|
|
Stranica: 6/14.
|
[ 333 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Burruchaga
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 08 tra 2010, 17:51 |
|
|
horus je napisao/la: Burruchaga je napisao/la: Jucer je bio jedan od "ludih" dana ne samo u mlb-u nego i u nba-u. Danas bi preporucio Cincinnati hvala na tipu. (to je savjet od accuscorea ili je to vlastita procjena?) moze malo o taktici? zanima me kako se kladis? posto sam procito da vecina profi kladionicara preporucuje igrat samo na jedan par, rietko kada dva. ako nije greda. accuscore je samo statistika a ja moram odluciti na koga staviti, sto se tice taktike mislim da svak svojim iskustvom treba pronaci najbolji nacin kladjenja, ipak ima tu puno faktora koji su bitni, za mene samo dolazi u obzir 1 par, nisam bas ljubitelj onih listica od 10-20 parova, iako to nemora znaciti da to ne funkcionira, poznajem jednog starijeg covjeka koji je sa listicima od 10-ak parova za jednu godinu digao preko 50000€, znam da zvuci kao science fiction ali je istina, mozda je to bila i pocetnicka sreca ko ce znat Vjerovatno znas da je jedan od najbitnijih faktora - kvota, jer samo "value" kvota ce ti dugorocno garantirat da ces biti u plusu, mozes biti najbolji tipster svijeta, ali ako se kladis na lose kvote ipak ces biti u minusu, zato trebas imati account kod 5-6 najboljih kladionica da uvijek izaberes najvecu kvotu, jos jedan od bitnijih faktora ti je naravno i psiha, ja sam pocetkom 90-ih procitao dosta knjiga o psihololoskom fenomenu tradera na burzi, jer kod kladjenja i na burzi se dogadjaju iste glupe greske i dok se to ne nauci nema velikih izglede za redovni dobitak ni na burzi ni na kladi.
|
|
Vrh |
|
|
sicani
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 08 tra 2010, 23:54 |
|
|
nista od tog. susjedu iskljucili struju, a on isti dan ide da se kladi. onaj drugi nema da plati stanarinu, nema za struju i vodu, u prodavnici kupuje na dug, a u isto vrijeme poklanja novac mafijasima u kladionici. te kladionice, a i sve one jednoruke bandite se mora zabraniti. momci, skoro pa djeca, poklanajaju redovno plate i dzeparce nekim bezdusnim mafijasima. takodjer bingo & co., pa i loto, sve to treba zabranit. da se ja nesto u ovom forumu pitam, i ova kompletna tema ovde bi bila odmah izbrisana iz foruma.
pozdrav
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 09 tra 2010, 10:34 |
|
|
Burruchaga je napisao/la: accuscore je samo statistika a ja moram odluciti na koga staviti, sto se tice taktike mislim da svak svojim iskustvom treba pronaci najbolji nacin kladjenja, ipak ima tu puno faktora koji su bitni, za mene samo dolazi u obzir 1 par, nisam bas ljubitelj onih listica od 10-20 parova, iako to nemora znaciti da to ne funkcionira, poznajem jednog starijeg covjeka koji je sa listicima od 10-ak parova za jednu godinu digao preko 50000€, znam da zvuci kao science fiction ali je istina, mozda je to bila i pocetnicka sreca ko ce znat takoder sam mislio ici na jedan par po listicu ubuduce, jer s vise parova je sansa prevelika da se padne na jednom. kao sto mi se dogodilo prekjucer. sto se tice listica s 10 i vise parova, meni su isti cisti loto i nemaju veze s bilo cim osim srecom. ali nekim se posrecim, kao mom prijatelju koji je prije 6,7 godina digo na listicu od 5kn nekih 6 i po tisuca. Burruchaga je napisao/la: Vjerovatno znas da je jedan od najbitnijih faktora - kvota, jer samo "value" kvota ce ti dugorocno garantirat da ces biti u plusu, mozes biti najbolji tipster svijeta, ali ako se kladis na lose kvote ipak ces biti u minusu, zato trebas imati account kod 5-6 najboljih kladionica da uvijek izaberes najvecu kvotu, jos jedan od bitnijih faktora ti je naravno i psiha, ja sam pocetkom 90-ih procitao dosta knjiga o psihololoskom fenomenu tradera na burzi, jer kod kladjenja i na burzi se dogadjaju iste glupe greske i dok se to ne nauci nema velikih izglede za redovni dobitak ni na burzi ni na kladi. psiha je bitna tu se potpuno slazem, nadalje po mom misljenju nestrpljenje i impulzivnost su garant gubitka i najveci neprijatelj kladionicara. sto se tice burze, zao mi je sto sredinom 90ih nisam bio dovoljno star i imo kapitala za ulaganje u dionice, od neke 1995. - 2000. coviek je mogo zaradit love ko blata i to cak s malim rizikom na stranim burzama. cak sam nadobudno savjetovao roditeljima da investiraju ali nisu htili cuti za moje investicijske priedloge. kad se samo sjetim da mi je tada omiljeni kanal bio bloomberg. prestajem sada sa skretanjem s teme, jer sam malo pretjero. e da, imo si pravo s cinncinati redsima, pobiedili iako veoma knap. jos nesto, znas li dobar strani forum za americke sportove, trazio sam ali nisam nis naso dobro naso (sjecam se da je prije postojao neki "capping the bet" il slicno)?
