|
|
Stranica: 5/6.
|
[ 139 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: KiM: sabrana djela Postano: 04 tra 2017, 12:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Kako je moguće da se u Mostaru dogodio najveći EX-YU skup bez tjeranja od strane međunarodnih lidera, a da to nisi popratio sa vijestima o tome što se "doista" dogovorilo iza zatvorenih vrata - neka zavjera, pakleni plan, odluka itd?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: KiM: sabrana djela Postano: 04 tra 2017, 12:59 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
|
KiM, spominjala te Antonela Riha u onoj kratkoj emisiji Olje Bećković.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: KiM: sabrana djela Postano: 04 tra 2017, 13:08 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kako je moguće da se u Mostaru dogodio najveći EX-YU skup bez tjeranja od strane međunarodnih lidera, a da to nisi popratio sa vijestima o tome što se "doista" dogovorilo iza zatvorenih vrata - neka zavjera, pakleni plan, odluka itd? Moraću te do daljnjeg ostaviti bez informacija dok me ne otkljucas. Jer nije uljudno nekog diskriminirati i još ga tovariti. Nije dzentlmenski. Tako si mi se dojmio ali očito sam te krivo skuzil.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: KiM: sabrana djela Postano: 04 tra 2017, 13:19 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: KiM, spominjala te Antonela Riha u onoj kratkoj emisiji Olje Bećković. U kom kontextu me spominjala.?
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: KiM: sabrana djela Postano: 04 tra 2017, 15:17 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
KiM je napisao/la: Leeroy Jenkins je napisao/la: KiM, spominjala te Antonela Riha u onoj kratkoj emisiji Olje Bećković. U kom kontextu me spominjala.? Pominjala je tvoj nastup na SNS mitingu gde si vikao da si gladan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: KiM: sabrana djela Postano: 04 tra 2017, 15:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64294 Lokacija: DAZP HQ
|
KiM je kao vođa sindikata, pun kao brod, a viče gladni smo. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: KiM: sabrana djela Postano: 04 tra 2017, 15:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
A nastup nije dobro osmišljen - "Gladni smo" i pelene. Slabo se nešto sere kad se nema šta u kljun ubacit.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: KiM: sabrana djela Postano: 04 tra 2017, 15:59 |
|
|
Inače, nađoh njegov čuveni tekst Crveni si dajdža jedeš obrezane sudžuke.Citat: Pod zastrašujućim naslovom „Odgovor Peri Lukovicu, stakoru iz E kanalizacije“, na rusko-niškom portalu „Južna republika“ koji uređuje, piše, okopava i zaliva Dragan Krstić, vlasnik niškog NVO „Цламп“, što bi latinicom valjda trebalo da se prevede kao „Centar za ljudska prava i demokratiju“, objavljena je psihotronična reakcija na tekstove u e-novinama u kojima je ovaj Putinov Nišlija bio glavni junak. Krstić, koji veruje da je iz Kremlja dobio tajni zadatak da štiti Putina od Lukovića – dao je... Razmnožavanje mentola: Putinov Nišlija ogorčen na Lukovića
MIRIŠE NA LJUBAV: „Dragi“ Pero.
DIRNUO SI MI PUTINA, A TO NE OPRAŠTAM: Morao sam da ti odgovorim, na tvoj krajnje primitivan, vulgaran, bljutav i ogavan tekst, sa slikama Putina u tvojoj E kanalizaciji.
PRE ĆE BITI ZATIRANJE MOZGA NEGO ZATIRANJE SRPSTVA, ALI KRSTIĆ SE SEĆA: I na tekst od ranije. Na koji sam ukazao na KONTINUITET zatiranja Srpstva, kroz istoriju, od istog naroda. Koji nam kroz celu istoriju radi o glavi i namesta nas, na pogibelj, sunovrat i odron. Ljudi se menjaju, ali kontinuitet zlocinacke politike ostaje isti.
SLUGA VELIKOG VOĐE ŠIROKOPOJASNO LOVI DONATORE: To je bio tvoj kontra udar. Na moj tekst o medijskom mraku, tiraniji i cenzuri velikog „vodje“. Kome ti verno sluzis i nesebicno celog sebe dajes, za sitne dotacije. Poceo si cak i sirokopojasno da hvatas donatore, pa si preko pola tvoje e KANALIZACIJE napravio baner sa ziro racunom i tekstom UDELITE PROSJAKU stogod. Da ti neko nesto udeli.
