HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 07 srp 2025, 18:46.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 166 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Remove kebab - Srbi postali popularni
PostPostano: 15 ožu 2019, 14:52 

Agathonikos je napisao/la:
Jedna obična srpska ratna pjesma kakvih je bilo na stotine u toku 92-95 je doživila toliku transformaciju da je postala neslužbena internet himna globalnog antiislamskog pokreta.
Obična je Vama,meni i ostalim,Srbima.Za nesrbe to je otkrovenje.Sveti Gral(Hriste Bože raspeti i sveti..) ne sme doći do ruku nesrba.Čovečanstvo još nije spremno za tako nešto.

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2019, 14:54 

Metemma je napisao/la:
Kačamak je napisao/la:
Sad će oni to pobrisati da ispune želju tebi i Azrinu.

Idi poglabaj ga Osmici, svakako si njegovo majmunče.
Al si ti prso.

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2019, 14:58 

Ti si u ekstazi i ponosan si što je četrdeset nenaoružanih ljudi pobijeno!? Po čemu se ti razlikuješ od borca ISIS-a, molim te objasni.

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2019, 15:10 

Kačamak je napisao/la:
Agathonikos je napisao/la:
Jedna obična srpska ratna pjesma kakvih je bilo na stotine u toku 92-95 je doživila toliku transformaciju da je postala neslužbena internet himna globalnog antiislamskog pokreta.
Obična je Vama,meni i ostalim,Srbima.Za nesrbe to je otkrovenje.Sveti Gral(Hriste Bože raspeti i sveti..) ne sme doći do ruku nesrba.Čovečanstvo još nije spremno za tako nešto.

Ako Remove kebab i pobrišu sa interneta, nadam se da nam neće dirati i u ostale pjesmice. Ili gusle, nedaj Bože. A ja ako gusle ne odslušam barem jednom mjesečno, nije mi dobro.

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2019, 15:19 

Carmello Šešelj je napisao/la:
Ti si u ekstazi i ponosan si što je četrdeset nenaoružanih ljudi pobijeno!? Po čemu se ti razlikuješ od borca ISIS-a, molim te objasni.

A kakve tebe emocije pucaju za muslimanima?
Ajd sto zališ ove domaće nego što žališ i neke tamo sa druge strane planete.
Da odeš malo do crkve da te sveštenik pregleda?

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2019, 15:31 

Ubijeni su zato što su nevernici. Na koga te to podseća? Jel na te treba da se ugledamo ili da budemo hrišćani?

Ja znam da si ti ponosan što je pesma remove kebab u celoj priči, ali to nije razlog da podržavaš verskog teroristu.

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2019, 15:41 

Carmello Šešelj je napisao/la:
Ubijeni su zato što su nevernici. Na koga te to podseća? Jel na te treba da se ugledamo ili da budemo hrišćani?

Ja znam da si ti ponosan što je pesma remove kebab u celoj priči, ali to nije razlog da podržavaš verskog teroristu.

Gdje podržavam?
Nemam pojma ni sta se desava, ni zašto ih je pobio, zanimljivija mi je pjesma od cijelog dogadjaja.
Da nema pjesme ne bih ni naslov pročitao. Jebe mi se i za muslimanima i za Novim Zelandom.

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2019, 15:49 

Pitao si kakve emocije me pucaju podrugljivim tonom. Pa ono, žao mi je što je 40 nevinih ljudi pobijeno, ka što bi trebalo i svakom normalnom čoveku, osim ako nije sociopata. Jel si ti sociopata i jel podržavaš džihad protiv nenaoružanih muslimana koji gledaju svoja posla? Ili normalan čovek, hrišćanin i pravoslavac? I da li znaš sta Sveto Pismo kaže o ubijanju nevinih ljudi koji te ničim nisu izazvali.

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2019, 15:59 

:sleep1
Mehmedalija odmori malo.

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2019, 16:02 

Ti više odgovaraš tom nazivu. Obično ljudi koji se tako zovu podržavaju terorističke napade na verskoj bazi. Ipak sociopata.

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2019, 16:07 

https://www.zabranjeni.url/vijesti/svijet/ ... e/8492309/

Masovni ubojica bio je opsjednut teretanom i putovanjima, ali i četnicima, posjetio je i Sjevernu Koreju: 'Masakr je moja osveta za smrt ove curice'

slika

Australac identificiran kao Brenton Tarrant (28), počinitelj terorističkog napada na dvije džamije u Novom Zelandu u kojem je ubijeno najmanje 49 osoba, u svom je manifestu kojim je na društvenim mrežama najavio napad, spomenuo i Srbe, Balkan i Kosovo, a na njegovom oružju i spremnicima za streljivo ćirilicom su ispisana i imena pojedinih srpskih povijesnih i epskih ličnosti, javljaju u petak beogradski mediji pozivajući se na zapadne izvore i objave s društvenih mreža.