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 09 tra 2010, 11:20 |
|
|
sicani je napisao/la: nista od tog. susjedu iskljucili struju, a on isti dan ide da se kladi. onaj drugi nema da plati stanarinu, nema za struju i vodu, u prodavnici kupuje na dug, a u isto vrijeme poklanja novac mafijasima u kladionici. te kladionice, a i sve one jednoruke bandite se mora zabraniti. momci, skoro pa djeca, poklanajaju redovno plate i dzeparce nekim bezdusnim mafijasima. takodjer bingo & co., pa i loto, sve to treba zabranit. da se ja nesto u ovom forumu pitam, i ova kompletna tema ovde bi bila odmah izbrisana iz foruma.
pozdrav svaki oblik ovisnosti je problematican, svejedno radilo se o ovistosti o narkoticima, alkoholu, kockanju ili necem trecem. sto se tice mafije/-a, gle kada pogledam sto se dogada zadnjih deset godina u tzv. "RH" a i u sto se ista pretvara, onda se barem ja nemrem otet dojmu da i ne postoji neka velika razlika izmedu mafijaske organizacije i drzavne administracije. postoje ti teorije prema kojim drzava predstavlja institucionalizirani oblik pljacke masa od strane vladajuce elite, iako se ne slazem nacelno s ovakvim teorijama, ipak moram priznati da mi nismo daleko od takvo sustava. opet skrecem s teme, tak da cu radije prestat, jer bi imao inace jos sto sta napisati o trulom stanju u danskoj, pardon mislim Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
Burruchaga
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 09 tra 2010, 15:28 |
|
|
horus je napisao/la: takoder sam mislio ici na jedan par po listicu ubuduce, jer s vise parova je sansa prevelika da se padne na jednom. kao sto mi se dogodilo prekjucer. sto se tice listica s 10 i vise parova, meni su isti cisti loto i nemaju veze s bilo cim osim srecom. ali nekim se posrecim, kao mom prijatelju koji je prije 6,7 godina digo na listicu od 5kn nekih 6 i po tisuca. psiha je bitna tu se potpuno slazem, nadalje po mom misljenju nestrpljenje i impulzivnost su garant gubitka i najveci neprijatelj kladionicara. sto se tice burze, zao mi je sto sredinom 90ih nisam bio dovoljno star i imo kapitala za ulaganje u dionice, od neke 1995. - 2000. coviek je mogo zaradit love ko blata i to cak s malim rizikom na stranim burzama. cak sam nadobudno savjetovao roditeljima da investiraju ali nisu htili cuti za moje investicijske priedloge. kad se samo sjetim da mi je tada omiljeni kanal bio bloomberg. e da, imo si pravo s cinncinati redsima, pobiedili iako veoma knap. jos nesto, znas li dobar strani forum za americke sportove, trazio sam ali nisam nis naso dobro naso (sjecam se da je prije postojao neki "capping the bet" il slicno)? naravno da je sto vise parova to kao loto, ako imas kod jednog para nogometa sansu od 33,33% na pogodak onda ona kod 2 para vec pada na 11,11% kod tri para na 3,7% itd. i onda dodje jos ono najgore kad fulas samo 1 par , i u principu ti to onda i ispada kao loto gdje dugorocno imas male sanse za dobitak. Sto se tice burze 90-ih imao sam u svom krugu poznanika dogadjaja koji upotpunjuju sav spektar tadasnjeg uspona i pada burze, bilo je tu svega i 7 znamenkastih cifri, srece, suza, pohlepa i nakraju velika nula 0 ima stotine americkih foruma, evo ti nekoliko koje se isplati posjetiti http://www.therxforum.com/ http://forum.sbrforum.com/ (ovdje je dobar podforum "Service Plays") http://www.madjacksports.com/forum/http://www.covers.com/postingforum/post ... tions.aspxhttp://forums.eog.com/http://pregame.com/forums/forums/7.aspxhttp://www.capperslounge.com/http://www.cappersmall.com/forums/http://www.ultimatecapper.com/forum/index.phphttp://www.bettorschat.com/forums/index.phphttp://www.bangthebook.com/forum/