Krstić i 6.177 ludaka sanjaju mokro: Niš kao deo Putinstana, a naš junak KGB šef u Vranju
DOMAĆA KAVURMA IZ PORODIČNE KUHINJE VUČIĆ MUSLIU: Posto je Sorosev kazan sa pasuljem i debelom kobasicom, otanio, ti si resio da nadjadjes drugog sponzora. Aljeka Vucica Muslijua. Da isprosis za tanjir kavurme ili svargle,sifon sode i litar belog. Da se prezivi. Malo li je na ovu krizu i skupocu.
BOSANČICA, HRVATICA I JEDAN ANALNI OTVORČIĆ: Tvoje prirodno staniste je njegov analni otvor (ili supak, posto ti preferiras Bosancicu i Hrvaticu). Taj tekst je verovatno narucen od tvog gospodara, kome predano sluzis. Morao je on, mucenik, da se dodvori svojim kolonijalnim upraviteljima. Devenportu i Kirbiju. Kakav Putin, kakvi bakraci. Pa jos 4 bilbordi sa Putinovim likom i porukama NE=u EU i NATO. To u „deMoNkratskoj“ Stradiji je nedozvoljeno i nedopusteno.
Ovo čeka Lukovića: Pretnja iz Niša
PLATI PA KLATI, A ONDA IZMLATI: Ti kao verni vojnik partije moras da izvrsavas. Radis kao dzuboks, na zetone. Dok ne naidje neki drugi, koji ce ti vise iskesirati. Jer to je prirodan tok stvari u tvom razvojnom putu, medijskog pit bula i Kerbera. Ko te vise plati, ti mu ga medijski klatis, opsluzujes i zadovoljavas.
DABOGDA TI LUKOVIĆ NOSIO ŠTAFETU: Prvu crkva u koju si isao i u kojoj si se molio, bio je Titov Kumrovec. Lepo si iskoristio vreme komunizma i Titoizma. Da se situiras i materijalno obezbedis, izgradis „karijeru“. Nosio si redovno stafete mladosti po sletovima i bio uzoran Titov pionir. Sa tvojim frendovima i frendicama, kasnije si tu crkvu napustio, jer je presusila.
KRSTIĆ-CLAMP, NOVI LUKOVIĆEV BIOGRAF: Otisao si sa drugosrbijancima u Sorosevu masonsku crkvu, hram. Njima da sluzis. Centrala im je u Londonu i Briselu. Tamo si isao na hodocasce i primio krizmu. Ponekad i u Budimpestansku ispostavu, na misu po milostinju. Svoje Vatikansko koncilo ste sproveli 5.okt.2000. Posle toga im vise nisi trebao. Ostareo si, dosli mladji, drcniji u skupim japi odelima. Sa kombinacijama u koje se ti nisi uklapao i snalazio. Jbg. jaz generacija.
KONAČNO OTKRIVENO: LUKOVIĆ JE CRVENI DAIDŽA, JEDE BAKLJAVE I URMAŠICE: Kako je vreme odmicalo, poceo si da ides i na hadz. Postao si crveni daidza. Zastitnik „jadnih i nezasticenih“ muslimana i Siptara. Stalno si na njihovoj teritoriji,njihovom kazanu i njihovoj prehrani. Mantije, Hurmasice, bakljave, kaHve po Bascarsiji. Debeli i dugacki sudzuci po KiM i Albaniji su te preporodili. Osetio si svu car Orjentalne kuhinje i prehrane.
OBREZANI SUDŽUK ZA SEHIHA PETRA: Jest te kobaje i sudzuci su obrezani, ali nema veze. Daj sta das, cena pada,zivot skup. Danas kao pravi sehih (vojnik), si na Alahovom putu, vernika, sa tendencijom da zavrsis na Blajburskom mezarju. Kada dodju Rusi sa tenkovima, ili osetis sve cari tajgi, tundri ,Sibira. Po modelu Solzenjicinovog Arhipelag gulaga.
PUTIN TI PREKO NIŠKOG CLAMPA PORUČUJE: Medved se sporo budi. Ali kad upali, onda srusi Rajhstag i okupira pola Evrope.