Napadač na džamije na Novom Zelandu objavio je manifest na 74 stranice, iz kojeg se može zaključiti da je opsjednut nadmoćnošću bijele rase nad ostalima, poglavito muslimanima, te da je inspiriran djelima norveškog desničara Andersa Behringa Breivika, koji je 2011. u centru Osla počinio masakr usmrtivši 77 osoba.

- Želim pokazati osvajačima da naše zemlje nikada neće biti njihove zemlje, naše domovine su naše i da, sve dok bijeli čovjek živi, oni nikada neće osvojiti naše zemlje i oni nikada neće zamijeniti naše ljude. Po definiciji, onda da. To je teroristički napad. Ali ja verujem da je to partizanska akcija protiv okupatorske sile - prenosi Daily Mail.

Osveta za Ebbu

Tarant je na Twitteru naveo kako je, osim Breivikom, bio inspiriran i desničarskim pokretima i ličnostima diljem svijeta - iz Rusije, Bugarske, uključujući i Balkan. Također, Tarant je pokazivao naklonost prema srpskim i crnogorskim povijesnim i epskim junacima - knezu Lazaru, Milošu Obiliću, Marku Miljanovu i Baju Pivljaninu ‘zbog njihove borbe protiv Otomanske imperije’. Neka od tih imena ispisana su ćirilicom i na oružju koje je koristio tijekom napada na džamije te na spremnicima za streljivo.

Tarrant u manifestu spominje i sudjelovanje Sjedinjenih Država i NATO-a u događajima na Kosovu. Nazivajući proces balkanizacijom, Tarant piše da ‘neće dopustiti da se ikada više ponovi da se SAD i NATO bore na strani muslimana i ubijaju kršćane u Europi’.

Kao jedno od glavnih opravdanja za napad Tarrant je u manifestu naveo osvetu za ubojstvo 11-godišnje Ebbe Akerlund u terorističkom napadu na Stockholm 2017. Tad je Uzbekistanac Rahmat Akilov kamionom pokosio svjetinu i ubio četvero ljudi. Napisao je da se djevojčica vraćala iz škole kući kad ju je ubio islamist.

- Nisam više mogao ignorirati napade. To su napadi na moje ljude, napadi na moju kulturu, napadi na moju vjeru i na moju dušu. Ne mogu se ignorirati - napisao je.

'Neka zabava počne'

Na društvenim je mrežama objavljena i snimka njegova bezumnog pohoda, no ona je, kao i svi njegovi profili u međuvremenu uklonjena. Policija je pozvala javnost da ne dijele ovu ‘iznimno uznemirujuću’ snimku na internetu. I Facebook i Twitter trenutno ulažu velike napore da uklone i sve moguće kopije koje su se pojavile.

Kad je sjeo u automobil, Tarrant je rekao: 'Neka zabava počne'. Vozeći do džamije slušao je srpsku pjesmu ‘Od Bihaća do Petrovca sela’ u kojoj se spominje Radovan Karadžić. Pjesma u kojoj se osuđenog ratnog zločinca poziva da 'vodi Srbe svoje' te šalje poruka 'Iz Krajine krenuli su vuci čuvajte se ustaše i Turci' čuje se s audio uređaja u vozilu prije masakra.
Ostavio posao radi putovanja svijetom

Brenton Tarrant (28) je djetinjstvo proveo u Graftonu, malom gradu na sjeveru Novog Južnog Walesa u Australiji. Njegov je otac bio profesionalni sportaš koji je iza sebe imao 75 triatlona, a umro je od raka 2010. sa samo 49 godina. Majka mu još uvijek živi ondje.

Tarrant je pohađao lokalnu srednju školu, a potom se 2009. zaposlio kao osobni trener u fitness centru Big River Gym gdje je radio do 2011. Voditeljica teretane Tracey Gray rekla je za ABC da je bio jako discipliniran, držao se zdrave prehrane i strogog režima vježbanja, a otkaz je dao kako bi putovao svijetom.

- Bio je jako predan vježbanju, ali i učenju drugih. Sam se posvetio teretani da bi dobio dozvolu za osobnog trenera i trenirao druge. Bio je jako dobar u tome. A kad kažem da je bio predan, bio je predan puno više od ostalih ljudi. U teretani je provodio puno vremena, dizao utege. Sudjelovao je u programu besplatne fizičke aktivnosti za siromašniju djecu u zajednici i to ga je jako veselilo.

Dodala je da nikad nije pričala s njim o političkim ili vjerskim stavovima, te da ga nije nikad čula da drugima priča o tome.

- Iz općenitih razgovora o životu koje smo vodili, nije mi se činio kao netko tko ima esktremna stajališta niti bilo kakav initeres u tome. Ali znam da je puno putovao otkako je napustio Grafton. Išao je na druge kontinente. Znam da je bio u raznim zemljama i doživljavao razna iskustva pa bih rekla da se na tim putovanjima njemu nešto dogodilo.