|
|
Vrh |
|
|
Burruchaga
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 09 tra 2010, 15:31 |
|
|
sicani je napisao/la: nista od tog. susjedu iskljucili struju, a on isti dan ide da se kladi. onaj drugi nema da plati stanarinu, nema za struju i vodu, u prodavnici kupuje na dug, a u isto vrijeme poklanja novac mafijasima u kladionici. te kladionice, a i sve one jednoruke bandite se mora zabraniti. momci, skoro pa djeca, poklanajaju redovno plate i dzeparce nekim bezdusnim mafijasima. takodjer bingo & co., pa i loto, sve to treba zabranit. da se ja nesto u ovom forumu pitam, i ova kompletna tema ovde bi bila odmah izbrisana iz foruma.
pozdrav Stvarno mi je zao tih ljudi, ali mislim kad bi i zatvorili klade oni bi nasli neku drugu vrstu ovisnosti, jer takvi ljudi su skloni ovisnosti u svakom obliku, ako nema klade onda budu alkosi, junkie, kleptomani itd. oni trebaju terapiju jer je to jako teska bolest koju bez profesionalne pomoci nemozes izlijeciti.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 09 tra 2010, 15:54 |
|
|
Burruchaga je napisao/la: naravno da je sto vise parova to kao loto, ako imas kod jednog para nogometa sansu od 33,33% na pogodak onda ona kod 2 para vec pada na 11,11% kod tri para na 3,7% itd. i onda dodje jos ono najgore kad fulas samo 1 par , i u principu ti to onda i ispada kao loto gdje dugorocno imas male sanse za dobitak. apsolutno. Burruchaga je napisao/la: Sto se tice burze 90-ih imao sam u svom krugu poznanika dogadjaja koji upotpunjuju sav spektar tadasnjeg uspona i pada burze, bilo je tu svega i 7 znamenkastih cifri, srece, suza, pohlepa i nakraju velika nula 0 suza je bilo pogotovo 2000./2001. Burruchaga je napisao/la: hvala.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 10 tra 2010, 15:27 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8044 Lokacija: Banovina Usora
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 11 tra 2010, 10:23 |
|
|
Skrši mi Napoli 500 eura..al isplatio se sistem,taman za vikenda,he he...
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 11 tra 2010, 16:47 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Skrši mi Napoli 500 eura..al isplatio se sistem,taman za vikenda,he he... kakvi sistem? meni su prosla oba zadnja listica od petka, zahvaljujuci tigersima i dodgersima. zarada nije neka ali bitno je da sam u plusu. sveukuono u 3 dana, proslo 3/4 listica. kak' volim baseball... e da, sta mislite o kombinacijama? nes 5 od 7 itd, dali se to isplati, prijatelj tvrdi da i ne bas, jedino ako je ulog visok...?
|
|
Vrh |
|
|
Burruchaga
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 11 tra 2010, 19:21 |
|
|
horus je napisao/la: e da, sta mislite o kombinacijama? nes 5 od 7 itd, dali se to isplati, prijatelj tvrdi da i ne bas, jedino ako je ulog visok...?