Strašno: Ima i ludaka koji ne vole Putina
PUTIN JE MOJA DRUGA SVETINJA, PRVI JE MOJA PISMENOST: Te skrabotine koje pises verovatno citas samo ti, clanovi tvoje uze porodice. i narucioci radova. Nije poenta u tvom minornom tirazu, nego u necem drugom. Dirnuo si mi u dve svetinje. Putina i prapravljanja mojih tekstova, tumaceci ih na tvoj izvitoperen i nastran nacin. Misleci time da ces me uniziti i uciniti od mene idiota i debila. Tu si se gadno prevario.
AJDE, PONOVI, PLS: Tu si se gadno prevario.
LUKOVIĆU, POVREDIO SI IMPERATORA V.V.PUTINA NAJSTRAŠNIJE: Takva gomila bljuvotina, bedastoce, niskih strasti i zivotinjskog poriva, da se povredi Imperator nije skoro vidjen na ovim prostorima. Nije toliko bitna konotacija sa LGBT populacijom. Koju da se razumemo, niko nesme nikoga da mlati, unizava, nipodastava, zbog razlicitosti (bilo, verske, rasne, seksualne itd). Svi smo mi deca Bozja. I Bog nas je stvorio po svojoj zamisli i promisli, razlicite. Takodje nisam ni za agresivnost ino mentora i finansijera istih, koji prenaglasavaju te probleme, produbljuju podele i povecavaju animozitete. Huskajuci tu minornu, malu grupu na vecinu.
PORUČUJEM VUČIĆU PREKO LUKOVIĆA: Previse mrznje, oslobadja slobodne radikale i to je siguran put, da dobijes kancer. Vidis kako ti se gazda izduo. Kao zabac. Tiroidna mu proradila. Naivan Srpski narod bi pomislio i rekao. To je od brige, brine za narod. Kako da mu smanji, otme, ukrade plate, penzije, a da ga neuhvate i neoteraju na robiju.
I OVO, LUKOVIĆU, PRENESI TVOM GAZDI VUČIĆU: Ko je Ruse zavrnuo, prosao je ili „slucajno“ozracen, ili sa polonijumom u supi ili salati. Kao Litvinjenko ili Holbruk.
PODSETI ME ŠTA TO BEŠE LJUBAV: Svako dobro ti zelim. Dobro zdravlje i dug zivot.
+++
Sehih ili šehid, kako li se kaže: Luković među svojima, u Prizrenu
Photo: Šehida Miftari
MALI, TOPLI ODGOVOR PETRA LUKOVIĆA
Voljeni Krstiću, već satima u soroševskom hramu prepune sekte od redakcije lupam glavom o zid, sve pitajući se: kako ste me otkrili? Kako ste saznali za štafetu i druga mi Tita, otpala mi polonijumom kita? Kako ste znali da jedem obrezani sudžuk, da su mi Bosančice, Hrvatice omiljeno dimljeno meso? Ono kad ste pomenuli nečiji analni otvor, nadražilo me je; kako i ne bi, gazdin je Otvor, umalo da napišem Otpor. Istina, uplašili ste me pominjanjem polonijuma u supi; da li vam je to lično Putin savetovao da mi napišete ili vam se Clamp obesio niz kurac ćirilicom? Konačno, razotkrili ste me kao sehiha; dobro je da nisam šehid, ne bih smeo Putinu na anal da izađem.
Ljubomoran sam na vas, Krstiću; tako pismen, tako drčan, tako pravdoljubiv, tako putinojeban. Vidim da se razmnožavate brzinom gliste; juče Slavica Mojsin, Vedrana Rudan, danas niški Clamp.
Ako baš hoćete, uručiću vam štafetu; ali, moraćete da je na kolenima primite. Znate već iz iskustva; davali ste Putinu, daćete i meni. Što bi rekla filosof Slavica Mojsin: Luković me kara, mora da me voli!
* Krstićevo pismo preuzeto u ćelavo-latiničnom originalu, bez ispravki, totalno pismeno. Цламп!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: KiM: sabrana djela Postano: 04 tra 2017, 16:00 |
|
|
|
Tačno sam znao da je neki pederko.Vidi mu glavu. :-) Naravno da je gladan debeli su uvek gladni.