Na svojim putovanjima posjetio je Europu, jugoistočnu i istočnu Aziju. Između ostalog bio je u Sjevernoj Koreji gdje se fotografirao pozirajući s grupom turista. Opisao se kao ‘običan bijeli muškarac iz obične, radničke obitelji s niskim primanjima’. Na obiteljskoj fotografiji, koju su objavili australski mediji, Brenton je još beba s plavom kovrčavom kosom, u tatinom naručju.

Gray je otkrila i da ga je smrt oca dočekala taman kako je završavao srednju školu, a od bliže obitelji još ima majku i sestru.

Australski premijer Scott Morrison potvrdio je da Tarrant ima australsko državljanstvo i opisao ga je kao nasilnog, ekstremno desnog terorista. Premda je novozelandska policija objavila da su uhitili muškarca u kasnim dvadesetima, nisu objavili njegovo ime.

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2019, 16:15 

Gospodine Brenton, sve to oko Srba i KiM stoji, ali da ste pohvatali Olbrajticu i ekipicu iz devedesetih i isjekli ih na komade, imali biste i moju podršku.

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2019, 17:00 

Zamolio bih svijet da se plemeniti Remove Kebab ne miješa sa svakakvim izoliranim i pojedinačnim, i nezakonitim, incidentima. Remove Kebab je duboka filozofija samo za sebe.

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2019, 17:15 

Metemma je napisao/la:
Kačamak je napisao/la:
Sad će oni to pobrisati da ispune želju tebi i Azrinu.

Idi poglabaj ga Osmici, svakako si njegovo majmunče.

Ko o cemu ti o OBA-i, sumnjiv si mi jako ... :kava

jednom cete platiti ceh ...

Vjerski program nije obrazovni program i tačka !

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2019, 17:29 

Piše kako je ostavio video zapis ali sam kasno stigao do kompa, izgleda da
tog videa više nema na netu. Možda i bolje kažu da je stravičan video.

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2019, 17:53 

Islamisti godišnje u terorističkim napadima na "nevjernike" ubiju preko tri hiljade ljudi, pretežno katolika, muslimana šiita i dr., niko normalan ne može opravdati ovaj napad, medjutim sta su sve radili po svijetu, i koliko su mržnje i zla posijali, do ovoga je moralo doći kad tad ...

Policija NZ u saradnji sa fb., yt. i dr. društvenim mrežama masovno brišu videe da ne bi došlo do veličanja i glorofikacije djela, imao sam priliku jutros pogledati cijeli video, napadač mrtav hladan, precizno pogadja žrtve, ne vidi se ni krv ni bilo sta drugo, tu i tamo cuje se vriska, kasnije i ovjeravati mrtve, u poredjenu sa onim sta smo mi prosli na ovim prostorima, i nagledali se svega i svačega, taj video mi je dosao kao gledanje muzičkog spota na yt. ...

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2019, 17:55 

Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
Čovek je psihopata nema tu "međutim".

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2019, 18:34 

Leeroy Jenkins je napisao/la:
Čovek je psihopata nema tu "međutim".

E, ali slušao je Remove Kebab, dovoljno da ljudi počnu da opravdavaju ili maksr relativizuju masakr od četrdeset mrtvih. Kakvih sociopata ovde ima, to je stvarno zabrinjavajuće. Na jednog normalnog čoveka, barem pet teških pacijenata.

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2019, 18:48 

Hvala Premijeru.

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2019, 18:55 

nadrealno.

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2019, 19:01 

Ma ajde molim vas, trebam pisati srceparajuće poruke i naglašavati kako žalim nekoga? budimo realni, radije se sjetite Tomislava Salopeka i Dalibora Savcica ...

Medjutim ...

https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_Islamist_terrorist_attacks

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2019, 19:12 

LakePlacid je napisao/la:
Ma ajde molim vas, trebam pisati srceparajuće poruke i naglašavati kako žalim nekoga? budimo realni, radije se sjetite Tomislava Salopeka i Dalibora Savcica ...

Medjutim ...

Onaj ko napise da zali je serator obicni.
Svaki dan hiljade ljudi strada ovako i onako pa nikog ne boli k.... a sad eto vrijeme za zalost.
Ko je zalio kad su nas ubijali Islamisti, niko.

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2019, 19:15 

Matema hoće da pali sveće na Trgu Krajine.

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2019, 19:22 

LakePlacid je napisao/la:

Medjutim ...

Niko te ne tera da pišeš srceparajuće poruke, samo nemoj da podržavaš ISIL metode napravljene u naše ime. Mi nismo jebeni ISIL.

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2019, 19:33 

Ne ide mi u glavu da ima ljudi koji ovo podržavaju, bolesno.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 166 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 28 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: