucija hvala svima onima koji su pokazali pijetet prema tragično nastradalom njegovom sinu? Napokon kuda je pošao taj “heroj” Davor Dragičević? U dizanje revolucije ili da sačeka da napokon saznamo od nadležnih institucija kako je nastradao njegov sin?Istina se mora saznati kad tad a mnoge započete revolucije su propale ma ko stojao iza njih. http://infosrpska.ba/heroj-na-smrti-svoga-sina/
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 ruj 2018, 09:05 |
|
|
PREDSJEDNIK Srpske demokratske stranke (SDS), Vukota Govedarica, nazvao je "ustaškom unukom" protukandidatkinju za predsjednika Republike Srpske Željku Cvijanović na listopadskim izborima, dok je ona njega optužila da je za vrijeme rata bio dezerter u nikada prljavijoj kampanji u BiH u kojoj se poruke svode na primitivna diskreditiranja, tvrdnje o nacionalnoj izdaji te prijetnje podjelom zemlje. "Zar jedna ustaška unuka može voditi srpski narod? I zar može bilo komu pričati o srpstvu i časti?", rekao je Govedarica kako ga u nedjelju prenose mediji u BiH. Čelnik SDS-a je rekao kako je djed Željke Cvijanović izvjesni Pejo Marić iz okolice Dervente koji je navodno u II. svjetskom ratu bio ustaški satnik i palio srpska sela u okolici Dervente, a ujak pripadnik Hrvatskog vijeća obrane. 
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
Čiča
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 ruj 2018, 15:00 |
|
|
Smrt toga mladića je prema svim indicijama nesretni slučaj, nije BL Beograd pa da svaki dan imaš neko ubistvo. Opet očita je licemjernost federalnih medija, NVO sektora i nekih njima bliskih medija u RS. Imate slučaj gdje je onaj pokupio velikom brzinom dvije djevojke u Sarajevu, pobjegao, pa vraćen nazad iz Srbije, pušten na slobodu čini mi se, izgleda da će biti oslobođen u suđenju. Isto tako neke druge slučajeve i tu se gore pomenuta zabrinuta demokratska javnost uopšte ne brine niti NVO sektor organizuje demonstracije zbog nepravde. Ko vas ne zna, skupo bi vas platio. Narod u RS ipak nije toliko lud da nasjedne na talibanska podmetanja.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 ruj 2018, 16:06 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Nekako mi nanosi da je Davor sa sinom dijelio novac od dilanja droge. Kuća mu je relativno luksuzno opremljena za malu plaću konobara i posluživača ćevapa, pljeskavica.
Sad sa svim činjenicama o njemu jasno vidim kako bi bio totalno sposoban sina gurati da prodaje drogu za dobru zaradu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Čiča
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 ruj 2018, 16:11 |
|
|
Ispočetka sam imao razumijevanja, ne daj Bože nikome da izgubi djete. Ne bih išao na to da njega optužujem za bilo šta, dosta mu je njegove muke, ali su ga očito NVO ništarije, mediji i opozicija iskoristili za svoje ciljeve a on u svojoj nevolji to ne vidi.
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 ruj 2018, 16:55 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7359 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Čiča je napisao/la: Ispočetka sam imao razumijevanja, ne daj Bože nikome da izgubi djete. Ne bih išao na to da njega optužujem za bilo šta, dosta mu je njegove muke, ali su ga očito NVO ništarije, mediji i opozicija iskoristili za svoje ciljeve a on u svojoj nevolji to ne vidi. To ima smisla da se kaže za period neposredno nakon smrti ali prošlo je mnogo vremena od smrti njegovog sina Davida.Davorovo ponašanje ukazuje na njeogov vrlo sumnjiv karakter.Onaj ko je napisao da je Davor "heroj" na smrti svog sina, nije mogao bolje da pogodi.Tako se ne ponaša čestit čovjek.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
Vrh |
|
 |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 ruj 2018, 17:42 |
|
|
Vodja sekte posjeduje nelegalno oružje sto je i obznanio u centralnom dnevniku na FACE-TV Sada tvrdi da mu neko pokusava ubiti i ćuku malog bišona 
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 ruj 2018, 18:30 |
|
|
Znači čestit čovjek je onaj koji će da se poklopi i šuti čak i ako Čvrsto vjeruje da se nešto sumljivo desilo prilikom ubojstva njegovog djeteta? Zanimljivo
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 ruj 2018, 18:31 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: Vodja sekte posjeduje nelegalno oružje sto je i obznanio u centralnom dnevniku na FACE-TV Sada tvrdi da mu neko pokusava ubiti i ćuku malog bišona  Eto on je jedini. 
|
|
Vrh |
|
 |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 ruj 2018, 18:51 |
|
|
Ne radi se o tome, problem je kada to potvrdi osoba koja je napola psihicki bolesna i osvetoljubiva u toj mjeri da nekome naudi, a danima vec trubi kako ce 05.10. sve biti "zavrseno", i to se svakako mora max uzeti za ozbiljno ...