KiM nije uredu da pokazuješ svoje pelene u javnosti.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: KiM: sabrana djela Postano: 04 tra 2017, 17:55 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7719 Lokacija: Сарај Чадор
|
|
Kime tuzi ih za klevetu i za nanosenje dusevne boli.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: KiM: sabrana djela Postano: 04 tra 2017, 21:11 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: A nastup nije dobro osmišljen - "Gladni smo" i pelene. Slabo se nešto sere kad se nema šta u kljun ubacit. dobra je fora s pelenama, treba znati pozadinu. Citat: Željko Veselinović, predsednik Sindikata „Sloga“, tvrdi da Korejci zlostavljaju radnike i uvode im nedostižne norme kako bi ih manje platili.
- Ne daju im da piju vodu da ne bi morali u toalet, pa su prinuđeni da nose pelene. Ko ne stoji uspravno, leđa mu ispravljaju udarcima metalnim motkama. To ne mogu da rade u Rusiji i Slovačkoj, jer je država radnicima omogućila sindikalno organizovanje. Naša država im zbog nagodbi Mlađana Dinkića ne može ništa, pa i inspekcije ćute - kaže Veselinović za „Blic“. http://www.blic.rs/vesti/ekonomija/lesk ... ci/dbq3d9q
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Crni Božo
|
Naslov: Re: KiM: sabrana djela Postano: 11 tra 2017, 00:26 |
|
|
Vučić preuzeo apsolutnu vlast u Srbiji... ... sastanak u mostarskoj Romansi... ... KiM baniran na forumu. Evo mu malo zanimacije za ovih tjedan dana hlađenja 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: KiM: sabrana djela Postano: 11 tra 2017, 10:26 |
|
|
KiM banovan?Šta je radio??  (što do sad nije radio)
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: KiM: sabrana djela Postano: 10 lis 2018, 14:04 |
|
|
Lik nas čita na forumu, odakle crpi podatke, i onda slaže neki SCI-FI klikbejt koji šalje okolo medijima, i na stranicama i YT pravi klikbejt od kojeg masno zarađuje. Pametniji je od nas, mi trošimo vlastito vrijeme, a on kupi vrhnje i prihode od Adsense i YT. Ovo je doslovno, ali doslovno copy-paste forumskih upisa od zadnja dva dana. Citat: From: Dragan Krstic < [email protected]> To: [email protected] < [email protected]> Sent: Wednesday, October 10, 2018, 3:09:52 AM GMT+2 Subject: Zasto Dodik stiti interese Hrvatske, i protiv je, podizanja tuzbe, za Peljeski most i genocid regularne HV u BiH, koje zagovaraju Dzaferovic i Komsic??? Milorad Dodik, je nesumnjivi srecnik, i dobitnik ovih izbora. Sa njim i Zeljka Cvijanovic, koja se jedva provukla. Zli jezici kazu da je neuobicajno veliki % nevazecih glasova, dosao iz kontingenta glasova, za protivkandidata, g.Vukotu Govedaricu, koji su NAMERNO dopisivani, skrabani, unistavani. Par dana pred izbore, promenjeni su biracki odbori na mnogim mestima, uz nadoknadu koju su dobili, clanovi starih, da ustupe svoje mesto, drugima, "proverenim partijasima". Gde su se te rokade desavale, tu su i najvece nepravilnosti i najveci % ponistenih-bacenih, CISTIH GLASOVA za g. Govedaricu. To se lako, u novom brojanju, da videti i uporediti. Cije je ime najvise bilo "svrljano, skrabano", za odbitak. Posebno zabrinjava, sto vlast u RS, ne zeli da, ovu jednostavnu, tehnicku stvar, da uradi. Kako bi skinula svaku sumnju sa sebe, i time dodatno, eventualno politicki "isamarala" opoziciju, uhvacenu u kleveti i lazi. Primetno je da su poceli preleti vidjenijih funkcionera i predsednika opstina (Doboj g.Obren, Foca g.Krsmanovic). Zasto je bitno Dodiku da RASPARCA i RASTURI kilavu i propalu opoziciju??? Koja je na kolenima, i ima oko 30 mandata, od 83. Kvaka je jednostavna. U Predsednistvu BiH bice trojica. Jedan Bosnjak Dzaferovic, iz SDA, koji je na isti nacin, i cak jos drasticnije, ukrao pobedu kandidatu levog SDPa, g.Denisu Becirovicu, gde je nevazecih listica, blizu 100.000. Prevara uradjena na istovetan nacin, kao