ne isplati se, pogotov ne s velikim ulozima, s velikim ulozima ces samo prije izgubiti kapital.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 11 tra 2010, 21:36 |
|
|
horus je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Skrši mi Napoli 500 eura..al isplatio se sistem,taman za vikenda,he he... kakvi sistem? meni su prosla oba zadnja listica od petka, zahvaljujuci tigersima i dodgersima. zarada nije neka ali bitno je da sam u plusu. sveukuono u 3 dana, proslo 3/4 listica. kak' volim baseball... e da, sta mislite o kombinacijama? nes 5 od 7 itd, dali se to isplati, prijatelj tvrdi da i ne bas, jedino ako je ulog visok...? 6 od 9,uplatim 10 KM.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 11 tra 2010, 23:29 |
|
|
dobro je vecer pocela. igr'o sam dva listica> prvi> yankees @ rays. koeficijent na yankare 2 (1,95)... hahaha ovaj je vec proso... drugi> cardinals @ brewers 2 (1,65) braves @ giants 1 (1,5) pa cu vidit, igra u san franciscu je odgodena, a ova s cardinalsima pocinje u pol noci... uglavnom boli me kevica, makar spusio drugi listic, opet sam u plusu.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 12 tra 2010, 11:31 |
|
|
sad sam provjerio na espn-u. cardinalsi spusili 7:8... bah...
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 13 tra 2010, 15:42 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8044 Lokacija: Banovina Usora
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 14 tra 2010, 10:13 |
|
|
jos jedan "sretni" dan, giantsi mi unistili listic svojom pusionia igrom doma. sve u svemu jedan proso, drugo nije. resume minus -1u jucer, ali ukupno 3u u plusu.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 15 tra 2010, 23:07 |
|
|
igro jucer iz zajebancije sistem 6/9, pogodi 7/9 i dobi neki smiesan iznos.
|
|
Vrh |
|
|
Burruchaga
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 16 tra 2010, 04:50 |
|
|
horus je napisao/la: igro jucer iz zajebancije sistem 6/9, pogodi 7/9 i dobi neki smiesan iznos. ma nema od tih sistema nista, mani se toga, i igraj 1 par ko svi ljudi
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 16 tra 2010, 15:12 |
|
|
Burruchaga je napisao/la: ma nema od tih sistema nista, mani se toga, i igraj 1 par ko svi ljudi ma htio se i sam uvjerit... mogu reci da mi singlovi proloze dobro za sada...:)
|
|
Vrh |
|
|
kikx_sb
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 16 tra 2010, 22:33 |
|
|
sad će subota sad će subotaaa
_________________ oj široki u srcu te nosim
|
|
Vrh |
|
|
billion
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 17 tra 2010, 23:50 |
|
|
Danas ubojit listić sastavih, prosječna kvota 2, i kao šećer na kraju stavih dvicu espanyol-barca, ono, kontam da malo podebljam dobitak mistake, BIG mistake... I tako ostadoh bez teško zarađenih 95 km Ima li tko kakvih preporuka za sutra, ovaj put bez kvota manjih od 1.6
_________________ I want to know, have you ever seen the rain?
|
|
Vrh |
|
|
kikx_sb
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 18 tra 2010, 00:36 |
|
|
najprije city-utd x onda hsv i na kraju sladež barce :/
|
|
Vrh |
|
|
billion
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 18 tra 2010, 18:59 |
|
|
kikx_sb je napisao/la: najprije city-utd x onda hsv i na kraju sladež barce :/ Nisu city i united igrali x, za united je scholes dao gol negdje oko 92. minute... Al na isto izađe kad je barca kiksala
_________________ I want to know, have you ever seen the rain?
|
|
Vrh |
|
|
kikx_sb
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 19 tra 2010, 00:25 |
|
|
billion je napisao/la: kikx_sb je napisao/la: najprije city-utd x onda hsv i na kraju sladež barce :/ Nisu city i united igrali x, za united je scholes dao gol negdje oko 92. minute... Al na isto izađe kad je barca kiksala asu na to sam i mislio. 3 listića, 3 pade ;)
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 19 tra 2010, 10:15 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|