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 ruj 2018, 19:07 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7359 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Tulkas je napisao/la: Znači čestit čovjek je onaj koji će da se poklopi i šuti čak i ako Čvrsto vjeruje da se nešto sumljivo desilo prilikom ubojstva njegovog djeteta? Zanimljivo Slučaj Davida Dragičevića je rasvijetljen.Nema ničega što upućuje na zaključak da je riječ o ubistvu.
|
|
Vrh |
|
 |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 ruj 2018, 20:07 |
|
|
e moji muslimani bolje da vas ima nego ko sto vas nema, ne mozete se sada povlaciti ... 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 ruj 2018, 21:32 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
To se u medicini zove stres. Gospodin dezurni_ucenik je ocekivao nerealno, i sad ga boli glava.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 ruj 2018, 21:36 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Znači čestit čovjek je onaj koji će da se poklopi i šuti čak i ako Čvrsto vjeruje da se nešto sumljivo desilo prilikom ubojstva njegovog djeteta? Zanimljivo Fora je u tome što ne postoji ni jedna indicija da je riječ o ubistvu,Ništa ne ukazuje na ubistvo.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 ruj 2018, 22:45 |
|
|
Čiča je napisao/la: Ispočetka sam imao razumijevanja, ne daj Bože nikome da izgubi djete. Ne bih išao na to da njega optužujem za bilo šta, dosta mu je njegove muke
 Čiča je napisao/la: ali su ga očito NVO ništarije, mediji i opozicija iskoristili za svoje ciljeve a on u svojoj nevolji to ne vidi. Tražim onu njegovu fotografiju gdje raširenih ruku poput rock zvijezde jaši na motoru glavnom banjalučkom ulicom, ali ne mogu je naći. Ona najbolje oslikava tu njegovu transformaciju od tužnog oca skrhanog od bola do bitange čijim su mozgom ovladale bitange još veće od njega, a nešto ne vidim da se on buni zbog toga, dapače.
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 ruj 2018, 23:32 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10187 Lokacija: Banja Luka
|
U Republici Srpskoj je u toku pokusaj da se na bilo koji nacin na vlast dovede tzv opozicija . Opozicija , kojoj je potpuno jasno da gubitkom i ovih izbora , vrlo vjerovatno nestaje sa politicke scene i spremna je da saradjuje i sa crnim Djavolom da bi to izbjegla , i docepala se vlasti. Za neke bi idealno bilo ,i ulazu prilican trud u tu namjeru, da se to desi ovako.  Naravno , to se nece desiti . U nekom doglednom vremenu DNS vidim kao opoziciju , samo mnogo vise patriotskom . Ova danasnja se skroz izfucala, vise ne zna ni gdje je posla ni gdje dosla...
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
sivi vuk
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 18 ruj 2018, 15:38 |
|
|
Jedna lepa slika. 
_________________ "Ovdje mjenjamo žive za žive, a mrtve za mrtve".
|
|
Vrh |
|
 |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 18 ruj 2018, 16:25 |
|
|
Citat: Analitičari: Opozicija u Srpskoj lojalnija Sarajevu i stranim ambasadorima nego Banjaluci
Politički analitičar Dragomir Anđelković rekao je da je Republika Srpska garant opstanka Srba u BiH i da Srpskoj ne smije da se dogodi "5. oktobar". http://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=310608 Citat: Studenti nezainteresovani za predavanje američkog ambasadoraPredavanje koje su ambasador SAD u BiH Morin Kormak i šef Delegacije EU u BiH Lars-Gunar Vigemark trebalo da održe studentima Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Banjaluci otkazano je zbog nezainteresovanosti studenata, potvrđeno je Srni u rukovodstvu ovog fakulteta. http://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=310609
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|