u RS. Drugi kandidat, je Zeljko Komsic, etnicki nedefinisan, po ocu Hrvat, po majci ga prozivaju da je Srbin, i da mu je deda, bio cetnicki vojvoda sa Ozrena. Ozenjen Bosnjakinjom, ima kci Lunu. Komplikovana, skroz izmiksovana etnicka struktura, ukratko raja, kosmopolita. Koji je iskoristio rupe u Izbornom zakonu, i UKRAO mesto, legitimnom Hrvatu iz HDZa BiH, g.Draganu Covicu. Jer su Bosnjaci zeleli da napakoste Hrvatima i majorizuju ih. Sto ovoga puta nije primarno za pricu. Treci je Dodik. Cilj Dodika i ekipe, je da ONEMOGUCE ovu dvojcu, iz Bosnjacke kvote, da podignu tuzbu, za Peljeski most, i genocid HV u ratu 1992-5, gde je Tudjman poslao svoje regularne vojne jedinice. BiH te sporove glatko dobijaju, i nema gradnje mosta, koji uzurpira prilaz otvorenom moru kod Neuma (jedini, posto su drugi, bolji prilaz, Sutorinu, POKLONILI Cg. Tim izlazom bi Trebinje izaslo na more u sirini od 7 km. Ovde se vidi STETOCINA g,Dodik, koji samo isprazno srbuje, kao Seselj, navlaceci nepotrebno gnev, bes i mrznju drugih, sto je ciljano, kod sledeceg sukoba, da lako eskalira, a sve cini PROTIV Srba). I ovaj poklon se moze lako osporiti, jer je bilo nedozvoljene politicke trgovine, korupcije). Druga tuzba je za GENOCID (uz stigmatizaciju, povlacenja paralela sa genocidom u II ww, sto bi za Srbe bili odlicno, jer bi i oni naplatili svoje Jasenovce, Jadovna Glinske crkve i plus zadnju RATNU STETU (jer su rat pocele regularne jedinice HV, u Posavini, Sjeklovcu, pobivsi 50 Srba, na najsvirepiji i najmonstruozniji nacin), koja bi se merila desetinama milijardi $, koje RH nema, i bila bi prinudjena, da se ODREKNE DELA SVOJE OBALE. Takav ZICER srpska politika ne sme da propusti, jer bi to bila samo delimicna kompenzacija za njihovo unistavanje od 1914 godine. Koju AV i ID ne spominju Hanu, Merkelovoj, mozda ce na 100 god. od kapitulacije 11.nov.u Parizu postaviti PITANJE RATNE STETE za I ww. Tu su i Hrvati, delom pravni sledbenici, i Slovenci, Madjari, Nemci, Bugari...fin kes je tu. A, ne pampers pelene, pastete radnicima i 200 evra crkavice, uz bezaniju ka EU, koja nas je 100 godina genocidisala i unistavala, danas dobija za DZ kadrove, a AV, nam uvozi migrante "kebab tehnicare i inzinjere", koje ce Merkel vracati. Sve je naopako i perverzno, duboko ZLOCINACKI, antisrpski. Zato je i dovedena ta ucenjena ekipa recikliranih radikala. Da nas definitivno satru, polome, izdaju teritoriju, rasele narod, poklone sve resurse. Tu nastupa g.Dodik, kao zastitnik, svih hrvatskih interesa, na Balkanu. Ima kontroverzno poreklo iz 100% katolickog Duvna, po dedu, koji, je u sred ii ww se selio, prvo u Posavinu, pa u Laktase, da zavara poreklo i trag. Dodik, ce biti protiv tih odluka, ove dvojice. Mehanizam je sledeci: poziva se na vitalni nacionalni interes, i predlog ide na glasanje u Skupstinu RS, gde ga MORA RATIFIKOVATI 2/3 ukupnog broja poslanika. Taj broj je 25. Opozicija ima 30. Zato je on rusi i kupuje, preplasuje. Treba biti do kraja odan svom hrvatskom pretku i korenu. Jos jedan insert, kojim ce braniti i pravdati svoju stetocinsko-nakaradnu logiku, je da je "ubedio" Hrvate, da mu naprave most preko Save, i spoje ga sa auto-putem. Da ce izgraditi i pristupne saobracajnice, i time zamazati oci javnosti, zasto je protiv Bosnjaka. Hrvatska je to vise od 10 god. stopirala, i u ponedeljak, kada su videli da je muljanje sa izborima proslo u Dodikovu korist, raspisali tender za taj projekat. Vidi se sinhroniziran rad hrvatske obavestajno-politicke hobotnice sa Dodikom i ekipom. Jer Hrvati u prvom sukobu, taj Krajiski deo, smatraju svojim dvoristem i povjesnom "Turskom Hrvatskom". Oni su saglasni da se samo istok RS, linija Brcko-Trebinje, moze prikljuciti Srbiji. Gde zivi samo 37% Srba, i koji je pasivam siromasan, depopulacijski, i cetnicki kraj, dok Dodik favorizuje komuniste. Da bi izigrao i muslimane u RS, zavadio ih je podelio, koferima para, kao sto je ID, dobijao, od Mise "Banane". Time je pocepao i napravio vise muslimanskih lista, gde je jedva jedna presla cenzus od 3%. Normalno za takvu slozenu politicko-obavestajno-subverzivnu kombinaciju, Dodik, nije dorastao. To je iz kuhinje mnogo jacih sluzbi, cak i od hrvatske, koja je ovde samo servis i podizvodjac radova, uz logistiku, podmicivanje i penetraciju u obavestajno-politicki sistem RS. Za saucesnistvo drzavnog vrha Srbije, nema 100% preciznih podataka. Indikativno je da vladini tabloidi huskaju protiv Amera, da ruse Dodika. Ako ga stvarno ruse, onda on igra za EU ekipu, koja je u globalnom sukobu sa SAD. U tom taboru je i AV, ID, i vlada. Operacija je vrlo slozena, situacija ce se zakomplikovati, do pucanja. Nije neocekivano, da bilo koja globalna sluzba napravi i inscenira rat. Npr. postavi snajpere, kao u Kijevu, ili Sarajevu 92 (SAS) i raspali po policiji i demonstrantima. To mogu i Rusi, da vrate za vruc samar u Kijevu, mogu i Ameri, Britanci, Mosad da prebaci teziste sa Sirije ovde. Svi imaju neki interes, za destabilizaciju, samo bi mi, Srbi, i komsije, bili kolateralna steta i zrtva. Vidimo lepo kako mu pase Poglavnicko mesto, vodje svih Hrvata. Kez ko za smajlija. Od uva, do, uva. Kazu da slika govori vise od 1000 reci. Procenite sami. Ovo je mnogo namazan, mutan, prefrigan, podao i pokvaren, PODMETNUTI IGRAC, koji ce Srbe u RS i Srbiji, dovesti na ivicu bioloskog opstanka, i katastrofu istorijskih razmera, ako, ne bude zaustavljen, na vreme. Podsetimo se da je Dodik pristao i potpisao "aprilski" paket, prenosa nadleznosti za policiju RS, predaju jos mase znacajnih ovlascenja na centralni nivo. Na srecu nasu, to je halapljivom Harisu Silajdzicu bilo malo, pa ga je srusio. Takav je Dodik "rodoljub". Obican sicardzija, trgovac tudjim zivotima, sudbinama, imovinom. Nije on bez hrvatske logistike iz obavestajnog miljea svercovao brend "Ronhil" za vreme odbrambeno-otadzbinskog rata, podrivajuci finansijski sistem RS, kradjom pdva, akciza, legalnog promete. Bar da je radio brendove iz Nisa ili Vranja. Ali tamo nije imao stelu, pomoc, kanale, logistiku. Jos je po pijacama Zagreba mladost ostavio i pare zaradjivao, po njegovoj prici. Stvar je vrlo prosta, jasna, za onog ko nema mrenu, skramu i preveliku dioptriju. IZDAJNIK, PLACENIK, STETOCINA epskih razmera. Strmoglavi pad Bosnjackih poslanika iz izbora: 1996. - 18 poslanika 1998. - 17 poslanika 2000. - 10 poslanika 2002. - 13 poslanika 2006. - 8 poslanika 2010. - 5 poslanika 2014. - 5 poslanika 2018. - 3 poslanika  Da se na trenutak vratimo ovoj hronologiji vrtoglavog pada bošnjačkih poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Zanimljivo, kako je ovaj broj padao a posledično padao i bošnjački uticaj u Srpskoj, tako je rastao bošnjački animozitet prema Hrvatima a posledično i rastao njihov apetiti prema FBiH. Matematičko-logički zaključujemo da je to trend koji teško da će se promijeniti. Ovaj put su sa 3,72% jedva presli cenzus od 3%. SDP komunjare su se ocjepile, na Dodikov kofer pun para, po modelu ID, i odnele mu bacene glasove 1%. U predhodnom su bila 5 Mohikanca, Za sledece glasanje za 4 leta....bice RS cistija od RH, ili Poljska. NO GO zona Bosnjaka, muslimana, islamista, serijata, vehabija, ujkica i inih crnokosuljasa, aveta proslosti. 2022. ga nece ni preci. Dakle bice 0 ko Hrvati, danas. Ako nam, samo rat ne dovede, svojim jezikom mrznje i netolerancije. U Nisu, 10.10.2018 Centar za ljudska prava i demografiju "CLAMP" Nis
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: KiM: sabrana djela Postano: 10 lis 2018, 14:28 |
|
|
|
Ček malo, hoćeš reći da su njegovi oni yt uradci sa sat i pol nekih tekstova i emisija s bombastičnim naslovima, obično o naoružanju?
KIM posvuda kopira postove, odavde na forum.hr, otamo ovdje pa od jackabija na sve strane, po tome je poznat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: KiM: sabrana djela Postano: 10 lis 2018, 16:04 |
|
|
dudu je napisao/la: Ček malo, hoćeš reći da su njegovi oni yt uradci sa sat i pol nekih tekstova i emisija s bombastičnim naslovima, obično o naoružanju?
KIM posvuda kopira postove, odavde na forum.hr, otamo ovdje pa od jackabija na sve strane, po tome je poznat. ko zna koliko ima kanala tip, sve balkansko što mi izbaci u prijedlozima yt ima njegov rukopis, mada opet ko da je malo takih teoretičara ko kim
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: KiM: sabrana djela Postano: 10 lis 2018, 21:12 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8416 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
Zašto je KiM trajno banisan ovdje?
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: KiM: sabrana djela Postano: 13 lis 2018, 14:24 |
|
|
|
Nije trajno baniran, samo nema pristup forumu Politika. Probao je s par klonova, ali je to brzo osujećeno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: KiM: sabrana djela Postano: 10 stu 2018, 23:49 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: KiM: sabrana djela Postano: 10 stu 2018, 23:53 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: KiM: sabrana djela Postano: 10 stu 2018, 23:59 |
|
|
Kačamak je napisao/la: https://forum.krstarica.com/showthread.php/819275-Srbi-se-trebaju-POKATLICITI-ako-zele-mirnu-povjest-u-buducnosti
Ma vidi ti to.Tačno me mrzi ali jednostavno moram da mu jebem mater. Videću kasnije ili sutra.Sad imam neke obaveze. Ipak ima vremena pošto ovaj nešto kasni. Sad ću da idem da mu jebem kevu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: KiM: sabrana djela Postano: 11 stu 2018, 00:00 |
|
|
|
sta on ima na youtube-u? i kako mislite da zaradjuje pa nemoze se odavde potpisat ugovor sa youtube-om? Inace poznam jednog naseg jaceg youtubera i on kaze da se time ovdije nista nemoze zaradit.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: KiM: sabrana djela Postano: 11 stu 2018, 00:08 |
|
|
Citat: Darth Vader Republika Srpska-moja drzava. Ističe se Re: Srbi se trebaju POKATLICITI ako zele mirnu povjest, u buducnosti Јели @КиМ па докле ћеш да сереш по форумима мајку ли ти болесну је.бе.м? Са колико су те форума отерали због твојих срања од тема дегенерику распали?Зрео си за лудницу јебо те онај ко ти је дозволио да пишеш овде магарче.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: KiM: sabrana djela Postano: 11 stu 2018, 00:09 |
|
|
Eminencija je napisao/la: sta on ima na youtube-u? i kako mislite da zaradjuje pa nemoze se odavde potpisat ugovor sa youtube-om? Inace poznam jednog naseg jaceg youtubera i on kaze da se time ovdije nista nemoze zaradit. Ma kreten.Goni ga u vražiju mater.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: KiM: sabrana djela Postano: 11 stu 2018, 00:13 |
|
|
Ma pusti to ja znam ove likove sa ovog kanala https://www.youtube.com/watch?v=OMjM0akY_IcI kaze mi taj koji je napravio kanal da mu je youtube isplatio 7 dolara!! KiM kolko dizes para de reci jel bar neka ozbiljna svota?
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|